- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
válasz
batai15 #130175 üzenetére
Talán ROM-ot portolni lehetséges rá, csak ahhoz tudnom kellene a kernel verzióját a telefonnak+a kijelző felbontását, Navon Mizu M450-re tudtam ROM-ot portolni (amihez szintén nem volt a neten semmilyen rom) 1 napos munka árán, de erre nem biztos hogy lehet, csak megemlítettem mint opciót.
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Innos D6000-ren nem tudja valaki hogy lehet az alsó szoftveres gombokat felcserélni? Azt szeretném, hogy a vissza gomb legyen a jobb oldalon (most a bal oldalon van), és az alkalmazások bezárását előhözó gomb pedig a baloldalon. Középen pedig a menü gomb van. Ezt a két gombot szeretném felcserélni. Egy angol oldalon írták, hogy van egy config key fájl, abban meg lehet ezt oldani, csak Root Explorerben nem tudom merre keressem, a telefon rootolva van egyébként. -
rmartin94
aktív tag
Zopo ZP500+-t lehet valahogy magyarosítani?
-
rmartin94
aktív tag
MTK 6572-es platformú telókon általában milyen gombkombináció szokott lenni a recovery mód? Mert ezen a Landroveren semmire nem jön elő. MTK Droid Tools se ismeri fel ahogy nézem.
-
rmartin94
aktív tag
Jbarts-ot honnan tudom letölteni?
Szerk: megtaláltam.
-
rmartin94
aktív tag
Nem megvenni akarom, hanem magyarosítani, egy srác adta oda nekem, hogy próbáljam meg magyarosítani. Igen, az igaz hogy multilanguage csak pont magyar nincs.
-
rmartin94
aktív tag
Ezt a telefont: [link] lehetne valahogy magyarosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest