Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Mobil flották
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
-
Yany
addikt
Ez teljesen értelmetlen, amit írsz. Azt kell azzal összehasonlítani, amit a boltok polcain megkapsz. Felmegyek amazon-ra, vagy iponra, vagy kinek mi tetszik, és rákeresek ár szerint a legjobb procira + megnézem melyik milyen jövő előtt áll platform szinten. Azt veszem, amelyik nyer ár/teljesítményben és kinek-kinek vérméséklete szerint ár/fogyasztásban. Minden mást magasról...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Whysperer
addikt
válasz KAMELOT #1033 üzenetére
Amúgyis most nem azért ,hogy beleszóljak,de nyugodtan mehet akárki fel ezernyi tesztben ott vannak ,hogy BF 1-ben még a i9 sem tudja fullon hajtani a 2080 Ti-t és nem raytracingben és amiér tezt írtam ,hogy rengeteg tesztben a Ryzen 2600 is 97% -98% teker egy 2080 TI.t. Aztán amiért ezt leírtam az az ,hog y egy gamer az vegyen 2600/3600-t. munkára meg 3900x/ i9-t mi a tökömre használ valaki i9 játékra most nem azért. mégha meg is tudja venni akkor is fölösleges. [link] [link] Ez nem az AMD meg az intel CPU-n múlik ,hog y iylen fos valami. [link] Szóval rengeteg milyen teszt van. aki játszik az minek költene CPu-ra többet mint 40 ezres 2600 vagy 70 ezres 3600 most komolyan. 2080 Ti-re enynit tud akkor kisebbeket lazán megtekeri még a 40 ezres 2600 is.
ha meg még dolgozik is rajta esetleg. [link] Első 16 helyen AMD cpu van. Value. Aki meg ezt sem képes felfogni annak meg tök felesleges bármit mondani. kb mintha kapnék egy olyan XEOn-t otthoni asztaliba ami i7 - i9 teljesítményt tud játékok alatt. EZ is probléma no comment!!. inkább örülnének az emberek ,hogy egy magamfajta 3D grafikusnak aki néha otthoni is dolgozik nem kell XEOn vagy EPYC gépet vennem ,hanem tudok egy asztali 3900x-t is venni ahol nekem egy szaros i7 beszarna a houdini FUR simulációban és van lehetőségem venni egy 3900x aztán szénné rendereleme magamat.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz KAMELOT #1035 üzenetére
Én is csak egyetértés maitt írtam le ezt. veled értek egyet!! Tudnátok mennyi 2600-os gépet raktam össze 1 hónap alatt és mennyi kék gépet. egyetlen egy kéke tnem raktam össze az elmúlt egy hónapban .. 2600 vitték játékra mint a cukrot és egy sem boldogtalan azóta sem. pedig a WOW-tól kezdve minden szarra használják. GTA BF ami csak kifér a csövön.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jacek
veterán
-
Yany
addikt
válasz KAMELOT #1322 üzenetére
Nem jár hozzá. Azért kapod, ha írsz egy részletes beszámolót róla. A CM ML240-es viszont alapból jár. Azon túladok. Megnéztem pár tesztet és eszméletlen hangos egy D15-höz képest, miközben a VRM-eket ugye akkor nem hűti semmi.
Természetesen beszámolok. A nem túl forgalmas youtube csatornámat valószínűleg megkínálom egy kis videós beszámolóval is. Legalábbis ha sikerül így 8 évnyi "pihi" után értelmesen összerakni újra egy gépet. Mondjuk a bringázást se felejti el az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz KAMELOT #1336 üzenetére
Lehet ám, hogy az Alza infója pontatlan, mert ez egy gyártói akció és az MSI oldalán azt írják, hogy ha beregeled a termékedet, akkor kapod a coolert (nem a bolt fogja adni), illetve ha írsz egy részletes reviewt és azt beküldöd nekik, akkor a WD SSD-t is odatolják neked. Ehhez a boltnak elvileg semmi köze, max annyi, hogy megszabott boltok egyikére kell írni a review-t. Mo-n asszem iPon és Aqua a lehetőség.
Részletek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz KAMELOT #1336 üzenetére
Én nem látom Alzán az MSI-t , pedig jó lenne ha lenne.
A Hero-hoz jár 512 NVMe SSD."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Sirandrish
legenda
válasz KAMELOT #1373 üzenetére
Anthemet töltöm, csak sajna fos a netem, így csak holnapra jön le
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz KAMELOT #1402 üzenetére
Anno 2015-ben a 6700K-ék is igen nyögvenyelősen kezdtek. 140e volt az AQUA-nál és még örültem is, hogy viszonylag hamar hozzájutottam, nem kellett heteket várnom a birtoklására. Cserébe jóval drágább volt, mint egy hónappal később, amikor már kezdett stabilizálódni a kínálat.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Sirandrish
legenda
válasz KAMELOT #1432 üzenetére
1440p..
És nem AC, simán Anthem
Nagyon nem teszteltem, mert a játékra nem voltam ráhangolódva, de majd a TR-t alaposabban meglesemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SECTORnooB
addikt
válasz KAMELOT #1481 üzenetére
"amiket olvasni, bios refresh, cpu melegszik, feszt ad neki, wint állítani, ramok sem mennek úgy ahogy kell"
Nem igazán lehet ezeket a dolgokat negatívumként felróni.
BIOS frissítés a régebbi lapokon lehet szükséges (mert nem bojkottálták a támogatást)
Ugyan úgy melegszik mint az előző generáció.
Átlag kevesebb feszt ad neki a lap mint az előző generáció.
Ramok: Mivel még kB egyik gyártó sem rendelkezik a végleges BIOS verzióval (XB300, XB400) ezért előfordulhatnak kisebb problémák. Alapvetően kinőtte a memória gondjait, és ha kell 4-5Ghz memória freki ott van az X570. A prosztó userek 99% nem használ 3200mhz-nél nagyobb kitet, de már nem is muszáj nagy kiteket használni, sok hsz-el felettünk lemértem a 2133 vs 3200Mhz-t, remek következtetéseket lehet levonni.[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz KAMELOT #1481 üzenetére
Pont, hogy nem érdemes az egész cpu - t bekenni pasztaval. Rengeteg teszt van youtubon, egy kis x középre. Nézd cssk meg sokszor van plexivel is. Ha telekeni pasztaval túl sok lesz, a szélén lefolyik, a cpu meg a cooler között túl vastag lehet a réteg ami ront a hoatadason.
Ami viszont sokat számít az a jó paszta. Mx2 vagy mx4 alap, de van remek teszt itt a ph n.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
HIJ
őstag
válasz KAMELOT #1556 üzenetére
Hát igen, a táp már elég idős 9+ éves, de minőségi darab volt (Corsair HX520). Éppen ezért nagyon gondolkodtam a kofig váltás során, hogy lecseréljem e (le kellett volna...). Igazából ez a cicergés sem tetszik és egyébként is talán ideje egy cserének, így megrendeltem az újat (Evga 750 g2). Egyelőre akkor máshoz nem nyúlok, legfeljebb nem játszok addig.
Egyébként a RAM tudna ilyen teljes restartot? Nekem eddig az mindig kékhalállal jelentkezett... Talán még megpróbálok egy single tesztet.
-
korren
aktív tag
válasz KAMELOT #1770 üzenetére
Bár ez itt atom OFF, de természetesen elhiszem neked, hogy - az általad említett CPU-kon, haladva generációkon át - érzékeltél javulást 4K alatt. Nekem személy szerint egy időben volt egy R5 2600@4.1 és volt/van egy i7 8700k, amikben egy 1080 Ti FE-t pakolgattam. Gyakorlatilag nulla különbség volt in game a 4k 60 fps monitoron. Én ilyen aspektusból vontam le a konzekvenciát, illetve a temérdek pl. TechSpot-os tesztekből.
Mindkét platformon a 1080 Ti akart kiolvadni a PCB-ből.Te látom jóval régebbi architektúrán kezdted, érdekes lenne ilyen tesztet is látni, de Ivy Bridge-t szerintem senki, poénból sem fog 4K-ban tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KAMELOT #1987 üzenetére
Forrasztva vannak.
És persze elirtam az egybeminden hozzaszolast, 3533-on mennek a RAM-ok. Illetve ha monitorozod a dolgokat akkor alapbol magasabbat fog mutatni mert egyreszt az utolso allapotat olvassa ki a magoknak (freki/fesz) akkor is ha kozbe mar elaludt meg egybol ebreszti oket minden kiolvasas.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz KAMELOT #2076 üzenetére
Megcsinálom majd. Hétfõtöl péntekig 11.00 - 23.30 müszakban dolgozom, szombat vasárnap pedig suliba vagyok London melett (Welwyn garden city) reggel 8-tól 5-ig. Szóval nagyon kevés a szabadidõm, de megpróbálom tesztelni és megírom a véleményemet az elkövetkezõ napokban.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MZsoltee
veterán
válasz KAMELOT #2108 üzenetére
Nem értem miért kellene komolyabb lap a 3. genhez, mint a 2.-hoz. Az A320-as lap gondolom semmivel sem fogyasztott többet, lett komolyabb terhelésnek kitéve egy 1600X-el vagy 2600X-el, mint egy 3600X-el. Azt hogy a prociban kárt tenne azt meg főleg nem értem. Miért tenne?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Palinko
tag
válasz KAMELOT #2147 üzenetére
Fractal Design Define S2 ház
Be Quiet! 850W Dark Power Pro 11 Modular
ASUS ROG Strix X470 F Gaming
AMD Ryzen 3900X
Noctua NH-D15
MSI AMD Radeon VII
Kingston 32GB DDR4 3600MHz Kit(2x16GB) HyperX XMP Predator Series HX436C17PB3K2/32
Western Digital 3TB RED WD30EFRX
Samsung 970 EVO Plus 1TB
Jelenleg csak a ház a hűtő és a proci van itthon a többiért jövő héten megyek elméletileg a rendelés le lett adva a héten, de az adatlapra csak akkor merem már beírni ha összeszereltem :-D
Ha a VGA-t nem értenéd arra az a magyarázat, hogy játék a másodlagos felhasználás lesz. Renderelnie kell majd főként. A nagy Navikat meg úgy itéltem meg nem éri meg várni annyira ha játékokban jobbak is lesznek biztosan de nem biztos hogy veszélyeztetik ezt a Tflops mennyiséget. nVidia még a VRAM-ot sem. Plusz meglátjuk hátha tényleg gyorsul majd az új drivertől de a jelenlegi teljesítménye is megfelelő lesz nekem úgy érzem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KAMELOT #2188 üzenetére
PBO és proci boost volt a téma.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sfknasty
aktív tag
válasz KAMELOT #2188 üzenetére
Az én voltam.Azóta sikerült a ramokat finom hangolni is és most már 1.48V-ot stabilan futtatni 4333Mhz-en.FCLK=1900-on.Az az igazság,hogy 3600cl16-on 68.5 ns a késleltetésem. 3733cl17-en valamiért nem találok stabil beállítást, csak Command rate "-vel,viszont úgy már 71ns a késleltetésem és mindenben elmarad a 3600cl16-tól.4333MHZ-n 73ns a késleltetésem,ami nem sok többlet szerintem és memória írásban is brutál többletet hozott 1 chipletes procihoz képest.!4400Mhzn és 4466Mhz-n is stabilan tudom futtatni Command rate 2-vel,de ott szintén ugrik elég sokat a késleltetés és lassul a teljesítmény.Ez a beállítás hozza a legtöbbet minden tekintetben.
Ezek azok a ramok:[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD FX-8320, 8 mag, 8 szál AM3+ processzor
- i5 10400f!!! Beszámítok!!!
- Ryzen 5 5600G Box processzor eladó! Új, bontatlan!
- AMD Ryzen 5 5600X sAM4 BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
- Eladó AMD Ryzen 5 3600 6-Core 3.6GHz AM4
- AMD Ryzen 5 7600 HUN GAR + ajándék Noctua hővezető paszta
- Keresek: i5-9600T, i5-9500T, i5-8600T, i5-8500T processzort
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen