- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Csak a történelemnek írom le. A korábbi esetem #2427 alatt olvasható. A hiba oka mint kiderült a Gigabyte Aorus és az Asus Aura progik összeakadása volt. Leszedtem a Gigáét (ami a VGA miatt volt fent) és azóta atom stabil a gép. Azért fura hogy két szoftver úgy ki tudja akasztani egymást, hogy a gép csak úgy újrainduljon mindenféle eventlog nélkül, de ez van... Gondolom akkor volt gond, amikor egyszerre mindketten az RGB -hez akartak hozzányúlni.
-
hokuszpk
nagyúr
"Egyedül talán az nvme ssdt nem vettem ki próbaként, de nem tudom hogy az tudna e ilyet okozni."
szerintem akar az is lehet. sajat esetem par nappal ezelottrol a kep alatti offban.
-
-
Walter_White
senior tag
Agesa frissítésekre kell még várni. Pl az Asrock X470 taichi és X570 Taichi áramkör szempontjábol 1 és ugyan az. Nálam a 2200g is vitta a 4x8GB-t 3466-on, sőt 3600-on is, vagy egy ( B450HDV-s lapban is mentek 3466-on. 2x8gb), az uj Agesa frissítéssel a Taichiban a 2200-se és a 3600-as proci se volt hajlando elindulni 3066-nál több ramfrekivel.
Ha kiadják normálisan a biosokat, szépen fognak hasítani a memoriák - XMP-s frekivel biztosan. -
jeni
félisten
kék halál az szoftver hiba vagy alaplap,SSD,vagy memória és nem utolsó sorban VGA hiba. Amúgy van ilyen program ami nem engedi elbontani és kilistázza a hibajelenséget.
Ha pedig simán elbont vagy újra indul terhelésre az nagyobb valószínűséggel tápegység fáradás állhat mögötte.
Lehet bármilyen nagyságú egy tápegység,ha már nem bírja a terhelést.
RAM kompatibilitási hiba esetén (nem tetszik neki) az több esetben kék halál lesz. Memória teszt meg volt?
Simán bontásra jelzés nélkül nem jellemző rá.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed