-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #32770 üzenetére
Tudom hogy 1 magos, ez ki is ütötte a biztit, azért nem tudtam biztosan hogy mi is lakozik a telómban, mert annyira jól sikerült másolat, hogy a progik a tegra3-as procit vélik felfedezni benne. De ez a test üzemmód kimutatta a foga fehérjét.
Valóban elmenne a proci, mert csak akkor lassul be, ha megtelik a ram, de nem véletlenül kerestem két magos telót, 1280*720p felbontáshoz elkel az erősebb cpu+gpu páros.
Amúgy nagyon elszomorodtam, mert beleszerettem a telefon kinézetébe, kijelzőjébe, valóban minden porcikája hasonlít a one x hez, olyannyira, hogy a hátlap szerintem eredeti.
Bevittem a vodába, hogy ugyan cseréljék már ki a 6000 éves simemet egy mikrosimre, megkérdezi az eladó csajszi, itt vásároltam a készüléket, feleltem nem éppenAzt mondja, 7000 ért tudok adni új simkártyát, mondom mi??? Végül felajánlotta, hogy kivágja a mikrosimdarabolóval a régit.
Ő is mondta, hogy jó kópia.(#32778) dReFiX:
Azt olvastam, hogy alin ez gyorsan megy. Most kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Projektor topic
- Gombász topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest