- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Aktív témák
-
Coyote01
tag
Dehogynem. Ha rádudogod az adatkábellel a gépre, akkor megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni(csak tölteni, háttértár...). Ott kiválasztod az utolsót, ami pont erre való. A további lépéseket nem tudom, mert nem próbáltam ki, de tudnia kell, tekintve h szoftveresen benne van
(U.i.: Nekem is Desire van.)
-
zaskar
senior tag
Tény, hogy nem volt napi használatban. De mindig tartottam néhány filmet a telón, és nyaralásokon családdal vagy baráti társasággal jól elszórakoztunk esténként, vagy ha rosszabb idő volt. Csak azért kérdeztem, mert eléggé megszoktam az N82-t, és nem szeretném, ha bizonyos - akár ritkán használt - funkciókról le kellene mondanom. Nem csereberélem túl gyakran a készülékeket, ezért olyat szeretnék, ami semmilyen téren nem visszalépés az előzőhöz képest. Nekem önmagában az, hogy 2,4-es kijelzőről 3 vagy 3,5 collosra váltok, még nem elegendő a boldogsághoz.
-
Vegyes, régi eszközökön általában ez volt az egyszerű módja, a Milestone-on meg például meg simán a meglévő szoftverbe bele lehetett plöttyinteni. A Desire-nél meg hamarosan kiderül, még nem nyilvános a rootolás menete.
De mindenképpen a telefont kell bizirgálni, nem az alkalmazást.
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest