- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Aktív témák
-
realee
tag
Üdv!
Van valami új szoftver amit érdemes feltelepíteni? Illetve valami jó zenelejátszót tudna valaki ajánlani 2.1es rendszerre (Winamp és az alap lejátszó van hogy magától elindul és megszólal a zene. órán elég kellemetlen még akkor is ha fülhallgató be van dugva)?
Továbbiakban tudtok-e olyan játékot amit Bluetoothon keresztül lehet másik androidos kollégával játszani?
Plusz még érdeklődnék, hogy a multitouch miért nem működik "rendesen" a Galaxy 3-on? Leszedtem egy Air Hockey játékot, rámentem hogy 2 személyes mód és azt írta, hogy nem támogatott... Leszedtem a multitouch tester-t és 3 pontot is érzékel az érintőképernyő, tehát elvileg működnie kéne. Ötlet?
szerk.: beépített adatbázissal rendelkező magyar-angol, angol-magyar (plusz esetleg spanyol-angol vagy angol-spanyol) szótárat? előre is köszi
Aktív témák
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elektromos autók - motorok
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest