Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Huhhh... Ráment a napom, de megoldottam. Különböző SPFlashTools, SPMultiPortFlashDownload verziókkal próbálgattam a mentést, és az új ROM-ot feltenni mindenféle variációban, sikertelenül. Aztán egyszer sikerült a mentett ROM felrakása után Factory módban újraindulás nélkül elindulnia, és lett ADB kapcsolat
! Innentől "sima" ügy volt, szerencsére rootolt volt a rom, Linuxos tudással felvértezve lecsekkoltam a data és a cache partíciókat, amik persze korruptak voltak, úgyhogy újraformáztam őket mke2fs-sel és utána láss csodát, elindult a teló
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Innentől "sima" ügy volt, szerencsére rootolt volt a rom, Linuxos tudással felvértezve lecsekkoltam a data és a cache partíciókat, amik persze korruptak voltak, úgyhogy újraformáztam őket mke2fs-sel és utána láss csodát, elindult a teló