-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz
vontod #113635 üzenetére
Megjegyzés: a felsorolt telefonok közül, csak a Xiaomi-nál van a 2 SIM és az SD helye külön. Többinél 2 kártya esetén nem tudsz bővíteni, kérdés a 16 GB-ből maradó 10-12 GB elég-e neked. (4G-nek esetleg nézzél még utána, mi kell neked, mit tud a kiválasztott telefon).
-
PanUser
tag
válasz
vontod #113632 üzenetére
Pár webshop: eustock, Banggood EU-s lerakata, GearBest EU-s lerakata.
Telefonok pl.: Meizu M2 Note, Xiaomi Redmi Note 2, Cubot X17, ZOPO Speed 7 PlusMég itt az összehasonlítás: link
Persze más jó telefonok is vannak... -
rjg
őstag
válasz
vontod #112375 üzenetére
Én nagyon gondolkoztam rajta, mert tetszett a telefon és a specifikációja. Átolvasva az itteni UMI-val is foglalkozó fórumokat, illetve az xda-t és az UMI saját fórumát letettem róla és lett helyette egy Meizu M2 Note. A RAM "csak" 2GB és nem fémházas - de jó minőségű unibody - cserébe a gyártó megbízhatóbbnak tűnik és van rá hazai garancia.
-
aytukabozs
addikt
válasz
vontod #63581 üzenetére
A micro hdmi-re jó alternatíva lehet hogy jóval olcsóbban veszel bármilyen telót amin 4.2 vagy ifjabb android van és veszel hozzá miracast sticket (wifi display)...
fotózásban nemhiszem hogy bármi sony szinten lenne ami nem sony, egyebekben nem egy überelhetetlen masina a P
-
ctibor
senior tag
válasz
vontod #63581 üzenetére
Ha valóban csúcskészüléket akarsz venni, ami a felsoroltakat tudja, akkor TCL Idol X+ S960. (Mikro HDMI-ben nem vagyok biztos. ) Később valszeg nálunk is kapható lesz, Alcatel Idol X+ néven.
Ez a TCL/Alcatel 8 magos telefonja, de - a többi márkával ellentétben - ez nem 1,7 hanem 2,0 Ghz-n ketyeg. Ezért eszméletlen gyors, 30 ezer feletti Antutu ponttal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest