- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Mobil flották
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
rmartin94 #87610 üzenetére
Sziasztok!
Haveromnak van egy Alcatel Idol OT-6030D telefonja,gyári minden.
Rootolni akarja,sok a szemét rajta.Neten a legegyszerűbb megoldást erre a telefonra (is)a Framaroot ahogy néztem.MTK-ban nem vagyok jártas Samun vagyok,voltam mindig,így tartok is ettől.Gondolom itt is egy komplett mentés kellene először.Se gyári rom nincs a kezünkben se leírás,se semmi.Alig van valami a neten erről a telefonról.
Egy How to kellene,esetleg linkekkel,mert biztos ami biztos és ne téglázzam.Akkor inkább passzolom a segítség nyújtás,mert a telefon a munkaeszköze és rengeteget van úton.
Egy ilyen leírást találtam csak.
Köszönöm a segítséget! -
válasz
rmartin94 #69907 üzenetére
Ahhoz, hogy az MTKDroidTools felismerje, kell az adb driver. [link]
A recovery mód általában hangerő fel + power gomb, egyidejű hosszanti lenyomásával érhető el.
Érdemes töltőn próbálkozni vele, van olyan telefon, amelyik csak töltőn hajlandó ezt megtenni.
Aztán van olyan is (pl. Lenovo), ahol hangerő fel+hangerő le+power.
Van, ahol me ghangerő le+power. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
rmartin94 #69866 üzenetére
Bazki.. Ezt meg ne vedd... SEMMIRE NEM JÓ!
Ilyen alulspecifikált szart rég láttam... 128MB/256MB? konkrétan a telefonálás is gondot fog okozni.
Amit te kinéztél, azzal szerintem senkit ne is zaklass, mert elküldenek a picsába...Amúgy Multilanguage... Tehát elvileg magyar, de ez kb megveszed, és el is dobhatod. Az a hülye, aki ezért pénzt ad....
Inkább ezt vedd, kb duplaszint.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest