- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Ulefone gyárában jártunk
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Én is azt vallanám, de sajna nem megy bele a telómba 256GB-os kártya
(Meg én nem is az a fajta "autós" vagyok, aki belehallgat 1 számba 3mp-et aztán tovább, és amíg zenét hallgat, ez így megy. Én végighallgatom a számokat, sőt most jön a meglepetés: az albumokat is
) Nagyjából 4-5 albumnyi zene nekem egyszerre elég, annál tovább úgyse megyek autó nélkül, de még annyit se (viszont a zenéimet szeretem többször is meghallgatni, úgyhogy még a hosszabb távú gyaloglás, buszozás,...stb. se lenne probléma ennyi zenével)
(#7429) (jan): Nekem a gyári 2GB-os van a telefonban (az asztalomon meg itt porosodik a 8GB-os, de még nem kellett bele) Van 10db játék rajta (persze ennyi is felesleges, de van "bőven" hely, van 1 navi, perpill 3 albumnyi zene, képek, 7 poén program (Androidify, Talking cat és társai, dobókocka, lézerkard
), és még vagy 20-30 app.
Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest