- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
lordmark #133777 üzenetére
Én H9-et vennék. Jobb a kamerája(több mindent is tud, bár a fele epenis növelő, de a hüvelyes standon a srác nagyon jól növelte az epenisét a kamera mutatása közben - bárcsak egy szép ázsiai kislány mutatta volna be és növelte volna az emindzsóját
), szebb a kijelzője, végre hardveres navigombok vannak és nem az ocsmány képernyőbeégetett valami...
-
csongi
veterán
válasz
lordmark #133770 üzenetére
Lehet ehhez nem kell 100K-t kiadni.
Xiaomi A1, érdemes lehet megvárni. És 60K környékén lesz az ára.
Kínai telefonok kamerái gyengébbek, mint a "neves" gyártóké.
Csakhogy ott sem kolbászból van a kerítés, ha a kamera éppen jó bennük a hardver lesz gyengébb, vagy az akksin spóroltak. -
paolinho
őstag
válasz
lordmark #130215 üzenetére
Szerintem a Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition minden képpen figyelmet érdemelne.
-
-
-
-
Digger
senior tag
válasz
lordmark #98847 üzenetére
Az én telómban előbb egy saját feltöltős Voda mobilnetkártya lakott, amíg le nem merült. Aztán a céges laposból (laptop!) kihussant a Voda előfizetéses kártya, egyenesen bele a telóba, mondván ezután a lapos majd wifit kajál, a telefonon megosztva!
Csak éppen elsőre nem akart működni. Nekem is a vitamax tagot kellett kitörölni az apn-ből, azóta szuper! Szóval ez a különbség a feltöltős/előfizus Voda kártya APN-je között!
Offtopic megjegyzés, hogy a céges laposnak csak a rendszergizda ismeri a jelszavát és csak a céges szerveren keresztül, VPN-en át lehet a netre mászni és természetesen vannak blokkolt oldalak, na meg könyvelik, ki merre járt! Most meg bekaphatja!
-
-
válasz
lordmark #98825 üzenetére
Mennyi lett a vége? Vámon megfogták?
(Az enyém még mindig ott dekkol a CH warehouse-ban. Persze a píz már náluk... Oké, még "csak" 7 napja rendeltem és állítólag 22-n nyitottak a tavaszi fesztivál miatt. Tehát 5 napja "csomagolják". Tudom-tudom, türelmetlen vagyok. Fater is mindig megmondta.
)
-
válasz
lordmark #98825 üzenetére
Esetleg az "apn vodafone" kulcsszóra keresve : eredmények.
Linkek is vannak ott, lehet, hogy a beállítás nem jó (ez szokott legtöbbször lenni a hiba) -
-
Secretknight
aktív tag
-
atee_13
őstag
-
gyűrű
addikt
-
Upo
addikt
válasz
lordmark #93379 üzenetére
Várható mostanság (~2 hónapon belül) valami erős device a 250 dollár körüli kategóriában?
Még mindig keresem az optimális eszközt az alábbi paraméterekre:
- dual sim
- ~octa core
- 2 gb RAM
- 5" kijelző
- window mode + window képes tokEsetleg ez, igaz hogy nem octa core csak egy "vacak" snapdragon 801 ami gyorsabb, de a többi az áll. Nem sokkal drágább, lehet hogy 2 hónap múlva beesik 250-re (vagy eltűnik mindenhonnan).
-
freelancer68
tag
válasz
lordmark #91675 üzenetére
146Euro+10Euro-ért Németországból küldik (nincs áfa) 72 órán belül.
Laza elvileg rendelt ilyet, kiváncsi leszek a véleményére.
Ahogy írta:- OTG (vihetsz magaddal még egy 256GB-os pendrive-t is, mert nem elég 200 film egyszerre a telón
)
- NFC
- GPS (talán még használható is a videót nézve)
- Iránytű (mondjuk ez kb a legkevesebb embert érinti)
- IPS
- GG
- Elég jó akksi
- Gesture funkciók
- perpill mindenhol tokkal (vonóval)
- Ujjlenyomat olvasó (ha müxik), ami jó lapozáshoz is a böngészőben. Ez mondjuk nem hátrány
- LTE - az összes hazai szabványt támogatva -
-
Laza...
addikt
válasz
lordmark #90956 üzenetére
Árban 2 hasonló, de tök más telefon, mind2 jó a maga nemében
- A kijelzője határozottan jobb a ZTE-nek, antutuban a Coolpad "erősebb"
- a Coolpad rohadtul tud melegedni, a ZTE hűvös.
- Külcsin sokkal szebb a ZTE javára, a Coolpad bumszli mellette.
- GPS-e is jobb a ZTE-nek, bár a Coolpadé kiemekedően jó az MTK fronton.
- Support, romok mindkettőhöz vannak dögivel, a ZTE mellett az szól hogy a kernelt kiadta a ZTE, így nem kell portolni, közvetlenül lehet rá fejleszteni. -
atee
őstag
válasz
lordmark #88866 üzenetére
Ezen agyaltam èn is a múlthèten. Vègül az 1 gigás mellett döntöttem rèszben mert szkeptikus voltam. Mègis csak egy kínai márkáròl beszélünk ès evvel is minimalizálni akartam az esetleges csalòdásom anyagi mèrtèkèt
Eddig nem bántam meg.
Az biztos, hogy a használt piacon majd többet èr a 2 gigás, de annyival többe is kerül most.
Szerintem pont az a lènyeg, hogy 50k alatt megvan ez a kiválò telefon ès mire az egy giga is elfogy, kevès lesz addigra más paramèterek tekintetèben is másik kèszülèk után nèz az ember.
Egyik kèszülèkkel se jár rosszul senki. Igazábòl a kèrdès az, hogy most kell az a 10k vagy majd, ha eladom 1 èv múlva -
-
-
-
Dominó85
addikt
válasz
lordmark #84680 üzenetére
Hongmi MTK - drágább a Snapdragonosnál, de jobban bírja az aksija, Glonass hiányában viszont a Snapi a jobb (2000mAh mind a kettőben)
Lenovo S660 - Jó P780 alternativa, igaz kisebb aksival (3000mAh kontra P780 4000mAh)
Illetve egy két THL vagy akár az 1/4GB-s Jiayu G4S (8 magos!)Thome -> Fentebb amiket írtam.
Amúgy a Jiayu G4S éri meg annak a legjobban, aki korszerű hardver mellé jó GPS-t és egész kellemes kamerát keres. Vigyázat a vakuja halálos.
-
csendes
addikt
válasz
lordmark #84586 üzenetére
Nézz körül a hardveraprón, hátha találsz csoportos rendelést, ha nem sürgős. A néhány hozzászólással korábbi hivatkozáson nagyon jó a G2F ár, ha még érvényes és minden költséget tartalmaz. Az első hozzászólásban egyébként fel van sorolva néhány üzlet, illetve erre van külön téma: [link]
-
csendes
addikt
válasz
lordmark #84575 üzenetére
G2F: nincs gond, ha a WCDMA verziót veszed
iNew V3, ZTE Geek: ezek 5"-ek, nem férnek bele a feltételekbe
G3C/G4C: formára nem a mai penge divat, de megbízható és nagy az akku 3000 mAh
DG350: ugyanaz, mint az UMI X1 Pro, szép, elegáns telefon HD kijelzővel, talán nem annyira kiforrott és tartós, mint a JIAYU-k.
Hongmi 1(S): erről sokat írtak itt, egy kicsivel többe kerül, mint 40 ezer Ft. -
válasz
lordmark #84575 üzenetére
Lenovo S650/660
iNew V3 - nem
Xiaomi Hongmi 1S - van pár bosszantó dolog, de amúgy jó
ZTE Geek V975 - nem volt vele tapasztalatom
Jiayu G3C - jó
Jiayu G4C - jó
THL T5S - nincs tapasztalatom
Doogee Dg350 - nem vennék Doogee-tMás Lenovo ebben az árban nincs, áfával mindig számolj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged