- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Aktív témák
-
meili
tag
Nem tud valaki olyan játékot, ami a gyorsulásérzékelőre épül? Régebben más telefonon láttam olyat, hogy egy golyót kell egy lyukba belevezetni akadályokon keresztül a telefon forgatásával.
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12028 üzenetére
Nem is 1 játékra használom (perpill 60 appról van mentésem)
Tudja a "sima" verzió is (legalábbis azt beszélik, habár xy-embernek állítólag csak bekavar, és nem müxik megfelelően-->Blade topic). -
-
Darahian
tag
Nem tudom mit szedett össze a telefonom, de átlag naponta / kétnaponta ilyen üzenet pattan fel egy csillaggal a status bar-on:
"A második játék ingyenes! Klikk ide!"
Rákerestem a neten, és a Gamelofttal kapcsolatban hozta fel ezt a karaktersort... Nincs valakinek ötlete, hogy szabadulhatnék meg tőle?
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Megvan valakinek a Modern Combat 2: Blaxk Pegasus játék legújabb, 1.1.5-ös verziója, ami fent van a marketen? Vannak új pályák (3)?
Ez a kérdésem még mindig él: [link]
Thx.
-
elfelejtette
veterán
Mondjuk egy ZTE Blade , vagy magasabb kategóriás telónál már nincs értelme, csak nálam a Voda845-ön alapból csak 179MB RAM van a telóban, és néha ész nélkül elindítgatja a programokat, pl. a Navitel-t, és ilyenkor jellemzően az Üzenetkezelőt zárja be, pedig a párommal pont SMS-ben üzengetünk a legtöbbet, és volt, hogy nem jött meg az SMS-e, csak 3 órával később, mert nem vettem észre, hogy a f@sza kis Android megint elindította a navit...
Meg persze játék miatt is szívtam, mivel nincs a menüjében olyan, hogy kilépés, csak a vissza gombbal "zártam" be, és az éjszaka alatt 65%-ról 15%-ra szívta le az aksit. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
#40993792 #11628 üzenetére
nem is 1.6, 1.5 miatt volt gyorsulás, hanem a max 200mb ram miatt...
kilőttél akár egy contact appot, máris felszabadult 5-10mb, és szárnyalt a telóaz volt a fííling, nem 2.2ről 2.3ra frissíteni, hanem 1.5ről 2.1re
és igazad van, task killer NEM KELL, vagyis inkább ész nélkül nem kell használni...
néha jól jöhet, ha beragad egy progi (jellemzően játékok) és azt ki akarjuk lőni, h ne eméssze a rendszer magát amiatt -
klepto
addikt
válasz
petipetya #11581 üzenetére
Leválasztottam, és ismét töröltem mindent a kártyáról a telefonnal.
Eredmény, nem látta a kártyát, nem lehetett csatlakoztatni.
Ötlet: újraindítottam a telefont, és láss csodát, működik
Most már ismét tudok kártyára menteni, és megoldódott a problémám.
Azonban vannak játékok, amik továbbra is kilépnek 99%-nál, ez miért lehet? -
Szajo
őstag
Tud valaki olyan játék nevet mondani nekem, ami stratégiai, építkezős vagy hasonló androidra? Nagyon megköszönném! PM is jöhet!
-
grosy
senior tag
Tisztelt Android Guruk!
Adott egy HTC Wildfire S, amire a Marketből letöltött Irunner "kiválló játékot telepítettem. Nemtetszett, letörölte, de amikor a telóval Wifire csatlakozom, akkor fent az értesítési sávban megjelenik, hogy töltödik le megint az program (érdekes módon 40%-ról indul), majd egy idő után eltűnik az értesítés, és természetesen nem telepített semmit a mobilra. Hogyan tudnám ezt a jelenséget megszüntetni? -
havenger
tag
Jól működő DOS emulátor létezik Androidra? Az open tyrian nevű játék is pl egy az egyben a dos-os verzió file-ait tölti le( .exe-k meg ilyesmi) Szóval gondolom az is valahogy emulálva van.
-
dokee78
félisten
-
gamek!ller
őstag
Srácok! Egy kis segítséget kérnék. Ma vásároltam marketről egy játékot 290ft-ért. Nem tetszett és láttam, hogy ha 15 percen belül visszavonom a vásárlást (annyi időm van kipróbálni) akkor visszakapom a pénzt a kártyára. Sikeresen vissza is vontam, a teló uninstallálta a játékot és újra előjött, hogy 290ft, stb, mintha nem is vettem volna meg. Viszont a pénz sehol. Ez miért lehet? Nem vág földhöz, csak zavar és ennyi erővel rajta is hagyhattam volna.
-
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
Mert nincs fogalmuk arról, hogy mi is az.
(#11082) sssz:
1.Soha nem hallottam róla, hogy rootolással téglásított volna valaki (ellenben pl. T-s gyári frissítéssel!!!)
2.Akkor eleve nem kell neki root és/vagy nem is érdekli. (Egyébként magyarul is vannak leírások)
3.Ha valakinek bonyolult a root (főleg hogy kb. annyira egyszerű, mint feltelepíteni egy játékot pc-re, és használni), akkor annak bonyolult az androidos telefon használata is (vegyen inkább valami zárt rendszerű, egyszerűbb telefont)
4.Én általában nem húzom újra PC-n a rendszert, hanem megoldom a problémát (kivéve ha másfajta kerül rá, vagy esetleg "megköveteli" 1-2 újabb hardver)
5.Nem veszik észre (vagy "visszacsinálod", vagy annyira bedöglött, hogy ők se látják rajta)
6.Nincs rá igény, de kellene a progi amihez root kell??? (Elég sokszor ez az eset áll fenn)Szvsz nem nézte le őket, csak csodálkozik hogy miért félnek tőle (mint pl. én is csodálkozom, elvégre azért vesznek ilyen telefont, hogy kihasználják a lehetőségeit)
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Légyszi ajánljatok pár jó játékot, nem vagyok otthon játék témában és tőlem kértek tanácsot.
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Meg tudjátok vásárolni a JetCarStunts nevű játékot?
Én nem tudom, és nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy még nem elérhető országunkban, vagy pedig az én készülékem - Motorola Milestone - nem kompatibilis (lite verziót pedig simán végignyomtam, ami free). -
VD
őstag
Taktikai és stratégia játékok kedvelőinek kötelező darab!!!!
Robotek
[link] -
llaszlo
veterán
Ilyen játékot tud valaki?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az SD kártyára mely programokat érdemes helyhiányában átmásolni? Gondolom a rendszerprogikat (Lookout antivírus, root progik stb.) inkább maradjanak a telefonon, a játékok és más programok meg biztonsággal mehetnek az SD-re?
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #10754 üzenetére
De melyik "felel meg" (melyiket használod)?
Én Go-t használok, abban is lehet állítani, hogy ne "görög"-jön (De az ADW-ben és a LauncherPro-ban is)
(#10755) ben11: Na akkor én kiestem a játékból (Főleg azokhoz intézném akik nem telepítik hetente a telefonjukat.)
Egyébként meg, Igen, a telepített appok teszi bizonytalanná a működést, vagy az akksi rohamos merülését (persze alapból is tud merülni egy hatalmas kijelzős telefon, ha használják)
Ha gyári szofttal használod (és a rajta lévő gyári appokkal), akkor nem lesz ilyen gondod.
Egyébként nekem "csak" egy ZTE Blade-m van, és folyamat új romokat is teszek fel (plusz jelenleg 52db egyéb app van telepítve), de az akkuidővel sose volt gondom (kopp-kopp), és a hálózatot se dobta el soha!!! -
scream
veterán
Tudtok olyan játékot, amivel 2-en lehet egymás ellen játszani WiFi-n vagy BT-on keresztül ?
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
Miért akad egy-két játék a htc desire s-en, mikor amikor még teljesen új volt még simán ment?
Üdv -
Arem
csendes tag
Sziasztok.
Sokszor olvasom a fórumokon hogy egyes programok,játékok csak rootolás után indulnak.
Valaki meg tudná mondani pontosan mi is ez,hogy kell csinálni?Ha rootolok akkor elvesznek az adatok,képek,zenék,stb.?
Ja és gyári android 1.6 van a telómon,én frissítettem 2.1-re. Ha rootolok akkor viszaáll 1.6-ra? :/
Előre is köszönöm.Arem
-
pety27
tag
Tudnátok ajánlani valami nagyon jo játékot vagy alkalmazást?
-
pety27
tag
Hali.tegnap vettem meg az első okos telefonomat..
Egy Samsung i5510 galalxyról lenne szó.Nagyon tetszik minden okés.
De: mivel első okosom ezért nagyon nem vágom ezeket az alkalmazásokat.. például ez a samsung appstore mi akar lenni? továbbá ha letöltöm az alkalmazásokat abból nem lesz baja?ez mind hivatalos progi ,cucc?
Ha tudnátok valami alkalmazást mondani amit mindenképp tegyek fel egy gyári állapotában lévő telefonra megköszönném.. ja és.. játék nincs a telón alapból? mert sehol nem találtam. -
Z0C!
őstag
válasz
klepto #10161 üzenetére
-Opera tárolja a szerveren.
-Ingyenes app? kismillió...
-Hardware igényes? milyen appról van szó? játék, vagy widget vagy miről van szó?
-vannak magyar nyelvűek. Marketbe írd be : Magyar/ Hungary/Hungarian.
-új témánál elvileg marad a magyar nyelv.
-fizetős app nem, de google és minden van ami szem szájnak ingere...
-Route66. nemismerem. MotoNavot használok.kb ennyi.
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Tudnátok nekem mondani olyan ingyenes marketes játékot.
(Esetleg tört, de az ingyenes jobb lenne.)
ami ilyen "mmorpg" feelinges? Láttam múltkor egy ilyet. Szóval mész valaki/valamivel és ölsz/varázsolsz stb de közben van manna poti stb, azt hiszem az valami ...hunter volt. Tudtok hasonlókat?
Esetleg egyéb jó játék tippek is jöhetnének. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Titanium Backup-banl, mit kell elindítanom (melyik menüpontot/műveletet), hogy a programok és a "mentései" (játékok állása, progik beállítása) is backupolva legyenek?
Üdv: RR
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Melyik most a legkomolyabb grafikájú játék androidra?? -
Arem
csendes tag
Sziasztok!
Kérem segítsen valaki.Sok HD játékot letöltöttem,gameloft/game mappába raktam az sd file-kat, az apk. fájlt pedig felraktam a telóra.Amikor belelépek a játékba vagy el se indul,vagy azt írja ki hogy "A videó nem játszható le" (ez konkrétan a Gangstars 2-nél volt) Elvileg ezeknek indulnia kéne 2.1-es Androidon. Valaki azt mondja hogy a videólejátszón nem megy a HD fájl. Valaki tudna segíteni hogy mégis mit kéne tennem?
SE x8 telefonom van 2.1 Androiddal.
Előre is köszönöm. -
bozont
veterán
Tényleg jónak néznek k ia játékaik, hiszen a legtöbb valamelyik nagy név (Tomb Raider, NFS, Assassins Creed, Blizzard jétékok) koppintása, viszont az egyetlen probléma hogy csak azok élvezhetik ezeket a játékokat akiknek felső kategóriás telefonjuk van. Sajnos az én Galaxy Ace telefonomon egyik sem fut, pedig a Dungeon Hunter pl nagyon tetszik és az ára sem rossz.
-
bok92
addikt
A Gameloft nagyon belendült!
Jobbnál jobb játékokat dob ki Androidra is:
The Settlers
StarFront Collision
Fast Five the Movie
Shadow Guardian
stb... -
szőröscica
addikt
Hello!
Tamagocsi szerű játék van Androidra?
-
RootRulez
félisten
Ha felrakok egy játékot, miért kell neki a Phone Calls is?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ma eddig háromszor töltöttem le az angry birds seasons legújabb húsvéti részét(nem kevés idő itt kb 30kb per seccel a 18mega ...) és mind3 alkalommal az installing... után a "Package file is invalid" hibaüzenet fogadott a játék helyett
Ez mi?
-
schmo07
tag
válasz
llaszlo #9139 üzenetére
az általad linkelt oldalon írják
"A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvű játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt helyen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelő módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit. Ezeket az adatokat eljuttatja hozzánk és a geocaching nemzetközi honlapjára (szükség esetén utóbbiban segítséget nyújtunk, így egy kis késéssel valamennyi nálunk szereplő koordinátát feltöltünk a nemzetközi lapra is). Mi is, a nemzetközi lap is mindenki számára elérhetővé teszi az adatokat. Elég ezek után meglátogatni az oldalainkat, és már indulhat is a GPS-es kincsvadászat!
Maga a kincsesláda nem más, mint egy vízhatlanul záródó háztartási dobozka, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy napló-füzet, egy kétnyelvű üzenet a megtalálónak (akár a véletlenül odatévedőnek is), egy íróeszköz és valami apró kis ajándék, ami a megtalálót illeti. Ebből persze az is következik, hogy a kincsvadásznak egy másik apró ajándékot kell magával vinnie, és a rejteket megtalálva a dobozban lévő tárggyal kicserélni, hogy a következő sikeres játékosnak se kelljen üres kézzel távoznia." -
janii_l0l
csendes tag
sziasztok,
tudnátok ajánlani marketről elérhető ingyenes FPS játékot? vagy bármilyen játékot (angry birdsön kívül) ami nektek tetszett
-
legiaap
félisten
Találtam egy nagyon jó kis játékot:
Shift Puzzle Game
Csak az én Spicámon sajna nem tudom kihasználni multitouch hiányában. Nem tudok egyszerre menni meg ugrani. Kár érte. Mert a számítógépes változatát imádtam. -
Gork
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Az olyan progiknál, mint pl. a Spectrek (http://www.appbrain.com/app/spectrek/com.spectrekking.full), ami GPS-alapú játék és a Google maps-et használja, lehetőség van a Google maps-et kiváltani pl. MapDroyddal? Tehát az egyébként Google Maps-et használó progik áterőltethetőek pl . egy ilyen offline térképre?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Csak bizonyíthatóan legális tartalmat linkeljetek a Fórumra ! Ingyenes e-bookok is elérhetőek, azokat például.
csontho Te légy szíves a játék fogalmazójához fordulni ez ügyben, itt tilos a warez !
-
llaszlo
veterán
Olyan scabble játékot keresek amit offline is lehet játszani és esetleg van többjátékos mód is.
-
kmisi99
addikt
Valakinek van tapasztalata az FPSE for android al? (playstation 1 emulátor) Megnyomom a menüt rámegyek a mentésre majd amikor később betölteném vagy vár kicsit és kilép vagy egy más játéknál behozza a load gamet de hiába megyek pl a memory card: slot 1 re kicsit tölt és kiírja hogy no data
-
kungzi
veterán
sziasztok
láttam neten valami olyan játékot, amivel képeket kell minél pontosabban szétvágdosni, csak nem tudom mi a neve és hol láttam
hátha valaki tudja
-
Rickazoid
addikt
válasz
Shrike7973 #8502 üzenetére
Abszolút a játékélményre például a PewPew van kihegyezve, illetve a második része, ami már fizetős.
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Túllettem a kezdeti 3D-s jajj de jól kinézö játékokon (szépek de nem jó a játékélmény... ld gameloft összes játéka).
Tudna valaki játékélményre kihegyezett valamit ajánlani? Nem baj, ha 2D-s.
Persze ne angry birds-t -
Jeanne99
csendes tag
-
LordD
csendes tag
Sziasztok! Van egy androidos tábla pc-m, és szeretnék rajta a böngészőn keresztül facebookon flash játékokat játszani! De valamiért nem lehet! Tudna valaki segíteni?
(a gépemen froyo van meg elég erős a hardver is tehát az nem lehet akadály: Pov. Mobii. Tegra 10'')Segítségetek előre is köszönöm!
-
llaszlo
veterán
Ilyesmi játék van Androidra?
-
TRob1
veterán
válasz
llaszlo #8082 üzenetére
Ahogy mondod. (X8-ra már mások is írták ezt a játéktelefon-os dolgot) Nokia meg valszeg nagyon elcseszte hogy aláírt az MS-el, és 5 évig tuti nem fog Androidos tel-t gyártani (lehet neki is itt a vég, mint anno az Ericsson-nak). A HTC egyértelműen jó (pár éve ugyanazt mondták rá mint most a ZTE-re, hogy miaz, honnan jött), lehet hogy még jobb is mint a ZTE (csak ugye az ára kicsit másabb, ezért az ár/érték győztese a ZTE) HAbár Desire-re azt mondta vki a Blade fórumban (van neki mind2), hogy a Desire-t eladja, mert gyakorlatilag csak a fényképezője jobb a Blade-nél...
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Első napos okostelefon használóként kérdezem:
Letöltöttem a marketról a Heroes 2-t. (Anno a 3 PC megfogott, lássuk ez mit tud...)
Most valami "Heroes 2 data files not found Please Enable 'Heroes 2 DEMO' -t ír ki. Azt Mondja a Downloads sectionban van a Device configuration menü-ben.Gondolom ez a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése lesz. De ott hol? és Mit?
Valamint piros háromszög figyelmeztet hogy az alkalmazáshoz teljes hálózati hozzáférés van beállítva. Ez mit jelent?
Előre is köszönöm!
Jah még valami, nem tudjátok, lehet ezt a játékot multiban játszani a neten?
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!
Valaki eseteg tudna mondani nekem egy olyan wifi-s vagy bluetoothos progit,amivel a teló "gamepaddá" változik és azzal tudom irányítani a pc-s játékokat?
Valami olyanra gondolok,ami a mozgásérzékelőt is használja kormányzáshoz!
Valami ilyenre gondolok:
[link] -
ktomi94
csendes tag
Ezt az Angry Birds RIO-t egy sima .apk fájlba nem lehet valahogy letölteni a gépemre?
(még nincs meg a telo, de majd kéne ez a játék, de nem akarok érte fizetni) -
Forceman
tag
Kéne valami komolyabb játék.
Nem tudom hogy ismeritek a Galaxy on fire nevezetű java-s játékot, de valami haszonló kéne.
Lényeg a jó grafika, és az űrhajó.
-
AMD Power
titán
Leszedtem 390db játékot a telefonhoz.. jól el leszek vele mire átnézem őket.
-
AMD Power
titán
Valami jó 3D játékot mondjatok nekem amit érdemes megszerezni...
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7790 üzenetére
Ringtones mappám ugyan nincs, de van notifications, illetve egy-két egyszerűbb játék fent van azoknak is kell valahol legyen hangja, illetve ugye a rendszer hangok; de ha elindítom a Mixzinget és rábökök a music-ra, akkor csak az sdcard/media/music mappában lévő zenéket dobja. Anélkül hogy meg kellett volna neki mondani hogy itt keresse (de ha arra van igény a kívánt mappákat persze be lehet állítani neki).
-
RootRulez
félisten
válasz
canniball #7788 üzenetére
De nekem ott van a ringtones mappa, játékok mappája és a DEFY alap médialejátszója szépen elkezd nekem lejátszani minden hangot, amit felismer.
Ezért keresgéltem más progikat, de eddig csak a PA-nak tudtam megszabni, hogy csak egy mappából szedje ki a zenéket...
aggleány Én itt leszek, bár most épp elmegyek a boltba... -
canniball
nagyúr
válasz
ktomi94 #7780 üzenetére
MixZing ingyenes, nálam pl. itt el is dőlt.
RootRulez!
"Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit..."
Nem tudom a többinél hogy működik, de Mixzingben ha a zene "szekciót" választod, akkor csak a zenéket listázza (nem kell mappákkal tökölni). -
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #7781 üzenetére
Pedig egyszerű, megszerkesztet a cimkéket (programok, játékok, család, PH-sok). Utána pedig kiosztod a programoknak, névjegyeknek a cimkéket.
Aztán meg kiteszed a ikont az asztalra, ami tartalmazza az azonos címkével ellátottakat.
(egy dologhoz lehet több címkét is adni, nekem pl van aki benne van a ph mappában is és a cimbik mappában is.
)
-
RootRulez
félisten
válasz
ktomi94 #7780 üzenetére
Szerintem PowerAmp
Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit... MixZing-et még nem próbáltam, ha ott is lehetne külön mappát állítani kipróbálnám.
-
RootRulez
félisten
válasz
canniball #7691 üzenetére
Hmm, köszi...
Kicsit off, de ha 2500Ft a havi lebeszélhetőségem (telefon+sms+mms), akkor vajon ez beletartozhat a havidíjba vagy hiába használtam fel pl 1800Ft-ot, akkor is 2500Ft+játék ára lesz a telefonszámlám vagy nem, mert a fentmaradó 700Ft-ba még belefért a lottózásom
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7690 üzenetére
Lottózó - A magyar ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, kenó, totó, góltotó és puttó játékok tippjeit lehet áttekinthetően megszerkeszteni és SMS-ben beküldeni a 1756-os normál díjas számra.
SMS-LOTTÓ fogadás részletes útmutató - Az SMS-LOTTÓ fogadásokat és egyéb utasításokat SMS üzenetként lehet elküldeni a 1756-os mobil telefonszámra. -
realee
tag
Köszi a válaszodat!
MixZinget ismerem, az is eljátszotta nálam az önműködést. Elég zavaró. De van egy rossz megérzésem hogy amikor a zsebemben van, valamilyen úton-módon megnyomódik valahogy valahol és azért indul a zene, nem szoftverhiba. PowerAMP tényleg nagyon jó, de végleges megoldást keresek.
Előző hsz-emben már leírtam hogy működik az, csak vannak rosszul megírt programok (pl. az az airhockey játék amit leszedtem anno, az rosszabbul nézett ki mint ez és nem működött a 2 player, ezen amit írtam meg zsírul működik).
Szótárat is most megtaláltam, köszi. Most már csak spanyol szótárat keresek (hogy színesebbé tehessem az unalmas angolórákat
).
Köszi még egyszer!
-
r4z
nagyúr
Szia!
Zenelejátszónak a MixZing, a MortPlayer, a Music PlayerPro és a PowerAMP megérhet egy próbát (én utóbbit használom). Utóbbi kettő fizetős, de van belőlük trial változat is (PlayerPro 5 nap, PowerAMP 30 nap).
A multi-touch multiplayer (szép kifejezés) valószínűleg azért nem támogatott, mert gyenge hozzá a hardver. Bluetooth-os játékról nem tudok, de engem is érdekelne.
Szótárból én az "Angol szótár" (esetleg "Hungarian Dictionary"-ként is szerepel, a telefon nyelvétől függ) nevű programot használom, nem tudom, netről szedi-e az adatokat.
-
realee
tag
válasz
dokee78 #7682 üzenetére
Köszi! Az a baj hogy ebből ingyenes csak Lite verzió van.
De közben most nézem, a Winamp már NINCS beta állapotban. Holnap meglátom hogy muzsikál az 1.0 verzió
szerk.: közben találtam 2 playeres air hockey játékot, ami működik. úgy tűnik amit próbáltam anno az rosszul volt megírva. Akit érdekel, itt a neve: Air Hockey Speed
De most találtam pár 2 személyt igénylő játékot (akit érdekel az olvassa tovább):
- 2 Player Reactor
- Air Hockey Speed
- Tic Tac Toe -
realee
tag
Üdv!
Van valami új szoftver amit érdemes feltelepíteni? Illetve valami jó zenelejátszót tudna valaki ajánlani 2.1es rendszerre (Winamp és az alap lejátszó van hogy magától elindul és megszólal a zene. órán elég kellemetlen még akkor is ha fülhallgató be van dugva)?
Továbbiakban tudtok-e olyan játékot amit Bluetoothon keresztül lehet másik androidos kollégával játszani?
Plusz még érdeklődnék, hogy a multitouch miért nem működik "rendesen" a Galaxy 3-on? Leszedtem egy Air Hockey játékot, rámentem hogy 2 személyes mód és azt írta, hogy nem támogatott... Leszedtem a multitouch tester-t és 3 pontot is érzékel az érintőképernyő, tehát elvileg működnie kéne. Ötlet?
szerk.: beépített adatbázissal rendelkező magyar-angol, angol-magyar (plusz esetleg spanyol-angol vagy angol-spanyol) szótárat? előre is köszi
-
legiaap
félisten
Tudtok valami jó biliárdos játékot, amivel lehet online is játszani?
A 3D-s változatok nem érdekelnek, mert a kedves Spicám úgy sem vinné el. -
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Egy igényes solitaire játékprogramot keresek (motorola milestone 854*480).
Nem muszáj, hogy free legyen, csak ne marketről kelljen megvenni (bankkártya fizetés, mint gamelofton).
Eddig párat kipróbáltam marketről, mind igénytelen (Ken Magic féle Solitiare, 365 Solitaire games, meg egy másik pakk).
Astraware Solitaire nagyon jó program, de az csak marketen árulja a szoftvert; pedig nokián nagyon szerettem. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #7505 üzenetére
Kezdőoldal: 1 sor energiakezelés: wifi, bt, gps, szinkr., fényerő. Alatta: Nagy óra, dátum, nap, alatta pár ikon: market, navi, maps, gmail
2.oldal: Fullba nevek fotókkal, akikkel gyakrabban beszélek.
3. oldal: Szülinap widget, note everything widget, és xy darab alkalmazásikon amiket használok (pl. Barcode scanner, MyPhoneExplorer, Dropbox, Titanium Backup, Root Explorer, Phone Usage, szótár...)
4.oldal a szórakozásé: Winamp Widget 4x2, alatta 2 mappa (játék, poén), alatta ikonok? fényképező, QuickPic, Floating Image, kamera
Perpill. így néz ki a helyzet nálam.
Dokukra (pdf-re is) Documents To Go-t használok. -
Bavid
senior tag
LOL kösz szépen, tény, hogy fiatal vagyok, de azért ennyire nem (18).
Természetesen nem egyszerre játszok 35 játékkal, de az olyan játékok, amik hosszúak pl. angry birds, space physics, spagetti marshmallow, egy idő után unlamasak, de viszont fenn hagyom őket, mert be akarom fejezni. Aztán vannak az egymással versenyzős játékok, ahol a high score-ra játszunk (doodle jump, speedx 3d) és a komolyabb 3ds játékok, amikhez idő kell, de én elég okat utazok/várok, szóval néha ilyenekkel is játszok. És miért törölném le a játékot, ami jó, attól, hogy most nincs kedvem játszani vele? És mi van ha 2 hét múlva lesz? A telefonon elfér...
Zenék meg: 1) utálom a kábelt dugdosni (plusz átrendezi a telefon a programokat, ha az sd kártyára kezdek másolgatni), 1x felrakom a zenéimet, utána ha kell 1-1 szám azt is dropboxal oldom meg.
2) sok zene kell nekem, mivel amatőr dj-ként sok számmal dolgozok, ezek mindig elérhetőek kell, hogy legyenek.
3) a lakatlan szigetes példa meg egész jó, mostanában elég ritkán vagyok otthon, így a pc közelében, van, hogy "napokig se látom".
Lehet én vagyok túl speciális, de ez van. -
(jan)
őstag
Vodafone 845 topikból, Steve1207 tollából:
Írok már egy kicsit programokról, hátha talál valaki benne kedvére valót. Egyébként is sokak újak az androidban
Ha ezek között nem találsz használhatót számodra, akkor kb nincs is
A programok a marketen megtalálhatóak és kipróbálhatóak.Legnépszerűbb "alapvető" alkalmazások vegyesen:
Launcher Pro - Ablakkezelő, eléggé ajánlott, rengetegen használják.
(természetsen van még sok, ami szintén jól használható, kinek mi jön be... ADW Launcher, GoLauncher, Helix, Zeam stb)
Handcent SMS - SMS kezelő, szintén a legnépszerűbb és leghasználhatóbb.
Extended Controls - Elektromos vezérlés leváltására, módosítható gyorsindítók, kinézetváltoztatás stb
Documents To Go - Dokumentum olvasó/kezelő (doc, xls, ppt stb)
ShootME - Képernyő mentő
Ringo Pro - Hívás és üzenet hang beállító (normálisan, nem úgy, mint az alap rendszerbeli) Személyekhez külön rendelhetünk gyorsan egyedi csengőhangot.
Youlu Address Book - Híváskezelő program, sokkal jobb, mint a gyári.
TouchPal - csak, hogy legyen billentyűzet is, mivel jobb, mint a gyári ez is.Zene és videó lejátszók:
Winamp - Béta változat még, de egyszerű és sokoldalú, mint megszokhattuk. EQ nincs jelenleg.
RockPlayer - Videó lejátszó felirat kezeléssel. (divx és xvid is, de nem érdemes erőltetni ezt a részt benne)
PlayerPro - Elég jó zenelejátszó. EQ nincs benne még, de nálam a 2. legjobb zenelejátszó a telóra.
Real Player - Képnéző, zene és videólejátszó. All in One programnak elmegy, de nem használom.
PowerAMP - EQ meg minden ami kell, kellemes felületű jó kis zenelejátszó.Óra és időjárás:
DigitalClock Widget - Digitális óra, dátum kiírás, ébresztő kijelzés (indítás) egyszerűen
SiMi Clock - Egyszerű és sokoldaló idő/dátum kiíró és programindító manager rész
Fancy Widget - Óra, időjárás, ébresztés stb (Nálam az új nem tetszetős, de az 1.3-as nagyon szép és jól használható még mindig)
PalmaryWeatherPro - Nagyon szép, sok widgetes időjárás program.
clockr Evolution - Az óra kiírása szövegesen, sok helyen látni
Transparent Clock - Átlátszó óra. Egyszerű és szép.
Retro Clock - Retró óra és dátum widget. Sokat fogyaszt sajnos, de szép.Vegyes programok:
FrameME - Fénykép widget, sok keret stb, ha rábökünk kinagyítja a képet.
DolphinBrowser HD - Kiváló és kényelmes böngésző.
Pure Calendar - Egyik legnépszerűbb naptár program, rengeteg funkcióval és beállítási lehetőséggel.
AppSaver - Alkalmazás manager. Menthetjük az app-okat, uninstall stb.
Barcode Scanner - Vonalkód olvasó. Neten fellelhető kis kockákat leolvashatjuk és szedi is a programot.
Call Recorder 1.0 - Hívás felvétele, nagyon egyszerű program.
Maverick - GPS program. Ahogy látom a gmaps dolgait használja, de szerintem sokkal felhasználóbarátabb. Élesben nem teszteltem, mindenesetre vannak hasznos funkciói.
Compass - Egyszerű iránytű, bár már a Maverick-et használom, mert abban is van.
StopWatch & Timer - Stopper program és időzített jelzés.
TuneIn Radio - Online rádió, magyarok is benne vannak. Eddig a legjobb amit használtam.
RealCalc - Nagyon jó számológép program.
MAXDroid - Magyar fejlesztő általi hírprogram (Hírek, időjárás előrejelzés, traffipax)
News and Weather - Hír és időjárás widget és program. Magyar hírek természetesen. Ha jól láttam az újabb Android rendszerekben alapból rajta van.
Runstar Free - Futáshoz GPS tracker
Scrollable News Widgets - RSS widget
Smooth Calendra - 3 soros kis naptár widget.
SMS Backup & Restore - SMS üzeneteinket menthetjük le vele fájlba, később visszaállíthatjuk.
Solo - Gitár programSzórakozás:
Angry Birds - Nem hittem volna, hogy ilyen jó! (Kikapcs gombbal párszor zárolni kell a kijelzőt, hogy elinduljon rendesen, mert addig nem mutat semmit)
Chess Free - Sakk program
SheepRun - Érdemes kipróbálni, bár a kijelző kicsi a normális kezeléséhez sajnos.
Abduction! World Attack 1 - A bárányugrálós, nem kell bemutatni. A 2. rész szaggatós sajnos.
City Jump - Városban ugrálós, ezzel is ellehet szórakozni.
Pandas Vs Ninjas - Mint az Angry Birds, nagyon jó játék ez is.
Buka HD - Űrben golyóval lövöldözős, robbantgatós. Jól fut a HD verzió a telón.
Everlands HD - Körökre osztott RPG szerű kis állatkákkal. Kisebb akadások voltak, de jól futott. Szép is, de majd még rájövök a lényegére.
Bistro Cook - Jönnek a tányérok és el kell készíteni az ételt, amit a vevők kérnek. Nagyon jó!
Klondike Solitaire - Legjobb pasziánsz program.
Bonsai Blast - "3 egyszínű labda egymás mellett eltűnik" féle játék.
Guitar Hero 5v - Jól megy, aki szereti a stílus elszórakozik vele.
Unblock Me Free - Logikai, szintén nagyszerű. 3. favorit játék.
Raging Thunder 1 - Eldöcög egy custom rom-on viszonylag futtathatóan (pár lényegtelen kép hiba esetleg van)GPS programokat nem említettem, a telóra van futóképes Sygic, Navigon, 3betűs, NDrive. Sygic Aura nem megy rajta. Ha ezekre van szükséged akkor utána járhatsz, de a warez és hasonlók nem fórum téma!
Én jelenleg ezeket használom a vodafone 845-ön:
abduction
adobereader
angrybirds
astro
barcode scanner
bubble
color flaslight
connectbot
convertpad
documents to goo
electrodorid
handcent
igo
logmein
missedcall 2.x
msn talk pro
notes
operamini
realcalc
rocklite
speedtest
stopwatch timer
titanium backup
tunein
wifianalizer
winamp
silent moda jammer
task managerKombat: Nálad mit jelent a jól beálított task killer ?
Elnézést a tetemes hsz-ért
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm, nekem is ez a lényeg. mp3 max annyi van a telefonon, amennyi a csengőhang, és néha még 1-2 "szállításra", de nem hallgatok zenét teleofnról egyáltalán. Az app-ok a lénygek, a navi, illetve 1-2 játék, ha valahol várni kell, és uncsi van.
Mindenesetre köszi mégegyszer, szerintem akkor elég lesz.
-
TRob1
veterán
Én is azt vallanám, de sajna nem megy bele a telómba 256GB-os kártya
(Meg én nem is az a fajta "autós" vagyok, aki belehallgat 1 számba 3mp-et aztán tovább, és amíg zenét hallgat, ez így megy. Én végighallgatom a számokat, sőt most jön a meglepetés: az albumokat is
) Nagyjából 4-5 albumnyi zene nekem egyszerre elég, annál tovább úgyse megyek autó nélkül, de még annyit se (viszont a zenéimet szeretem többször is meghallgatni, úgyhogy még a hosszabb távú gyaloglás, buszozás,...stb. se lenne probléma ennyi zenével)
(#7429) (jan): Nekem a gyári 2GB-os van a telefonban (az asztalomon meg itt porosodik a 8GB-os, de még nem kellett bele) Van 10db játék rajta (persze ennyi is felesleges, de van "bőven" hely, van 1 navi, perpill 3 albumnyi zene, képek, 7 poén program (Androidify, Talking cat és társai, dobókocka, lézerkard
), és még vagy 20-30 app.
-
TRob1
veterán
35db játék?
Több zene kell mint 8GB?
Tippelhetek az életkorodra? 13-15 között? Eltaláltam?
Mikor játszol egyszerre 35 játékkal, vagy akár csak 10-el is? És mikor Hallgatsz meg akár csak 2GB zenét, és nem "sokkal több mint 8GB"-ot? Vagy 1szer felpakolod a telefonodra ezeket, és go egy lakatlan sziget ahol többet nem lesz pc??? És ha végigjátszottad a 35 játékot, és végighallgattad a "sokkal több mint 8 giga" zenét, utána még van erőd pár filmet is végignézni? (meg az akksinak is?)
-
Bavid
senior tag
8gb?
Semmire se elég (szerintem). Nekem SGSem van (8giga beépített+8gigás kártya) és kb van fenn 35 db játék meg 20 program és ezzel kb a beépített memória nagy része el is fogyott (najó, maradt kb 1,5-2 giga a zenéknek) De mivel nekem sokkal több zene kell mint 8 giga, ezért rendeltem is a 32 gigás kártyát ebayről, talán így pár film is ráfér majd.
-
TazLeacher
nagyúr
Úgy döntöttem veszek egy Galaxy Ace-t. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora memóriakártya a "minimum", amit már van értelme a telefonba pakolni? Szeretnék navit, és a "kötelező" alkalmazásokat, talán 1-2 játékot. Kb. ennyi. Most egy 8 Gb-s van, megéri lecserélni egy nagyobbra? Vagy ezek a programok nem foglalnak komoly helyet?
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Mostanában gondolkodom, hogy váltanék egy Androidos telóra. Sok közöm eddig nem volt a témához, így idejöttem kérdezni. Eddig volt symbian, meg most S40, de Androidot még közelről sem láttam. Látom, hogy az összes droidos mobilt a szolgátatók ilyen-olyan multimédiás díjcsomagokkal adják. Származik belőle valami hátrányom, ha nekem ilyenem nincs? Viszonylag kötött a céges előfizu, és nincs ilyen opció (meg én sem szeretnék vagyonokat fizetni havonta). Alapvetően telefonálási funkciót látna el a telefon, néha net, de arra ott a wi-fi, talán nagy ritkán kipróbálnék 1-2 játékot. Hátrányban lennék azzal szemben akinek ilyen Mediamania-s izéje van?
-
dim dim
tag
üdv fórum!
tudtok nekem olyan játékot mondani PC-re (win) amiben az android figurával (kis zöld emberke) lehet játszani?
pl. létezik super mario klón pc-re amiben az android figura ugrál. vagy mint a tux racer win-re amiben a linux pingvinnel lehet játszani.ilyesmi érdekelne.
köszönöm
-
bigrock
addikt
Unaloműzőnek egy kis játék (nekem nagyon bejött)
[link] -
RootRulez
félisten
Még nem. Mielőtt kérdeztem, keresgéltem a topikba és 1-2 embernek nem jött be.
Bár ettől függetlenül lehet kipróbálom, mert lehet nekem pont ez jön be.más:
Játszottatok már PopCap Games termékekkel? Dynomite, Bejeweled, Chuzzle. Nekem nagyon adják az ilyenek és remélem mihamarabb lesznek ezek a játékok androidra is. Nézegettem és találtam cikkeket, miszerint 2010-re kijönnek ezek a játékok erre a platformra is. Vagy kacsa volt vagy késnek a fejlesztéssel... -
laci.k
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok olyan Block Breaker/Arcanoid játékkal, ahol nem húzkodni kell a "padot", hanem jobbra-balra gombbal irányítani? Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest