- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
aytukabozs #63599 üzenetére
Igen sajnos, azt már néztem. Még próbálkozok a Zoppo-val.
-
gg72
veterán
válasz
Bagira01 #63557 üzenetére
Most reggeli közben szóba került a telefon-téma és a feleségem (hiába mondom neki, hogy nagyjából kínai telefon = kínai telefon), inkább márkásabb készüléket szeretne, mert sosem hallott a Zoppo-ról, így került képbe a Lenovo. Az S820 szép is, jónak is tűnik, de valaki azt írta róla korábban, hogy nagyon laggol. Esetleg más Lenovo típus max. 4.7 col-ig?
-
aytukabozs
addikt
válasz
hungobungo #63594 üzenetére
Jaja, pont a kábellel való szarakodás, és a viszonylag kis számú elérhető mHdmi-s telefonok miatt ajánlottam én is a miracastot.
(Amúgy sejtésem szerint azért is nem rakják már bele a telókba a csatit, vagy az MHL támogatást mert felesleges a miracast megjelenése miatt).
A kamerát meg szintén így értettem, nem hogy semelyik teló nem tudja ami nem sony, hanem semelyik kamera ami nem sony (vagy samsung pl.).
-
silver10
aktív tag
Hungobungo, CoolBoy323 köszönet!
Így már nyugiba állok neki.
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #63590 üzenetére
Ha gyakran kötné tv-re , akkor egyértelmüen miracast receiver/támogatott tv a jó megoldás. Bár van néhány kinai teló mhl támogatással is de faxom dugdozná a kis szar drótokat állandóan. Meg ugye egy vevőt utána bármivel párosithat. Kamera: sok teló jön sony ccd-vel, de a nagyobb apartúra méret szerintem fontosabb.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Dominó85 #63587 üzenetére
Én meg felhasználói oldalról közelítettem meg,főleg abból a szempontból hogy mi az ami kapható,és mi az ami majd kapható lesz egyszer majd,valamikor a jövőben.
Persze igen feltételezhetően ezek a megoldások jobbak lesznek,hamarosan (mondjuk a kínaiaknál,a hamarosan az elég tág fogalom,ezt tudjuk).
De persze mikorra kijönnek ezek a cuccok,a konkurenciához képest már lehet megint elmaradottak lesznek.
És persze ki tudja majd milyen vastag pénztárca kell majd hozzá,hogy a tied legyen.
Szal' érted,az a fránya várakozás...
Amúgy semmi olyanról nem folyik a szó,ami pm.-et követelne,ki tudja,lehet pont ez az eszmecsere segít valakinek a döntésben! -
aytukabozs
addikt
válasz
vontod #63581 üzenetére
A micro hdmi-re jó alternatíva lehet hogy jóval olcsóbban veszel bármilyen telót amin 4.2 vagy ifjabb android van és veszel hozzá miracast sticket (wifi display)...
fotózásban nemhiszem hogy bármi sony szinten lenne ami nem sony, egyebekben nem egy überelhetetlen masina a P
-
silver10
aktív tag
Szeretném felrakni az iNew v3E-re (1.0.4) a CWM recovery-t. Azt néztem, hogy a gyári 6MB, viszont a 6.0.4.4-es Touch meg 5MB. Nem jól tudom, hogy byte-ra meg kell egyeznie? Fontos volna ma megcsinálni, de elcseszni nem akarom. Saját topikba is kérdeztem, de ott jóval szerényebb a nyüzsgés mint itt (egyenlőre)
-
konigjanos
senior tag
Kétkártyás, androidos, 5 colos nokia: http://www.nokia.com/global/products/phone/nokia-xl/#ProductSpecsWidget csak sajnos 2 mag, 768 ram, és 4.1 android. de legalább 2000-es akksi.
-
Dominó85
addikt
válasz
tihibaby #63585 üzenetére
Nos én műszaki oldalról mentem neki a kérdésnek. Jelenleg egy 8 magos MTK SoC egy Snapi 600-as szintjét hozza. Faxa, hogy a játékok alatt 8 mag duruzsol, de láttál te már akár csak PC-re is olyan alkalmazást, ami 8magot (8 szálon) ki tud használni? Kérlek mutassál már nekem akár csak egyet is PC-n vagy droidon.
Itt architektúráról és programozói oldalról is meg kell vizsgálni a kérdéseket. Ez a 8 mag konkrétan egy újabb kínai szemfényvesztés és benchbuzulás. Nem hiába hozza ki a MediaTek sem hamarosan a vegyes magos (4+2, 4+4 architektúrák) SoC-jait, ahogyan a Samsung Exynos 5410 és a Qualcomm sem alszik. Nem is beszélve arról, hogy biztos oka van annak, hogy el szeretnék hagyni a 32bit-et és 64bit-re váltanak. (Pl.: 32bit, 2GB ramig kezel memóriát és rengeteg technikai trükköt nem tud, míg 64bit-be már a PC-kben is feltűnt virtualzáció, HT és egyéb funkciók mobilos változatait fogják pakolni). Nem beszélve arról, hogy a Mali450T már most egy elavult IGP (nem azt mondom, hogy gyenge, mert igen is qrva erős, csak éppen a Mali760T majd 4x erősebb). Például a PowerVR544 MP3-4 amit az Exynos 5410 mellé is pakolnak hiába régebbi IGP veri a Mali450T a realtime játékokban. Ennyit érnek az Antutu és egyéb faxverő benchmarkok. Mindegy én nem szeretnék itt vitát, így bármi továbbit ezzel kapcsolatban csak privátban, ha kérhetem. Nem tartozik a fórum témájához.
Oh majd elfelejtettem. Igen fogtam MT6592-es telefont a kezemben. Egyik kollégám már vagy 2 hónapja nyüstöli. Nos az én Jiayu G3-hoz képest tényleg jóval smoothabbnak hat és gyorsabb a menükbe lépés valamint a progik indítása, de egy harmadik kollégám MT6582 telója mellé téve már nem számottevő ez a gyorsaság. Nincs meg a hűha érzet. De ez mind szubjektív. No meg egyén és igény függő (nem is beszélve a pénztárca vastagságáról).
-
tihibaby
senior tag
Tudom,láttam,ki is néztem egy típust (Overmax OV-TV 01),csak az a kérdés,a HD sugárzást fogja-e,M1 ugye abban sugároz,Retekklubra stb. nem vagyok különösebben kíváncsi,wifi meg melóhelyen ohne,ergo MinDig Tv kilőve.
Xda-n meg ugye hiába mondja egy mondjuk Svéd user,hogy jó ez meg ez a cucc,a fentiek miatt itthon lehet az nem lenne nekem jó.
Szóval csak arra gondoltam,hátha használ valaki ilyet,és tud felvilágosítással szolgálni,pontosan mely csatornákat lehet fogni. -
tihibaby
senior tag
válasz
Dominó85 #63573 üzenetére
" MT6592 8x mag, de mind ugyanolyan. Ergo semmi extra, csak 8 mag, semmi
sem használja ki."
Pont hogy bármi kihasználja,ha kell hozzá a kraft.
CPU-Z mutatja szépen,hogy alapjáraton egy mag megy a legkissebb órajelen,aztán szépen kapcsolgatja be a magokat,mihelyst kell valaminek az erő.
Amúgy várni lehet,sőt még esetleg érdemes is,de meddig,mindíg ez a kérdés,mikorra lesznek ebből a procikból kézzel fogható végtermékek?Apropó kézzelfoghatóság...
Az a kérdés merült fel bennem,fogtál már a kezedben bármilyen nyolcmagos telefont?
Mert nagyon más ám leírni dolgokat,amiket igaznak gondolsz,vagy megtapasztalni,milyen használat közben.
Lehet meglepődnél... -
ctibor
senior tag
válasz
vontod #63581 üzenetére
Ha valóban csúcskészüléket akarsz venni, ami a felsoroltakat tudja, akkor TCL Idol X+ S960. (Mikro HDMI-ben nem vagyok biztos. ) Később valszeg nálunk is kapható lesz, Alcatel Idol X+ néven.
Ez a TCL/Alcatel 8 magos telefonja, de - a többi márkával ellentétben - ez nem 1,7 hanem 2,0 Ghz-n ketyeg. Ezért eszméletlen gyors, 30 ezer feletti Antutu ponttal.
-
RBJ
addikt
Egyet nem értek a jiayu oldalán. a g2f miért olcsóbb mint a g2?
Vagy én vagyok vak?
Egyre jobban tetszik a g2f mert nem nagy dög, nálam a talafon 5col alatt van és gorilla üveg miatt. Kéne. -
vontod
tag
Üdv népek! Segítséget szeretnénk kérni tőletek. Kellene egy max 5"-os dupla simes telo. Létezik olyan kütyü amely hozza az Xperia P szintjét? (micro hdmi, otg, nfc) Sajnos eddig nem találtam ilyet. Kérem a hozzáértőket, hogy segítsenek! Előre is köszi!
-
tvamos
nagyúr
válasz
rebuilt #63570 üzenetére
Nekem tetszik ez a keszulek!
(#63573) Dominó85 válasza rebuilt (#63570) üzenetére
Persze kopi a forma... de hat egyenlore nem tudunk ellenuk semmit tenni. Max, ha nem vennenk meg.A fiam is erre a madaras jatekra van rakattanva. Kiuldoz vele a vilagbol.
(#63571) Laza... válasza tihibaby (#63569) üzenetére
Nekem nem jon ossze ez a mindig tv. Valahol szerinted tudnak nekem segiteni? Esetleg itt? Tudom, hogy nagyon off. -
Dominó85
addikt
válasz
rebuilt #63570 üzenetére
Pár észrevétel:
- enyhe Apple kinézet (sim tű, mint az iTermék-nél)
- kamera nem valós 13MPixel, csupán 8 felinterpolálva
- TSF Shell Launcher + MIUI + Lewa kombó az egész kinézete
- 2 micro sim? wtfak
- aksi nem lesz elég nagy ilyen vékonyka házban
- MT6592, kösz de kösz nem**MT6592 8x mag, de mind ugyanolyan. Ergo semmi extra, csak 8 mag, semmi sem használja ki. Ellentétben a Qualcomm és a Samsung is kihoz 4+4 magos SoC-ot, ahol 4 energiatakarékos mag + 4db bika mag játékhoz és cpu igényesebb dolgokhoz. Valamint a MediaTek is jön most egy 6 magos (4+2 magos egyéb iránt) és egy 8 magos (4+4 szintén) 64bites(!) Architektúrával. Akinek idén még elég a sima MT6589T vagy egy MT6582 az általam kevésbé kedvelt Mali IGP-vel, az várjon év végéig.
-
rebuilt
tag
Jiayu fanoknak ha még nem lett volna: Jiayu S2
-
tihibaby
senior tag
Nem pont ide tartozik,de hátha ismer valaki ilyen cuccot,van-e már androidos telefonhoz használható DVB-T tuner,ami fogja az m1-et is (jó lenne F1-et nézni)?
-
sziklaszirt
újonc
válasz
Killerlaca #63526 üzenetére
Viral-t próbáld ki, lehet ezt keresed.
-
blueye
veterán
válasz
szabolcs77 #63563 üzenetére
Ilyet a hardverapro-n is találsz.
-
diegho
nagyúr
válasz
szabolcs77 #63563 üzenetére
Rengeteg ilyen van pl:
THL T5S
THL W200
Zopo ZP700
Zopo ZP780
inew V3
Xiaomi Hongmi - ez 51k
Lenovo S650 -
szabolcs77
tag
keresek egy dual sim-es android telefont, vámmal együtt 50k kerettel. 4,5 - 5" kijelző, min 1G RAM, gyors megbízható, stabil eszköz kell, nem játékra, hanem munkára. Lehetőleg max 10mm vastag legyen.
Mit tudtok javasolni? -
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #63559 üzenetére
Igen, a blogodat már olvastam...
Upo: Kösz, ez is meggyőző. -
Upo
addikt
Nekem is megtetszett, rendeltem egy fehéret asszonynak de még mielőtt megjött volna kapott egy Moto G dualt. Múlt héten megérkezett, áfa kifizetve, nagyon nem piszkáltam csak végig próbáltam rajta mindent meg készítettem róla fényképeket de tetszik. Ha nem megy el még lehet hogy megtartjuk és inkább a moto megy.
Formára is bejön, a hátlap nem fényes, a kijelző is jó, a GPS kiváló, a kamerája a szokásos, nem egy Canon EOS de a motonál jobb. -
Depression
veterán
Én most már biztosan a tartalék alkatrészek megléte, beszerezhetősége alapján választok. A harmadik kijelző üveg , és második hangszóró teljesít épp a thl telefonomban.
nem kímélem
-
Lampard19
tag
Nincs vele tapasztalatom. Thl t5 ( a két magos) és zp700 is van viszont közeli ismerőseimnek és mindketten elégedetten használják. Zp700-nak itt is női tulaja van
Nekem a zopo szoftvere jobban tetszik, a thl-é teljesen stock android, a zopo-é viszont kicsit színesebbé, szebbé van csinálva, szerintem legalábbis. Mivel a hardver ugyanaz, valamivel el kell döntei a dolgot. Emellett külsőre is szebb szerintem.
-
Bferibörs
addikt
-
Lampard19
tag
A thl és a zopo készüléke is egy megbízható darab szerintem. Korrekt kijelző és anyaghasználat ennyi pénzért, nem csereg ropognak. Fényképezőtől viszont nem szabad sokat várni... Elég gyenge
Más:
Valaki tud bármiféle lehetőségről egy Lenovo k910-es magyar szoftverezésére? Keresgéltem mindenhol, de root+ google play felrakásán kívül (gyárilag még az sincs) semmit se találtam rá. Épp arra váltok, de úgy látom, egy darabig mindenképpen kénytelen leszek angolul használni. Mindenesetre várom nagyon
-
gg72
veterán
válasz
Bagira01 #63548 üzenetére
Én is keresek a feleségemnek egy max. 4.7-es dual sim-es mobilt 40ezer körül, lehetőleg nem fekete színben, eddig ezeket néztem ki:
- Thl T5S
- Xiaocai X9S
- ZOPO ZP700Fontos:
- jó anyagminőség (ne csúszós, fényes műanyag ház)
- 1GB RAM
- viszonylag jó fényképezőSzerintetek?
-
nepszter1
addikt
Keresek 4,5 - 4,7 " telefont olyan max 35ezer értékért vámmal együtt .
-
-
Bferibörs
addikt
Off: nem tudtok véletlenül kínai telefon szervizt Budapesten valahol? Lányom vett Kínából azt hiszem samsung telót és kifordította a sim kártya tartót, meg kellene javítani-új a készülék.
-
Anulu79
addikt
Dual simes Note 3-at használ valaki?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Komplikato #63515 üzenetére
-
tfalcon96
aktív tag
Már bekerült a hivatalos angol Jiayu oldal [link] terméklistájába a G2F és az F1, ami jót jelent, hiszen itt már WCDMA verziókat ír. Viszont van egy érdekesség, a G2F-fel kapcsolatban, mégpedig a képernyőfelbontás:
Screen 4.3"
IPS
Resolution:854×480 FWVGA
OGS
Multi-touch,Gorilla Glass 2Vagyis nem HD, ahogy több oldalon is írják, sztem ez hiba, mert nekem HD-nak tűnik.
Az F1-el kapcsolatban pedig:
Screen 4.0"
IPS
Resolution:480x800
OGS Multi-touch,Gorilla Glass 2Ezt viszont minden oldalon TFT-vel, GG nélkül árulják. Ennyire pontatlan lenne a hivatalos oldal?
-
silver10
aktív tag
A saját topikjában is feltettem a kérdést, de hátha itt előbb akad megoldást tudó user.
"Az1.0.4-es gyári eredetileg egybeparticionált belső tárhely miatt van, hogy PC-n(WIN7) USB kapcsolattal csak Médiatároló módban látja az intéző a belső SD-t és a behelyezett külső SD kártyát egyaránt? Mert USB háttértár módban csak a külső SD látszik. Van arra valami mód, hogy ilyenkor is megjelenjen mind2?"
iNew V3-ról van szó.
Másik. Fejfájásig tanulmányoztam Cappa 72 részletes leírását az SP Flashtool Readbeck funkció használatával kapcsolatban, de annak ellenére, hogy a kalkulátort is letöltöttem, nekem a hexadecimális számítás olyan mintha a tyúkot fáramászni akarnák megtanítani.. Próbálkoztam az MTK Droid tools ideiglenes rootjog szerzéssel factory mode-ban (szintén by Cappa72), de itt nem látja sajnos a telefont, csak USB debug módban. Előfordulhat, hogy az MT6582 platform az oka? Jó lenne "szűz mentést" készíteni az új telefonról mielőtt rootolom és átadom a rokonnak...
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #63534 üzenetére
Volt nekem egy édesipari ismerősöm.
Gyártottak cukorkákat. Odament hozzájuk egy multi, hogy kellene nekik cukorka, de az ára férjen bele x összegbe. Így ugyanazon a gyártósoron gyártották a nem pont ugyanolyan cukorkát, mert az olcsó árért cserébe 1-2 összetevőt olcsóbbra cseréltek.Szóval nem biztos, hogy azért mert ugyanazon a soron készül, ugyanolyan is.
-
aytukabozs
addikt
ajaj, valaki mondjon 1 érvet hogy miért nem ér EZ 150$-t?
VOTO X2 (UMI kistesó, ugyanott készül) MTK6582 Quad-Core 1.3GHz 5.0" 1280 x 720 1GB 4GB 2.0MP + 8.0MP GSM WCDMA 2500-as akksi...
Én csak azt látom hátulütőnek hogy nincs (még?) rá romválaszték...
Meg nem írják hogy IPS lenne, de a videóban jók a betekintési szögei... -
aytukabozs
addikt
válasz
a mobo player játszik streamet ÉS tud ablakban is menni, de együtt még nem próbáltam
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #63527 üzenetére
Barátodat kérdezd majd meg az itt mostanában szóba került telók árairól, mint pl:
- Elephone P7 mini
- Cubot X6
- Zopo ZP780Az X6-ot, ha jó áron adná szerintem lenne rá kereslet, mert 8 mag, jól néz ki és elvileg olcsóbb, mint a W200S, tehát 50k alá kellene csúsznia az árának nála.
-
Zeki
nagyúr
válasz
konigjanos #63529 üzenetére
Bakker!
Ezek tényleg még ennyit sem bírnak?
A még nyomógombos Nokia okostelóm (E52) már annyiszor esett le mindenféle módon és magasságból, hogy megszámolni sem tudom. Az összes max hiba ami ekkor jelentkezett, hogy hátlap leesett, meg akku kiesett.
Összerak, és működik ahogy kell. Komolyan nem merem így lecserélni... -
Killerlaca
senior tag
válasz
konigjanos #63529 üzenetére
Bocsi!
Köszönöm!
-
konigjanos
senior tag
válasz
ez is nagyon jól pörög, és még ide is való a kérdésed..
(#63528) tutis válasza: ez gyors volt!
(#63527) hungobungo az semmi, barátoma széldzsekije zsebébe tette a HTC one-t, felakasztotta a fogasra (kicsit mellé) és ettől az eséstől a zsebében összetört. Csak 50 ezer a javítás... -
tutis
őstag
válasz
itt kérdezd meg, erre való topik
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #63514 üzenetére
Igen, az mx28 leírásában GG szerepel.
Ettől persze még ugyanúgy törnek a samsung kijelzők, nem zavarja őket a származásuk
Nemrég pl. az egyik ismerősömnek ülve, az öléből csúszott ki egy lumia teló, még az lcdje is meghalt, nemcsak betört az üvege. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Bocs, hogy itt kérdezek, de elég jól pörög a topik és hát talán valaki tud segíteni.
Olyan videólejátszót keresek androidra ami tud kis ablakban lejátszani stream-et is.
Tehát ki tudom tenni a Home-ra kicsibe és az van felül mindig,de közben tudok mást csinálni.
Sportfogadáshoz jó lenne mert akkor látom az eseményt is illetve a böngészőben pedig a fogadóportál oldalát...Köszönöm
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy a xiaocai x800 nem dual.De lenne aki tudna segíteni rootba meg némi magyar"hangba" illetve cwm iránymutatásban?
Köszi! -
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain #63522 üzenetére
Nincs baj, csak kellemetlensegeket okozott mar nekem ez.
(A789-en volt, hogy kivettem a mSD-t, es miutan visszatettem sem ment valami app rendesen, ujra kellett installalni. Nem tudom, mi volt mar, de azert 8GB-vel... hogy is mondjam...kenyelmesebb.)Hungobungoval most tisztazzuk a felteteleket. (Akkor derul ki ugye a vegosszeg.)
Zopo Baltic: ZOPO ZP780 - 149.99€ Free Shipping
-
dReFiX
senior tag
hali, egy thl w200-at néztem ki magamnak, van esetleg más alternatíva 170-180$ig 720p 4,7-5' értesítő leddel, nézegetem az oldalakat, de én nem találok semmi megfontolandót ? Köszi!
-
diegho
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Leszukitettem a listam 2 telefonra. Segitenetek nekem valasztani a jeloltek kozott?
1. Lenovo S650 Vibe X
+ Ez megis csak Lenovo
- A formaja nem tetszik annyira, foleg a muagyag vas
- Kicsit tul van a keretemen...
2. Zopo ZP780
+ Ez tetszik
+ Bele fer a keretbe
- Csak 4GB ROM
Amugy a Zoponal hogy lehet kivalasztani, hogy litvaniabol szeretnem? -
Komplikato
veterán
válasz
konigjanos #63500 üzenetére
Vessétek rám a követ, de miért nem mindegy mezei usernek melyik App Storeg-ből veszi meg a programot?
Ráadásul a Playen kívül van egy rakat hely, tegnap pl. egy halom játék ingyenes volt Amazon boltjában, van Opera Apps, meg még egy rakat. -
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63513 üzenetére
miért neked úgy tünik a nokiánál számít az ilyesmi?
körmükszakadtáig kapaszkodtak a nyomorut symbianjukba, és mikor látták hogy elhúz melletük a piac, még akkor sem sikerült nekik okosan váltani....
-
Komplikato
veterán
válasz
Bferibörs #63493 üzenetére
ZTE Nubia-ból elvileg van LTE verzió is, amit emlékeim szerint drágábban adnak. Tehát 4 féle Nubia van, normál és mini, meg ezek LTE verziója. Leírás alapján meg nekem úgy rémlik mindegyikben van microSD foglalat. 1280x720 meg szerintem 4.7"-on nem kevés, volt a kezemben egy Prestigio 5.0"-os 852x480-as kijelzővel, az már tényleg kevés, de még mindig jobb mint régebbi olcsó telefonokon a 3.5" - 320x480 (lásd Galaxy Ace), biztos kapok arcomra, de a fullHD meg csak lassító tényező, a PPI akkor számítana ha olvasni akarna az ember rajta, de arra meg az eReader való.
Igzo kijelző meg aksi merülés okán nem rossz dolog, sajnos még ritka kínai telefonokban. -
aytukabozs
addikt
válasz
diegho #63511 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Meg hogy a Mlais MX28 név alatt futó vas ugyan ez-e, mert arra még a GG-t is írja (hazudja?) több oldal.
-
konigjanos
senior tag
válasz
aytukabozs #63512 üzenetére
Igen, droidban. Ne hiszem, hogy egy haldokló cég még rúg egyet saját magába, és piacra dob pár rossz androidost, csak, hogy hátha a csalódottak wp-re állnak át, szerintem nem ugyan az a célközönség. Inkább abban reménykedem, hogy megjön az eszük, és belehúznak...
-
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63510 üzenetére
Úgy érted droidosban? Mert vannak olyan elméletek hogy csak arra kell a Nokiának az android, hogy a WP felé tolja az embereket.
Éshát erre utaló jel hogy van is droidos telefonjuk, meg nincs is... -
diegho
nagyúr
Elephon P7 Mini tulajdonos van már? Ez tűnik a legolcsóbb vállalható 6582-es telónak. A videók alapján valós IPS, fém oldalcsík, nagy akksi, szép design. Tinydeal-ről rendelve áfával is 40 alatt marad. Egyedül talán a 2 ponton érzékelő kijelző róható fel neki, de az ára talán kompenzálja ezt.
-
Upo
addikt
válasz
Már a Here maps apk-t és környékét is kezdik hegeszteni
-
SkyLaci
őstag
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szerintetek az 1 Giga ram elég-e manapság (és a következő 1-2 évben)?
Tervezem hogy a közeljövőben új telefont veszek, amint a jelenlegit már nem tudom tovább elviselni (galaxy W), 50000 forint alatt nézelődtem, olyanokat amiknek 5 inches HD kijelzöjük van, és 4 magos procijuk, és minimum 1 giga ramjuk.
Most a Cubot X6 tűnik a legszimpatikusabbnak, minden téren teljesíti az elvárásaimat, sőt néhol túlteljesíti, de kell is egy kis túlteljesítés ha 2 év múlva is örömmel szeretném használni, ezért merült fel bennem a kérdés, hogy az 1 giga ram nem kevés-e. -
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors segítséget szeretnék kérni!
Ma mióta bekapcsoltam a telefonom nem tudok hívást indítani.(volt minden reset,aksi ki)de továbbra sem.
Kipróbáltam vezetékesről és fel tudtam hívni ami furcsa hogy ezután a vezetékest vissza tudtam hívni...de ha mást akarok hívni egyik kártya sem mukkan meg.
Nincsenek letiltva a kártyák sem a cége sem a saját.
Előre is köszi az ötleteket! -
aytukabozs
addikt
válasz
hát ez várható volt.
kicsit impotens ötlet egy androios teló ami pont az oprendszer egyik fő pozitívumától fosztja meg a felhasználót...
Remélem előbbutóbb portolnak rá valami slágerandroidot, MIUI pl...linked van?
[szerk.]
OK megvan! -
bb71
őstag
Sokat küzdök azzal, hogy könnyen "kibillen" a deep sleepből a teló és úgy is marad.
Pl. éjjel jött egy sms és azóta 1Ghz-en pörög a proc, van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest