Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
-
nagyúr
Igen, van egy MasterPassword aminek nagyon "erősnek" kell lenni. De aki nagyon paranoiás annak kell valami app ami tud telefon elvesztése esetén törölni mindent.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
decoati
aktív tag
Ami a céges laposon van (t40, komoly mi?). Mé', mit rakjak rá, Debiant? Próbáltam kunyerálni valami kiszolgált vasat egy állandó linuxos vpn szervernek, erre közölték hogy örüljek ha a tönkrement laposokat meg tudják javíttatni. Hiába no, válság van, mi meg kutyák vagyunk. Bár a kettő nem függ össze.
[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
zho-lee
addikt
Ezt szeretném én is tudni, bár nap, mint nap használom, de nem jöttem még rá, hogy mire is lenne jó..
szerk: azthiszem, a 'Vocal Ease'-t kihagyom.. nagy nehezen eljutottam egy letöltő oldalra, de az fizetős, nem kicsit..
szerk2: (#32816) TRob1 el sem hiszed, mekkorát segítettél most nekem. Csak előbb vasat kell alá venni.
szerk3: (#32817) sajtee amint tudok, megosztom veled természetesen!
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
decoati
aktív tag
értem én, csak keserűen vigyorgó szmájli nincs.
Nekem a desktopom egy őskövület (rájöttem: az a baj hogy állandóan sikerül megjavítani, lassan 10 éves), 5 éve full linuxra álltam, aztán visszalopakodott egy másik vinyón az xp (a céges baromságok miatt), aztán a linuxos vinyóm megdöglött... 1 éve már csak xp, bár már sírok bazmeg hogy 5 perc mire elindul. A win7 egy reális döntés, de nem egy 1.2-es AMD-nek. megy vissza a Debian, csak erőt gyűjtök.család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
-
enginev3.0
félisten
Jajjjj basszus, jogos, más volt már a beillesztésnél, javítottam
És lenne egy programos kérdésem is
Tudtok mérleges programot? elvileg van olyan, hogy ha ráteszel valami a kijelzőre akkor megméri a súlyát, vagy is oszttársam mondta, és neki kelleneMr X - Örülök ha már olvastad a cikket
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TRob1
veterán
Bocs, közben lejárt a szerk., de a kedvedért most teszteltem kicsit mégiscsak. Ha hiszed, ha nem, hangerőben és minőségben se veszek észre különbséget a 2 között, csak annyit, ha leállítom az n7-et, ott van vmi kis visszhang míg Mortnál meg nincs. De mint mondtam is, nem vagyok vmi vájtfülű... és eleve rock zenét hallgatok (lehet ha vmi csilingelőst hallgatnék, kitűnne vmi minőségbeli különbség, de hangerő akkor is ugyanannak tűnik. eq-t nem piszkáltam sehol, az nem az én világom, nem érdekel, legtöbb esetben jobb szeretem kikapcsolva)
¤ R'n'R ¤
-
zho-lee
addikt
Szia!
Megkeveredtem, azt szeretném kérdezni, hogy a MortPlayer, vagy a Mobo Player az ami könyvtár szerint tudja már keresni a zenét?
Anno szenvedni kezdtem a winamp kezdeti verzióknál a lejátszási listába egyenként betologatni.. aztán lemondtam róla, de jött valamelyik "o" betűs player, és az már kényelmes is volt..
Egyébként én a semmi féle player után feltettem az N7-et, azóta tologatom az sd-re a hillbillyt!
Ennyi még nem volt rajta, max pár csengőhangnak..
Sosem gondoltam volna, hogy androiddal így lehet zenélni (nekem vmi Samsung füles van, fogalmam sincs milyen), már majdnem olyan, mint a SE walkmanom, sőt,olyan is.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Nem, arra gondoltam, hogy a MortPlayer már nem vacakolt, hanem be lehetett tallózni mappát, és azt játszotta. Nem kellett szenvedni a lejátszási lustával. Azaz én voltam lusta..
Azóta mintha derengene, hogy a Mobo inkább Video player
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
fatal`
titán
N7-ben nem találtam ilyet, bár nem tudtam nagyon megnézni, mert szarakodott az sd kártyám, utána meg fizetős lett.
A rázást én sem használom, csak funkciónak írtam, van, akinek az kell. Mondjuk a PowerAMP nem tudja egyiket sem (shaking van, de az külső cucc és iszonyat bugos, kikapcsolt képernyővel nem is működik).
PlayerPRO-ban a hangerőléptetésnek egyetlen hátránya, hogy kell hozzá a lockscreenje.
(#33423) TRob1: Albumot léptetni sajnos nem tud. A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nem mondtam, hogy hazudsz, nem tudta olvasni az SDmet, mert olvashatóként volt csatolva, csak ezt később vettem észre. Csak a beállításait néztem meg, ott meg nem volt ilyen. Mire fixáltam a hibát, addigra fizetős lett. Ha alapból működik akkor ok, végre mégegy lejátszó, ami tudja.
Igazából felületre nekem a PowerAMP tetszik a legjobban, de mivel az nem tudja ezt, ezért a PlayerPRO-t vettem meg.
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest