Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Drizzt D
üzenetére
Tudom, hogy egy játékról van szó, de semmi többet. Gondolom, hogy egy gyufasdoboz méretű külső gps vevő azért a zsebben elfér . Nagyságrenddel olcsóbb, mint egy profi gps - es telefon. Komoly hardveres kínai telefonok vannak de az achilles pontjuk a GPS. Ezért gondoltam a Bt-s megoldást, hogy a GPS vevő ne jelentsen korlátot a választásnál.
-
madrac
senior tag
válasz
Drizzt D
üzenetére
Szia! Konkrét telefont én se tudok mondani, de nagyon meg kell nézni milyen MTK-s telefont veszel, mert sok típusban gyenge a gps és nagy a minőségi szórás is. Más SOC-al pedig nem nagyon látok jelenleg elérhető alternatívát ilyen követelményekkel. Esetleg valamelyik nagy márkából 100 ezer ft fölötti árral, de az se garancia semmire, esetleg a minőségi szórás kisebb. Viszont Ingress-hez már rendelheted is a power bankot...

-
gipsztigris
addikt
válasz
Drizzt D
üzenetére
Pont a GPS az ami kicsi pénzből megoldható! Okostelefont keresel és nem navigációs cél eszközt, ha jól értem.
Ha a helyükön kezeljük a dolgokat, még az MTK-s telefonok gps vevője is megfelelő.
Ha komolyabb pozicionálást akarsz akkor veszel az MTK-s telefon mellé a veterán egy Bt-s GPS vevőt háromezerért és kenterbe vered vele a legjobb okostelót is..... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem reagál egyik gombra sem, amint írtam gépre kötve sem látja semmi.