Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Én az xperia arc-omat is azért cseréltem le 4 magosra, mert iszonyú lassú volt, nyúztam ugye egész nap, akadt, vártam, pöcsölt, leállt...pedig rom-támogatás volt hozzá. utoljára 4.1-es superjellybean-nel ment egész tűrhetően, a gyári frissített rommal olyan volt, hogy egy rosszabb napokat megélt blade is agyonverte volna...
Én használom, böngészés, facebook, egyéb üzenetküldők (viber, skype, gtalk) akkor ha kondiban vagyok akkor kardio közben zenét hallgatok vagy filmet nézek, fényképezek és kamerázok is vele jócskán. És ez ilyen alap használat, és az arc is nehezen szolgálta már ezt is gördülésmentesen.
(pl. hoki vb-n akartam kamerázni, amire betöltött a kamera/video már lement az a fél perc, amit megörökítettem volna...)Szerk.: és szerintem egy Sony xperia arc nem egészen egy galaxy Y
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest