Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misa479
csendes tag
A feleségemnek szeretnék fekete Redmi 4x-et rendelni. Az lenne a kérdésem, hogy ha spemalltól rendelem, érvényes a "TUGVSPE" kód 2 éves eu garancia esetén, vagy másik kód szükséges?
Régebben, amikor a note 4x-emet rendeltem, Tibcsinek voltak kódjai a spemallhoz de most nem találom azt a leírást.
A spemalltól érdemes még rendelni? -
misa479
csendes tag
válasz tibcsi0407 #130627 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
misa479
csendes tag
válasz tibcsi0407 #130621 üzenetére
Tudnál erről linket küldeni, hogy hol érdemes megvenni. A spemallnál nem találom, illetve a cool charger 1c presale státuszban van. A fordítást és az egyéb mókolást hogyan lehet elvégezni? Erre lenne egy link, vagy elérhetőség?
[ Szerkesztve ]
-
misa479
csendes tag
válasz #39868659 #130508 üzenetére
Korábban a redmi 3s-t néztem ki magamnak. Jó ár/érték aránya miatt.(3/32 és jó nagy aksi). Nekem nincs szükségem semmilyen speciális képességre, csak egy viszonylag nagy üzemidőt lehetővé tevő aksira és egy viszonylag stabil telefonra.
A redmi 3s-t már nem tudom olyan feltételekkel megvenni, ezért elkezdtem keresni, és a nagy aksit valamint a viszonylag normális belsőt itt találtam meg. Ha valaki tud hasonló árban ezekre a paraméterekre másik telefont ajánlani azt szívesen fogadom. -
misa479
csendes tag
Köszönöm szépen a jó tanácsokat az etotalk -ra vonatkozóan. Ezt az opciót én el is vetettem.
Várok, hátha valaki bedob egy hasonló telefont mint a kiszemelt LeEco Cool Changer 1C. -
misa479
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy erről mi a véleményetek.
ETOtalk Mod Rom nagyon gáz? Alap felhasználó vagyok, én nem értek a buheráláshoz.
Korábban a Redmi 3s-t néztem ki magamnak, de arról lemaradtam, így jöt képbe a linkelt leEco Cool. Jó telefonnak tűnik.
Várom a segítő véleményeket! -
misa479
csendes tag
válasz aytukabozs #129809 üzenetére
Köszönöm a megerősítést. Én is így értelmeztem. Ez volt az első alis rendelésem. Majd legközelebb sikerül. Beadtam minden szükséges dokumentumot.
A Redmi 3s-t kerülgetem egy ideje. Rászántam magam, de nem jött össze. :-(
Valaki tud ötletet, hogy honnan érdemes megrendelni? -
misa479
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni Alin jártas fórumtársaktól!
Tegnap rendeltem egy Redmi 3s-t az Aliexpressen. Ki is fizettem. Azonban ma kaptam egy üzenetet: "We are sorry to inform you that we have to cancel your order for security reasons. To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification. When we receive your documents, we will verify them within 3 business days. If the documents are valid, you can reorder on Aliexpress. "
Lezárták a rendelésemet. Jelenleg being verified kategóriában van az elbírálás. Rendeljem meg vajon még egyszer, vagy hagyjam inkább aztán ha megfelelnek a feltöltött dokumentumok, akkor a megrendelésem továbbra is élő marad? Az az érzésem, hogy a telefonról már lemaradok..
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés