Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz
vontod
üzenetére
Megjegyzés: a felsorolt telefonok közül, csak a Xiaomi-nál van a 2 SIM és az SD helye külön. Többinél 2 kártya esetén nem tudsz bővíteni, kérdés a 16 GB-ből maradó 10-12 GB elég-e neked. (4G-nek esetleg nézzél még utána, mi kell neked, mit tud a kiválasztott telefon).
-
PanUser
tag
válasz
vontod
üzenetére
Pár webshop: eustock, Banggood EU-s lerakata, GearBest EU-s lerakata.
Telefonok pl.: Meizu M2 Note, Xiaomi Redmi Note 2, Cubot X17, ZOPO Speed 7 PlusMég itt az összehasonlítás: link
Persze más jó telefonok is vannak...
-
rjg
őstag
válasz
vontod
üzenetére
Én nagyon gondolkoztam rajta, mert tetszett a telefon és a specifikációja. Átolvasva az itteni UMI-val is foglalkozó fórumokat, illetve az xda-t és az UMI saját fórumát letettem róla és lett helyette egy Meizu M2 Note. A RAM "csak" 2GB és nem fémházas - de jó minőségű unibody - cserébe a gyártó megbízhatóbbnak tűnik és van rá hazai garancia.
-
aytukabozs
addikt
válasz
vontod
üzenetére
A micro hdmi-re jó alternatíva lehet hogy jóval olcsóbban veszel bármilyen telót amin 4.2 vagy ifjabb android van és veszel hozzá miracast sticket (wifi display)...
fotózásban nemhiszem hogy bármi sony szinten lenne ami nem sony, egyebekben nem egy überelhetetlen masina a P
-
ctibor
senior tag
válasz
vontod
üzenetére
Ha valóban csúcskészüléket akarsz venni, ami a felsoroltakat tudja, akkor TCL Idol X+ S960. (Mikro HDMI-ben nem vagyok biztos. ) Később valszeg nálunk is kapható lesz, Alcatel Idol X+ néven.
Ez a TCL/Alcatel 8 magos telefonja, de - a többi márkával ellentétben - ez nem 1,7 hanem 2,0 Ghz-n ketyeg. Ezért eszméletlen gyors, 30 ezer feletti Antutu ponttal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest