- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz junkpod #63798 üzenetére
Ilyen kérdéseket inkább a saját topikjában tegyél fel.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
stmiklosi
tag
Semmiképp sem.
Az hogy nálunk esetleges-e "többlet", az utóbbi 3 hónapot nézve nálam meg másnál lassan nem is kérdés, én így érzem.. Bár egy két üditő kívétel azért akad...
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
426os
őstag
válasz Nwis86 #63791 üzenetére
Lehet, hogy csak egy alkalmazás ragadt be, de az nagyon csúnyán.
Próba cseresznye[ Szerkesztve ]
.
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Lehet ezt nem ide kéne írnom, de nem volt jobb ötletem.
Pár napja vetem 1 Jiake jk11 telot, van vele pár gondom, de a legtöbb problémával megtudtam barátkozni, végül is 30 000ft-ért jó lenne ez. Antutu 17 000pont, eddig nem sikerült olyan játékot rá raknom ami ne ment volna akadás nélkül. De az akkuja semmit se ér, így jelenleg számokra használhatatlan, fél napot se bír ki, de nem értem hogy miért nem, hisz előző teloim akár kisebb akkuval is tovább bírták! Esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond?Ma volt az első nap hogy elvittem melóba, reggel 6kor szedtem le a töltőről 100%-on, 13:45-kor már csak 34%-on volt, úgy hogy nem telefonáltam, kb 30 percet neteztem és 15percet játszottam, ezt a fél órát leszámítva az adatkapcsolat ki volt kapcsolva, se 3g, se edge, wifi, gps stb minden ki volt kapcsolva! Wifi még otthon reggel ment kb 10 percet de nem volt használva csak be volt kapcsolva, munkába is kb 5 percet ment néztem van -e szabad hálózat a közelbe de nem volt aztán kikapcsoltam. Fél 3kor már töltőre kellet raknom!
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
-
tvamos
nagyúr
Ez tobb mint valoszinu azt jelenti, hogy nezheted a HD videokat 480x854-ben.
Igy csinaljak ezt kinaban. Megprobalnak osszezavarni, (becsapni,) kesobb mehetsz a sohivatalba! Ott a specifikacio, nezd azt!Nincs ebben semmi megteveszto, vagy atveres![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Bloksma #63737 üzenetére
Számomra még nyitott hogy a JiaYu-G2F HD lesz-é . Mert bár olvastam az előbb fent megadott gyári linken a specifikácó lapot hogy nem-HD de a Features lap
alatt (ellentmondást sugározva) a második képen a képfelirat ugyebár"smoother to play games and watch HD videos" Miközben lesújtóan ott van az 5. kép
képfeliratán megint a 480x854 resolution... -
485
aktív tag
elephone p7 mini van valakinek? tapasztalat jól jönne. árérték bajnok szerintem. csak kérdés a minőség ill. megbízhatóság.
-
tvamos
nagyúr
En ugy hallottam, hogy a kinai is vissza kapja az ottani afa-t, ha kikuldi a csomagot az orszagbol. Igy nincs kettos adozas. Hogy aztan o elteszi, az rendben is van.... (Ez igy van akkor is egyebkent, ha az EU-ban vasarolsz, es Magyar honban fizeted az afat, akkor azt, ahol vetted, vissza adjak. Egyszeru ez, min az e-ad-pi! )
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Thl w200s tapasztalata van valakinek?
www.refujvaros.hu
-
Zeki
nagyúr
válasz sanyee75 #63771 üzenetére
Kizárólag EU-n belül lehet 100% biztosan hazai vám és Áfa nélkül vásárolni. Mert akkor másik EU-s országban lettek ezek megfizetve, a bolt által. És nincs kettős adóztatás.
Ha az Unión kívülről rendelsz, akkor nagyon nagy az esély a vámolásra.
Ha teló kell, írj Hungobungonak, az árak a végső árak. Erre valóban nem jön semmi. -
axlfsi
veterán
Köszi a válaszokat. Mindenesetre írtam neki, hogy wtf, mert nem ezt beszéltük meg
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz sanyee75 #63766 üzenetére
OKé, értem, meg írtátok is sokan. De engem az érdekelne pl., hogy Ti sem láttátok még a 10. nap után sem a csomagotokat? Engem ez aggaszt picit. Mondjuk, pont letojom, ha még pár napig nem látom továbbra sem, indítok egy dispute-ot PP-on azt majd jelentkeznek
Mellesleg, mi az, hogy a TN szám HOLLAND?! (Hollandiából jön a Panda csomag? ... aligha hinném).
-
laslie92
senior tag
-
tvamos
nagyúr
válasz fateless #63742 üzenetére
... en mar megrendeltem a szurket ...
(#63761) mong08 válasza axlfsi (#63760) üzenetére
Igen, Anglia is unios tagallam, meg Svedorszag is. Sikerult osszerakni.
Amugy en is rendeltem toluk, de meg nem kaptam meg. (Mer' ma rendeltem.)[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Srácok! 02.22-n vásároltam a Pandawilltol, azt írják, hogy 2 napon belül már ellenőrizhető a TN, ehhez képest, ma már a 10. napja annak, hogy vásároltam és még mindig nem tudom nyomkövetni a csomagom.
Mit csinálnak ezek?? Késve adják fel? Úgy tudtam, nem megbízhatatlanok, de lehet tévedtem.
Mi a tapasztalat a Pandawillel?A legidegesítőbb, hogy fel sem tudom venni velük a kapcsolatot; van valami Live chat, ami nem működik, nem megy el az üzenet, van egy forum link, de nem létező topikra mutat... pff.
Ok, találtam egy email címet hozzájuk[ Szerkesztve ]
-
somogy
tag
válasz Neil Watts #63756 üzenetére
Igen, nagyon jó kis bolt. iNEW v3 rendeltem, svéd postával küldték és még a tréfát is megúsztam.
-
Zeki
nagyúr
-
-
veterán
-
somogy
tag
válasz Neil Watts #63750 üzenetére
Ha P780 mellet döntesz , szerintem itt nézd meg.
Reg10CIC1, Couponnal 10 dollár le jön még .[ Szerkesztve ]
-
Bloksma
aktív tag
A G4-nek most fog megjelenni az utódja: Jiayu G4C
-
tolvaj!
őstag
hardveresen talán gyengébb egy kicsit a P780, mint a moto G, de akkuban mindenképpen mezőnygyalázó ( és nem csak saját mezőny ) a jiayu G4 nagyon jó telefon, HW-sen a lenovoval van egy szinten és az akku ideje is meggyőző a nagyobb akksival.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
törölt tag
Jó lenne egy ilyen . De nem tudom , hogy megbízható-e a gyártó .
-
veterán
Sziasztok!
A P780 mellé bejött még versenyzőnek egy Jiayu G4 is, de ha jól látom, akkor jelenleg kínai fronton nincs 65k-ig bezárólag jobb ajánlat a P780-nál, igaz (mármint a brandet, értékállóságot, hardvert, akksit tekintve)? Esetleg még Moto G dualt láttam nagyon jó áron. Annak ellenében hogy szerepel a 780?
Üdv. core2
-
laslie92
senior tag
válasz benceman00 #63745 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
benceman00
tag
IPS LCD és IPS TFT között mi a különbség? Köszi.
compareÜdv, ASZPi
-
veterán
A Lenovo S650 fehér színben pedig 150USD.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Bloksma
aktív tag
válasz tfalcon96 #63538 üzenetére
Lesz Jiayu G4C is, valószínűleg ezért nem lesz HD kijelzős a G2F. Ügyes húzás, hogy akinek kell a HD kijelző, az vegye a drágábbat. Jó kérdés, hogy így mekkora kereslet lesz a G2F-re. Mondjuk én is jobban örültem volna ha a G2F is megkapja a HD kijelzőt, mert ideális méretű, és minden elvárásomnak eleget tenne.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
A zopo ZP780-on van notification LED? Egyik leírásban sem említik.
-
tutis
őstag
válasz RVR400 #63729 üzenetére
hidd el hogy az van közte, lehet nem ragasztó, de valami folyékony anyag ami átlátszóra szilárdul..Sajnos nálunk egy S2-es kijelzője bánta, nem sikerült az üvegcserét véghezvinni. Hőlégfuvóval kell felolvasztani ezt a ragasztóanyagot, és utána elvileg szétszedhető az lcd és az üveg.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
laslie92
senior tag
válasz RVR400 #63729 üzenetére
Szia tapasztalatból mondom több ilyet javítottam valami ragadós anyag van közte a feiteng h9500 nál nagyon gyakori hiba volt annó! Sajnos szét kell szedni és takarítani kell mert ha tapadó koronggal húzod ki az csak ideig óráig jó míg újra meg nem nyomódik a zsebedben!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
-
run4fun
tag
válasz svgyula #63702 üzenetére
Köszönöm a válaszokat tutis és svgyula!
A mikrofon pozíciója rendben van, többféleképpen próbáltam már mozgatni, de a végeredmény mindig ugyanaz. Ha sikerül találnom egy rossz telót vagy akár alkatrészt (sajnos eddig nem igazán sikerült), akkor még kell egy ügyes szakit is. Székesfehérváron több szervízboltot is bejártam már (még a ZTE székesfehérvári partnerét is), de egyikőjük sem tudott megoldást nyújtani. -
diegho
nagyúr
Arról tud valaki valami infót, hogy ha EU-ból vásárolok EU adószámmal saját használatra (konkrétan zopo telefont), akkor arra itthon kell áfát fizetnem, vagy csak be kell vallani, hogy vettem és rögtön le is írhatom, tehát gyakorlatilag nettó áron jutok hozzá? A továbbértékesítésre van áfa, az biztos, de saját használatra nem tudom.
-
Killerlaca
senior tag
Köszönöm mindenkinek kipróbáljuk a tippeket....persze csak óvatosan
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tutis
őstag
válasz Killerlaca #63720 üzenetére
az lcd kijelző és az üveg között van egy ragasztó folyadék, ez fogja,tömíti össze a kettőt. Ez vált el. ŐVatosan a huzogatással, mivel akár el is repedhet az lcd kijelző.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
diegho
nagyúr
válasz Killerlaca #63720 üzenetére
Nem OGS-es kijelző, az üveg és a kijelző külön van, szerintem is csak simán ki kell húzni az üveget kicsit és jó lesz.
-
ityam
őstag
válasz Killerlaca #63717 üzenetére
A tabletemen nekem sűrűn van ilyen. pár óra után jellemzően eltűnik főleg ha egy kis hajszárítóval nekimegyek. Én arra tippelek hogy a kijelző védő fólia alatt bepárásodik.
-
RVR400
veterán
válasz Killerlaca #63717 üzenetére
Tegyél egy tapadókorongot rá, és kezdd el húzni kifelé az üveget.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Ezzel találkozott már valaki?
Mi lehet ez?
[link]Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
medica
senior tag
Ezt véleményezné valaki? [link]. Első blikkre jó vételnek tűnik.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
sanyee75
tag
válasz hungobungo #63710 üzenetére
Mára már csak a hanyattegér ami miatt kuriózum
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
hungobungo
senior tag
válasz sanyee75 #63709 üzenetére
Az a gond, hogy az eleje mindenképp fekete, ha rápattintasz egy védőtokot, már nem is látszik a színe.Ami nálam van még eladó fekete THL t100s ahhoz rikító rózsaszín shell-t kaptam
Lehet, hogy létezik zöldben is[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
hungobungo
senior tag
válasz CoolBoy323 #63705 üzenetére
ahhoz képest hogy mennyire alap volt, pl. a simítópöcköt máig visszasírom
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
sanyee75
tag
válasz CoolBoy323 #63705 üzenetére
A feleségem összetörte a sajátját én meg az SE Arc-omat odaadtam neki, mert azt mondta neki az tökéletes én meg majd veszek egyet magamnak. Ezen vérszemet kapva én azonnal odaadtam az enyémet, hogy szokja a jót, én meg a régi Pulse-omat használom...jajdenagyonráb...m.Lassú, rossz az akku....De holnap jön a fizu és ma még úgy néz ki, hogy itt egy THL t100-at veszek.
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
CsaBully
tag
válasz svgyula #63701 üzenetére
Sajnos nem pay-pal-os az Ali meg rossz a híre is..egyébként végig gondolva ,rájöttem hogy fontos lenne hogy legyen vmilyen akasztó vagy karabíner,esetleg tépőzár(végső esetben,nem tarton túl stabil megoldásnak),amivel pl egy hátizsákra rá tudnám akasztani/kötni..szóval még nézelődök..én is viccesnek tartottam a 30.000mA-rt,de gondoltam hátha én nem értek hozzá(mintahogy csak érintőlegesen is)
Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hungobungo #63704 üzenetére
Jo kis telo volt az a Pulse
-
hungobungo
senior tag
válasz svgyula #63702 üzenetére
Még hangszóróból sem kell ugyanaz a típus, biztos hogy mikrofonból is elég a hasonló. Műszerész biztosan jobban el tudná magyarázni, de a lényeg hogy nagyjából ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezzen (persze ezt nehéz lemérni, rá sincs írva), meg a kivezetései ugyanott legyenek. Általában rugós lábakkal oldják meg pl. a hangszórókat.
Én egy ezer éves T-mobile Pulse (huawei) telefon hangszóróját tudtam átrakni egy kínai Star V1277 telóba, nem volt ugyanaz a méret, egy picit halkabb lett, de működött.
A gond az, hogy a nokia/érintőgombos időszak még nagyon más alkatrészekkel dolgozott, szerintem most már sokkal több a hasonlóság márkától függetlenül a felhasznált alkatrészeknél.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz run4fun #63700 üzenetére
Szia! A mikrofon nem valószínű, hogy "egyedi". Egy ügyes szaki simán át tud forrasztani egy olyat ami belepasszol egy lepukkant telóból! Feltéve hogy ez a baja. Inkább a panelhez vezető "szalagkábel" csatlakozásánál szokott gond lenni. Persze ha a melóhelyen hordtad koszos környezetben bármivel tele
mehetett. Azért nem ártana egy nagyítóval, olyan "ékszerész"-el átnézni. Ja és az a kis rés vagy furat ahol belebeszélsz nagyon fontos ott kukucskáljon ki a mikrofon mert ha elmozdul vagy csak valami pl szigetelés rögzítő, odacsúszik akkor vége! Elég csak egy pici szinte észre sem vehető de a különbség nagyon erőteljes![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz CsaBully #63679 üzenetére
Szia! Ilyet nem néztél?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti