Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
_NCT
addikt
Megnéztem, ezzel is az a gáz, ha nincs wifi, akkor az egész program használhatatlan
Nekem pont az lenne a lényeg, h wifi ha nincs bekapcsolva vagy csatlakoztatva, akkor is elérhessem a gps koordinátákat, vagy legalább a hálózat segítségével meghatározza a telefon helyzetét.
-
psg5
veterán
De feltűnt, he...
ezért írtam én is offban...
Egyáltalán nem megbántani akartalak...Sorry...
Hirtelen úgy értelmeztem, hogy nem tulajdonítasz jelentőséget az ilyen app-oknak...
Természetesen én sem úgy értem, hogy mindet ki kellene használni, de ha van valamire egy alkalmazás, azt miért ne... -
fatal`
titán
-
atillaahun
veterán
Azért idegesített fel múltkor az ADW Notifier, mert írja a fejlesztő, hogy 2.3.5-ös Gmail-től nem megy. Felerőszakoltam 2 korábbi verziójút is, oszt azzal se. Pedig régen Blade-n mikor használtam még hibátlan volt. Neki futok majd mégegyszer, mert úgy látom nem nagyon lesznek erre univerzális programok, ami nem Launcher specifikus.
-
St3ven
addikt
Mekkora divatot teremtettem itt egy ártatlan, kora reggeli hozzászólással.
-
punky10
addikt
-
Arween
senior tag
-
Canonfan
senior tag
Egyetértek, 700-ra én sem merem felhúzni, most is azért van nálam 633-on, mert ez a rom gyári beállítása.
Viszont olyat el tudok képzelni, hogy a Rio jobban megdolgoztatja a procit, és ezért szált el neki, mert 700-on már úgyis a határon volt.Viszont azt nem tudom eldönteni, hogy megróbáljam-e az új alap Angry Birds-öt 633-ra felhúzott procival...
-
atillaahun
veterán
Nem kell nekem másodpercre pontos szinkron, elég ha minden éjszaka itthon megcsinálja WiFin, mikor töltőn van a teló. Egyébként a RealSync profilok szerint szinkronizál, ahol megadhatsz mappát, fájltípust, méretet, létrehozási időt, hálózattípust, meg még vagy 10 féle dolgot, és aszerint dolgozik. Ezt kéne tudni az alapnak is. Akkor talán fizetnék érte valamicskét.
-
atillaahun
veterán
Nem ment el az eszem, hogy mobilneten szinkronizáljak. Van rá egyébként program, amiben megadom, hogy csak WiFi-n keresztül csinálja, és azt használom, az alapot csak szeretem szidni.
(#26428) dokee78
Köszi, megvan már a kiválasztottam. Azért enyhe pofátlanság, hogy 3,5 €-t akasztanának le rólam azért, amit már az alap programnak is tudni kéne. -
dokee78
félisten
Frissített,dropboxkliens.
A Dropbox-tól kaptam mail-ben.As a reminder, the major updates in this release are:
• Favorites: quick offline access to files
• Bulk upload photos and videos
• Easy access to file and folder actions
• Improved gallery view
• Upload from and export to your phone's memory
• Rename files and folders
• Numerous bug fixes and stability improvementsMarketen egy egyszerű 1.2.4 verzió van.
-
Fehércápa
aktív tag
Ez az egyetlen megoldás,hogy szabaduljak facebooktól?
Nevetséges,hogy szabadulni nem lehet tőle.
Kezd már nagyon elegem lenni facebookból.
Azért nem szívesen állítok be ilyeneket,mert tuti az lesz,hogy elmegyek szórakozni, tökéletesen elfelejtkezek erről és nem fognak tudni hívni,mert automatán repülő módba lép.
Más lehetőség nincs? -
Something_
őstag
Van magyar leírás, de azzal is kínai
Milyen csomagban vagy?
-
dokee78
félisten
-
Something_
őstag
Call meter 3G, nagyon patent, nekem perc alapú a hívás és minden egyes hívást jól számol, ha 2 perc 1 mp, azt már 3 percnek veszi. Droidstats szépen kerekített.
Ha esetleg T-s Like díjcsomagba vagy akkor még beállítást is tudok küldeni. (megjegyzem, hogy überbrutál beállítani)
Nekem úgy van, hogy a hálózaton kívül perc és sms az 25 ft, a hálózaton belül hívás és sms 15 ft, 1500 a havidíj, ez hálózaton belüli sms-re és hívásra vonatkozik. Na ezt be van állítva, amíg el nem éri ezt az összeget addig %-osan mutatja, plusz mutatja a hálózaton kívül perceket időben és pénzben is. Ingyenes hívásokat meg ugye csak percben. Ja és természetesen a végösszeget is mutatja. (alap havidíj ami hálózaton belüli + hálózaton belül ha meg van a havidíj összege + hálózaton kívüli hívás és sms)
-
dokee78
félisten
Utólag szerkesztetted a hozzáállásod, mert amikor válaszoltam nem volt benne ez: "és akkor megjelenik az 5 csillag. Arra ráböksz, pontozod és megírod a véleményed."
Érdekes az Opera Mobile mostanában.
Ha arról fórumozok és leok-ézok egy hozzászólást akkor nagy fehér semmi lesz a következő oldalon.
Csak, ha oldalt frissítem akkor jelenik meg a hozzáállásom. -
dokee78
félisten
Én is így vagyok vele,mondjuk az első 4-5 nap kimaradt nekem.
Ezeknek viszont nagyon örülök.
-Beautiful Widgets
-Camera ZOOM FX
-Endomond Pro
-Pano
-Paper Camera
-Reckless Getaway
-Sounhound
A többit tartaléknak vettem.Kár,hogy nem volt PowerAMP vagy valami jó zenelejátszó.
Eddig nem vásároltam a Marketen,de most az akciónak köszönhetően beregiztem egy kártyát és most már fogok vásárolgatni.
PowerAMP-t meg veszem később. -
TRob1
veterán
szerk.: összességében nekem sajna nagy csalódás ez a 10 napos akció. Semmi olyan nem volt számomra, amit hosszútávon is használnék napi/heti szinten.
Persze vettem vagy 12-13 appot, de mind vagy "tartaléknak", vagy 1-2 napi szórakozásra.
-
Fehércápa
aktív tag
-
chab7
addikt
Lehet én vagyok nagy összeesküvéselmélet gyártó, de nekem most ezzel a 10 napos akcióval egyidőben kiadott "hír" nagyon olyan képet fest, hogy minél több embernél akarják elérni, hogy vásároljanak. Mert itt ez a beetetés 10 centért, aztán egy hír, hogy ami komolynak tűnik, de közben FREE van a nevében az kártékony - (mert az egységsugarú felhasználónak ez fog leesni belőle). De azt nem írja, hogy ellenőrizzük, hogy a FREE és a fizetős gyártója legyen ugyanaz és akkor máris nincs esélyünk kamuszoftvert beszerezni ha van neki ugyanattól a gyártótól egy fizetős verziója is (nem mellesleg a komolyabb gyártóknak több appja is van a neve alatt).
Szóval nekem olybá tűnik leginkább egy vásárlásra ösztökélő kampány része ez a hír, de ha valaki beszámol róla hogy ezek közül valóban besz...ta valamelyikkel akkor -
zsolt19900
őstag
van kártékony, dejóóóóóóó
még nem szedte le, de sosem akar települni
sssz: megnézem köszönöm, de egyenlőre a marketet is nagyon vékonyan tölti be
angry brids seansont szeretném leszedni, de szedi 1 napja és semmi, és megint csak azt látom marketen, hogy free és utána hogy ok, nincs semmilyen cancel sajnos
-
fatal`
titán
-
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Politikai mémek
- Túra és kirándulás topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest