Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Sziasztok!
Lassan csere éretté vált a Lenovo A820-am Egy Doogee X9 Pro-t néztem ki helyette. Van már valakinek tapasztalata erről a készülékről? -
zex
aktív tag
válasz tibcsi0407 #129893 üzenetére
Egyelőre nem, mert próbálok a kínaiakkal megbirkózni, ugyan is még garis a telefon. De olyan komoly ötletekkel állnak csak elő, hogy küldjem vissza Kínába, vagy visszaadnak 15 USD-t amit az ő honlapjukon tudok levásárolni... :S Egyik megoldás sem nyerte el a tetszésemet!
-
Rawulf
őstag
Ahogy Tibcsi is írta, egy rom csere első körben:
4pda ruszkiknál találsz gyári, aosp és egyéb romokat.
Ha két különböző rommal sem megy a front kamera, akkor bizony hardveres hiba lesz."Please state the nature of the medical emergency!"
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Van egy Oukitel K400 PRO kínai csodám. Pontosabban a feleségemé.. Kicsivel több mint 2 hónapos, és a front kamerája nem működik. Lehet hogy már a kezdetektől nem is ment, nem volt használva ez a rész annyira. A lényeg, hogy próbáltam visszaállítani gyári adatokra, nem segített. Egyik telepített alkalmazás sem tudja kezelni ezt a kamerát... Készítettem egy videót is a hibáról:
https://www.youtube.com/watch?v=OYTajFU_5v8
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Bízom benne, hogy nem hardveres eredetű a hiba és hogy szoftveresen valahogy megoldható a javítás!
-
Kleroo
veterán
válasz albinolynx #129867 üzenetére
Mi4C szintű kamera nem lesz másban ilyen alacsony ár mellett.
Talán ha esik az mi5 ára akkor az még beférhet a keretedbe.De az mi4c etalonjó kis sony lapkáját nem nagyon űberli semmi 80-100k alatt.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
RVR400
veterán
válasz buca84 #129879 üzenetére
Szerintem gondold át a Spemall és a garancia szót uganabban a mondatban...
-
batai15
félisten
sziasztok! [link]
ennek a telefonnak mennyi lenne a vám mentes(eu express szerű szolgáltatás) végára szállítással? köszi! -
Ájvé
veterán
válasz sharkypeti #129873 üzenetére
Érintő panel elromlott, vagy hibás lehet. Ha van rá garancia még akkor szerviz. Ha nincs akkor lehet keresgélni egy szakit aki cserélni tudja.
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Barátom vett egy Cubot Manito telót és két 30-as SIM-mel használná.
Sokszor mikor felébreszti nincs hálózat egyik SIM-en és nulla a térerő a másikon (egyiknél pl. Nincs szolgáltatás felirat).
Mi lehet a gond?Gippazoid Novelties Inc.
-
sharkypeti
aktív tag
Ha a kijelző egyik napról a másikra 2 ponton is érzéketlen lett, mi a teendő? Mi van ilyenkor, mi történt? kb 2 éves LG full HD kijelzője produkálja ezt (tökéletesen tiszta állapotban).
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12
-
Ájvé
veterán
válasz klampfer #129870 üzenetére
Ahonnan linkeltem (spemall) nincs B20-as Xiaomi telefon.
Hát nem tudom, külföldi teszteket kell nézni. -
Tombi
őstag
sziasztok!
Választottam egy dual simes telefont egy
Lenovo Phab Plus-t.Nagy telefon kellett, tableteket is néztem, de nem találtam megfelelőt.
Persze kb max 60-ig.
Használt vagy használ valaki mai napig is ilyet?
60 küvecs-ért rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Akkor pontosabban fejtsd ki az elvárásokat, csak így lehet bármit is ajánlani. Azt is döntsd el, hogy B20-ra szükség van-e, említett Mi 4c nem tudja például.
Amúgy ilyen árban Redmi 4 Prime, Redmi Note 3 2/16, egyik se B20-as.[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Az Eustockos Redmi 4A esetleg?
-
albinolynx
őstag
Köszönöm!
Nyilván amit a képminőségről írtam, nem kell szó szerint érteni...Van valami hasonló, mint az említett xiaomi mi4c és nem kell vadászni rá?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Ájvé
veterán
válasz albinolynx #129864 üzenetére
"Készítsen legalább olyan minőségű képet, mint egy top kategóriás tükörreflexes gép. Legyen szép..."
Hát sajnos ilyen készülék nincs.
Ha itthon lesz használva lehet nem árt B20-as készüléket nézni. -
Kleroo
veterán
válasz albinolynx #129864 üzenetére
Mi4c ha még tudsz valahol vadászni.
Ár/képminőségben szerintem egy nagyon magas trónon ül. 100dodo volt par honapja@honapig, es a legujabb legjobb telokhoz is merheto a kepminosege. Es nem tunik turekeny cuccnak.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
albinolynx
őstag
Felhasználó neme: nő.
Le fogja ejteni, hiába tagadja, ezért magas ársáv kilőve. Második sim kártya csak net miatt lesz benne. Nem érdekes az egyéb mmc férőhely (4G tudás szükséges). "Készítsen legalább olyan minőségű képet, mint egy top kategóriás tükörreflexes gép. Legyen szép..."
(doogee t6 pro nem szép, asus pegasus 5000 szép)EU raktárból szeretném majd rendelni. Mi ajánlott $160-170-ig?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
-
-
Upo
addikt
válasz salaud #129853 üzenetére
De ha bemész a weboldalukon az online felületre, és ott beállítod a hívószámkijelzést, vagy felhívod a 1430-at és végignyomkodod a menüben vagy a kezelővel átállíttatod a hívószámkijelzést akkor semmilyen készüléken soha többet nem kell állítgatni. Nem tudom a T-nél miért alapértelmezett hogy ki van kapcsolva.
Na, végighallgattam neked, itt a leírás hogy miket kell nyomkodni a telefonon:
Felhívod a 1430 számot - köszöntenek - 1 - 1 - megadod a kért telszámot/aonosítót - megadod a jelszót - 2 - 3 - 1 - 2 ez a hívószám kijelzés tiltása szolgáltatás, ezt kell kikapcsolni ahogy bemondja. Utána leteheted, és soha többet nem kell egyik készüléken sem állítgatni.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
salaud
aktív tag
válasz mirci18 #129852 üzenetére
A hívószámkijelzést a tárcsázóban tudod beállítani, a sim eszköztár pedig csak akkor működik, ha a sim kártyára telepítve vannak szolgáltatói alkalmazások, t-mobil esetén pl mobilfizetés.
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Ismerősöm vett egy THL T6C nevű dual sim-es oks telefont.
Az a problémám hogy sehogyan sem tudom rajta beállítani a hívó szám kijelzést.Másik dolog van egy sim kártya jel a menüben amire rákattintva azt írja ki sim ezkösztár nem áll készen.
Mi lehet a gond?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
beg
veterán
válasz Víz Elek #129847 üzenetére
http://opengapps.org/
Kiválasztod a platformot, droid verziót és valamelyik verziót (pico, micro stb), letöltöd, majd twrp alól flash.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok!
Keresek olyan dual simes telefont aminek jó támogatottsága van XDA-n és megkapom használtan olyan 30-35k körül.
Ki mit ajánlana?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem egy Lenovo K50-t5, ismertebb nevén elvileg Lenovo K3 Note készülékre egy 7.1-es androidot AOSP K3 Note 7.1.1 beta 3, de valamiért nincsen benne se üzenetküldő alkalmazás, se play áruház.
Most azt néztem ,hogy leszednék hozzá egy gapps-ot, az tartalmazná ezeket a hiányosságokat?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv.
Samsung S9
-
-
Kleroo
veterán
válasz aytukabozs #129825 üzenetére
Ha jól látom ez egy Note4 dual kamerával kb. nem?
Illetve az Mi4c lapkája a fő kamera.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
WOT-H-A-C
veterán
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
npnp
tag
válasz aytukabozs #129842 üzenetére
Korai öröm is van?
Feltettem egy ResurrectionRemix-N-v5.8.0 Unofficial-t, indítás után pár másodpercre kifagy, meghal, semmi..
Keresek valami hivatalosközeli ROM-ot, hátha azzal jó.
Telepítéskor volt 2 sor piros hibával, ezt nem jegyeztem meg..
e: can't find command error (log)
e: can't find command error (log)Vagy ilyesmi, legközelebb felírom.
P
-
npnp
tag
válasz aytukabozs #129840 üzenetére
Isten vagy!
Vagy csak most tért magához a dög.
Elindult fast boot
ban és ott van a TWRP!!!Mindjárt flashelek rá másik ROM-ot, aztán kiderül, szoftver vagy hardver hiba...
P
[ Szerkesztve ]
-
npnp
tag
válasz aytukabozs #129838 üzenetére
Úgy, hogy a Build number-t bármeddig "tapicskolom", semmi
A PC-ről egy Z7 Max tools nevű progival szoktam elérni, ami temp módban felteszi a TWRP-t, onnan már nyert ügyem volt eddig. Most nem látom a kapcsolatot, gondolom, az USB debug hiányzik.
ADB-vel még nem kísérleztem, nem volt időm hajnal 2 kettőkor... ez lenne a megoldás?
P
[ Szerkesztve ]
-
npnp
tag
Hello
Gyors segítség kell(ene):
Nubia Z7 MAX legfrissebb LineageOS valahogy hibásan ment fel vagy a készülék hardverhibás. Nincs wifi és nincs fejlesztői mód
Hogyan lehet rávarázsolni a TWRP-t?
Rootolni sem tudom USB debug nélkül, PC-ről sem érem el
22-es csapdája
köszönöm, ha van rá valami gyógyír...
P
-
Habell
tag
Dual simes telefont szeretnék vásárolni. Jelenleg is azt használok 3 éve egy dual simes telefonom ami, most már elég lassú és sokat fagy be, sok a gond vele, nem megbízható már. Szervizeln javítani egyszer sem kellett. ( Alcatel OT 6030D )
Az új telefon szempontjai: 5"-nál ne legyen nagyobb a kijelző de olyan 4,7"-nél se legyen kisebb. A 60-80 ezres ár kategóriát lőttem be, talán itt már nagy csalódás nem érhet...
Amiket találtam telefonokat egy gyors kereséssel, nagyjából arra jöttem rá, hogy ugyan azok a specifikációkat tudják, a telefonok, talán az akksi teljesítményben van eltérés meg az árban... A telefonok nagy részt 2GB Ramosak, némelyik 3 GB. A belső memória is többnyire 16 GB, ritka az ennél nagyobb 32-64GB. Szinte mindegyik 8 magos és a processzor 1,4 GHz-1,5-1,8 között mozog.
Sok telefonnak utána olvastam és kizártam már. Még azt is figyelembe vettem, hogy ne legyen 2016 nyár előtti megjelenésű, tehát régebbit nem nézek, mivel havonta jönnek ki jobbnál jobbak.
Az alábbi telefonok kerültek a látószögembe:
Lenovo K6 ( ebbe még nem ástam bele magam túlságosan... )
Xiaomi Redmi 3S ( a legtöbbször erre lyukadok ki.... ) esetleg jobb Xiaomi az igényeimnek?
Meizu M3S ( ennek a no name telefonnak a neve elriaszt kicsit... még ebbe sem ástam bele magam )
Huawei P9 Lite ( a márka nagyon megy, többnyire dicsérik, de a Lite név mintha valami gyengébb lenne mindig... nem győzött meg )
Huawei Nova ( ez tudásban nagyon jónak tűnt, de aztán megláttam hogy csajos... )
ZTE Nubia Z11 ( ez elsőre nagyon megtetszett, sajnos tesztet leírást keveset találtam hozzá... )Tud valaki ezeken kívül ajánlani még telefont az igényeimnek? Vagy bőven van jó telefon a leírtakban is és már abból is lehet jót venni? Esetleg melyik lehet jó, megbízható telefon? Mi a piac kínálata számomra még vagy nem érdemes tovább bonyolítani?
-
-
punky10
addikt
-
Rawulf
őstag
válasz punky10 #129831 üzenetére
Ha a videóon látható szabvány micro USB - normál USB kábelre gondolsz, annak a fém micro usb-nek a hossza teljesen megegyezik az átlaggal. 5 különböző micro usb kábellel mértem össze és teljesen ugyanolyan.
Egyébként a Jeasung D6 telefontól pontosan azért idegenkednek többen is Upo-hoz hasonlóan, mivel ott viszont nincs másfajta csatlakozás, csak a mágneses USB.
A Conquest-nél viszont három különböző is van.
Majd arra leszek kíváncsi, hogy mik a különbségek fizikailag, azaz például a dokkolósnál az adatkapcsolat csak a dokkolóval való kommunikációra szűkül, míg csak a spéci kábellel lehet csak firmware-t buherálni, stb...
Az viszont érdekes volt, hogy amikor a telefon 90%-os töltés körül járt, akkor a dokkoló ledje a piros-ról zöldre váltott, míg a telefon piros ledje csak akkor váltott zöldre, mikor már majdnem teljesen feltöltődött.
Úgy saccolom, hogy ha teljesen lemerülne a telefon, akkor felülről becsülve 6 óra a teljes töltési idő.
(15%-on volt gyárilag)"Please state the nature of the medical emergency!"
-
punky10
addikt
Ruggedphone estében nagy pozitivum egy mágneses csatlakozó.Védve, eldugva van egy szabványos csatlakozó, de hogy ne kelljen mindig a tömített csatlakozót piszkálni(vagy esetleg szitáló ködben, párás időben is rá lehessen csatlakozni a telefonra) jól jön egy ilyen csati.A mikroUSB az normál, vagy a szokásos, hosszabbított ?
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
aytukabozs
addikt
válasz Kleroo #129824 üzenetére
mindig csak a hazabeszélés de, redmi pro
ha elvagy B20 nélkül, akkor ez szóba jöhet,
a nevében nincs benne hogy note, de mégis azGlobal rom nincs rá, de a xiaomi.eu-s beszéli a nyelvünket.
Itt van pár képem mindenféle állítgatás, meg komolyabb rákészülés nélkül.
(+még decemberben csináltam egy villám mi max/mi note/redmi pro, és most pár napja egy redmi note 4/redmi pro összehasonlító képsorozatot, de ezeket lusta voltam feltenni még, de lehet hogy ma bekerülnek ugyanide )
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Kéne nekem egy jó kis kíciócó teló.
Mivel szinte minden Kínai teló dual SIM-es így itt kérdezek.Szóval.
Xiaomi a favorit, sok készülék van/volt már.Kamera aspektusban viszont nehéz már követni őket
Note 3, 3pro, 4 ..... Most akkor melyik a legjobb? MP szám nem izgat, az nem a minőség mérőszáma.Mi4C minősgéi szintjét keresném minimum. Ár majdnem mindegy, ha megéri akkor lehet 300dollár is.
De alapvetően a Note-okkal szemezek.Tudnátok ajánlani valami bitangos kis telót ami leginkább kamerában domborít?
köszi
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
beg
veterán
válasz aytukabozs #129817 üzenetére
Már 2012-ben is azt mondta egy Google mérnök, hogy ez egy tök felesleges művelet, csak placebóként még mindig terjed [link]
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
misa479
csendes tag
válasz aytukabozs #129809 üzenetére
Köszönöm a megerősítést. Én is így értelmeztem. Ez volt az első alis rendelésem. Majd legközelebb sikerül. Beadtam minden szükséges dokumentumot.
A Redmi 3s-t kerülgetem egy ideje. Rászántam magam, de nem jött össze. :-(
Valaki tud ötletet, hogy honnan érdemes megrendelni? -
aytukabozs
addikt
-
bb71
őstag
OFF/ - de itt legalább szellemi erő koncentrálódik...
ADott egy táblagép, akksit cseréltem benne - elméletileg - ugyanolyan kapacitásúra.
Android alatt nem tudom sehogy előidézni, hogy a töltöttség elérje és mutassa a 100%-ot. Szinten minden olvasott javaslatot kipróbáltam: google play kalibráló szoftver, lemerítés - kikapcsolt állapotban felöltés...
Van valakinek megváltó ötlete, tudása?
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz citkar #129807 üzenetére
Conquest S8 2017 kicsomagolás és körbeszaglászás:
https://youtu.be/_Neza3J6Gb4Smartisan M1L fogdosás, tapicskolás:
https://youtu.be/5X0OHjtZAqUA Xiaomi Mi Book topikjába kitettem mindkét videó linkjét:
https://prohardver.hu/tema/re_nem_csalas_nem_amitas_megerkeztek_a_xiaomi_note/friss.html
De egyébként ez a közvetlen link a két videóhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=v08HLMvGBp4&list=PLsO9U4t81bSIJ_VOSu9jsiDAw09AyRs7-"Please state the nature of the medical emergency!"
-
aytukabozs
addikt
válasz misa479 #129808 üzenetére
Hát szó szerint azt írták hogy ez a rendelés törölve, ergo nem marad élő.
Aztán meg azt is hogy ha 'átmész a vizsgán' akkor megrendelheted újra.
Ebből nekem az jön le hogy most, még ha akarnâd sem tudnád megrendelni...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
citkar
addikt
válasz Rawulf #129803 üzenetére
Az az Mi Book vmi tablet, vagy a notebookjukra gondolsz? Utóbbira kíváncsi lennék milyen benyomást keltett.
Tetszik, csak laptopból elvárnám a közeli garit, ezért nem vágtam bele, viszonylag jó visszajelzéseket olvastam róla és azért birizgál a gondolat, hogy mégis ki kéne próbálni... -
salaud
aktív tag
Doogee T5s-ről valakinek van tapasztalata? Ismerősnek rendelném, a specifikációk bőven megfelelnek, ami érdekelne, hogy hosszabb használat mellett van-e valami, amiért nem ajánlott?
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Rawulf
őstag
válasz punky10 #129788 üzenetére
Gumis "kihajtható sapka" védi a hagyományos micro-usb csatlakozóját. A dokkoló a telefon sarkán elhelyezkedő négy érintkezőt használja (így nem kell állandóan le-fel hajtogatni a "sapkát" töltésnél, ha a dokkolót használjuk).
Egyébként a kidobozolás és "körül-stírölés" már megvolt. A videót lerendereltem, már csak fel kell tölteni. Viszont itt már "holnap" van és vár az ágyikó az alvásra.
(A keddi nap feltölteni valója a Xiaomi Mi Book tesztelgetésére ment el. Azt a videót nemrég töltöttem fel outube-ra.)A Smartisan M1L telefont is egy röpke videó erejéig "elcsórtam". Majd az is felkerül, csak győzzem upload-dal.
"Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest