- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Mr.Csizmás #37991 üzenetére
Azt inkább elfelejtené mindenki
-
Biga123
addikt
válasz
Mr.Csizmás #37984 üzenetére
Az én 3600 am PBO val kb 4100 ig ment . Allcore oc meg 4400 1.25V mellett.
Én rápróbálnék az AC OC re ha nem jobb, még mindíg visszamehetsz PBO ra.
De amúgy a 4.2 is elég -
regener
veterán
válasz
Mr.Csizmás #37984 üzenetére
Az én példányom CCX0 4250Mhz, CCX1 4200Mhz amit tud allcore OC-val, többet nagyobb fesszel sem bírt tartani.
Allcore nélkül pedig ment a PBO 4450-et is. -
palfitom
félisten
válasz
Mr.Csizmás #37974 üzenetére
Ha mérhető különbség létezhet is a két foglalat között, a felhasználás miatt totál mindegy.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #37974 üzenetére
Üdv !
Mindegy ez esetben, amelyik szimpatikus.
-
Palinko
tag
válasz
Mr.Csizmás #1332 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez nekem fontos információ és ennyit nem tudott az ügyfélszolgálatos megmondani 3 mailváltás után sem az elmúlt napokban
Pedig nem gáz, gondoltam hogy annyian vannak előttem nem biztos jut nekem ha kapnak akár pár száz procit is. Akkor majd még megálmodom hogy érdemes-e erre várnom vagy megoldom helyben akiknél van raktáron.
-
Palinko
tag
válasz
Mr.Csizmás #1327 üzenetére
Köszönöm a segítséget tényleg értelmesebb válaszokat adsz mint az ügyfélszolgálatuk
Sajnos nekem nincs semmilyen dátum, a rendelésén kívül ami 14-e. A státusza "Előrendelve" állapotban van. Ügyfélszolgálat ma is csak annyit mondott hogy 2 héten belül, ami nem sok mivel én a konkrét 23-ai dátumra kérdeztem rá ami tegnap felbukkant pár órára. Tudom, türelem
csak nehéz így hogy jövő héten minden más megjön csak pont ez hiányzik.
Az igaz hogy amazonon is kifogytak belőle, de pont ezért érthetetlen hogy leszállítottak egy x mennyiséget amit szétkapkodtak 2-3 nap alatt és ennyi? Fura nekem hogy hónapok alatt csak ennyit sikerült legyártaniuk. Persze most 1-2 hét nem a világ de mindenki tesztelgetné már vigyorogva az is biztos.
-
Palinko
tag
válasz
Mr.Csizmás #1321 üzenetére
Vasárnap adtam le az előrendelést, hétfőn kérdeztem mailben Július 30 at mondtak, tegnap egyik fórumtársunk mondta hogy wow már 23-ára várnak procikat és tényleg úgy is volt a honlapon, azóta meg újra rendeléseket vesznek fel. Szóval igen előtte már kosárban volt és most nem tudom mi a pontos helyzet. Mert ha keddre megjönne csütörtökre kiszállítanák a vidéki címre, és elutaznék akkor Szegedre érte de túl szép hogy igaz legyen hogy minden komponenst egyszerre vehetem fel
-
Palinko
tag
válasz
Mr.Csizmás #1283 üzenetére
Én arra gondoltam hogy mivel ilyen új a termék lehet hogy nem tudnak a legnagyobb chipből annyit kapni amennyit rendeltek. Szóval nem gondolom hogy az oldal személyesen nekem írja ki a beszállítói ígéretet hogy az én rendelésemre már vonatkozik. Kapnak amennyit kapnak és próbálnak minél több vevőt kiszolgálni nem?
Egyébként vicces de azóta már le is került az a dátum épp most néztem és a régi szöveg van hogy kérés esetén megrendelik
Hát sok figyelés lesz az már biztos
Vagy lehet mások is írtak rájuk és inkább leveszik azt majd akit kell értesítenek hogy megvan a procija.
-
KAMELOT
titán
válasz
Mr.Csizmás #1227 üzenetére
Bocs félreírtam. X370 Pro4... 86€
-
KAMELOT
titán
válasz
Mr.Csizmás #1163 üzenetére
X570 van 90€.
-
korren
aktív tag
válasz
-
Ribi
nagyúr
válasz
Nem a legjobb választás VRM szempontjából.
Inkább egy valamivel újabb B450. Ha nincs meg már a lap.
Persze lehet használni, csak lehet van jobb választás. Illetve hűteni kell megfelelően a VRM-et ha meg lesz hajtva a proci.(#1164) vaakuum : Szerintem is ahogy mondod. X570 egy létező, de átlag usernek tök felesleges lap.
Lehetne tekinteni HEDT-nek avagy threadrippernek. Plusz a csak náluk meglévő PCI-e 4.0 magasabb árazásának. Mindig mondja mindenki, nem tetszik? Ne vedd meg. Drága? Ne vedd meg. Nincs is rá szükséged? Akkor meg mi a tökömnek sírsz, hogy drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest