- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Huhhh... Ráment a napom, de megoldottam. Különböző SPFlashTools, SPMultiPortFlashDownload verziókkal próbálgattam a mentést, és az új ROM-ot feltenni mindenféle variációban, sikertelenül. Aztán egyszer sikerült a mentett ROM felrakása után Factory módban újraindulás nélkül elindulnia, és lett ADB kapcsolat
! Innentől "sima" ügy volt, szerencsére rootolt volt a rom, Linuxos tudással felvértezve lecsekkoltam a data és a cache partíciókat, amik persze korruptak voltak, úgyhogy újraformáztam őket mke2fs-sel és utána láss csodát, elindult a teló
!
-
peestike
senior tag
sziasztok!
érdeklődnék, hogy lenovo-k között, olyan 150-180 dollár környékén van valami
ami ajánlott, jó vétel?
vagy esetleg valami tipp, hogy melyik lenne jó döntés?
képernyő méret, felbontás, 4-8 mag tök mindegy, 1 giga ram már bőven jó, inkább üzemidő lenne számító dolog.
köszönöm szépen! -
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #87682 üzenetére
Ja, ez még mindig megy?
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Egy kis problémám akadt egy DOOV C7 telefonnal. Megcsináltam az MTKDroidTools-os mentést, majd a Needrom-ról letöltöttem egy ROM-ot hozzá, amit SPMultiPortFlashDownload-al felraktam (ezt írta a readme. Lehetett volna SPFlashTool-lal is?). Onnantól kezdve tégla, meg se mukkant a telefon. Rádugva PC-re pittyent, úgyhogy mondom nincs minden veszve, elő a mentést, átalakítottam MTKDroidTools-al az SPFlashtool-nak, de nem akat felmenni, (PMT changed) csak firmware upgrade-del. Felraktam, de bootloop-ba megy a teló, ha meg recovery-be indítom, és factory reset-et akarok nyomni, azt mondja, mount /data error. Hogy tudnám meggyógyítani? Köszi
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #87692 üzenetére
Tényleg...és igen. Lenovo.
-
szili.tamas1
senior tag
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-6/
Na innen az utolsó g4h fl 21.10.13
Ez kell neked!
Mappaneveket nevezd át rendes latin betűre,ha ez fent van akkor mehetnek cwm rom-ok
Talalsz hozza leirast is a linkelt oldalon. Sokat cumiztam enis a pixelesedessel meg a villogassal.
Ha feltetted tegyel fel cwmet mert azt nem tartalmazza. Jiayu.es appal konnyen meg tudod ezt is oldani. -
fu89
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #87687 üzenetére
G4T 1GB RAM 4gb ROM
-
fu89
csendes tag
Sziasztok!
SP Flash Tools-al próbáltam frissíteni a majdnem halott telefonomat, de ugyanazokat a tüneteket produkálja mint előtte, a jiayu embléma, a recovery, factory mode hibátlanul megjelenik, ellenben bekapcsolás után össze-vissza villog a képernyő, pixelesedik. A leírásban csak 3 sort kellett kipipálni a scatter fájl beillesztése után. Ha kipipálom az összeset és úgy futtatom, akkor mi fog történni?
-
Miles
aktív tag
Milyen dual sim-es okostelefont ajánlotok barátnőmnek 40 ezer ft felett. Benne lenne telekom és telenor sim is.
Media marktben vannak 0 ft-tal azonnal elvihetők, vagy esetleg máshol vannak jobbak?
Szép is és jó is legyen.
Akciós székesfehérváriban -
aytukabozs
addikt
Ha kettő az kevés, akkor hány szmájli jelzi egyértelműen egy post vicc mivoltát?
(#87681) junkpod
Most nem az a lényeg hogy MTK=sz@rGPS vagy MTK=olcsóbbtelefon=trehányabbtervezés=sz@rGPS, hanem hogy mikor ebben a topicban előkerül 1 hozzászóláson belül hogy GPS+MTK+Qualcomm, akkor pár hozzászólással később már megy a virtuális székdobálás, egy tucat posttal odébb meg már a modik takarítgatnak.
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #87673 üzenetére
Valami rosszat írtam, valótlant?
-
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #87670 üzenetére
igen, csak az Amoled volt, meg 6572 modernebb 28 nm gyorsabb kevésbé éhesebb chip...
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Feleségem Lenovo S820-asa a legutóbbi firmware frissítés óta fura dolgokat művel (alkalmazások összeomlanak, különböző alkalmazásokat nem lehet telepíteni Play-ből, random kikapcsol magától a telefon, repülő üzemmódban e-mail érkezik, stb.). Kezdetek óta baralajbi féle romokat használjuk a készüléken. Ha downgradeelni szeretném a rom-ot, akkor annak ugyanaz a menete, mint ahogy a rom linkjénél le van írva ("Firmware Upgrade")?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
janakbacsi
őstag
ha kábelen keresztül másolok valamit a fizikai sd kártyára és utána leválasztom a készüléket, állandóan újraindul és az "Unfortunately, the process android.process.media has stopped" felirat jelenik meg sokszor a kijelzőn. ez mi a szösz?
-
Bferibörs
addikt
válasz
KGabor72 #87669 üzenetére
Szerintem pakolj fel egy gps teszt progit ,indítsd el és menni fog a gps.A Beállítások/Hely - ben állitsd gps vagy nagy pontosságúra a kütyüt.A gps- ki be kapcsolni a "Hely" kapcsolóval tudod /amennyiben beállítottad a beállításokban ,ott nem lehet Energia takarékos mód ! /.
A kijelző sávban nem jelenik meg csak ha progi használja ! -
aytukabozs
addikt
válasz
junkpod #87672 üzenetére
Szerintem ne kezdjük el, végre lett telefonos GPS topic küzdjenek ott egymással a hívők.
Az mondjuk tény hogy az előző 6589-cel szerelt telefonom a kötelező GPS fix esőtánc eljárása után is lassabban fixált, és pontatlanabbul navigált mint a mostani teló dobozból kivéve.
Jó tudom az sem snapi vs mtk, hanem v5 vs. UMI_S1 -
junkpod
veterán
válasz
hunnia1969 #87371 üzenetére
Ici-pici észrevétel: ez nem mtk vs snapdragon teszt hanem zte v5 vs cubot akármi teszt.
Mindenki gondoljon amit akar -
aytukabozs
addikt
válasz
KGabor72 #87669 üzenetére
Sztem direkt dugták el mert ebben is olyan gyengusz lesz a GPS mint ikertesójában az Elephone P6i-ben
De erre a kérdésedre már nem kaptál választa a GPS-es topicban?
Igaz a kapott választ nem fogadtad el holott valóban ott kell keresgélni.
Amit használok teló azon átszabott kitkat van, a gyereké meg csontra lemerült, de az új (csepp alakú) GPS ikont nem fogod addig látni meíg el nem inditassz egy alkalmazást ami használja is, legegyszerűbb mondjuk egy GPS-test-et letölteni, és az fel fogja ajánlani hogy kapcsold be, ha nem lenne már amúgyis engedélyezve.
-
KGabor72
újonc
Sziasztok!
Most járok itt először és a segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy telót, Android 4.4 MIJUE M680. Már ott kezdődik a probléma hogy nem tudom bekapcsolni a gps-t a készüléken mert nem hozza fel a bekapcsoló ikont.Mi lehet a probléma?
Köszi! -
FlickAir
aktív tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy a THL T6S-nek van-e saját fóruma valahol?
-
GIJoe
addikt
Hmm érdekes kis elhagyós telefon a focalpricetól...
-
aytukabozs
addikt
válasz
janakbacsi #87658 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kismércse #87660 üzenetére
Igen.
"Kétségtelenül az egyik legfontosabb szolgáltatása a custom recoverynek. Ez a funkció lehetővé teszi egy pillanatkép felvételét - más néven Nandroid backup - és mentését az SD kártyára, a beállításaidról és adataidról, amik a belső memórián vannak, beleértve az összes partíciót. Ezt a mentést később vissza tudod állítani a restore funkcióval. "
Hasznos olvasmány:[ClockworkMod Recovery használata] -
kismércse
tag
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne. Ha cwm-ben csinálok egy backup-ot, akkor az mindent lement? Tehát ha esetleg majd később visszatöltöm, akkor minden alkalmazás, telefonszám, beállítás, meg minden ahogy hagytam, ugyan úgy lesz? -
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #87655 üzenetére
megvan a bibi. reco miatt nem ment fel. twrp alól ügyesen felcsusszant.
-
Dominó85
addikt
Lenovo K920 OMFG
Must have! -
ÁrPi2
senior tag
Most a Digi-ben is reménykedem (a Mediatek mt6290-esek kapcsán (PL.: ezek,) ÉS pl. a Coolpad F2
) mert a pár napja elnyert 1800 MHz-es frekvenciára már be is jelentette hogy
a szükséges engedélyek beszerzése után azonnal elkezdi kiépíteni ...
Reménykedjünk benne hogy gyors tempóban..fog robbanni...
MediaTek mt6290 komm.chip: FDD-LTE 1800/2600 (Band3/Band7)
-
janakbacsi
őstag
válasz
aytukabozs #87651 üzenetére
-
KTU
addikt
Lesz még kedvező forintárfolyam! [link]
Év végén. -
WOT-H-A-C
veterán
Urak.Hahasznál valaki TCL S720-at?
-
aytukabozs
addikt
válasz
albgab #87642 üzenetére
Kérdés hogy stock vagy custom recovery van a telón.
Ha stock akkor jobb a telefon beállításai között keresgélni a gyári visszaállítás menüpontot, ha CWM akkor meg megnyomod hosszan a power gombot, ha a megjelenő menüben van recovery/reboot recovery lehetőség akkor azt választod, ha nincs akkor kikapcsolod a telefont és a hangerő+ és power gomb együttes nyomvatartásával kapcsolod vissza.
a volume + és- gombokkal navigálva kiválasztod a
- "wipe data/factory reset"
- "wipe cache partion".
menüpontokat, és a power gombbal elfogadtatva törlöd a kérdéses memóriaszakaszok tartalmát.DE, ez a gyári állapotba állítja vissza a telódat tehát minden adatod/alkalmazásod el fog szállni.
Ellenben más megoldást nem tudok a problémádra, sőt még valószínüleg ez is csak az első puhatolódzó lépés lesz, a bluetooth probléma áthidalásához valszínűleg új romot is kell feltenned.(#87650) janakbacsi
-pontosan milyen romot
-pontosan milyen és melyik verziószámú recoveryvel
az kizárt hogy csak miáút lehetne felrakni, de ehez is tudni kell hogy milyen recoról beszélünk... -
janakbacsi
őstag
zte nubia z5s minire nem tudok romot felrakni, mert egy két perc után fekvő felkiáltójeles droid lesz a képernyőn. lehet hogy az a baj, hogy a recovery nem jó? esetleg csak miuit enged felrakni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #87645 üzenetére
Panda nagyon fogadkozik, meg azt mondja hogy a spanyol raktarbol is ugy rendelj hogy kötsz rá...
de gyk. a spanyol "postakoltség" fedezi az EU vámot olyan 50ezerig...
-
medica
senior tag
válasz
aytukabozs #87645 üzenetére
valamelyik megbízható oldalé érdekelne, csak nem találtam infót
-
medica
senior tag
A vám biztosítást próbálta valaki?
-
albgab
aktív tag
válasz
aytukabozs #87544 üzenetére
Azt hogyan kellene csinálnom?
-
trebrona
nagyúr
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
A JIAYU G2F mennyire ajánlott telefon? Több helyen olvastam róla, és csupa jókat írtak róla, pláne az árához képest.
Honnan érdemes rendelni? www.banggood.com? -
Laza...
addikt
válasz
ben-ga #87631 üzenetére
WARNING***********************************************************************************
THIS IS NOT A FLASHABLE ZIP FILE, THIS IS TWRP BACKUPAz elsőre miután rákattintottam. Azaz nem CWM, hanem TWRP szükségesAmit ez a srác csinált, hagyd a fenébe, szerintem kamu az egész. Felbukkaó reklámok, semmi letölthető zip, vagy bármi
-
ben-ga
tag
válasz
WOT-H-A-C #87630 üzenetére
köszi, ha e ezt a romot tennél föl akkor jó a cwm is vagy mtkdroid-ból kellene csinálni?
-
7Sony7
addikt
válasz
balazs1011 #87628 üzenetére
Sajna nem emlékszem, mit kérdeztél, de ilyen"melyik éri meg jobban" kérdésre nehéz válaszolni, főleg, ha az ember nem ismeri a készüléket. Ha nem ilyen volt a kérdésed, akkor bocsi. Sajna nekem sem mindig válaszolnak.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mottie #87616 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni...
"Szakmai topik"
"Arròl nem beszélve, hogy erről többen tudnak és ha valaki idetéved ilyen problémával és közössen megoldjuk abbòl többen tanulhatunk és több embernek segíthet!!!"
Én meg attól kapok ideg bajt hogy 4 hsz-ként betéved valaki és megkérdezi mit vegyen... pedig csak 4 oldalt kéne vissza olvasnia és lenne kb 5 telefon azon kívül amit kinézett magának....
Dehát ugye nem gyerekek vagyunk és nem kaphatunk meg mndent amit akarunk!!
-
Zeki
nagyúr
-
tfalcon96
aktív tag
[link] - tudományosan is lehet hantázni. "Dzsiáú" telefon
-
7Sony7
addikt
válasz
balazs1011 #87618 üzenetére
Biztosan kaptál volna, ha ismernénk a készüléket. Nagy kaliber ez, nem occo kategória.
-
ben-ga
tag
sziasztok, ha az mtkdroid-al túl vagyok a root-imei mentés-backup-on akkor kell reboot adb-re nyomni? vagy valami más?
-
Mottie
őstag
válasz
WOT-H-A-C #87611 üzenetére
Nem azzal van "bajom", hogy egy-egy ilyen esetet megbeszélünk, inkább a 10-20-40 hszn keresztül tartó megoldásokon
Ilyenkor szerintem jobb egy link a másik topichoz ahol folytatódik
Egyébként én azt a topicot is olvasom, mert érdekel, de szvsz jobb ha úgymond van helye a dolognak.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
rmartin94 #87610 üzenetére
Sziasztok!
Haveromnak van egy Alcatel Idol OT-6030D telefonja,gyári minden.
Rootolni akarja,sok a szemét rajta.Neten a legegyszerűbb megoldást erre a telefonra (is)a Framaroot ahogy néztem.MTK-ban nem vagyok jártas Samun vagyok,voltam mindig,így tartok is ettől.Gondolom itt is egy komplett mentés kellene először.Se gyári rom nincs a kezünkben se leírás,se semmi.Alig van valami a neten erről a telefonról.
Egy How to kellene,esetleg linkekkel,mert biztos ami biztos és ne téglázzam.Akkor inkább passzolom a segítség nyújtás,mert a telefon a munkaeszköze és rengeteget van úton.
Egy ilyen leírást találtam csak.
Köszönöm a segítséget! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mottie #87608 üzenetére
Miért ne lehetne akár itt is megbeszélni??? Oké hogy van mélyvíz topik de ezt ne alacsonyítsuk már le óvoda topiknak! Elvégre ez szakmai topik!!! Arròl nem beszélve, hogy erről többen tudnak és ha valaki idetéved ilyen problémával és közössen megoldjuk abbòl többen tanulhatunk és több embernek segíthet!!!
-
rmartin94
aktív tag
Zopo ZP500+-t lehet valahogy magyarosítani?
-
Mottie
őstag
Nem baszogatásként, de nem mehetne az ilyesmi a Mélyvíz topicba? Elvileg pont az ilyesmiért van, szívesebben látnék itt mindenféle infokat a különböző Dual SIM telókról, mint hszváltásokat egy telefon mókolásáról.
Mellesleg van bárkinek tapasztalata Nubia Z7 Max-ról? Igazából elsősorban az érdekelne, hogy megér-e +20k-t a Mini-hez képest. Kijelzőméret nem szempont a nagynak és a kisebbnek is vannak előnyei. Az akkuidő inkább ami lényeges, illetve bármi további különbség.
-
-
törölt tag
válasz
Kgabi56 #87600 üzenetére
4 zip van az oldalon, az utolsó egy recovery az neked van felrakva, így nem hiszem, hogy szükség lenne rá.
A másik három ahogy látom mind önálló romok, csak frissítve lettek.
Így tehát szerintem neked csak ez kell NEWMAN N1 - Update 3.11.7.
1. A letöltött .zip fájlt bemásolod az sd kártya gyökerébe.
2. CWM-et elindítod.
3. Lemented a fent lévő eredeti Romot a CWM backup and restore/Backup pontjával.
4. Wipe data/factory reset; wipe cache, majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
5. CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!A mentések a legfontosabbak, ahogy mindig is.
Bár ilyen készüléket még nem romoltam, de remélem ott is ez a menete a dolgoknak.
Most nézem Gapps Not include úgyhogy csak ennek tudatában rakd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged