Hirdetés
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
"ezt tőlem loptad ( :"
Egészen biztos vagy benne? Ez 7 évvel ezelőttről van: [link] .
Valóban kitűnő CPU-t fogtál ki.
A lap sajnos nem sokat ér, ha nem hozzáértő kezekben van. Azért a 3600 a 6 magjával tud azért relatív torkos is lenni akár PBO, akár egy komolyabb allcore OC-val, 100W környékére el lehet kergetni. -
Chaser
legenda
"szinte termeli úgy az áramot."
ezt tőlem loptad ( :
ott még nem is néztem
ha 4g 1050mv környéke kell, elvileg sima liba 1v alatt a 3600mhz, majd ránézek
hőfok hűtő függvénye - is -
éreztem hogy valami jót fogok most ki, nagyon sokáig vadásztam rá, mármint a 3600-ra
és megvettem előre a ninját ( : - előzőt nyáron eladtam - már rákerült a 3100-ra előtte
mondhatni rusnya egy dög, batár, de brutálul hűt, halkan, még akkor is ha olyan hanyagul pasztázik valaki ahogy én szoktam
drágább mint az alaplapom volt
jah alaplap, továbbra is a sokat fikázott b450m s2h lappal tolom
néztem ott a táblázatban milyen lapok vannak, és 99%-ban én eredményeimnél rosszabbak
6 magos 7nm-t nem a lap fogja megfogni, a chip sajnos hamarabb fogy el -
HSM
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Igen, valószínűleg nem foglalkoznak vele, ami baj. Bár végülis engem nem zavar, ha őket sem, hogy csiga és instabil a rendszerük.
Nekem amúgy a 3600-asnak mindössze 1V a gyári fesze 3600Mhz-hez, szinte termeli úgy az áramot. De a 4Ghz 1,1V is még extrém takarékos, a 70 fokot is éppen csak alulról súrolja úgy AVX Prime95 Small FFT alatt, nemhogy 3 másodperc alatt 90+ fok, mint a gyári PB-vel... Ezzel így maximálisan elégedett vagyok perf/watt + hűvösség terén.
-
Chaser
legenda
-
laskr99
addikt
Na akkor eddigi próbák. 1.262V 4.3GHz elhasalt.
4.25 már win megy, de ahogy kapott egy kis terhelést cinebench elbukott.
4.2GHz cinebench futott az utolsó 1 percig, most elhasalt
PBO kikapcsolva, ram 3600 CL18 C die samu chipek.
Megemelem nagyon picit a feszt 1.27-re és meglátjuk mit csinál úgy, ha stabil, marad ez

Ramot még megnézem mit tud.Valamit érdemes még trükközni?
-
Chaser
legenda
ebből is látszik mit ér az a sw, és hogy ez úgy nem tűnik fel senkinek
cb20 tökéletes arra hogy "megmondja", hozza-e a kötelezőt a cpu vagy sem
első zen 3100-am volt eddig a legdurvább, 0,7v-1,1v-ig mindenhol stabil volt 3600mhz-en
tizedekkel mentem le, örültem mint majom a farkának, small fft megy mint az álom, aztán néztem cb20-at, akkor már nem örültem ( :
1,1v alatt hitvány pontokat dobott, hiába volt stabil
de ez blendernél is egyértelműen látszik, később végez ha kevés adott órajelhez a fesz, csak még éppen stabil a cpu
4g-n vagyok majdnem 3600 pöttynél, kicsivel 1050mv fölött
-
HSM
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Valóban az órajelhez képest rengeteg a "gyengének" tűnő eredmény.

Nálam is 4200Mhz-en megvan a 3825 pont [link] , a táblázatban ilyen értéket inkább 4300Mhz és felette láttam. Ez a pontszámom egyébként kb. órajelben arányos a 4,4Ghz és 3995 pontoddal.
Most amúgy én is belőttem 4Ghz-re, nincs szükségem minden nap a 4200-ra, így 1,1V-on elketyeg és alig fogyaszt/melegszik, de így is 3600 pötty felett vagyok, hogy közben csinál ezt-azt a gép a háttérben.

-
Chaser
legenda
jó chipet fogtál-e ki vagy sem, ennyit jelent
"kitapintható" mikor látod hogy azonos feszültségen nagyobb frekvenciát ér el mint a nagy átlagszerk:
abban a listában ahogy néztem első 5-ben vagyok cb pontszámmal - 4000+ 4450-en eddig - , rámondhassuk' hogy nyertem azon a bizonyos lottón ( : -
nexwo
őstag
Korábban lett említve az hogy "nyertem-e a szilicium lottón meg stb." ez mi ez?
Gondolom benchmark-al kideríthető kézel meg nem fogható valami nem? 
-
Chaser
legenda
ránéztem erre a tuner táblázatra
nem tudom ők a tuner beállításaival játszottak-e, de bibis sok helyen
ha nálam 4400-en 3995 pöttyöt dob, akkor másnál érdekes, hogy 4500+ órajelen kevesebbet
de van ott még magasabb órajel 3500 körüli pöttyel, 4g-n többet tol nálam
attól hogy a cb20 lefut és stabil a gép, a teljesítmény még nem feltétlen van meg, cb20 számon egyből meglátszik - az én képemen is van egy kisebb eredmény, ami kisebb feszen futott, blender is lefutott rajta, de az is lassabban - -
Chaser
legenda
válasz
laskr99
üzenetére
több feszültség/kisebb órajel? ( :
régen nem voltak ilyen csodák, de valahogy tudtunk mégis tuningolnién 24/7-re ezt lőttem, a csoda tuner nélkül - persze elméleti 24/7, gyakorlatban 1,2v@4300 lesz a max -
zen 3600@4400mhz@1,26v load
érzésem szerint a 2 magos ccx-ben gyengébb egy mag, annak 4450-nél van a vége, a 4-es fogatnak 4500-4550 közt 1,35-7v-nál
ramot is "csak érzésre" állítottam be, pöccre ment 3600@16-18-18-36-72-1t az e-die crucialokkalszerk:
mozso
-
laskr99
addikt
Akkor, ram 1.35V 3600 CL18 megy.
CPU 1.2V 4050 ahol elhasal a clocktuner szerint, mivel érdemes, hogy próbálkozni?
Haswell OC kicsit más volt
-
hobizoli
nagyúr
USBhub...?
nekem van egy TP Link UH720
felvezeted a monitor ala es hozzafersz, van tapja is, barmit IS elbir eleg kakaoval etetni
4 kulos meghajto van rajta perpill
bentre amugy minek tobb USB3 is?
van olyan frontpanel is, ami 4-8 portos USBhub is egyben, es azt alaplapra eleg radugnia 2 dVGA mukodik SLI/CF-ben amugy jol?
-
dzz
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Ezeket megtaláltam már én is. Olyat is találtam, hogy hátlapon usb, belül a panelen sata, de olyat nem amit én keresnék, hogy minden csati belül legyen (elég lenne egy 20 pin-es usb és 2 sata). Ja, amit nem írtam, egyetlen szabad portom van, mert a vga dupla helyet foglal. A második vga ugyan kikerül majd egyszer, de jelenleg ő is foglal egy pcie foglalatot. így egy slot maradt szabadon. Ez a hátránya a mATX lapoknak
. Mondjuk az alaplap hátul tele van usb-vel, de az az egyetlen hely ahová nehéz hozzáférni
Mindenhol máshol jobb lenne 
-
dzz
aktív tag
Tudom, hogy itt OFF, de hátha valaki tudna segíteni. Keresek PCIe usb és sata bővítőkártyát, de itt nem találok olyan fórumot ahol ezeket vesézik. Van ugyan rengeteg az Amazon/eBay boltokban, de nekem kifejezetten olyan kellene ami nem a hátlapra ad a kártyán, hanem a gépen belül vannak az usb és a sata csatik is. Az usb jó lenne ha a 20-as csatlakozó lenne, mint az alaplapi. Ismer valaki ilyet? Hogy kicsit ontopic legyek, a segítségetekkel összerakott gépbe kellene
ami jól teszi a dolgát! -
laskr99
addikt
Elvileg nekem Bronze a 3600, és C die a ram mellé.
-
-
Géjza
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mindkettőn scythe mugen 5 volt/van.
-
South Velen
addikt
Vajon B550 Tomahawk-ban miért csak az egyik CCD-t engedi tuningolni?
Allcore és ccx oc közül választhatok biosban és ha az utóbbira megyek csak a CCD0 ccx-eit dobja fel.

3900x
Szerk: bios reflash megoldotta
-
Bib
addikt
válasz
Goldmember01
üzenetére
Nincs értelme szerintem. Azért írtam, ha jó a hűtésed akkor simán boostol sima pbo auto-n játékok alatt 4250-4350-ig, és egy szálon is jobban megy mintha pl fix 4300-ra fixálod. Itt minél hűvösebben tartod, annál jobban boostol. 3600-akat jobban lehet húzogatni mert kevesebb a mag is és azokat lehet hogy megéri.Én mindent kipróbáltam ami csak létezik,hidd el. A memóriákat viszont érdemes finomhangolni az sokat hozhat a konyhára.
-
Chaser
legenda
válasz
Trebron09
üzenetére
soc 1,1v, ram 1,36, cpu fesz fix 1,3v alatt terhelve
hőfokok is rendben, ez a pici hűtő őrzi ( :
én is mondtam hogy 1,35-öt tartósan ne
néhány teszt az viszont nem tartós
játékra még akár mehetne annyi is, az nem zargat át annyi áramot a cpu-n mint render vagy kódolás
majd dobok hw infós képet a végéről, csak kicsit összekuszáltam az értékeket benne
4ghz 1050mv körül van meg, ott alig eszik többet terhelve mint a 3100@4g 1134mv-on...nem rossz
blender victor cpu render 3100@4g 31 perc fölött
3600@4g 19m 40s
3600@4450 17m 59s
3060ti 2m 15s ((( : -
Bossp
addikt
válasz
Goldmember01
üzenetére
Ha nem mesz 1.3 V fölé bőven. Először mindent lőjj be alapra. Keresd meg mennyi a max amit tud az infinity fabric aztan d ram calculatorral belovod a ramokat a procit meg meglesed mit tud 1.3Vig. röviden ennyi.
-
Goldmember01
tag
-
korcsi
veterán
válasz
Goldmember01
üzenetére
Fussunk neki:
Ha az adatlapod ki lenne töltve, most nem kérdezném, milyen alaplapod van?
Korábban linkeltem itt a CTR-t.
Bios-ba, auto-ra állítsd az CPU órajelet feszültséget. CPU LLC-t a leírásnak megfelelően beállítani.
Töltsd le és telepítsd a "Ryzen Mastert" és a Hwinfo64-et.CTR-ban "settings mode" advanced
Reference Voltage 1200
Reference frequency 4200és START
Elkezdi tesztelni a beállított órajel feszültség párost, ha nincs hiba csökkenti a feszültséget, ha ez is oké akkor emeli az órajelet és újra teszt normál majd csökkentett feszültséggel, ha hibázik, csökkenti az órajelet ha a maximálisan beállított órajelen is hibamentes, tovább csökkenti a feszültséget.
Az 1200mV egy nagyon biztonságos érték (azért mondtam).
Fél szemmel érdemes követni a folyamatot, mert nálam volt mikor valami közbe jött neki, és beállt 1,5V-os feszültségre, bár itt semmit nem csinált, csak írta, hogy hiba van újraindítást kér.A CTR programot leállítva mindig vissza áll egy auto üzemmódra a gép (pbo stb) hiába van BIOS-ba fix feszültség beállítva, utána már nem az van, újraindítás kell hozzá.
Más:
Manual OC vs PBO biztonságos feszültség téma:
Írnak 1,2-1,325-ig mindent.
Mértem PBO-val Lynx 7.0-t
CPU Core Power 113W (PPT 150W)
hőmérséklet: 84 celsius fok
feszültség: 1,35VManual 4,3GHz@1,3V:
-
jokeph
nagyúr
válasz
gaben88
üzenetére
Amelyik szimpatikusabb.

Ez a 2 progi sosem hozott közel azonos értékeket sem, pedig pár konfigon megfuttattam, Intelen is.
Lőttem egyet az öreg HEDT harcossal:

#31758gaben88: Vicces, nemde ?

Biztos a triple-channel miatt van.
s1151v1es i5-7600k-val is mértem korábban, hasonló nagyságrendű az eltérés ott is a 2 progi között.
De az aláírásomban lévő RyZen setupnál is.
-
Goldmember01
tag
Bárcsak értenék úgy a manuális oczáshoz, mint itt sokan. Jó lenne ha tudnám tweakelgetni a 3700x procimat, már ha van értelme.
-
beef
őstag
Sok újdonság lesz Clock Tuner 2.0-ban.
- Support for Ryzen 5000 Series (X Processors)
- Support for Ryzen Renoir (AM4)
- Updated Tuning & Diagnostic modes
- New monitoring (No longer needs Ryzen Master)
- Phoenix feature (Restores the operation after reboot or BSOD)
- CTR Hybrid OC (Utilizes both, manual OC & PBO simultaneously)
- Initial Frequency Smart Offset 2.0
- Improvements in software performance and safety
- Improved Profile ManagementWCCFTech-ben picit bővebben ugyanaz.
-
Peace
nagyúr
Én sem érzem szükségét, szerintem ez csak így lélektanilag hangzik jobban, hogy 3800X ketyeg a 2080S mellett.....Ami rendesen meg van írva, az gyönyörűen és stabilan hasít az 1600X-el, ami pedig hulladék módon (rád nézek CP2077!), az 3800X-el is **arul fog futni. A fene se tudja, majd megálmodom. De mivel csak játszom (single player, nem multizom) a gépen, így lehet egyelőre tökéletesen megfelel a mostani proci is.
-
laskr99
addikt
Na kész a gép, próbáltam 3 beallítást. XMP 3600 CL18 nem megy, 3433 CL16 és 3200CL16 se. Lehet kell neki egy bios frissítés,gyanús. 4x8 nem szokott ennyire kaki lenni sehol
-
Géjza
őstag
Zen3 topik témája ez inkább. 3600-asom sem volt kutya (allcore 4.4GHz@1.2V), az 5600x-em 1.1V-on vitte allcore 4.4GHz-et (és vert rá átlag 20%-ot ACC-ben clock to clock, a xart is kipréseli a 2070S-emből, míg 3600 hagyott benne - más nem cpu igényes játkokban meg semmit nem hozott - meg kell nézni, hogy mire használnád, esetleg milyen gamék/munka alá kellene és azalapján dönteni). Jelenleg 4.7GHz allcore-on megy 1.27V mellett az 5600-om. PBO-val 4.85-4.9-re is ellövi a legjobb magot (csak nekem jobb az allcore tuning, mert hosszabb terhelés alatt PBO-val ez lecsúszik 4.7-4.75GHz-re, aminél jobb fps-eket ad 4.7 allcore ACC-ben). 5800 sem lehet sokkal rosszabb ennél. Zen3 topikban érdeklődj 5800x tulajoktól ezügyben.
Melegszik persze, kicsi a hőátadó felület, így benchek esetén (pl. cb) pillanatok alatt felugrik 70-80 fokra (prime alatt még feljebb), cpu igényes game alatt 70-73 fok körül elvan a fent említett tuning mellett, cpu igénytelenek alatt meg 55 fokon "bohóckodik". Emiatt mondtam, hogy terhelésnél gagyi gyári, hangos hűtőnek semmi értelme ezekre. AMD is tudja ezt, és nem azért nem csomagolnak melléjük gyárit, mert annyira olcsójánosok lennének. Keményen repkednek ott már a watt-ok, mikor igénybe van véve.
-
GAbre
veterán
Mik a tapasztalatok amúgy?
Nálam 1.2V-ön megy a 3800x 4200mhz-en.
Ennél jobb eredményt lehet elérni 5800-al?
Illetve ugyanúgy elég melegedős tesztek alatt,mint 2xxx és 3xxx-es társaik? -
Chaser
legenda
úgy néz ki egy emberesebb 3600-ot sikerült kifognom
ha már drága volt, legalább jó legyen ((( :
pasztázás csak egy pötty volt a közepére, ahogy nézem nem kell erőltetni blenderen kívül mást egyelőre, de eddig ígéretes
újra pasztázni viszont most nincs kedvem
1,3v-on a jobbak mennyit mennek? -
Bib
addikt
válasz
Goldmember01
üzenetére
A procit legjobb auto-n hagyni. Esetleg egy kis voltage offset -0.05v. Pbo auto, ramok xmp profil bekapcsolni aztán kész. Auto pboval nem nagyon megy fel a hőfok sem ha jól raktad fel a hűtőt és jóé szellőzik a házad.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Goldmember01
üzenetére
Megment? Nem megmakkant?
-
Goldmember01
tag
Valaki tud segíteni, hogy egy új 3700x processzoron mit lehetne állítani/tweakelgetni? Mugen 5 Rev B hűti, asus tuf gaming x570-plus lapban. Totál hozzá nem értő vagyok de mivel szervizeltetés után kaptam egy újat, mert a régi megment, ezért szeretném most a lehető legjobban használni ezt. Annyit tudok csak, hogy a BIOSban beállítom a DCOP profilt, hogy a RAMok 3200on pörögjenek de elvileg az én ramomat lehetne OCzni is (amit szintén nem tudom hogyan kell) - Crucial Ballistix Sport LT 2x8gb 3200mhz. Illetve még annyit, hogy milyen programmal lehetne tesztelni a proci teljesítményét/hűtőjének minőségét a legegyszerűbben?
Tanácsaitokat előre is köszönöm!
-
Géjza
őstag
Minek mellé gagyi gyári hűtő? A hatékony pbo-ja miatt fűteni is tud, amihez kevés lenne az a hűtő. És miatta ki sem tudnád használni a proci képességeit, mert a hő miatt leszabályozná a magokat, nem engedné boostolni őket.
180at kiadsz egy procira és nem telik mellé normális hűtőre? Vagy boldogabb lennél, ha 180 helyett 200-at kérnének érte, de legalább kapnál mellé valami gagyi hűtőt, majd csodálkoznál, hogy miért 4.1-en ketyerészik 4.7-4.9GHz helyett?
-
Trailblazer
veterán
válasz
samsung ace
üzenetére
-
samsung ace
tag
Sziasztok.Van egy új 11 napja vásárolt laptopom:acer-aspire-3-a315-23-r9lt-15-6-fullhd-laptop-amdr-ryzentm-5-3500u-8gb-256gb-ssd-amdr-radeontm-vega-8. Aida64 el néztem hőmérsékletet,meg a ventilátor fordulatszámot de utóbbit nem mutatja.Tudnátok ajánlani valamit amivel meglehet nézni ezeket az adatokat? -
laskr99
addikt
Ma megyek a gépért. 3600+Trident Z 3600 CL18. Mit érdemes első körben belőni kicsit jobb hatékonyság miatt? Cél lenne a 4.4GHz, szóval egy 3600X teljesítménye.
-
Chaser
legenda
válasz
Pietrosz
üzenetére
amiért 3600-ot sem, vagy csak rohadt drágán, nem tud gyártani az amd
3100-nak is örülhetsz ha épp tudsz venni, és nem 50e körül
ma épp volt emagon talán 41e-ért, hangsúly a volt szón ( :
3300x-hez egyébként is hibátlan ccx kell, ami jó 3600-ba is
5100/5300 eddigiek alapján esélyesen majd nyáron, kivéve ha nagy selejt araány jön ki, de nem hiszem, második körben tolják a 7nm zent -
Alpi.
addikt
Nem esélytelen, hogy előbb-utóbb meg fogok lépni egy cserét, ha gondolod írj rám, mikor már nem bírod tovább visszatartani a vásárlást. Bár egyelőre nem érzem annyira a kényszert, sőt ! Néha inkább érzem azt, hogy annyira jó és annyira kedves a szívemnek ez a setupom, hogy nem tudom eladni. Meglátjuk.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Pietrosz
üzenetére
én nemrég vettem innen apróról, LeC-től.
Most is van neki, bár kicsit drágább lett.
Bitang kis jószág, nagyon meg vagyok vele elégedve.
#31715Bossp: jelenleg a volt X470-es lapodban hajtom a kis 3300X-et, de már nem sokáig... megy a B350-esbe, az X470-be meg érkezik (remélem idén még) az 5600X.
A main BIOS-t már fel is frissítettem az F60E ver.-re, ez a hivatalosan kiadott variáns a Vermeer-hez, egyelőre. -
Pietrosz
addikt
Sziasztok, bocs ha volt már téma de miért nem kapni sehol 3300x-et? Még listázva sincs.
Így lehet 3100 lesz helyette. 5100/5300 mikorra várható, ha lesz egyáltalán? -
Peace
nagyúr
Szerintetek reálisan meddig tarthatja magát a 3800X ára? Használt piac az sajnos nulla. Bízom benne, hogy azért felbukkan majd 1-2 jóárasított darab jövőre. Igazán rohanhatna mindenki 5xxx-et venni!
-
GAbre
veterán
Van aki váltott esetleg 3800x-ről 5800x-re?
-
Goldmember01
tag
válasz
korcsi
üzenetére
Egyszer csak újraindult váratlanul a gép aztán bootloop jelenség mutatkozott. Ipon bevizsgálta, nvidia kártyákkal nem ment a procim, amd karikkal igen, másik procival jóvolt a gépem szal így sakkozták ki a hibát. Érdekes hiba volt az fix. Kaptam újat, mert másfél hónap után rajöttek a szervízben, hogy javíthatatlan.
Az a helyzet, hogy semmi nem volt az előző procin állítva, de úgy értesültem, hogy lehet és érdemes is tweakelgetni itt-ott de totál ismeretlen vagyok ilyen téren.
-
korcsi
veterán
-
korcsi
veterán
válasz
Goldmember01
üzenetére
A processzor hiba, hogy jelentkezett? Jó volt aztán egyszer csak nem ment?
Az előző processzor, hogy volt beállítva?
-
Solesz84
aktív tag
.
-
Goldmember01
tag
Üdv! Idén január végén állítottam össze a gépemet, benne 3700x proci. Másfél hónapja elromlott a procim, idáig szervizeltettem, ma összeszereltem, rá új hűtő (Scythe Mugen 5 rev B, előtte Arctic Freezer 34 esport duo) + a hűtőhöz adott paszta. Első indításnál kiírta, hogy új procit ismert fel, újraindult párszor, F1-gyel el kellett menjek a BIOSba, hogy setupoljam a procit (???) de onnan igazából kiléptem és megint újraindult 2x kb és bebootolt, másfél hónap után először ülök az asztali gépemnél! HALLELUJA!
A lényeg: biost fogok most frissíteni, letöltöttem a HWinfo-t és figyelemmel követem a hőfokát a procinak majd. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit kell és mit érdemes beállítani a biosban vagy bárhol máshol, ami a procit illeti (nem vagyok jártas ebben a témában egyáltalán, itt-ott nézek számtech videókat de ennyire nem értek még ehhez). Gondolok itt mondjuk fan curve-re, valami PBO-ra, amit be lehet kapcsolni de nem tudom, hogy érdemes-e, stb... Memóriához be kell állítani a DCOP profilet, hogy 3200MHz-en fusson, ezt tudom. Tehát szeretnék segítséget kérni, hogy miket állítsak be, amikor van egy új processzor a gépben. Illetve azt is szeretném tudni, hogy milyen programmal tudnám letesztelni, hogy nagyobb terhelhetőség alatt milyen hőfokot nyújt ez az új hűtő a régihez képest illetve, hogy "nyertem-e a szilikon lottón".
Segítségeteket előre is köszönöm hálásan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenhol máshol jobb lenne