- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129299 üzenetére
-
attiati
veterán
Igazad van, nem túl praktikus. Jobb lenne 2sim+sd kártya, de nem tudom, hogy emiatt érdemes e leszűkíteni a listát és bevállalni minden más kompromisszumot.
32 giga egyébként kevés úgy hétköznapi használatra?
(tehát nem nyaraláskor ráfényképezni, videózni több 10 gigát, mert arra jó a külső otg megoldás)
-
attiati
veterán
válasz
pècsimunkás #129293 üzenetére
Engem is zavart, de igazabol mire nem eleg a belso tarhelye? Ha atmenetileg hely kell, akkor egy kulso usb-s pedriveot ra lehet csatlakoztatni egy 2-3 dollaros otg kabellel.
Persze az lenne a legjobb, hogy olcson venni kis tarhelyes telot es bele egy nagy memoriakartya, es nem is log ki belole semmilyen kabel.
-
parkasz
senior tag
-
SJaika
tag
válasz
rokendrol #129272 üzenetére
Google 1. találat
De ha nem vagy Upc előfizető nem fog menni.Kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
Arween
senior tag
válasz
pècsimunkás #129289 üzenetére
Mert nincs 2 sim+sd bővíthetőség benne egyszerre
Vagy csak a sim kártyák mennek bele vagy 1 micro sim +az sd. Ezt sajnos benéztük. És ha jól láttam a Zenfon 3-ban is ez a lehetőség van.(mondjuk az meg már árban is 100e körül van) Mivel mindenképp Asus kell így marad a zenfon 2 széria
-
Arween
senior tag
Megjött a zenfone 3 max,de megy is vissza
Az alábbi két verzióból melyik az ajánlottabb?Árban kb. ugyan annyi mindkét Asus:
Asus -
beg
veterán
Ha esetleg valakinek segítség, itt a kolléga előzménye, akinek van kedve dekódolja nekem
Upc wi-fi kell, de az nem jó mert fizetős.
Vagy valami hasonló -
rokendrol
senior tag
válasz
Viktor0610 #129274 üzenetére
kiírja hogy azonopsitási probléma
A kérdéses hálózatot felismeri -
-
rokendrol
senior tag
Lenovo 2010 van hogyan lehet befogni rajta a wifit ,hogy ingyen lehessen nettezni upc van ?
-
Rawulf
őstag
Az új 2017-es Conquest S8 telefont hivatalosan január elsejétől lehet megrendelni. (Szállítás 1 hónappal később.) Nem hivatalosan pedig már a mai naptól. Elmondhatom, hogy én vagyok az első, aki megrendelte.
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Off topic előre is bocsi. Van itt olyasvalaki aki kinn el Angliaban és szokott Kinabol rendelni (pl. Gearbest,Geekbuying stb.)?
H ha van szeretnék kérdezni valamit ;infora lenne szükségem
Koszonom előre is -
Tomi0703
addikt
válasz
fateless #129261 üzenetére
Na, beszéltem unokatesómmal. 5,5 az már neki nagy (pedig 120 dodóért egy 2/16-os Note 3 Pro nem lett volna rossz). Úgyhogy akkor marad a Redmi 3x, meg a 4. Esetleg Mi4c, mert talán a 16 giga is elég lenne nekik.
Hülye kérdés, de ugye globallal kapnám amin nicns magyar nylev. Ugye, mindhez van eu dev rom?
4-hez még nincs leírás, de a ROM felrakás mehet akár egy Redmi 3-as leírás alapján is, ugye? -
smithsys
aktív tag
Kellemes Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak! Remélem sokan kaptok ma új nyomkodni valót!
-
UHHH
őstag
válasz
pècsimunkás #129262 üzenetére
Nem értem, és nem jelentette fel?Vagy még mindig várja?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
LantosBerry8 #129250 üzenetére
Ne !!! Sógornőm elküldte hozzá a telefonját másfél ève , sosem kapta vissza ! De , voltak vele mások is így ! Pedig jó èrtèkelèsei voltak akkor is !
-
válasz
Tomi0703 #129258 üzenetére
Új készülékben nem tudnék jobbat felhozni én sem az általad vázoltaknál (esetleg mi4c, ha még valahol elcsíphető jó áron)
Ezeken kívül még régebbi top készüléket néznék meg, pl a nemrég emlegetett Nubia Z7 Max is jó vétel a mostani 90 Euró körüli áron
A használt készülék mennyire opcionális? Ha igen, akkor a nagyobb gyártók felsőbb kategóriás modelljei jöhetnek szóba használtan. -
Tomi0703
addikt
Üdv!
Még mindig erre keresem a választ.
Redmi 3S-t és a Redmi 4-et néztem ki. Ahogy látom kb. megegyeznek. Lánynak lesz, aki sokat netezik és szeretné ha a "szelfikamera jó lenne"....
Note 3 Pro-t is találtam ilyen árban mint a fentiek (<120 $). Alis HongKong Goldway eladót néztem ki, mert 11 dodós szállításért cserébe vámmentes a cucc. Spemallnál már kicsúsznék a keretből.
Szóval ezek közül melyik? Vagy van esetleg jobb, ennyi pénzért? -
Nem tudtok olyan fórumot, ahol az esetleges play store nagy akciók vagy még inkább elárazások (mint pl múltkor a star wars filmek 70Ft-ért vagy korábban más filmek 8-12Ft-ért) gyorsan megjelennek? Lehet magyar vagy angol.
Nem az AppSales és társai alkalmazásra gondolok, hanem fórumra, ahol a "hibákat" is közlik. -
attiati
veterán
válasz
viktorhu #129249 üzenetére
Mi lett volna, ha sikertelenul torod ossze?
Gondolom igy is ugy is megcsinaltatod, hogy el tudd adni.Leeco international az x527, orosz piacra szant valtozat (ami elvileg mindenben megegyezik az indiai x526al)
En is tok kezdo vagyok es 10 perc alatt felraktam ra egy kipucolt orosz romot. Felmasoltam a fajlt a tarhelyre, atneveztem, ujrainditottam a telot, betalloztam az uj romot es kesz. Van google play, de angol nyelv van csak. Es kapsz egy OTA-val frissitheto romot.
Magyar lokalizaciot nem sikerult osszehoznom, de meg futok vele egy kort a napokban.
-
npnp
tag
válasz
Frenk #129252 üzenetére
Szia
Nekem pár napja érkezett meg a Nubia Z7 MAX-om. Kártya még nincs benne, de a root-oláson, recovery cserén és CM 14 felrakásán már túl vagyok (Android 7.1.1).
Mivel előtte Lumia 640-930-950 volt, napokon belül menekülök vissza..
A teló jó, gyors, kellemes vele netezni, olvasni stb, de gyerekjátéknak néz ki a 930 mellett.
Ennyi tapasztalatom van/lett, az ünnepek alatt nyúzom egy kicsit...
P
-
viktorhu
veterán
válasz
LantosBerry8 #129250 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom
-
LantosBerry8
senior tag
-
viktorhu
veterán
Sikeresen összetörtem a P9000-em kijelzőjét. Mivel két balkézzel is rendelkezem, biztos, hogy nem fogok nekiállni magam a cserének.
Két megoldáson gondolkozom, és mindkettőhöz van kérdésem:
- Kijelzőcsere: tudtok olyat, aki, ha megrendelem a kijelzőt, beszereli megbízhatóan? Az egész telefonért mindenestül ötvenezret fizettem, szóval eléggé limitált a büdzsé, mármint, hogy mennyit éri meg az egészre rákölteni még.
- Leeco Le 2 International verzió: másrészről ott az új izgalma, szóval nézegetem, mit próbálhatnék ki utódnak, és sokan dicsérték a fórumon a Leeco darabokat. A B20-as (indiának szánt) verziót a global rommal adják ki, és benne van a google play eleve, vagy webshopos romok és főzött romok között kell variálni? Feltételezem, hogy India miatt megcsinálták a gyárilag google, rendes angol nyelv verziót. Mindenképpen gyárilag "out of the box" telefont szeretnék, a romcserélgetést csak később kezdeném el
Az nem baj, ha nincs benne magyar nyelv.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Frenk #129246 üzenetére
Na, most erről tudni kell, hogy webshopos ROM lesz rajta, tud ugyan magyarul, de igen foghíjasan és a frissítést is el lehet felejteni, vagy le sem fut vagy lefut, de nem lesz magyarnyelv és google sem. Ezért mondtam, hogy ROW-osa kéne nézni. Vagy ezt megvenni és feltenni rá a ROW-os firmware-t. Ami nem feltétlen egyszerű. Körbe kell nézni 4pda-n vagy lenovo-forum.ru-n. Nekem úgy rémlik meglehet csinálni egyébként, de igen rég kerestem utána.
Alapból a Nubia sem tartalmaz magyarnyelvet, kivéve, ha ezt is webshopos ROM-al kapod. Ehhez viszont, van elég custom ROM, magyarnyelvvel is!
Arra készüljfel, hogy nem feltétlen out of the box készülék egyik sem. Max kompromisszumokkal.
-
alexw801
senior tag
A ZTE Nubia Z7 Max-ot az efox.shop most ajánlotta 90 EUR áron HK-ból, vettem már egyet, akkor még 115 EUR volt, de EU raktárból. B20 (800 MHz) nincs, de elképesztő ár.
[link] -
Frenk
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #129245 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást.
Az AliExpress-en "tokkal-vonóval" kijön 38000-Ft-ból. De nem éri meg jobban - még kicsivel kevesebbért - a Nubia? / ha lenne hozzá "magyarul" tudó rom /
Biztosan voltak/vannak Nubia Z7 Max tulajok akiknek vannak tapasztalataik - várom a hozzászólásokat. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Frenk #129244 üzenetére
Elég érdekes összehasonlítás... Kezdjük ott, hogy a Vibe Z2 -nek nem "K920" volt a neve. A Vibe Z2 Pro volt S801 -el. Inkább a Z2 Pro -val kéne összehasonlítanod a Nubia-t, mert azzal van pariban. Másrészt legjobb tudomásom szerint a Vibe Z2 sem volt duál aktív , mint ahogy a nagytesója sem. Sem a ROW-os , sem CN típus.
Btw , ha ragaszkodsz a Vibe Z2 kontra Nibia pároshoz, akkor egyértelműen a Nubia az ár/érték bajno, ha ahardvert nézed. Viszont, ha kéne a normálisan lokalizálz szoftver is , akkor kell nézni egy ROW os Vibe Z2-őt, de az nem 30k lesz.
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
Lumia820 "leváltására" az alábbiak közül melyik ajánlottabb?
Lenovo Vibe Z2 / 38000-Ft. /
ZTE Nubia Z7 Max / 36500-Ft. /Comparison of Lenovo K920 Vibe Z2, ZTE Nubia Z7 Max
A Nubia Z7 Max-hoz van olyan "gyári" rom amely tud "magyarul" - esetleg más rom amely "magyarul" tud és kifogástalanul működik?
-
bally4
tag
válasz
dethroner #129226 üzenetére
Szia! Amikor kb. 2.5 éve megvettem az F1 telefont, akkor én is belefutottam a "csengőhangot nem menti el, újraindítás után elfelejti" problémába.
Akkor rágugliztam, a csengőhangot ezután a "media/ringtones" könytárban helyeztem el, nem jött elő újra a probléma. Az ébresztőre és az üzenet jelzésre is vannak kötött elnevezések hasonlóan.
Üdv!Szerk: a mai napig ezt a telefont használom és nagyon szeretem. Cappa leírása alapján partícionáltam is, így nem futottam bele belső memória hiányba, valószínű faterod sem fog.
Egy időben érzékeny volt a feloldója, zsebből hívta az ismerősöket, olyankor azt hittem belehajítom a Tiszába. Aztán elmúlt varázsütésre és újra jóban vagyunk. Kacsingatok a trendek miatt új telefon irányába, eljárt felette az idő, de nincs szívem megválni tőle, húzom, halasztom a vásárlást.
Nálam az F1WW 20140527-183246 van fent.
-
parkasz
senior tag
köszi a tippeket, megsasolom őket!
mi a helyzet az lg v10 dual simes verziójával? pont most olvastam a mobilarénás tesztet és eléggé pozitív az eredmény -
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Max 40k-ig kintről melyik telefon a legjobb ár-érték arányban? Egyelőre sima Redmi 3 Prot (vagy S), meg még Redmi Note 3 Pro (2/16-osak, B20 nélküliek persze). Annyira nem szempont a B20, jó ha van, de ha időtállóbb a B20 nélküli teló akkor jöhet. Alap felhasználás, egy lánynak. Főleg messengerezik, néha fotó.
Hazai forrásból talán csak a Vernee Thor van. Külföldi rendelés is játszik természetesen. Esetleg sorolhattok B20-as és anélküli variációkat is -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
120 k környékén melyik dual simes teló éri meg legjobban? Lehet használt is. Elvárás: jó kamera, min 5 col, jó hangzás, elfogadható szoftveres támogatás.
Köszi a tanácsokat előre is. -
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mivel a kérdéses teló topikja nem igazán pörög már, ha szabad, ide tenném fel a kérdésem. Adott egy Jiayu F1-es készülék, amit közel 2,5 éve használ anyám, még a gyári rendszer van rajta, vannak bőven csirkelábas karakterek a magyar nyelv mellett, van pár kínai app is. És még ennél volt valami gikszer, amiért a csengőhangot se nagyon lehetett változtatni és volt valami olyan is, hogy feloldó mintát kellett beállítani, mert nagyon könnyen felébredt a képernyő gombnyomásra. Szóval volt gondja bőven, de anyám megtanult ezekkel együtt élni, és mivel messze lakunk egymástól, nem volt lehetőségem/időm másik rendszerrel próbálkozni. Viszont most ő kap tőlem egy másik telót, így ezt a kis ócskaságot átpasszolnám a faternak, akinek tényleg csak telefonálásra kellene, amire még mindig tökéletes. De mivel ő nem egy megbocsátó fajta, simán falhoz vágná a masinát ha bejönne valami kínai app, vagy ilyesmi. Szóval arra gondoltam hogy elhozom telót, és a következő látogatásig biztosan lesz időm bütykölni vele. A kérdés a hosszú felvezető utánVan valami olyan használható rom erre a telóra, ami megoldja a már említett gondokat, legfőképp megszabadítja a felületet a kínai karakterektől és appoktól? köszi
-
Ferike81
senior tag
válasz
tibcsi0407 #129197 üzenetére
Köszönöm. Lehet meg kellene várnom az S8 érkezését, hátha esne valamit az S7 ára akkor. Vagy lehet elég csak valami januári akciót kivárni. Várok vele kicsit.
sharkypeti
Fényképező az van. Telefonban érdekelne olyan ami jó képeket csinál, minden másra ott a Nikon!
A baj az,hogy állandóan nem viszem magammal a fényképezőt, a telefon mindig kéznél van. Kényelmes a világ. Persze nem művészi fotókat akar csinálni, csak elfogadhatóan szép képeket. A samu automatán közel olyan képeket csinál, mint a Nikon automatán. Na a Huawei ezt nem tudja, bár lehet neki kellene feküdnöm a fényképező beállításainak és lehetne javítani rajta valamit. -
nyisziati
veterán
Új kínai teló kémkedési botrány, ez már jóval komolyabb, mint az előző.
Itt már a telefon frissítését kihasználva küldenek szenzitív adatokat.
A "Mediatek Helio" is érintett.
-
Rawulf
őstag
válasz
LámaZ #129216 üzenetére
Nézd meg a képeken a Nomu S30 kijelzőjének a bal alsó sarkát (az üveg szélét).
Mintha utólag jutott volna eszükbe, hogy kellene egy lyuk a mikrofonnak.
A kártyafoglalatokat fedő, lepattintható kis műanyag ablakocska, is gagyi érzetet ad.
Szóval kézben fogva azt a telefont már egyáltalán nem volt olyan kívánatos, mint előtte.
Egyáltalán nem azt érezte az ember, hogy a telefon kibírna 2-3 évet.
Nomu = Oinom (A hongkongi kedvezőbb adózásért készült a Nomu, elvileg a nemzetközi forgalmazásra, de 1az1-ben ugyanarról a telefonról beszélünk -> Oinom V19S = Nomu S30) -
attiati
veterán
szerintetek érdemes kapkodni a vásárlással 10 USD-ért ennél a Ugreen QC3+5V/2.4A 30W töltőnél? Még ma akciós.
Vagy inkább Blitzwolf QC3.0 + 5V/2.4A 30W 13 USD-ért?
vagy valami más olcsóbban?
-
Rawulf
őstag
válasz
svgyula #129214 üzenetére
Ne is mondd, csak bután néztem a szemes kínai kávéfőző gépre (itt van a hátam mögött másfél méterre és fingom sincs, hogy működik).
5+1 kritériumot írtam fel magamnak telefonválasztáshoz:
1. Jó minőség
2. Jó szoftvertámogatás (frissítés)
3. Jó hardver körítés (Antutu élvezkedés nem számít)
4. Ne legyen túl drága
5. Strapaság (IP68)
+ Külalak (legyen szép)Olyat még nem találtam, amiben mind az öt (olyat meg pláne, amiben a bónusz kinézet is) meglenne.
3+1 halmaz akad (Smartisan M1L)
Eddig számomra csak ez az S8 tűnik olyannak, amelyikben 4 fő tulajdonság is megvan.
Ma úgy fekszem le aludni, hogy ez lesz a köv. telefon és kész. Ha hétfőre is így gondolom, akkor megkérem az illetékest náluk, hogy ugyan akasszon már le egyet majd nekem a gyárszalagról. Megengedték, hogy kívülről lefotózzuk a tiszta szobát a nagy ablakon keresztül... (A Jeasung gyár pedig be is engedett az övékébe, de ez már egy másik történet... és a felvétel még nyers és vágatlan arról az eseményről)Még nem tudom a pontos árát az új S8-nak.
-
Dr.NX
addikt
Doogee Shoot 1 preorder geekbuyingon 99 USD-ért.
Kíváncsi vagyok mit tudhat a dual camera ebben az árkategóriában, pláne hogy a Doogee eddig nem a világverő képminőségéről volt híres... -
punky10
addikt
válasz
Rawulf #129199 üzenetére
Ugy nézem,hogy az a papír,amin felírtam a számomra tökéletes telefon kritériumait,azt nem kidobtam,hanem elküldtem Kínába...
Megtalálták,megcsinálják...Remélem...
Igaz,a végén nekem az szerepelt,hogy mindez 200 dollár alatt...Ez lehet,hogy leszakadt róla a hosszú úton? -
glacious
addikt
válasz
aytukabozs #129204 üzenetére
Elsőre, ami az eszembe jutott róla, az a vernee thor
-
LámaZ
addikt
Kicsi ország, de nekik megLett!
MEET THE NEW!
JUST5 FREEDOM X1
199 EUR -
Rawulf
őstag
válasz
LantosBerry8 #129200 üzenetére
Ha minden jól megy, akkor januárban már a kezeim közé kaparintok egyet és szépen át is költözöm rá.
Ha jól láttam a híreket, akkor olcsóbb alternatíva lesz sokaknak ilyen szempontból a BV8000 majd.Megjegyzés: Az S8 eddig is kapott B20-at, mielőtt valaki megkérdezné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged