Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Sb-déli híd hőfokot néznél nekem, idle illetve terhelés alatt, most durván letornaztam a kezdeti 70+ hofokrol 60 körülire egy kis venti upgraddel a x570 taichit, illetve gen 3ra tettem a chipset illetve PCI port kezelést állítólag ezzel is lehet nyerni pár fokot. Mondjuk Asrock szerint 95 fokig nincs para. Lol
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Igen, mert kifele 16bites busz van "csak" és igy ennyi. Viszont tényleg nem hátrány, csupan rosszul néz ki.

BMW001: egy linket adsz arrol hogy "véletlenul" ennyi és nem tervezett?
A 2CCD-s alap felepites miatt van igy...
Ha valaki "content create" celbol vesz procit az amugy is 16magos peldanyt fog vagy valamelyik TR-t ahol nem jelentkezik semennyire es az alap irasszuksegletet boven kielegiti igy is. -
MPowerPH
félisten
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Nekem ez a kit kerult anno 40k -ba, bar innen az aprorol. Ujonnan is csak 66k volt. Viszont ez nem szereti az alacsony kesleltetest, szoval lehet nem lesz jo Ryzen ala. De ezek a mas orajelu XTREEM modulok, Tied meg a Dark Pro. Mindegyik jo Ryzenhez egyebkent. Fogalmam sincs, mi a kulonbseg a ketto kozott. En nagyn hajlok arra, hogy veszek egy 4500 -as kit -et, de az csak XTREEM -bol van. Ryzenhez talan jo lesz alacsony idozitessel.
-
Archttila
veterán
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Szerintem megtaláltam amit kerestem, átszámolva 50 ezerért vettem 2x8 gb B-Die 3600 16-16-16-36 ramot, élettartam garral, nagyon magas minőségű, jobb mint a G.skill FlareX, tudom mert itt fogom mellette és eszméletlen
Akkor azt mondod ez a best most ennyiert egy 3700x ala? Ugy volt nem cserelem le a profilomba levo predator kittet de most kicsit elgondolkodtam, leven sokaig nem akarok most a gepre kolteni, illetve felo, h ujra dragulni fognak a memoriak...
-
Thrawn
félisten
válasz
FeRRaR1
üzenetére
A single rank nem azt jelenti, hogy egy modullal tesztelt, ott is 2x8 GB-ot használt. A rank teljesen másról szól: [link]
A lényeg az, hogy az UCLK és az FCLK mindig 1:1 arányban legyen, a memória pedig 3800 MHz-en (vagy alatta, amennyit bír az adott RAM-modul) a lehető legjobb késleltetéssel. Erre a Samsung B-die és Micron E-die chipekkel szerelt RAM-modulokat ajánlja.
-
MPowerPH
félisten
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Nekem is hasonlo van, csak a 4133MHz -s valtozat.
Most mar beindultak, sajna coffee -nal sem egyszeru a memoria tuning, sok tenyezotol elszallhat a stabilitas, es nem mindig sikerul rajonni, hol a gond. Ezeknel a szaroknal akkor is instabil lesz a ram, ha a memvezerlot tulfeszeled egy kicsivel, de akkor is, ha eppen ala losz.
Normal esetben nincs gond, csak akkor kell vele szarakodni, ha centized. Ahogy nezem, Ryzen is ilyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 2CCD-s alap felepites miatt van igy...

Normal esetben nincs gond, csak akkor kell vele szarakodni, ha centized. Ahogy nezem, Ryzen is ilyen lesz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)