- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jártam már én is úgy, hogy lett volna jobb ajánlatom, és mégsem mondtam vissza akivel már előzőleg megállapodtunk, legutóbb egy 945D-t 10k-ért adtam oda, és utána néztem csak meg, hogy vannak itt 14k-ért is.Mégsem kezdtem el utólag még alkudozni vagy visszamondani az üzletet, az az 1-2 ezres nem ér annyit, hogy az adott szavam megszegjem, szvsz is inkorrekt, főleg ilyen 500FT-ért
-
Mercutio_
félisten
1. Nem adtam feketepontot, csak leírtam a tapasztalatomat.
2. Normális eladó először az első vevőnek jelzi, hogy van egy jobb ajánlat annyiért is érdekli-e, és ha nem, akkor eladja az új vevőjelöltnek(Legalábbis kultúrnépeknél így szokás, főleg ha már fixálták az árat, és elvileg elkelt a proci, csak az átadás van hátra
)
3. Mindezt ~500 Ft-ért eljátszani, háááát..... -
Gaaabeeesz
senior tag
Mindenről nem tudok...
Azt nem tudom megoldani,hogy szalagkábelhibás, a híd melegségét sem tudom, a ventit sem tudom hogy rossz..
-
Ebben igazad van, de ha a telefonját sem veszi fel, aztán kikapcsolja, (és érdekes módon a hirdetését lezárja - magyarán eladta másnak) szerinted jelentkezni fog? Nem érdekelne a dolog, ha legalább küld egy sms-t hogy nem aktuális már. vagy egy privátot, hogy bocs de ma valami közbejött, de semmi reakció... Lapítás az van, meg sumákolás:
Hirdeti a 8800GTX videó kártyáját olyan dumával, hogy nem használja ki, tegnap meg elkottyantotta, hogy GTX280-ast vesz... Kérdeztem is tőle, hogy akkor miért kell ilyen vaker?
Na mindegy, beírtam a többieknek a hirdetésébe, hogy figyeljenek oda.MOD: persze a posta azóta sem fizette ki a munkámat
-
ngabor2
nagyúr
és akkor miért nem ide írtad? ez a fekete pontos topik. az a csalós. csalót találtál, bedobod a fekete pontos topikba, mindenféle nick és utalás nélkül, általánosítva, megakadályozva, hogy esetleg bárki is tudjon tenni ellene. nem tudom, érthető-e, amit leírtam. ennél részletesebben már nehezen tudnám leírni.
-
ngabor2
nagyúr
tehát azt mondod, hogy az összes szolnoki újonc csaló? nem érzed úgy, hogy egy kicsit durva és sértő általánosítás?
másrészt egy lezárt dolgot minek folyton elővenni és ugrálni rajta? ha valaki azt mondja, hogy részéről lezárva, akkor aki nem érintett, minek viszi tovább a fonalat?
-
Terminator_
tag
Az igazság az hogy ennyi idő elteltével is megvannak a privik,ami alátámasztja az elnézést kérésemet.Fekete pont ide vagy oda a fiam sokkal fontosabb mint bármi.
Én is kiváncsi leszek hogy mi lesz a vége mert teljesen kibuktam ezen hogy negatívom van,nekem aki mindig is pozitívan állok hozzá mindenhez sőt annál is pozitívabban
Igaz hogy ezt még nem honorálta senki,de ez is azért lehet hogy sokan nem tudják hogy itt lehet értékelni a másikat,én is csak 2 hete tudtam meg,amikor olyan fórumot olvastam ahol erről beszéltek és rákérdeztem hogy mi ez a lehetőség.Mások sem tudják,és ezért nem is terjesztik elő a pozitívra az embert.Talán ezt valami látható helyen jobban közzé kellene tenni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez az ún. nigériai csalás. Elég szakállas, aki kicsit is otthonosan mozog az internet világában az nem dől be,de pont azokra vadásznak akik "kezdők". Általában küldenek hamis bizonylatot, sőt még a kitalált banknak site-ot is kreálnak.
Ezt érdemes elolvasni.Teht nem lenyúlni akarjk a számládról a pénzt, hanem ha beveszed, hogy elküldték a pénzt, és csak idő kérdése mig megjön, te meg elküldöd az árút, akkor van a szivás. Ezt akarják elérni.
-
Omega81
senior tag
Van közvetlen, illetve közvetett anyagi kár. Ez az utóbbi.
Van aki tudja itt a fórumon, hogy milyen nagy sz@rban vagyok anyagilag, mennyire korrekt próbálok maradni ebben a rühes világban. Ezért nagy fricska volt most ez számomra.
Véleményem szerint, egy ilyen hitegetés, sunyiság, hazugság megér egy feketepontot.
Ha nem hát nem, nem ezen múlik, legfejjebb majd mást is megszivat a kiskorú. -
juliabrilke
veterán
Javasolni is fogom a házigazdáknak, hogy sikeres belépéskor lehessen betölteni a felhasználóhoz rendelt profilokat. Amikor bejelentkezel, akkor kijön egy profilablak, amiben benne lenne, hogy párom lépett be, hugi..nagyi. Nem lenne félreértés.
De nekem az is feltűnt, hogy itt sokan vásárlási szándék jelzése után elutaznak vagy balesetet szenvednek, esetleg kórházban voltak.Ki érti ezt?
-
Ivanh
senior tag
-
norb55
őstag
pedig neked még rosszabb,mert te sokmindent árúlsz
sok gerinctelen ember akkór szóljon másnap ha nem aktuális hogy tudjunk más vevőt kielégíteni.
Sube neked meg azt üzenem hogy keresd fel és szedd le a fejét
sok csíra kihasználja az emberek jólelkűségét,ahelyett hogy elmenne dolgozni és kicsit megizzadna a pénzért."hietetlen ami magyarországon történik, 1 csomó ember lop,csal,hazudik,garázdálkodik"
az ilyeneket mind jó megkéne verni hogy keze-lába eltörjön többet biztos nemcsinálnáüdv:Norbi
-
Hát. Fogalmazhatunk így is. Két hétig etetett, hogy van egy olyan eladó erősítője, mint amilyet keresek. Találkozzunk itt-és-itt, most nem jó, rakjam át későbbre, meg Siófok, meg Kanizsa mellett, meg most nyaralni megy, stb... Én meg örültem mint... szóval nagyon, aztán azóta se kép se hang. Szóval kell a címe, aztán felvilágosítom személyesen, hogy melyik testrészével játsszon. Ostoba voltam, de majd cipó forma lesz a feje, ha találkozok vele...
-
foxconn5
csendes tag
Sziasztok.
Mint tudjátok nemrég elég sok volt rám a panasz. Csalások általában. Kissebb Nagyobb összegek.(17.000-40.000)(persze kinek mi a kicsi)
Aztán jött B-L-A-C-K akivel is elég csúnyán elbántam de miután rendesen elkezdtünk beszélgetni jó útra terelt és mindenkinek megtérítem, térítettem az okozott kárt.
Elnézést szeretnék kérni mindenkitől.Névszerint:
Gombinyó
B-L-A-C-K
legacyés még 2 ember akinek a nick-jét fejből nem tudom.
Igazából nem is a pénzért csináltam hanem egészen más oka volt amit nemigazán szeretnék itt részletezni. Mondjuk hogy unaloműzés, vagy szeretethiány.
A tanulság: Leállni ezzel és keresni 1 jó kis szeretnivaló csajt.Mindenkinek a megértését köszönöm.
-
törölt tag
én ezért szoktam mindenre bármennyi garit adni! Bármennyit, amig a vevő nálam van, tesztelheti. (Volt, aki 3percet, volt aki 2órát).
Akár egész nap tesztelheti. Sőőőt, ha csinos hölgy az illető, akár hozzám is költözhet egy tartós tesz erejéig...(igen, a tartós teszben a hardverteszt is benne foglaltatik)
-
törölt tag
Hy!
Nos minden sim kártyához még ha lopott is tartozik egy telefon is amiről tud hívni.
Ő 2 napon keresztül hívott ami már jó dolog.Ugyanis akkor használt adótornyot + a telefonnak is utána lehet nézni.Valami szaki most magyarázta el nekem.Ha nem a kislányommal foglakoztam volna lehet másképp alakul a dolog.
-
Kobe
veterán
hát, én eddig azt csodálom, hogy valaki nem lépett fel az oldal ellen, hogy hagyja a sorozatos visszaéléseket. Jó, van jogi nyilatkozat meg deklarátum, hogy felelősséget nem vállal, de sztem ez - akárcsak az adatszolgáltatásra irányuló kezdeményezések - kikezdhetők, ha valaki mondjuk már a tizedik-huszadik embert károsítja meg, lehet hogy valaki az oldalt veszi elő.
Kaptam egy választ arról, hogy a telefonszám nem publikus adat, ezért a kezelése macerás. Namost a mienk speciel titkosított szám, ennek ellenére a mienket naponta vagy 5 telemarketinges találja meg, szóval ennyit az adatkezelésről. Az oldalnak nem is azt kéne szabályozni, hogy minden - akár nem publikus adatot is kitöltsön minden felhasználó - hanem aki igénybeveszi a hirdetések részleget, az igenis szolgáltasson valami egyértelmű infót magáról, önkéntes alapon. Vaterán ez pl úgy működik, hogy át kell utalni 100 ftot, ellenőrzésképp, hogy valós számlaadatokkal bírsz, addig a hirdetések, eladások közelébe sem engednek. Egy ilyesmi rendszer sztem megoldható lenne itt is, teszem azt egy jelképes összegért - mondjuk az említett 100 ftért - az illető megkapná mondjuk a más által említett regisztrált üzletelő rangot, és egyúttal információt is szolgáltat magáról. Ekkora összegbe sztem senki nem halna bele, és rédemes volna megfigyelni, és mér a kiváncsiság kedvéért jó volna látni, mennyivel csökkenek a fals hirdetések.
-
Hammon Serra
senior tag
Szerintem az alapelvekbe kellene beírni:
Ha nézeteltérés támad ügyfelek között, akkor hozzájárulok, hogy közzétegye a privát üzeneteimet.
És akkor mindenki mehet ahova akar.
AKinek nincs mitől tartania az kipipálja és elfogadja.
Aki meg átverni jön ide annak meg édesmindegy.
Elolvasás nélkül kipipálja. -
Zolee11
senior tag
A QuadGT lapok többsége ciripel, ez sajnos nem garanciális probléma.
És akkor feltesszük a kérdést: mi ciripel?
Nekem egy ABIT lapom kezdett ciripelni, de csak akkor ha a videokártya is terhelve volt, értsd játék vagy Dxdiag teszt futtatása alatt is. Kb. fél évet ment miután észrevettem e jelenséget, persze egyre erősödött a ciripelés, jöttek az ötletek, én meg lakkoztam [link] a tekercseket, mindent ami más esetben ciripelhet, de semmit nem segített. A CPU környékéről jött a hang, a vége fele már nem mertem játszani mert olyan hangja volt a hangszórók mellett is, hogy azt hittem mindjárt felrobban valami. Majd elszállt az egyik csatorna a hangkártyán, majd jött a kék-halál és a kép szétesés, de szerencsére beszereztem az utódját időben. Nekem is azt tanácsolták nem kell aggódjak emiatt, de amikor a tekercsek újralakkozása sem segített, tudtam, hogy baj van.
Ha nem tekercs akkor annak a lapnak valószínűleg annyi...VGA-kat nézzük, szerintem 10-ből kb. 6 ciripel, vagy visit nagy terhelés alatt... Legalábbis én nem egyet láttam ilyen érdekes akkusztikus jelenségeket produkálni...
Viszont én még egyel se találkoztam, pedig nem egy-két gépet építettem már. Egyről viszont halottam egy barátomtól, hogy neki ciripelt a kártyája, mikor a lapom kapcsán tájékozódtam, de azon kívül soha nem találkoztam ciripeléssel.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tényleg van ilyen. Pl. anno az én Quad GT-m csoda darab volt,mert nem ciripelt. De ha pl. VGA-kat nézzük, szerintem 10-ből kb. 6 ciripel, vagy visit nagy terhelés alatt... Legalábbis én nem egyet láttam ilyen érdekes akkusztikus jelenségeket produkálni...
Mit láttam? Hülye vagyok. Hallottam
-
greatchaos
addikt
én nem azt mondom, hogy hibás ő, csak annyira mint én. ilyen kommunikációs hiba miatt véleményem sem ő, sem pedig én nem érdemlem a feketét, egy esetleges más támájú későbbi üzlettől sem riadnék vissza, természetesen postán. csak itt annyi termékről volt szó és méretileg is nehéz lett voolna a kivitelezés. sztem tanulság mindkettőnk számára
lesaux: mi van a wifivel? - manapság minden notinak alapfelszereltsége. már lassan a pda-nak is az, sőt a telónak is, amit ezekkel nem rendellkeznek, azon azért a puritánabb modellek
-
Tudod mi a szívás?
Amikor a KIFIZETETT boritékot kinyitod és 2 lepra állapotú ocsmány proci figyel veled szemben, amikről már ránézésre is meg lehet mondani, hogy nem fognak elindulni. Na ez szívás...
Nem tudom mit vagy úgy oda, Te is tapasztalt eladó vagy, tudhatod, hogy az utánvétel kifizetése után én már nem tehetek semmit (sajnos) a pénz ügyében, szóval nyilvánvalóan megkapta, ha nem, akkor pedig a postán tudott volna reklamálni. -
f27
senior tag
1 hét alatt igen,csakhogy tudtommal kedden beszéltem a srácal és szerdán adattam fel a cuccot! vagyis csütörtökön indult utnak a póstárol!nem vitatom oda kellett volna érnie hozzá!de utközben mi történik nem tudom követni!és még csak tenni sem tudok ellene semmit!6 éve özletelek póstán ,de valahogy nem tudok hozzá szokni a ball..ságaikhoz!
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest