- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
RVR400 #86294 üzenetére
A Lead 1-nél és 3-nál is az üzemidőre panaszkodnak. Ez nem biztos, hogy csak az 2200mAh, illetve 1500mAh akku miatt van (pl. Coolpad 7320-nak 2500 mAh-es, Zopo ZP700-nak 1750 mAh-es az akku, csak 14%, illetve 17% a különbség), hanem a tervezés, összeszerelés is számít, és ez az élettartamot is befolyásolja.
-
WOT-H-A-C
veterán
Jogos...Lenovo official
Cyborg:
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86288 üzenetére
Ha megnézed a lehúzó hozzászólásokat, csak olyanok írják, akik a cikket olvasták csak a telóról, még csak utána sem néztek, vagy éppen a cikket is csak félig olvasták el.
-
zizol
aktív tag
válasz
Cyborg #86287 üzenetére
Lenovo.hu-n is 2Gb-ot írnak.
Nem rossz készülék ez így, sőt!
De ennyiért?! -
barnam_
nagyúr
Lenovo dual simes telefonok itthoni garanciával, szervizzel
-
ben-ga
tag
válasz
aytukabozs #86268 üzenetére
egyet rátennem az sd-re és nem látja a zip-et...
az mitől lehet? -
include777
aktív tag
Ha célirányosan veszi az ember a telefont, akkor ennek is megvan a célközönsége.
Amúgy tényleg elég gáz, hogy hogy lehúzzák csóri telefont, de sz.tem nincs vele probléma.
Fiamnak goclever 400-asa van 2 játékkal játszik, ezen kívül videót néz rajta, és azt mondja hogy tökéletesen megfelel neki + (ezt Ő mondta, ha bármi történne vele, nem idegelné fel annyira mintha egy sokkal drágább telefon menne gallyra) - az is 4 magos 512 ram.Összehasonlítva a magyar árakkal sz.tem igen jó vétel ennyiért. -
[w]
őstag
válasz
aytukabozs #86270 üzenetére
már mindegy, berendeltem azt ha faternek kihullik tőle a haja, akkor majd elcserélem parókára...
egyébként meg annyira szánalmas, ahogy a sok balfasz, writeonly iqhuszár fikázza a teszt topicjában, hogy szinte élvezet volt olvasni, hálásan köszönöm!
-
Gissz
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következőkben: 2 kártyás mobil vásárlás előtt vagyok. 50-60 ezer körül gondolkozom. Főleg telefonálásra, netezésre, használnám, esetleg egy kis játékra. Jelenleg egy Samsung S7562 van, de utálom, akadozik, lefagy, néha egy sima tárcsázás is gondot okoz neki. Mindenképpen androidos legyen.
Tudnátok ebben segíteni?Köszi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #86253 üzenetére
"ápgyuk fászóót"
állat vagyóól!
Cyborg: igb ram van benne.
-
Cyborg
őstag
válasz
GoldhandRent #86269 üzenetére
Most akkor 1GB RAM, vagy 2GB RAM van az S860-ban?
Eddig mindenhol 1GB-os verzióval találkoztam csak. -
aytukabozs
addikt
válasz
Spancer RE #86276 üzenetére
Őt keresd privátban, vannak ilyen jellegű tapasztalatai, gondolom
segít.nem octa és óriásakksija sincsen, de +1 a zte v5-re (2gb)
-
setom
tag
válasz
Spancer RE #86276 üzenetére
ZTE v5
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a munkahelyemtől hétfőn megy ki az egyik kolléga Kínába. Ott hogyan tud Coolpad F1 vagy THL 4400 telefont vásárolni (nekem)? Simán kapható bármelyik nagyobb boltban?
Illetve az említett 2 telefon kategóriájában van még másik említésre méltó telefon mostanában? -
gipsztigris
addikt
válasz
"Síkban forgatható (IPS) kijelzővel rendelkezik "
Szerintem meg bármilyen irányban forgatható kijelzővel rendelkezik! Sőt! Az összes általam ismert okos-és buta telefon mindegyikét úgy forgatom ahogy csak akarom.
-
Sziasztok! Egyik haver akar venni THL 5000-et. Mik róla a vélemények? A márka jó, azt tudom, nekem is volt már több THL a kezemben, arra lennék pl. kíváncsi hogy ez az új SoC mennyire szívja az akksit. Kell egyáltalán játékon kívül bármi másra 6592t? Az 5000mah akksi az vajon tényleg igaz? Kicsit kamunak tűnik nekem.
-
Laza...
addikt
válasz
-
aytukabozs
addikt
Heh, míg mi itt dumcsizunk, a 'sima' 3-ról kikerült egy cikk mobilarenára
Hátha benne vannak a keresett infók...
-
GoldhandRent
őstag
MediaMarktnal Lenovo S860 1ooK
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #86257 üzenetére
Már csak azt kellene kideríteni, hogy ki a magyar szerviz és vállalnak-e kínai importos más típust is javításra (jó pénzért)
-
aytukabozs
addikt
válasz
MrChef #86260 üzenetére
Namost ezek mik?
Az iNew még ok, a V3 még a hibái ellenére is slágertermék volt itt egy darabig, a másik kettő már neccesebb, a Laude simán klóngyárnak tűnik, de ez az iWing a legviccesebb.
Nem tudom akarnék e olyan cégtől vásárolni aki azt állítja hogy OEM gyártóként telefonokat gyártott a Huaweinek és a Xiaominak -
Cotina
csendes tag
Üdv,
segítséget szeretnék kérni!
Kollégám vett egy kínai telefont, de szó szerint azt is kapott - azaz kínai belpiacos telefonja van (Jodom).
Nincs rajta semmi normális lehetőség (google termékek: play stb.), amivel használni lehetne.Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudná ráhúzni a normál Androidot?
Meg tudja-e csinálni, vagy szakember segítsége kell?
Ha szaki kell, tudtok ajánlani?Köszönöm!
-
MrChef
aktív tag
Szerintetek a Laude, az iWing, az iNew mennyire jó telók? Milyen sorrendet állítanátok fel?
A Laude S500-zal szemezek, ajándékba.
http://www.tinydeal.com/cat_brands/cell-phones-bci-54.html
[link] -
MrChef
aktív tag
válasz
freelancer68 #86255 üzenetére
Ha nem kínaiak csinálják a boltot, a Kínából vásárolt telefonokat (szürkeimport, úgy hiányzik nekik, mint púp a hátukra) nyilván nem lehet majd náluk szervizeltetni...
Vagy igen? -
aytukabozs
addikt
válasz
freelancer68 #86255 üzenetére
Hmm, valóban.
Eggyel több hely amit magyargarihoz ragaszkodóknak ajánlani lehet
(#86256) balazsnba
Az bug lesz (vagyis hülye a rendszer, rád bízza hogy válaszd azt ha az EU webshopból választottál valamit, de a vásárlók jó részének ez rohadtul nem lesz egyértelmű).
Tuti hogy a kinti árért nem fogják EU webshopból küldeni.
A hekkelés a mini hivatalos verziója szerint az oldal fejlesztése volt, de ha van PP gomb akkor nem lehet bajod. -
balazsnba
csendes tag
Sziasztok!
Minidealről szeretnék rendelni egy 2/8gb-os ZTE Red Bullt. Ehhez lenne néhány kérdésem. Ugye nemrégen az oldalt meghekkelték. Mostmár lehet ismét biztonságosan rendelni? (Esetleg ezt valaki személyes tapasztalattal meg tudja erősíteni?)
A másik pedig az, hogy amikor kilistáztam azokat a telefonokat, amik az EU raktárukban vannak, nem volt ott a ZTE. Ám a checkoutnál 3 lehetőségem van a postázásra. 2 fizetős (DHL, EMS), és ez: "Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe $0.00"
Ez azt jelenti, hogy az EU raktárról küldik, vagy ez egy bug a rendszerükben? Mindenesetre ezt érdemes választani? Előre is köszi a válaszokat! -
freelancer68
tag
-
[w]
őstag
válasz
aytukabozs #86248 üzenetére
nagyszerű, így hogy kiderült nem fényes a hátlap (
) már csak a kamera használhatósága maradt érdekes téma.
egyes helyeken 13-asnak írják, de tesztképek alapján még az előd (Lead3) 5 mpixeles kamerája is siralmas képeket ad, így a 3S 8-asát nem tudom komolyan venni.
szerk.: abban tudtok még segíteni, hogy a notification led-re valahol megerősítést találjak? videókban sehol nincs róla szó.
szerk. 2: hát a gombsor vajon világít-e?
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #86250 üzenetére
Látom, viszont a honlapjukon a sima 3 is fényes feketében, viszont valóságban nem az. Szerintem a 3S sem lesz, de majd megmondom, ha rendelek véletlenül.
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #86249 üzenetére
akkor szorrika vagyok, a honlapon a fekete 3s háta is csillógónak látszik (szkroll le)..
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #86245 üzenetére
A Lead3-mal sincs semmi baj, szerintem korrekt kis teló, az még jobb vétel, ha elég az 512MB/4GB.
Csak a fehér hátlapos csillogós, mert lakkozott, a fekete simán matt. -
aytukabozs
addikt
jóvan-jóvan én se' cseszegetésből írtam
Mint kiderült - és ahogy a honlap struktúrájából is sejthető- itt nem egy septiben összegányolt, dzsunka gyártók által felbrandelt telefon szériáról beszélünk, hanem egy itt a fórumon eleddig nem ismert, ámde nagy múltú cégről.
(van a honlapon support, letöltések, stb...)Én ha olcsófont keresnék szerintem bevállalnám, és azért is céloztam RVR400 kollegaúrra hogy őt esetleg kifaggathatod minőségügyileg.
Az egyetlen fenntartásom a csillogó kockás hátlappal van, apukádnak tuti tetszeni fog ez?
-
[w]
őstag
válasz
jóvan-jóvan, nem is tapasztalatokra, inkább véleményre vagyok kíváncsi, hogy ennyiért meg mernétek-e venni vagy hagyjam a fenébe, mert van sokkkkal jobb/ismertebb stb. teccikérteni.
-
csendes
addikt
válasz
Elnézést, köszönöm,hogy szóltál.
-
csendes
addikt
válasz
CoolBoy323 #86242 üzenetére
Most akciós az antelife-on 60 USD+ÁFA [link], de valószínűleg hamarosan kifogy a készlet.
-
beg
veterán
válasz
CoolBoy323 #86242 üzenetére
Nem rossz, csak butították a soc-ot. Normál használatnál nem lehet észrevenni. Esetleg G2F nem fér bele a büdzsébe? Vagy egy THL T6S?
-
CoolBoy323
nagyúr
Legolcsobb jo, megbizhato telefon mi most?
Jiayu F1? -
[w]
őstag
nézegetem apámnak ezt a LEAGOO LEAD 3-mat, ezen az áron nekem nagyon tetszik, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
vagy van ennél jobb ár/érték arányú készülék, amit nyugodtan ajánlanátok?
-
ben-ga
tag
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs #86238 üzenetére
Köszönöm !
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #86237 üzenetére
NEM.
Ez csak annyit jelent hogy DHL-lel fog jönni.
A TN-eket előre ki lehet kérni, tehát örömre még nincs okod,
van hogy még ilyenkor 'futkosnak' a telefonért,
(bár ez inkább az 1 személyes webshopokra jellemző).
Élni majd onnantól él hogy a futár átveszi és becsippantja a vonalkódját. -
include777
aktív tag
Kaptam ante-tól dhl-re tn-t, mikortól él ? Ez most azt jelenti hogy a dhl-nél van már a csomag? Mert akkor már csak várás és bódogság
8 magos 1/16 5 colos Kingsing T1 egész jó áron [link] -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #86232 üzenetére
Ha adsz neki egy kis meleget még jó lehet a power bankra is....
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #86232 üzenetére
Egy fotó + méret azért lehet sokat segítene
-
Off kicsit, de nem tudom, hova férne bele.
Vettem egy MI külső akkut, és a kedves, túlbuzgó Antelife küldött egy Jiayu szilikontokot is, de nem tudom, melyik típusra. Honnan lehet ezt megállapítani?
Csak egy Jiayu felirat van az oldalán...Valószínűleg a G4 valamelyik variánsára lesz jó.
(Nem kell valakinek egy Jiayu X tok?
)
-
Bikkrom
senior tag
válasz
KurtCobain #86228 üzenetére
Nem kerülte el, de 100k, így gondoltam nem az a gond.
Közben megrendeltem.
Mivel továbbra sem akarta az igazat és a paypal supportja tetű lassú így átutaltam a pénzt haver paypaljára(paypalomról) és azzal engedte a fizetést. Nonszensz.
Ha havernak átutalom az antelife felé miért nem engedte a paypal rendszere? Na mind1. A lényeg, hogy megrendeltem.
Alig várom.
Majd írok tesztet.
Kössz a segítséget mindenkinek!
-
rjg
őstag
Urak, tanácsot kérek tőletek. A fiam EU Warehouse-ból vett Redmi1S kijelzője/kijelző vezérlése egy OTA frissítés közben meghalt, (érzékel, rezeg, de fekete, recovery és fastboot módban is) ki kell küldjem Kínába. Addig is valamit vennék a gyereknek. A THL T6S az egyik jelöltem és a BettyMall a kinézett eladó. Ez szállítással együtt ~ 28 ezer forintra jönne ki, mellette szól a relatív neves gyártó és talán várható valamilyen közösségi támogatás. Itthoni alternatíva a NAVON Mizu M450, ami ha az Áfát elszámolom, ugyanannyiba kerül. E mellett a hazai garancia szól, de nem tudom ki a gyártó, mit címkéztek át és milyen támogatás várható hozzá. Ha pro és kontra javasolnátok valamit, azt
.
-
beg
veterán
Apropó MX4. Megkapja az Ubuntu Touch rendszer. link Piszkálja az ingerenciámat
Mindkettőt szívesen kipróbálnám külön-külön, hat még egyben.
-
-
Madárpók
aktív tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
svgyula #86186 üzenetére
Anno a JiaYu kétmagos G3 telefon idejében (SoC: mt6577)2013 elején volt pl. a sima G3 mt6620 as kopmmunikációs chippel és azután kihozták a G3N-et mt6628-as tipusjelü kommunikációs chippel....(Minkettő nem-integrált szerelés, nincsen tehát belefabrikálva a SoC-ba még Tajwan-ban, hanem ugyanazon alkatrészboltból (MediaTek) hozták a népikínaiak)
Én ezzel a hasonlattal (habár anno az nem 3G -- 4G tech váltás volt) látom leírhatónak ezt a
mt6592 (SoC) + mt6290 (kommünik csipp) szituációt ( Ez a fönt linkelt Coolpad F2 esete -Chigon-).
GizmóCsájna:
Snapshots: Coolpad Dashen F2GizCsájna:
CoolPad Great God F2 launched, wants to replace your Redmi Note -
Prok15
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni, remélem jó topikban.
Nemrég a barátnőm vett egy SG S5 replika telefont egy bizonyos honlapon. Használta is szépen, ahhoz képest hogy replika jól és problémamentesen működött. Egyik nap újraindítás volt szükséges, ezért ezt meg is tette. Ezt követően azonban a telefon már nem kapcsolt be, csupán a kezdőképernyőig jutott "Mediatek" felirat, majd kikapcsolt. Hangerő fel+bekapccsal bejön a recovery, fastboot, illetve normal opció. Recoverynél és a normalnal újra bejön a Mediatek majd kikapcsol, fastboot opciónál fastboot mod.... és nem csinál semmit.
Érdeklődnék, hogy tudok-e valamit kezdeni vele, vagy tégla, poháralátét lett-e a telefon.
Előre is köszönöm a segítséget. -
ben-ga
tag
sziasztok,
most kaptam egy Lenovo A390 telót, nincs rajta magyar nyelv.
Milyen romot tegyek rá?
nem megy a root framaroot-talez van most: A390_ROW_S316_130730
A390_MB_PCB_V1.0
4.0.4 -
-
Szenti1
csendes tag
válasz
aytukabozs #86209 üzenetére
Értem köszi. A vámnál pedig vagy lesz plusz költség, vagy nem ugye. Ugye?
-
Szenti1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a napokban egy A820-as Lenovot innen:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/16880-mtk6589-lenovo-a820.htmlSzerintetek ez eredeti telefon? Csak mert a címében a multi language versiont mulitnak írták, ami okot ad a gyanakodásra.
Esetleg ilyen árkategóriába milyen lenovo van még ami 4magos és 1gb ramja van?
Köszi a segítséget
Dávid -
koala69
tag
Sziasztok,
tudna valaki ajalani egy mukodo modszert MTK6592 Octa core Android 4.4 rootolasra?
Egy THL 5000-rol lenne szo.elore is koszonok minden segitseget!
udv
G -
Sanyika1
tag
Sziasztok!
Lenovo A750 típusú mobilom van és nem hallanak a vonal másik oldalán, gondolom a mikrofon adta meg magát. Melyik oldalról lehetne megrendelni?
Üdv
-
patkosm931
csendes tag
válasz
aytukabozs #86200 üzenetére
Ja akkor bocs a PP-vel kapcsolatba.
Még nem rendeltem innen semmit és kicsit paráztam.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép OFF
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest