Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zeusz55 #129698 üzenetére
Úgy látom, hogy a Te esetedben ez egy összetett kérdés.
Bonyolulat1: többféle kivitel létezik a típusból, és nehéz konkrétan az adott kivitelre vonatkozó infót találni.
Bonyolulat2: lehet, hogy a gyártó szerint nem támogatott, de valójában ennek "csak" szoftveres akadálya van. Az is lehet, hogy szoftveresen tudja, csak energiát nem tud kiadni a porton (ha jól rémlik, akkor valamelyik Nexus volt ilyen). Ezek orvosolható problémák.
Bonyolulat3: ahogy előttem is írták, a kamera drivere kernel támogatást is igényel.
Forrásaim: Elolvastam az Ace3 itteni tesztjét, majd a mögötte levő topik keresőjébe beírtam, hogy "OTG". Ami a kamerát illeti, a miniPC -knél a userek tapasztalatai alapján külön táblázat jött össze, hogy mely kamerák támogatottak, és melyek nem.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz zeusz55 #129698 üzenetére
Sza! A legegyszerűbb rádugsz egy pendrive-ot. Ha látja és használni tudod akkor valószínűleg tudja.
(#129696) katonakálmán
A beállításokban megtalálod. Ha elindul a mentés akkor ott ki lehet választani a file-kat. A felhő szolgáltatás egyedi valamelyik fiók vagy szolgáltató adja. Az üzenetek pedig egy egy frissítés után kerülhettek vissza. A "te" törlésed után még azok a telefonból simán visszaállíthatók. .Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
katonakálmán
újonc
válasz svgyula #129679 üzenetére
Bocsi de laikus vagyok ezzel kapcsolatban. Tudsz még segíteni hogyan kell ezt megtenni?
Hogy érem el a Backup-ot? ill. a afelhő szolgáltatást?
Tudok e kárt tenni a telomban ha ezeket használom? Meg azt nem értem mi alapján kerültek vissza az említett kitörölt sms-ek.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz aytukabozs #129692 üzenetére
Bizonyos esetekben pont ezzel (fb) lehet kis turpissággal bl-t nyitni Ezt tudja a gyártó is, néha hagyja néha próbál nehezíteni. De az unbrick-hez meg amúgy nem árt.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #129688 üzenetére
Fastboot módban tudod nyitni a BL-t.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
pilu01
senior tag
válasz aytukabozs #129686 üzenetére
Elnézést, akkor rosszul fogalmazam!
"A Fastboot mode van még" azt jelenti hogy ebben a kapcsolatban reménykedtem még, esetleg SP Flass-el fel lehetne tenni valamit, de annyira sajnos nem értek hozzá, azt sem tudom mit keressek!
Spemallos készülék, valami webshopos rommal, elméletileg az is lehet hogy nyitott, de az USB hibakeresés biztos nincs bekapcsolva! -
svgyula
addikt
válasz zeusz55 #129681 üzenetére
Szia! Ha a teló nem OTG képes (külső eszköz áramellátása/működtetése a lefon akkujáról) akkor azon a szoftver nem segít. De még ha OTG képes is a teló akkor sem biztos, hogy támogat külső kamerát.Bár van vezeték nélküli wifis kamera amit a telefonra telepített apk-val lehet vezérelni! Annó a távcsövemhez gondolkodtam egy ilyenen csak a fényérzékenysége nekem nagyon kevés volt az ára pedig nagyon magas ~80$ Az alin volt/van keress esetleg rá.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
aytukabozs
addikt
válasz WOT-H-A-C #129684 üzenetére
A szerkesztésemmel együtt meg úgy tűnik hogy mindent leírtam előtted, de a releváns infót te hoztad előbb
(#129685) RVR400
Feltételeztem a "Fastboot mode van még" azt jelenti nyitva van...
(Sose volt még meizum, sry)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
RVR400
veterán
válasz aytukabozs #129683 üzenetére
Zárt BL esetén nem fog menni, márpedig az M3 Note BL-e bizony zárt...
Elvileg ebben vannak .img fájlok, "csak" scatter kellene hozzá
(#129686) aytukabozs: Attól, hogy van fastboot mód, még nincs nyitva a BL, mivel nem feltétele.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Egy noob kérdés... van egy galaxy s duo s7582 telóm, és usb kamerát akarok rácsatlakoztatni, mindenhol azt olvasom hogy ez a teló nem támogatja a külső eszközt... akkor ez ennyi volt ugye!? Vagy van valami szoft frissítés, bármi amitől támogatni fogja!? Köszi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
svgyula
addikt
válasz katonakálmán #129677 üzenetére
Szia! A telefon biztonsági mentése elmenti az összes hívást, sms, képet, stb amit kipipálsz amikor elindítod a huawei backup-t. Természetesen ezeket vissza is rakja ha kéred. Esetleg ha be van kapcsolva a felhő szolgáltatás és mentés akkor egy szinkronizálás után az is visszarakhatja. "Általában kitörlöm az smseimet" Ha "titkos" vagy csak nem publikus üzeneteket írsz ezt a szolgáltatást kapcsold ki vagy használj egy másik sim kártyát.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
pilu01
senior tag
válasz WOT-H-A-C #129675 üzenetére
Ehh..ha ennyire egyszerű lenne!
Biztonsági kód jelen esetben: Újjlenyomathoz kért pin kód.
A kódot elfelejtette, majd gondolta hogy kikapcsolja a fingerprintet is.
Most egyáltalán nem lehet belépni.
A gyári recovery van rajta, sajnos az is kéri a kódot, így nincs reset, se install! -
katonakálmán
újonc
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni. Van egy Huawei P8 lite készülékem. Szeretnék tisztába lenni egy két kérdéssel vele kapcsolatban.
Általában kitörlöm az smseimet viszont a napokban észre vettem h visszaállta egy jó csomó. Ilyen h létezik???Én is visszatudom hozni őket h ha véletlenül törlöm.
Mi a menete?
Kérlek segítsetek ebben -
WOT-H-A-C
veterán
válasz pilu01 #129673 üzenetére
Recovery-ből egy factory reset megoldja. Bár nem tudom ebben az esetbe a "biztonsági kód" mit takar. A telefint ki kell kapcsolni. Majd recoveryben indítani és factory reset. De ez minden adatot le fog pucolni és vissza állítja alap állapora.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
mobilizmo
addikt
válasz jtnano #129670 üzenetére
(a régi) Google Contacts-ban kiexportálod az összes névjegyet csv formátumban. A csv-t bedobod excel-be és egy összefűz függvénnyel beírod a *31#-et a telefonszámok elé. Visszaimportálod a Contacts-ba, az meg majd leszinkronizálja a telefonoddal.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
pilu01
senior tag
Kislányom karácsonyi ajándékán, Meizu m3 note, sikerült elfelejtenie a biztonsági kódot.
Tudtok ajánlani Pesten szervízt aki foglalkozik a márka szoftverezésével?
Köszi -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Készül az új "gumicsont" a net huszároknak.Ha ebből valóság lesz akkor a mostani "szuperfónok" amik már így is többre képesek mint amit a felhasználók 99% használ, simán selejtnek lesznek minősítve Ja és a kérdés ha lesz dual sim/dual aktiv telefon az mindkét csatornán tudja ezt a sebességet? Aztán a frekvencia kérdése? Na ez meghozza a jóízű szaftos "kinek nagyobb-gyorsabb a fosbuk visszajelzése" vitákat. Újra összejön a naponta más más epénisz téma is (belenéztem az időgépembe )
[ Szerkesztve ]
-
jtnano
csendes újonc
sziasztok nekem is egy LENOVO VIBE P1 lett nekem nem gond a magyartalanja sokkal nagyobb gond sok a hívószám kijelzés nem aktív ami azt jelenti hogy nem tudok belelépni mert szürkén van
van az a lehetőség hogy elé írom a *31# de ez kicsit gáz a 500 számot átírni
tudtok e rá valami megoldást
Nagyon köszönöm -
SLYM
veterán
válasz trebrona #129666 üzenetére
én ebből indultam ki. hol tudok ennek utána nézni rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
üdv! ide is bemásolom a kérdésemet, ez a topic kicsit jobba pörög, mint a telefon (meizu M2 note) topicja [link]. köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz #79335424 #129663 üzenetére
Ennek csak a neve Edge, de inkább a Mi Mix-re hasonlít a kis kávák miatt.
Egyébként a ZUK csinált hozzá apikat az élő ikonokhoz, meg a forráskódot is ki fogják adni, mint minden telefonhoz.
Ha jobban megszeretem a Xiaomi-tól, akkor még az is előfordulhat, hogy marad.utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #129660 üzenetére
Köszi, erre már én is gondoltam.
Ha már az edge -et hasonlítod, akkor miért nem az S7 edge -hez hasonlítod? Kíváncsi lennék a ZUK edge felületének a funkcióira, illetve, hogy a Lenovo is készített -e hozzá nyílt API -kat, amikkel "külső" alkalmazások is fejleszthetők az edge felületre. Mert külön funkciók nélkül semmi értelmét sem látom a "lekerekített" kijelzőnek.
beg:
Néztem a kapható kiegészítőket, de valahogy egyik sem hozott lázba. Remélem, hogy lesznek majd hasznosabbak is. Pl. PC -hez a dokkolós elképzelés szimpi lenne. -
beg
veterán
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #129658 üzenetére
No, igen. Csak, tudod a megszokás. Pl. a kamera gombot "ajándékba" kaptam. Már akkor tudtam, hogy fotózásra sosem fogom használni. Viszont nagyon praktikus zseblámpakapcsolóként, és híváskezelőként. A menü hosszú most screenshot, a vissza hosszú pedig bezárja a fókuszban levő alkalmazást (hasznos, ha az "ráfagy" a kijelzőre).
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #129656 üzenetére
Köszi! Most teló kéne, nem veterán furgon, úgyhogy maradnék a Moto -nál. Az infra vágy marad, a dedikált kamera gombról mindenképp le kéne mondanom, úgyhogy csak a fizikai menü, vissza gombok hiányával kéne lelkileg megbarátkoznom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #129653 üzenetére
Köszi! Említve lett a bootloader nyitás. Gondolom, akkor a root nem probléma.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz aytukabozs #129650 üzenetére
Fiúról lenne szó. Tetszik, amit javasoltál, de a színe... Más esetleg? Kimovilon nézegettünk pár készüléket, az Oukitel K4000 pro tetszett, de nem túl "régi" már?
-
törölt tag
Olvastam a logoutos tesztjét, és megtetszett a dual SIM -es Moto Z Play. Szerintetek jó cucc?
-
aytukabozs
addikt
válasz -ZeeZee- #129649 üzenetére
olyan hogy 5"-nál kisebb telefon, olyan sajnos már jóideje nincs gyakorlatilag.
A gyerkőc az fiút vagy lányt takar?
Mostanában ez merül föl folyton olcsó/jó kategóriában, de csak lányszínekben van, és hangyányit drágább is mint amit írtál, de nem vészesen.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-ZeeZee-
senior tag
Tudnátok ajánlani valamilyen "besztbáj" telefon 25-30.000 Ft környékén? Gyerkőcnek kellene, tehát inkább 2GB RAM, mint 1. Mérete 5" környéke, nem baj, ha kisebb. Ha külön SD slot van benne, az külön öröm. Fényképezőből elég a "normális", aksi legalább 1 napot kibírjon. Ha lehet, akkor eu-ból. Előre is köszönöm a tippeket.
-
habmalac
tag
Sziasztok!
Vettem asszonyomnak egy THL T7 telefont, majd egy éve tökéletesen üzemel. A napokban koppant egyet a telefon a földön, azóta a töltés bizonytalan. Olyan mintha a micro usb kábel kicsit lazábban menne bele ezáltal néha érintkezik, néha pedig nem. Mit javasoltok? Javítják ezt valahol? Ha igen, hová érdemes vinni Budán ahol tényleg meg tudják javítani? -
matta2003
tag
Sziasztok!
A segítségetekre, tapasztalatokra volna szükségem egy probléma megoldására.
Van egy BLUBOO Xfire 2 telefonom kb. 7 hónapja használom. Amire nekem kell arra nagyon jó volt – eddig. Az akkuja el kezdett szórakozni. Nem tudom tölteni, csak bizonyos százalékokig. Se a gépről, se SAMSUNG, se Micrsoft töltővel nem tölti fel 100%-ra. Nem tudom felidézni, hogy mióta csinálja ezt, de kb. 1 vagy 2 hete. Most olyan 53%-nál tovább nem megy. A telefonon a töltést jelző piros LED ég miközben be van dugva. Ha mozgatom a töltőfejet, akkor kialszik – mintha kontakt hiba lenne.
Ami újdonság lehetett az az, hogy vettem egy 1 méteres micro-USB hosszabbító kábelt, hogy a kocsiban található töltőt meghosszabbítsam, ne a derékszögű töltőfej feszítse a töltőcsatlakozót.
Egyébként korábban azt csinálta, hogy miután feltöltődött 100%-ra egy darabig nem csökkent az akku töltöttségi értéke, majd ha telefonáltam vele hirtelen kb. 80-ra leesett, utána pedig szépen ment lefelé, ahogy kell. Kb. 2 naponta kellett tölteni. Az akku nem kivehető.
Próbáltam többször újraindítani – egybként éjszakára be van állítva, hogy kikapcsoljon, reggel bekapcsoljon. Olvastam a neten, hogy vegyem le a USB-debuggingot a fejlesztőmódban az segített valakiknek – ez nincs be kapcsolva nálam…
Mit tudok tenni? Nagyon zavar.
Előre is köszönöm a segítséget!nem 21 éves vagyok...
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!szeretnék venni a feleségemnek egy Oukitel u20 plus telót,az lenne a kérdésem ,hogy mennyire megbizható illetve jó telefon,mert itt olvasva az Oukitel k6000 pro-ról jokat olvastam.Ha valakinek van esetleg megosztaná velem a tapasztalatait de szivesen meghallgatok akárki véleményét!!És előre is köszönöm!
-
mobilizmo
addikt
válasz aytukabozs #129635 üzenetére
Valakinek a jól működő kártyájával nem tudod kipróbálni? Nekem kevesebb, mint 1,5 éves kártyám nem ment fel 4G-re sehol, kártya csere és minden klappol.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
MrChef
aktív tag
válasz tibcsi0407 #129638 üzenetére
Köszi, igen, egyébként pont most jutottam el az Eustock oldalára.
Akkor arra várok. Gondolom az eredeti csomagot adják ők is, amiben van keménytok és tempered glass? -
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
A Geekbuying-tól megvehető a Xiaomi Redmi 4A, nemzetközi verzió.
Mondjuk azt nem hiszem, hogy már csak 5 órán keresztül tart az akció. A kis hamisok. :-)
Érdemes megvenni szerintetek?
-
tibcsi0407
félisten
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok.
Qualcomm procis nem rootolt telefonra keresek app-ot, ami megmondja milyen sávokat tud a telefon.
(nem mászik föl a T semmilyen hálózatára, se lte, se 3g se gsm, IMEI számai vannak).
Vadi új telo amugy.(#129636) tibcsi0407
Az faya, mert NINCS perpill (még?) root tutorial erre a kis f#stalic$kára... :/
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #129632 üzenetére
Köszi, de nem tudtam hogy ez a kínai vagy a japán pénz jele..
Bár japánnak olcsó lett volna nagyon párezerért.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
MODERÁTOR
válasz Carline #129630 üzenetére
Carline:
Khm.
2558 cny in hufbeg:
Hutyutyu.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
beg
veterán
válasz tibcsi0407 #129627 üzenetére
De már van hutyutyu teszt [link]
Röpke 210k pont. Ekukac hegyezésre pont alkalmas amúgy overkill.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz tibcsi0407 #129627 üzenetére
Hiszek neked
-
mazda83
csendes tag
Sziasztok! Erről hallott már valaki [link] ? 129dolcsi a gearbesten. Én kerestem,de nem találtam semmit róla magyarul
-
tibcsi0407
félisten
válasz SamiCsillag #129626 üzenetére
Kamu. Be sem mutatták a telefont. Igazából az egész oldal egy nagy kamu.
utdetailing.hu
-
SamiCsillag
senior tag
válasz tibcsi0407 #129624 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz SamiCsillag #129623 üzenetére
Köszi. A pletykák szerint a Mi6 egy kicsinyített Mi Note 2 lesz gyakorlatilag.
Kíváncsi vagyok rá.utdetailing.hu
-
SamiCsillag
senior tag
válasz tibcsi0407 #129619 üzenetére
Tetszik nagyon a Mi Note 2, csak kár, hogy olyan nagy.
Sztem megvárom a Mi6-ot.
Egyébként tök jó a cikk, amit írtál. Gratulálok![ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Végül nyomtam egy gyári visszaállítást. Történtek érdekességek de szinkronizáció után leszedte az appokat. Az aku% os kijelzése eltünt, emlékeim szerint az akumlátor menüpontnál volt egy chekbox amit pipálni kellett, de most nem találom, mindegy lehet élni nélküle. Majd meglátom mit mutat az aksi reggelre. Még a dupla koppos ébresztés sincs ami elvileg gyári.
-
ctibor
senior tag
válasz -ZeeZee- #129620 üzenetére
A konkrét problémára sajnos nem tudom a megoldást, de azt halkan megkérdezném: mi a fenét po:cso:ltök 2017-ben pin kód beütögetésével?! Azt hittem, az okostelefonok korában erről már mindenki leszokott...
(Beállítások > > Biztonság >> SIM kártya zárolása >> pipát kivesz. Persze típustól függően a menüpontok elnevezése eltérő lehet.)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam a topikjában kérdezni, de eddig nem érkezett válasz, ezért megkérdezném itt is, hátha tud valaki segíteni.
Fiam Jiayu G2F lézergravírozott, 4GB-os telefonja a tegnapi napon délután még rendesen működött, majd estére folyamatosan újraindult. A PIN-t sem lehetett beütni, mert nem volt annyi idő, mielőtt újraindult volna. Megpróbáltam lementeni, az sem sikerült, de ez a legkevesebb gondom jelenleg. Gondoltam felrakom újra Cappa72 tisztított ROM-ját. Törlések megvoltak, felraktam. Működött kb 2 percig, majd újraindult. Azóta már megpróbáltam még egyszer újrahúzni, de az eredmény annyiban változott, hogy most ismét nem lehet beírni a PIN-t, mert rögtön újraindul. Mit tehetnék még vele? Előre is köszönöm a segítséget. -
tibcsi0407
félisten
válasz SamiCsillag #129618 üzenetére
Írtam róla cikket. [link] De a Mobilarena-n is volt róla.
A Mi6-ot még csak jövő hónapban mutatják be, így arról sokat nem lehet tudni.utdetailing.hu
-
SamiCsillag
senior tag
válasz tibcsi0407 #129617 üzenetére
Köszönöm! A Mi Note 2-őt nem találom a linked alatt, megnéztem volna a karakterisztikáját. Valamint a Mi6-ről is egy ilyet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz SamiCsillag #129615 üzenetére
Tavasszal jön a Mi6. Vagy most akár Mi5s, Mi5s Plus, Mi Note 2, ha a magasabb kategóriában nézelődsz.
utdetailing.hu
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129614 üzenetére
Ok, köszi! Az a legkisebb probléma, hogy melyik tetszik :-)
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! A közeljövőben lecserélem a telefonom. A nejemnek nem rég vettem egy Xiaomi Mi5-öt. Mind a ketten elvagyunk ájulva tőle. A kérdésem az lenne, hogy maradnánk ennél a márkánál, idén a Xiaomi fog e kiadni hasonló telefont. Nem akarok pont olyat venni, mint az övé. Valamint, ha már veszek, akkor valami frissen kiadottat.
-
beg
veterán
válasz tibcsi0407 #129612 üzenetére
Ízlés szubjektív, teljesen felesleges vitatkozni róla. Nekem pl. a pro nem tetszik, engem ki lehet üldözni a világból az előlapi fizikai gombbal (főleg ha olyan S-style )
De az a jó hogy sokan vagyunk sokféle ízléssel ehhez mérten van miből választani. Szemellenzős fanboyok meg mindig lesznek.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz tibcsi0407 #129609 üzenetére
A fenét. Maximum elásnak élve valami erdőben, de nem harapnak.
Tény, hogy semmi innovatív nincs a külsejében és uncsi ránézni, de jókat főzni és jól takarítani sem mindig a szépségkirálynők szoktakYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
válasz zero977 #129608 üzenetére
Ez már fogósabb kérdés. Nekem a szubjektív véleményem az, hogy a Redmi Pro szebb és nálam felé billenti a mérleg nyelvét.
A Note 3 Pro mögött nagyobb közösség áll, több a lehetőséged ROM-okat cserélgetni. De számomra annyira semmilyen a külseje, hogy nem kellene. (ahogy írtam, ez szubjektív, nem viták generálására írtam, mert a Note 3 Pro tulajok harapósak, ha bántják a kicsikéjüket. )[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129607 üzenetére
Kösz! Akkor el is dőlt...
Még egy kérdés: Redmi Note 3 Pro International Version 3GB / 32GB (B20-al) 180 dollárért vagy a Redmi Pro 190 dollárért? -
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129605 üzenetére
Nem tudom hogy ez tényleg így überjó (az ár meg a telefon) vagy várjak egy kicsit a Honor 6X-ra (az viszont 250 dollár)?
Budapesten vagyok, annyira nem zavarna a B20 hiánya.[ Szerkesztve ]
-
zero977
tag
válasz tibcsi0407 #129603 üzenetére
Hopp, jogos.
Akkor Honorbuyon EU raktárból a 3/32-es 189,9 dollárért. -
zero977
tag
válasz csepelball #129597 üzenetére
Geekbuyingon a 3/64-es verzió spanyol raktáról csak 209,99 dollár, és vámmentes. Ez annyira jó ajánlat, hogy ennél nem láttam még jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest