- Google Pixel topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
realee
tag
Üdv!
Van valami új szoftver amit érdemes feltelepíteni? Illetve valami jó zenelejátszót tudna valaki ajánlani 2.1es rendszerre (Winamp és az alap lejátszó van hogy magától elindul és megszólal a zene. órán elég kellemetlen még akkor is ha fülhallgató be van dugva)?
Továbbiakban tudtok-e olyan játékot amit Bluetoothon keresztül lehet másik androidos kollégával játszani?
Plusz még érdeklődnék, hogy a multitouch miért nem működik "rendesen" a Galaxy 3-on? Leszedtem egy Air Hockey játékot, rámentem hogy 2 személyes mód és azt írta, hogy nem támogatott... Leszedtem a multitouch tester-t és 3 pontot is érzékel az érintőképernyő, tehát elvileg működnie kéne. Ötlet?
szerk.: beépített adatbázissal rendelkező magyar-angol, angol-magyar (plusz esetleg spanyol-angol vagy angol-spanyol) szótárat? előre is köszi
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest