- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
válasz
tibcsi0407 #128699 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, megcsináltam most a wipet, viszont a gép nem látja a telefont így nem tudom feltenni a fájlt ujra.
-
_Hodor_
tag
Sziasztok!
Valószínű megöltem az új Redmi Pro készülékem, de ha tudtok nekem segíteni, hogyan menthetem meg azt nagyon megköszönném.
Tehát feltettem a twrp-t és onnan szeretném a romot telepíteni, nem nem lát semmien fájlt, a kb 23 g helyett 0-át lát, és az előre feltett romot se látja így természetesen.
Persze a telót rendesen nem tudám már elindítani, vagy a twrp, vagy az mi logót mutatja végtelenítve.
Így most pánik hanguzlat és helybe-topi van.
Van ötletetek véletlenül mit csinálhatnék?
Hálás köszönet minden tippért! -
Ha esetleg valaki olcsóbb alap készüléket keres...
Ulefone Be Pure -
gamegod
senior tag
Redmi 4A berendelve spemallról ( köszi tibcsi a kupont
) ajándéknak tökéletes lesz, alig várom
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128685 üzenetére
Mi5-el kezdetektől sok probléma van, sokáig Global ROM se volt rá, van hogy kimarad hibák miatt a heti frissítésekből is (pont a legutóbbi is fel van függesztve). Szóval igen vannak vele gondok.
Látod, Redmi Pro-val elég a 3GB is, szóval Mi5-nek szoftveres a hibája. 2GB is elég még MIUI mellett is (nekem is meg más is írta már), de én is 3GB-al vennék inkább telefont (főleg MIUI-val), mondjuk akkor elég erős SoC is kell hozzá, mert Redmi 3S sem lesz jobb az én Mi3-nál csak azért, mert 3GB RAM van benne (több programot tud futtatni egyszerre, de lassabb a SoC miatt). -
dethroner
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128682 üzenetére
Elhiszem, de ott szoftveres probléma van, ha Mi3-nak elég a 2GB RAM akkor Mi5-nek elégnek kellene lennie a 3-nak is. Voltak eddig is hibák a MIUI-val, idővel szokták javítani, csak néha sokáig tart. Mi3 3 éves készülék, volt idő csiszolni rajta, szóval ezért jobb és kevesebb hibája van. Úgyhogy nem a Mi5 hibája és nem a RAM kevés, egyszerűen van egy hibája, amit még nem javítottak.
-
b0bcat
addikt
válasz
dethroner #128678 üzenetére
A 3S mikrofon hibája kapcsán annyit említenék csak meg, hogy - a topikban leírtak alapján, amibe most belenéztem - egyrészt a videófelvételre írták, hogy ott nem jó a hangminőség (ami szoftveres gond lehet, ha a telefonáláskor ez nem áll fent), másrészt pedig több ismerősöm is vett az utóbbi időben ilyen készüléket (mind itthoni vásárlás), és nekem senki nem panaszkodott ilyesmire.
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan appot ami bejövő hívásnál kijelzi, hogy melyik simről jön a hívás?
-
dethroner
veterán
Annyi mikrofon problémát írnak a Redmi 3S topikban és sok külföldi fórumban is, hogy teljesen elment tőle a kedvem, pedig megfelelt volna minden elvárásnak
DE, mit gondoltok a Meizu M3-ról? Olvastam hogy ezek is valami speckó droidot futtatnak, mint a Xiaomi a MIUI-t. Mennyiben másabb, jobb/rosszabb mint egy alap Android? És a google play-ről ugyanazokat látja és tudja tölteni? Mindenben kompatibilis a droidos alkalmazásokkal? -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128665 üzenetére
Ott más probléma van, rosszul megírt szoftver mellett lehet 6GB RAM is, akkor se fogod jobbnak érezni.
Én megvagyok Mi3-al 2GB RAM-al, nem olyan régen Asphalt Xtreme-el is játszottam rajta és nem volt probléma, egyébként nem vagyok hard core user, de általános felhasználásra elég. -
beg
veterán
válasz
#79335424 #128669 üzenetére
Törődés kell és idomítás
Fejlesztői lehetőségek, miui optimalizálás kikapcs, akkumulátor energiatakarékos mód kikapcs, futó alkalmazások közül a fontosakat lakatol, kész.
Onnantól a 3gb-n táncolni is lehet, nem lesz önhatalmú a mijui és 14 nyitott tabos króm is visszanyílik fél nap után ahogy hagytam. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #128665 üzenetére
Jézusom! Akkor ez a Miui rosszabb, mint a táccsvíz.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #128660 üzenetére
Mi3-am van, MIUI-t használok, szvsz élhető.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, a Spemall szimpatikusnak tűnik a boltok között, főleg, hogy lehet 2 év EU garit is választani.
A kérdésem, hogy a szállításnál melyik opciót érdemes választani? Mert az EU Express elég drága, de gondolom akkor EU-s címről érkezik, így nem lesz megáfázva. A többi esetben viszont igen?Köszönöm a segítséget!
-
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #128657 üzenetére
Én is így láttam.
Mondjuk jobb lett volna egy 3/32-es, de hát az meg nincs. -
nagyúr
Xiaomi Mi4c 16/2 akad vhol olcsóbban EU raktárról, mint az eustock?
-
Upo
addikt
CM7.1 ???
Az android 2.3.7 ! Kizártnak tartom. Bár már én is gondolkoztam rajta hogy mit produkálna egy mai hardveren, de már nagyon app sincs rá.
Szerintem CM14.1-re gondolhattál, de szép régi emlékek jöttek elő, az android 1.5 1.6 után milyen para volt a 2.1, aztán meg a 2.3 (2.2 óta lehetett sd-re tenni appot)... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #128650 üzenetére
Pedig mit szenvedtem mire az összes linket kibogarásztam!
-
törölt tag
válasz
G.Peter #128646 üzenetére
Az egy dolog, hogy Neked mire van szükséged. A Dual SIM Control feature listájában van pár lényeges tétel:
"Integration with Tasker ...".
Vagyis, automatizált SIM kapcsolások, méghozzá root nélkül.
Az Engineer módban pedig pl. kényszerítheted a telót egyes hálózatmódok használatára (pl. only B20 4G). Szintén root nélkül. -
G.Peter
aktív tag
válasz
#79335424 #128571 üzenetére
Jelenleg Redmi 1S-t használok, CM-mel. Amit ez a Dual Sim Control tud és szükségem van rá, az nálam mind benne van a ROM-ban. Az Engineer módot nem ismerem, de úgy látom ebben sincs semmi extra, ami más úton ne lenne elérhető Snapis telefonokon (ezt most csak 3 perc guglizás alapján írom, tehát lehet, hogy tévedek).
-
-
dethroner
veterán
válasz
viktorhu #128640 üzenetére
Picit nézegettem a THL T9 pro-ról videókat, elég jónak tűnik, csak olyan kis műanyag
A sok olvasgatás eredménye a következő. Vernee Thor, THL T9 Pro, Ulefone Metal, Cubot Dinosaur, vagy valami Xiaomi ami alapból magyar Marshmallow-t futtat, vagy könnyen feltehető rá. Ezekből kb 35ezerig mit érdemes venni, és főleg ami még karácsonyig tutira ideér, szóval lehet eu-s raktár előny volna.
Mondjuk sejtem hogy a Xiaomi-t fogjátok a legtöbben javasolni, de tényleg annyival jobb mint a többi, és meg is éri a felárat ebben az árkategóriában? -
tibcsi0407
félisten
Hm, nem is rossz. [link]
-
viktorhu
veterán
válasz
dethroner #128637 üzenetére
Miért is ne?
Én csak bedobtam egy nevet, ami a specifikációknak megfelel, és olcsó is
Én másfél éve anyunak THL4000-et vettem, mondjuk ő mobilnetezik is vele rendesen - szóval ha most vennék neki újat, akkor az x5 max pro-t venném, nem a sima maxot, egyrészt a net, másrészt pont a 2/16 giga miatt. Nála főleg a 8 giga tárhely kezd korláttá válni - ha felkerül pár app, már megtelik a mobil, mert egyre csak nőnek az alkalmazások az update-ekkel
-
Ájvé
veterán
válasz
dethroner #128636 üzenetére
Igazad van, sőt Global ROM sincs rá, mivel hivatalosan csak kínában árulják, egyelőre nem is tudni mikor lesz rá MM. Pedig volt róla hír, de akkor ezek szerint nem kapta meg. CM 7.1 viszont van rá (gondolom Nightly).
Bocs megint elnéztem (mostanában elég gyakran). Itt van egyébként egy 6.0-ás Mi 4C, ez mondjuk lehet valami modrom csak, nem tudom mikor lesz hivatalos.
Redmi 3S-re gondoltam valamiért, az 6.0-ás, sima Redmi 3 viszont csak 5.1, igazad van. Szerintem nincs nagy árkülönbség köztük, Redmi 3S jobban megéri, főleg B20-al.
2GB RAM alatt nem nagyon vennék már készüléket. Esetleg valami stock közelit, de inkább 2GB a minimum, ha nem akarsz szenvedni.(#128638) gamegod:
Annyit tudjál, hogy neked kell rá ROM-ot feltenni majd, gyárilag csak kínai van rá. Xiaomi.eu-at kell feltenni, de azt mondják még az se tud magyarul (nemsokára fog). -
gamegod
senior tag
Redmi 4a... Elvileg hétfőn rendelek.. Meggyőztek az adatok, ajándéknak jó lesz tutu
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #128603 üzenetére
Jól értelmezem, te a google szerverén törölted a mail fiókot, azaz megsemmisítetted? És egy teljesen másik fiókot csináltál?
Nem a fiókot kell törölni, hanem a telefon beállításokban kell bemenni a fiókokhoz, és a google fiókot eltávolítani. Utána elindítani a play-t, akkor bekéri a bejelentkezési adatokat, újra beírod ugyanannak a fióknak a címét, jelszavát.
Ezt pc-n nem tudod megcsinálni, a telefonon van a gond, valahogy összezavarodtak a fiókbeállítások. Ha eltávolítod és hozzáadod ugyyanazt a fiókot, akkor az tutira reseteli a fiókbeállításokat a telefonon.
Ha a telón nem engedi eltávolítani a fiókot, akkor factory reset, de akkor ugrik minden ami nem gyárilag volt rajta. -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Ez a webshop ajánlott kategória? Van róla infó?
-
törölt tag
Köszi!
Egy dual SIM -es, infrás Note 7 lenne számomra a tuti, de erős kompromisszumokkal ez áll hozzá a legközelebb. A mikroSD hiányt és a hátlapi ujjnyomat olvasót még emésztenem kell.buca84:
Utazás a munkám, a magánéletemben pedig három ország között ingázom. Nem érdekel a kamera, az akkuidő is hidegen hagy, viszont a B20 nálam elsődleges szempont. -
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
WayteQ Talk 5H helyére keresnék egy olyan mobilt ami 5,5" 4G, B20 és nagy az aksija 50-60eft körül.
Magyarországon kapható és számlás, garanciás.Mi most az ár érték bajnok?
-
RVR400
veterán
Szerintem K52E68 verzió nincs...
-
WOT-H-A-C
veterán
Mivel ez kínai így elég kicsi az esélye. Bizonyos esetekben a ROW-os változat firmware-ét rá lehet bütykölni a kínai verzióra is. De! nem minden esetben működik, van , hogy letéglázza és van , hogy csak a modem file-okat kell csereberélni a flash után. Szóval alapos utánaolvasást javaslok. A magyarországi Lenovo forgalmazókat meg el is felejtheted, mert ha meghallják, hogy kínai verziód van, egyből elhajtanak.
-
törölt tag
Kicsit belezavarodtam a Xiaomi típusokba. Amelyik Note -ban van infra, abból létezik B20 verzió? Az infrája tanítható? Valami profilváltós dologra gondoltam, ami több készülékhez is jó lenne. Megoldható?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Picit off
, csak ezt a topicot olvasom a legtöbbet !
Tudnátok valami jó netes oldalt , ahol normális minőségben lehetne nèzni a Barca - Realt ?
Ha lehetséges , magyar nyelven . Vagy van ilyesmivel foglakozó topic ? -
viktorhu
veterán
válasz
atee_13 #128599 üzenetére
Router váltás nem történt? Attól is tud olyat csinálni, ha nem szeretik egymást a routerrel. Ha nem erről van szó, akkor annyi minden lehet, pl. tűzfal, vírusirtó... Ha mobilnetről sem működik, egy reset lehetne a megoldás. Új Google account nem fog szerintem kelleni.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy Lenovo K5 Note-ot viszont nem teljes a magyar nyelv rajta pedig fontos lenne, mert aki kapja nem nagyon angolos és pl. a megjelenítés egy része a hangprofil teljes egésze csak angolul van. Van valami megoldás rá?Sajnos a fórumán nincs nagy élet ezért írok ide.
-
atee_13
őstag
Valami nagy gebasz lett s play-el mindenhez azt írja, youtube/zene stb
A(z) Google Play ... alkalmazás csak akkor
és ennyi ennél tovább nem jutok ha rákattintok nem tölt semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest