- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Coyote01
tag
Dehogynem. Ha rádudogod az adatkábellel a gépre, akkor megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni(csak tölteni, háttértár...). Ott kiválasztod az utolsót, ami pont erre való. A további lépéseket nem tudom, mert nem próbáltam ki, de tudnia kell, tekintve h szoftveresen benne van
(U.i.: Nekem is Desire van.)
-
zaskar
senior tag
Tény, hogy nem volt napi használatban. De mindig tartottam néhány filmet a telón, és nyaralásokon családdal vagy baráti társasággal jól elszórakoztunk esténként, vagy ha rosszabb idő volt. Csak azért kérdeztem, mert eléggé megszoktam az N82-t, és nem szeretném, ha bizonyos - akár ritkán használt - funkciókról le kellene mondanom. Nem csereberélem túl gyakran a készülékeket, ezért olyat szeretnék, ami semmilyen téren nem visszalépés az előzőhöz képest. Nekem önmagában az, hogy 2,4-es kijelzőről 3 vagy 3,5 collosra váltok, még nem elegendő a boldogsághoz.
-
Vegyes, régi eszközökön általában ez volt az egyszerű módja, a Milestone-on meg például meg simán a meglévő szoftverbe bele lehetett plöttyinteni. A Desire-nél meg hamarosan kiderül, még nem nyilvános a rootolás menete.
De mindenképpen a telefont kell bizirgálni, nem az alkalmazást.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged