Hirdetés
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
misa479
üzenetére
Itt vannak az aktuális kódok. Magyar raktáras kód egyébként: TUHUWH
-
-
citkar
addikt
válasz
misa479
üzenetére
Nem ismerem ezt a készüléket, nem is olvastam konkrétan erről a típusról (de más LeEco-ról, illetve COOL-ról jó visszajelzések voltak többségében) , csak a rendelt ROM miatt írtam, hogy itt a rendelésnél a mellékletben megjegyeztem, hogy gyárit kérek s azzal is küldték. A postánál Eu Expresst kel választani s ha mégis kell egyéb költséget fizetni, akkor azt megtérítik utólag.
Az üzletről itt kapsz még infót. -
citkar
addikt
válasz
misa479
üzenetére
Spemallnál, amikor gyári ROM-mal kértem, azzal küldték a készülékeket.
Van lehetőség vám(ÁFA)biztosításos postára is. -
Upo
addikt
válasz
misa479
üzenetére
Mod romot csak akkor kérj ha elég jól értesz hozzá, mert első dolog hogy ki kell dobni és rakni rá egy működőképest. De az a baj, hogy sokszor ha nem kéred akkor is azt kapod, aztán lehet szenvedni. Semmiképp nem ajánlott, szinte mindig működési problémákat okoz az etotalk mod rom, nagyon hányadék módon taknyolják össze.
És 5$-ba kerül? Ha mindenképp a kukába akarod ereszteni azt az 5-öst akkor inkább megadom a paypal fiókom privátban, ha nekem elküldöd akkor megkíméled magad az etotalk romos szopástól. Nem ér ez meg 5$-t?
Amúgy tényleg muszáj tőlük? Sehol máshol nem árulják? Nézted hogy mennyi a postaköltség etotalkon?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mazda topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi