Hirdetés
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
veterán
válasz Drenadar #1631 üzenetére
Össze raktam a gépet és a bekapcsolo gombra semmi életjelet nem ad. Szerintem nem felejtettem el semmit se de mégis a ventik se kapcsolnak be.
Ilyen mikor nem jó a BIOS? Azt hittem hogy azért valami élet jelet ad a gép úgy is. Egyetlen egy dolog világít csak a vga ledje hogy be van dugva... 😥 -
Drenadar
veterán
válasz Feriboy2 #2811 üzenetére
Hát ezzel se lettem nyugodtabb 😋 remélem nem kell gariztatni és csak én rontottam el valamit... Délután át nézem és legozom egy kicsit vele... Ha a vga táp vissza jelez hogy kap áramot (Asus rog 1080) akkor a táppal sok gond nem lehet nem? Fsp 850 modulos táp.
Nah és igen le nyomom a bekapcs gombot és nem történik semmi se. Szerintem jó helyre dugtam a gombot.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Dragon3000 #2815 üzenetére
Igen úgy rémlik.
-
Drenadar
veterán
Nah közben írt a bolt hogy ne is próbálkozzak mert le maradt a BIOS frissítés.
Jól tudom hogy pont az msi carbon pro x470 et nem lehet otthon CPU nélkül flashelni?
Csak most szedhetem szét és vihetem vissza... Hurrá
-
Drenadar
veterán
Megvolt a BIOS frissítés, újra összeraktam a gépet, nem állítottam még be semmit, még csak a win telepítés volt meg. elindítottam egy cinebench r20-at, mert látom itt ez a módi Prime-ot és egyéb programot még nem merek indítani minden alapon megy.
(Rendeltem cpu pastát de még mindig nem jött meg. most éppen szinte szárazon használom ami a kraken hűtőn volt gyárilag, így nem merem nagyon égetni a cput )Köszönöm mindenkinek a tippeket.
-
Drenadar
veterán
válasz KAMELOT #2971 üzenetére
Hűtőpasta nélkül tényleg reprezentatív eredmény lesz ez?
még lekvárom sincs itthon (bacsis után szabadon)Elindítottam de maxra téve a hűtőt kevesebb mint 10 perc alatt elérte a 96 fokot ahol aztán meg visszavett mindent úgyhogy ennek most így nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
csak lekaptam valami aida-t
Az eredményeket csak linkként tettem be:
Ram írás AIDA 25563MB/mp
Ram olvasás 44111MB/mp
Késleltetés 76.1 ns
Másolás 43927 MB/mpA ramok 3200Mhz-esek elméletileg, nem tudom miért ír ennyire keveset rá.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Albigator #2981 üzenetére
Biosban egyedül az xmp profilt kapcsoltam be, semmi mást.
feltelepítettem a wint, és elindítottam a benchmarkot, én nem állítottam semmit, még csak ismerkedem a rendszerrel, mi hol van.biosban is 2400-as ramot ír, és ha rámegyek hogy xmp info akkor írja a rendes 3200at.
-
Drenadar
veterán
válasz Dragon3000 #2993 üzenetére
Mennyinek kellene lennie az értéknek? és hogy lehet rajta javítani? vagy ez a memória ennyit tud?
-
Drenadar
veterán
Tudom, hogy ez nem az a topic, de (nem nagyon találtam msi alaplap topicot, szóval) MSI alaplapnál hogy lehet előhívni ezt a MSI click biost? a kézikönyv az F7-et mondja, de akárhol nyomom, nem jön elő.
x470 gaming pro carbon alaplapról van szó.
-
Drenadar
veterán
Alapra vissza állítottam a biost, pasztázás megvolt, prime 95 alatt kb 10 perc alatt 95 fokos lett a cpu.
Normális hogy alapból 1,488V-ot ad a cpunak az alaplap? -
Drenadar
veterán
Mit állítottam el akkor, ha terhelés nélkül a hw info meg minden azt írja hogy a cpu ~4350Mhz-en megy, de amint elindítok egy CB20-at, ez lemegy 4,1Ghz-re? ez így normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft