Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
Sziasztok,
Január végén rendeltem egy Doogee DG 850-est a coolicool-ról, kb 2 napja érkezett meg, nem is volt sérült sem a doboz, sem a telefon, viszont van egy problémám vele, hogy kb pár óra után kikapcsolja magát, mintha le lenne merülve az aksi....Az aksi persze teljesen fel volt töltve pár órával előtte...
Visszakapcsolni nem tudom, csak ha rádugom a töltőre. Ezután vagy azt írja, hogy totál le van merülve az aksi és újra fel kell tölteni, vagy azt mutatja ami a legutolsó állapot volt mielőtt kikapcsolt volna, (mondjuk 80%).Valaki találkozott már ilyennel? Mit csináljak?
-
nyinya
tag
-
nyinya
tag
Sziasztok,
Erről a telefonról hallott már valaki? tesztet sem nagyon találok.
http://www.energysistem.com/en/products/smartphone/smartphone_series/39594-energy_phone_pro
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest