- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ricsi99
addikt
djgaby55 -nek javasolnák 1 feketét.
Megeggyeztünk egy noti cserében ,egy hetet vártam rá hogy feljöjjön pestre ,ezután megbeszéltünk egy találkozót bementem pestre majd helyszini teszt után mindenki távozott ,mire hazaértem várt egy privi hogy gond van "nem bir win-t telepiten csere vissza" másnap ismét bementem notit visszacseréltünk ,helyszinen nem tudtam tesztelni mert nem volt akkor már rajta oprendszer ,ott megkérdeztem hogyha felrakok egy wint akkor érdekli-e még a csere ,mert más is érdeklödik és az volt a válassz hogy igen ,megbeszéltük hogy ez esetben reggel találkozunk, másnap töbször hívtam de nem vette fel ,privikre 1* reagált hogy 6 után lessz pesten ,ezután se vissza nem hivott ,se privire nem méltatott.Ma sem pedig fent volt a ph-n.
Károm 2* beutazás pestre ,bő 1 heti várakozás ,s lecsusztam miatta egy másik cseréről....+ nem értem ha nem akarta a cserét akkor miért szivat?
-
ricsi99
addikt
Fekete pontot kérnék ETOM -nak ,postán vettem meg töle ezt a videokarit 8k -ért.
A hirdetésben hibátlannak hirdette a kártyát de az terhelés alatt cicergő hangot hallat magábol. Amikor felajánlottam hogy vegye vissza ,vagy ha megjavittatom állja annak a költéségét ettöl elzárkozott hogy ez nem hiba mert egy több éves kártyánál természetes jelenség. -
ricsi99
addikt
szinén feketepont stuipapa -nak ,közvetitön keresztül vettem töle egy alaplapot , de kiprobáláskor se kép se hang ,pár privi volt hogy mi lehet a hiba de amikor kerek perec megmondtam hogy vegye vissza a lapot akkor kaptam töle egy privit hogy ellopták a nicknevét igy ö nem felel semmiért...., amiota rákérdeztem pontosan a részletekre azóta eltünt be sem jelentkezik...
-
ricsi99
addikt
Sok normális biznicünk után joces -nak feketepont. Több soron megbeszéltük hogy egy alaplapot garanciában visszavesz ,de csak igérget ,több hete húzodik az ügy , részemröl itt befejezve.
-
ricsi99
addikt
válasz
emerico2004 #14441 üzenetére
Tanusitom emerico2004 állitását ,én is hivogattam az "úriembert" s folyamatosan kamuzott...
-
ricsi99
addikt
stuipapa -rol hallott valaki? Volt egy csere-bere üzletem közvetitön keresztül ,s most probléma esetén hirtelen azzal védekezik hogy ellopták a nick-nevét.... de mivel elég kis értékű cuccról van szó igy furcsa nekem mert ilyen volumenü bizniccel még csalni sem lenne érdemes...
-
ricsi99
addikt
válasz
lepence #13146 üzenetére
sorry a héten valamikor eljutok hozzád... s nem alaktrészek csak kiegészitök videokarihoz
s ez a topic arra van hogy jellezzük a problémákat ,s nyugodtan kérj nekem is egy feketét mert egy cf hidat nem adtam a videokari mellé...(ettöl független szerintem nem ment tönkre nálad a videokari ez miatt) -
ricsi99
addikt
Fekete pontot kérnék András83-nak.
Vettem töle egy 8800-gt,ami kb 2 órás folyamatos terhelés után beadta a kulcsot, mikor szétkaptam a karit akkor láttam hogy az egyik memória modulnál hővezető párna hiányzik helyette csak ezüstpaszta van (szinte minden hol arra cserélte le/kente be a kártyát ).
Erröl az apró módositásról nem szólt, amikor jeleztem neki a problémát ,ö lerázta magarál a felelősséget, hogy ö letesztelte 3dmark-al és több óra alatt nem tapasztalt hibát,nálam lehet valami hiba....(ha szol 20-50ft-böl pótolható a párna,igy viszont van egy használhatatlan karim) -
ricsi99
addikt
paparik-al vigyázzatok, 2. termékemet szeretné ha elöre "sima levélként leküldeném neki ,aztán ha nála működik,elküldi az árát," az elsőnél finoman eltanácsoltam a 2.nál már durvábban ,azután felajánlottam neki hogy utaljon elöre s igényeinek megfelelöen elküldöm ,de rögtön betakarodzott a ph-s figyelmesztetéssel ,s még neki áll feljebb....(priviket inkább nem linkelem)
-
ricsi99
addikt
Pedig szerintem csak a yard segithet... nekem is volt vele 1 csúnya ügyem, ha visszaolvasol meg is találod, csak akkor volt hajlandó mozdulni mikor megirtam neki hogy "most indulok el ebben a percben a yardra feljelentést tenni"
Részlegesen meg is téritette a károm (kb 70%-át) ugyhogy zártam vele a vitát ,de ha egyszer összefutok vele tuti visszatérünk rá és "megvitatom" vele a részleteket.... -
ricsi99
addikt
válasz
hoember 2 #7444 üzenetére
Első körben felajánlanám neki hogy hozza el a gépet ,és ujraraknám neki az operndszert (biost belöni stb) ,saját tapasztalataim szerint 99%-ban ott szokott a problema lenni.... Ezután ha tényleg hibás a gép akkor megbeszélni vele 1 idöpontot hogy mikor tudod visszavenni....
-
ricsi99
addikt
válasz
littlelion21 #7095 üzenetére
Nem kell ban... Név ,telszám ,fényképem már van (igy jár aki hiú) lassan a pontos cim is meglessz
-
ricsi99
addikt
Itt nem arról a hangról van szó amit egy leterhelt lap adhat ki hanem egész más durva sercegő hangról.Ha a gyári intel hűtő max fordulaton nem tudja elnyomni a hangját úgy eléggé érthető?
Szerintem az a lényeg hogy engem zavar és én igy nem tekintem megbizható hibátlan lapnak. Ugyan igy ha egy wincsi kerregne arra mindenki rávágná hogy sz@r.
Amit sérelmesnek találtam ,hogy megegyeztünk hogy visszaveszi.... aztán csúsztatja az időt ,aztán már nem is akarja visszavenni ,és priviben rá is kérdez hogy "mi lesz ha nem veszi vissza? mivel senkit se érdekelt."
Mára megbeszéltük ,hogy visszaveszi... nem hivott , nem irt mindjárt rácsörgök
Jah és 2 napos nickel felrakta a lapot a ph-ra [link]
apropó.. nem tudja valaki a cimét? priviben várnám ha tudja valaki, szeretném megköszönni neki ezt a hozzáállást..Ki van kapcsolva a telcsije... szal várom ha tud valaki valamit róla....
-
ricsi99
addikt
"az elsőbbségi címkéről meg annyi,hogy mikor feladtam,le akarta venni a postás,de mondtam Neki,ne vegye le,mert Én is így kaptam,egy hasonló levelet.Valószínüleg Ő vette le,vagy más postás,de azzal adtam fel,mert arról volt szó! "
postás nem veheti le mivel te nem tehetsz rá ilyet. Kizárólag a postán amikor feladod akkor ragassza rá a matricát aki felveszi a levelet/csomagot.... ezután kézbesítésig külön van kezelve a hagyományos küldeményektöl mivel elsőbségi,csak nem képzeled hogy azzal szórakozunk hogy matricákat kapirgálunk a boriték/csomag-ról?
-
ricsi99
addikt
válasz
easylite #7061 üzenetére
Azt mondtam hogy normál (érsd gyári turbina mellett) nem igazán halható, ha viszont esetleg csendes a géped és netán nem csak játékot használsz hanem dolgozol rajta (mondjuk ezért csendes mert nem szól melletted a hangfal) akkor erösen zavaró.
Ratyi vagy belinkelni hogy priviben megkérdezted hogy "mi lessz ha nem fizetek?" szöveget...
szakmai tudásod is nulla ... raid miért használna 100% os prociterhelést?
eddigi lapjaim sose ciripeltek (utolsó ami nyűgös volt erre a via kt400-as chipset volt)
a lap topicjában is rákérdeztem hogy mind ilyen e (szériahiba) de azt mondták hogy csak nálam van.
Érdekes módon a mostani lapomban (ugyan az a chipset ,csak Asus) meg se nyikkan a chipset...Ha meg nem akarod teljesiteni amit kiraktál ,hogy 1 hét gari [link] akkor miért nem mondod? Vagy az is valótlan mint a hirdetésedben hogy "megkímélt" ? mert ugye az elhajlott lábakról a procifoglalatban egy szó sem volt... ugye mert a képen is szépen ki van takarva hogy esetleg a kedves vevö csak utánna vegye észre ,miután sietve elmentél, és hiába hivatlak kb 1 percre rá. mikor ránéztem aprólákosan a lapra, mivel nálam a megkimélt jelző ,nem egy vastagon poros alaplapot takar...
-
ricsi99
addikt
válasz
easylite #7058 üzenetére
Ha 1 termék nem tökéletes és te nem veszed észre az 1 dolog, de ha eladod (és vállalsz rá garit) a vevö észreveszi és szól akkor vissza kéne venni, nem mellébeszélni. Az elözö tulaj is tudott róla (mint kiderült, amikor utánnaérdeklödtem) .
Amúgy elszált az agyam az utolsó prividtöl...linkelt be ha van merszed....én beleeggyezem!!!!
Vedd vissza holnap a lapot és kész. Hibás a termék, garit vállaltál..... jeleztem a hibát. -
ricsi99
addikt
meg lehet büntetni érte.....viszont nem linkeltem semmilyen ph-s oldalt ,a saját webhelyemen lévő képet csak
és beperelhet a személyiségi jogainak megsértése miatt
Szerk thx a moderálást... ezért merhetnek bármit megcsinálni.. mert ha esetleg szólok hogy más mire vigyázon akkor törlik , mivel "személyiségi jogok"
igy tovább.... -
ricsi99
addikt
Mint gyakorló postás.....
Elsöbségi= másnap megkapod kivéve ha du 2 után adod fel akkor harmadnap
+ kivéve ha nagyalakú csomag és sok levél van mellette mert akkor hova teszem ? ilyesmit csomagként illik feladni mert akkor kocsival 2-3 napon belöl kiviszi a posta
+sima levélre nincs garancia.... ha elveszik elveszik.... ezért is kell ajánlott csomagban feladni... azt a + 300Ft szerintem megéri ,hogy tuti meg is kapja -
ricsi99
addikt
Easylite [link] "szaktársnak" kérnék 1 fekete pontot. Vásároltam töle 1 alaplapot [link] ami kissé hibás(chipset körül serceg valami.. mintha vizet forralnánk olyan hangja van) ,de müködőképes. Jeleztem felé hogy igy nem felel meg ,s megbeszéltük hogy visszaveszi a lapot Pénteken.(közben azért itt a forumokon kiderült hogy már probálták itt eladni a lapot,de a hibái miatt senkinek sem kellett+ én is elvittem egy elektromüszerész ismerösömhöz hogy lehet e valamit kezdeni vele) . Pénteki napot visszamondta (amikor hivtam hogy mikor lessz tali) hogy közbejött neki valami. Este irtam neki hogy fel tudnám használni a lapját neki egy olcsó irodai gépben ( ott nem számit a zaj) ha enged az árból.
Ezután megeggyeztünk hogy Hétfön befizeti a számlámra a különbözetet és kész rendbe vagyunk.
Hétfön nem fizette be ,privijeimre ,msn-re nem válaszol. Ma sem fizetett , privi ,msn szintén le, s a telefont is lenyomta amikor hivtam....
Adatlapjáról leszedte az msn-cimét és a telefonszámát is
Szerk:
most hogy hivtam ,utánna irt hogy "2 nap mulva tud utalni ,mert külföldön van" Péntekig várok... -
ricsi99
addikt
HummeRC
Priviben lebeszélt cuccot eladta másnak ,igaz nem nagy dolog (1k-s cucc) de legalább egy privit (esetleg sms-t) küldhetett volna, elég hülyén éreztem magam amikor csörögtem hogy ott vagyok a cuccért.... -
ricsi99
addikt
Fekete pont istvansz2 -nak.
Hírdetett nyomtatót [link]
Összefutottunk pesten elhoztam.
Per pill csíkosan nyomtat (priviben azt irta hogy tökéletes)
a hozzáadott patronok: fekete bontatlan a kék kb 50% teli a sárga és a piros meg üres. -
ricsi99
addikt
Úgy látom csak van értelme a fórumnak, mindig tanul az ember.
Igaz a (szándékos avagy véletlen) mellébeszéléseket sajna nem lehet kivédeni, de itt legalább rá lehet keresni hogy volt e már példa.
Sajnos ,vagy megbizik az ember a másik félben (ergo átverhetik) vagy teljesen bizaalmatlan (akkor meg szörszálhasogató ,gyanakvónak tilulálják.)
Rám mostanában a ''szánalmas'' jelzőt aggatják mivel itt jelzem ha valaki nem tartsa magát az adott szavához.
Tibiajax
Nem véletlen Gigabyte sli-d lap volt? Annál ez szériahiba.. ha igen irj privit ,tudok segiteni a beállításaiban -
ricsi99
addikt
Kisvasút sem ''szavatartó'' ember
[link] itt megvettem tőle a hírdetett opteron procit ,2* is rákérdeztem hogy tényleg megy e 3ghz-t és 3.06ghz-t igért stabilan, megbeszéltük hogy elhozom a procit és ha nem megy nálam annyit visszaveszi.
Tegnap elhoztam tőle ,és kb 3 órai tesztelés után (ugyan olyan lapban is mint amit ő említett) nem lehetett kihozni ezt a teljesítményt (2900mhz stabil). Este jeleztem neki ,hogy számomra nem felel meg akkor a proci, erre azt irta pár mhz-nem számít! Ma felhívtam hogy akkor nekem nem kell a proci ,erre azt a választ kaptam hogy ő már nem tudja visszaadni mert vett nagyobb procit ,
és talán majd....
Megkértem hogy ma este írjon pontos dátumot.
Szal úgy látom a pontosság számára is addig él még megkapja az áruért a pénzt.
Pedig láttam hogy kért már segítséget itt a ph-n..
UI:19. e van. Mikádó mára igért 2 karit de semmilyen visszajelzés nem érkezett tőle ,hogy ebből lessz e valami... -
ricsi99
addikt
''Azért ne haragudjatok de ezzel a gariztatással picit el vagytok tévedve,és pl lehet hogy Mikádót sem kellett volna ennyire basztatni,mert mi van akkor ha a buzi nagyker őt is szopatta éppen?''
Ezt meg lehet érteni ,ha elmondják az embernek.
Viszont aki mást ir priviben és mást a forumon, valamit megígér és nem teljesíti azt hogy nevezzem? -
ricsi99
addikt
Árukészletéhez ,vagy hogy ő hogy oldja meg a a garis kérdést szerintem nekünk nem sok közünk van, ő sem kérdezi hogy miből vásároljuk meg tőle az adott terméket.
Ha a vevőt tájékoztatja kellő képen az adott helyzetről ,és meg tudnak eggyezni,szerintem semmi gond.
És eddig úgy láttam sikeresen megoldotta ezeket a dolgokat, mivel még kirívoan nagy hibát nem (természetesen mindenki nem lehet 100% ig elégedett) olvastam róla -
ricsi99
addikt
Szerintem itt a kérdés nem arról szól hogy ki bolt ki nem és milyen feltételek mellett folyik a garancia.
Ugyan úgy az eladónak ugyan úgy a vevőnek vannak jogai ill. kötelezetségei garanciális problémák esetén.
Vevőnek pl megtudakolni a várható garanciális csere időpontját, ha esetleg tolodik ésszerű időn belül akkor ezt türelemmel kivárni, ha a csere nem lehetséges ,közösen újra megbeszélni a lehetőségeket ,pl másik termék ,további várakozás akarmi....
Eladónak ,szintén valami időpontot meghatározni ,ha esetleg csúszik ,erről a vevőt tájékoztatni ,ha a csere nem lehetséges ,közösen újra megbeszélni a lehetőségeket ,pl másik termék ,további várakozás akarmi..
Szerintem ez teljes mértékben megbeszélhető. Mindenki tudja ez nem hivatalos kisker dolog , igy nem lehet mereven ragaszkodni a törvényes keretekhez. Aki meg csak ahoz ragaszkodik annak javaslom hogy csak hivatalos kis és nagykerben vásároljon.
A lényeg az hogy mind2 fél korrekten álljon hozzá.!!!!
Mellébeszélésnek nincs értelme.!!!
Eladó tartsa szem előt hogy ha vállalt garanciát, azt teljesítse ,vevő pedig ha az eladó önhibáján kívül csúszik ill nem tudja a vállalt időn belüli garanciális cserét /javitást elvégezni, közösen beszéljék meg hogy tovább. -
ricsi99
addikt
Nos úgy néz ki az ügy első fele lezárult.
9.05 kor jelzett a cib hogy be lett fizetve a kess.
55k-t kaptam kereken.
Igy feljelentés off.
Most a második igéretnén a sor... 2 db videokari 55k ért.
Majd kiderül mi lessz...... -
ricsi99
addikt
Egy gyenge próbálkozás!
Küldött sms-t hogy feladta.
Cibnél viszont ha befizeted még el se jössz a pénztártól már csipog a telcsi hogy megérkezett a kess.(kb 50 ből 50* igy történik)
itt viszont semmi... egy kép a bankszámlámról [link]
nincs rajta semmi... kéretik nem röhögni.
Igy indulok is a yardra!
Tán majd ha kijön érte a csíkos autó elgondolkozik a dolgon.
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Gandalf.
Sajnálom hogy te is ilyen helyzetben vagy ,annó még olvastam akkor a sztorit ,de azt hittem már megoldódott.
magi20
3 napja itt azzal szívom fel magam hogy minden napra megigéri hogy tesz valamit és semmi sem törénik. Itt azt irta a fórumon ,hogy csak később kaphatok karikat ,priviben meg hogy merendelte, itt hogy adna cserea karit de nekem nem kellett ,privibe meg hogy nem mert ellopom ,itt hogy utal ,aztán privibe meg hogy nem ért rá 3 napja....
Isten bocsássa meg a lelkemnek de én csak igéreteket kaptam tőle eddig ,de semmi mást ,se egy telefon ,se semmi. Reggel megigér mindent ,este meg amikor feljövök a forumra látom hogy nagy 0 történik
Én magamról tudom ,hogyha 3 napig nem csinálok semmit az azért lehet mert nem is akarom.
A hozzáálása... tudod mit irt priviben amikor megirtam neki hogy feljelentem?
Idézem a macskakörömben lessz ''LOL''
Nos ? Ezt te korrekt hozzáálásnak tartod?
Amúgy dolgoztam a másik oldalon is... kérdezd meg Ősembert ,hátha neki hihetőbb.
Én meg mertem mondani a vevő nek ha elhúzodott a gari.
Sőt ... máshol is van garis cuccom még sem ugrálok mivel nem etetnek közben ''valótlan'' dolgokkal... -
ricsi99
addikt
válasz
blueMerle #830 üzenetére
Egy szóval sem irtam hogy ez a tervem. (pedig a lelkem erre vinne ,a rendőrségen gondolom jobb szeretik ha adok címet mint ismeretlen tettes....)
Szülei tel számát nem hajlandó megmondani....
Lehet holnap tel könyv alapján végighívogatom vácot... hogy fognak nekem örülni...
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Szia
Legközelebb ha mész nézd meg hogy oda ahova te is irsz alatta is van hely ,oda lehet írni a hosszabb számlaszámot. + honnét tudtam volna hogy cib bankba megy? Álltalában aki üzletel annak van bankártyája... számlaszáma. Nem tudtam hogy ehez sem ért.
És ha oda elmegy és nem tud valamit tilos kérdezni a cib banknál?
+ most priviben megkérdezte hogy mikor nyit a bank.... Ha már ott volt (állítólag 2* is) akkor meg nem tudta megnézni hogy mi a nyitvatartás?.... Ismét egy furcsa dolog. -
ricsi99
addikt
Nos röviden. Privit kaptam Mikádótól hogy nem jó számlaszámot adtam meg.
Ez után a következő beszélgetés folyt le köztünk msn-en
Megpróbáltam teljesen nyugodt higgadt lenni, S értelmesen megeggyezni
[link]
Érdemes összehasonlítan hogy privátban ill. itt a fórumban mit írt, pl (gari, cserekártya, bizolom)
Miután most hazaérkezve és privátot megtekeintve semmit sem találtam tőle.
Igy úgy érzem ennél többet nem tehetek.
Megkérek mindenkit aki ismerti adja meg a vonalas telefonszámát.(szeretnék a szüleivel is beszélni)
Tőle is ugyan ezt meg fogom kérdezni és privátban megirni.
Mivel tőle eddig ígéreteken kívül semmit nem kaptam reggel 9 kor (akkor nyit) a helyi rendőrségen feljelentem csalás és lopás vádjával!
UI:elnézést a helyesírási hibákért de remegek a dühtől
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Mikádó ma ismét megígérte hogy feladja a pénzt és elküldi ennek a másolatát privi ben
Nos ismét nem kaptam semmit az msn-t ismét rögzítettem. És nem sokára ide is kirakom. -
ricsi99
addikt
805 hsz ban emlitettem teljesen megfelel nekem 2 új kártya.
És szerintem nem kapom meg belátható időn belül. itt a probléma.
1db tökéletesen működő kártyám ,sem kaptam vissza (a másik meg hibás volt)
most én kuncsorogjak kölcsön kártyáért?
Mekkora türelemre gondolsz? Eddig ugye 1 hónap eltelt...
Abban a pillanatban ,hogy a pénz itt lessz a számlámon akkor már rohadt türelmes ember tudnák lenni. Hétfő óta arra várok hogy történjen már valami, igérteken kívül még semmi sem történt, és szerda van! -
ricsi99
addikt
Sry itt zárjuk le!
Legközelebb akkor irok ha történik valami. Az előző ajánlataim állnak. Legyen itt a pénz és rendelj 2 kártyát!
Én megbíztam benned ,igy neked is meg illene bíznod bennem.
Irj új időpontot akkor ,szerintem 1 hónap múlva is jobban járok ha kapok 55k-ért 2 vadonat új x1950pro Sapphire-ot.
12.30 ig van utalás a cib bankba.... -
ricsi99
addikt
Nem tudtam hogy azok a részletek is fontosak ameddig megbeszéltük a hibát stb. este pótolom.
Nagykeres rész kb annyira fontos itt ,mint pl én miből szereztem rá a pénzt.
Itt most az a lényeg hogy TE ÁLTALTALAD MEGSZABOTT IDÖN BELÜL nem cserélteddet ki a kártyát,az én belegyezésem nélkül,teljesen önhatalmúlag rendelkeztél vele. Mára 2* is megigért utalásból pedig MÉG MINDIG NINCS semmi.
Tökéletes ötletem van!
Legyen nálam a pénz, és te rendelj 2 karit! Ha megérkezik 19.-ére (ezt igérted) akkor azért az összegért amit (ha) elutalsz megveszem tőled.
Igy el is hiszem ezután amit mondasz. Mert igéreteken kívűl még semmi mást nem kaptam tőled. Sem korrekt hozzáálást sem figyelmet.
Ha ezt sem vállalod mit mondjak?
Itt kérem ph-s társak segítségét. Szeretném megtudni Mikádó lakcímét ,hogy tudjam tájékoztatni a szüleit (mivel elég fiatalnak tünt Mikádó ,hogy ezt a problémát átérezze) ,hogy továbbiakban jogi útra vinném a dolgot.
Igéretekből ,magyarázkodásokból elegem van. -
ricsi99
addikt
Jelenlegi helyzet =0 se pénzt se kártyákat se kaptam!
kovi
Hsz -ben leirt párbeszédünk alapján Mikádó, stilus ill hozzáálásból lett elegem.
(ha szavatartó lenne ma már legalább pénz lenne nálam ,vagy legalább ph-s gyakorlat szerint az utalásról elküldené a másolatot vagy valami)
(Satan_Claus
ég a pofám ,de tényleg arra számoltam hogy küld kp-t ,igy lehet mégsem tudok ma hozzád menni, millió bocs ,hivlak még ma este és holnap mindenféleképp megyek)
t1
Én sem a több hónapja megvásárolt árra számoltam (pedig itt eltérő a véleményünk ,mivel a nagyker ugye annyit ad vissza,amennyi az akkor számlán volt) (én már ergo Mikádó ''nagyker'' -ének létezésében is kételkedem. Csak az ő szava bizonyítsa a létezését ,még gyakorlati tény ,(bescennelt másolat ,kitakart fejléccel vagy hasonló) nem.
Petek
Mikádó felajánlott cserét.... ráfizetéssel nagyobra. Ez után válogathattam volna az ő (1 hét gari val) árult kártyái közül -
ricsi99
addikt
Pontositom magam.
Nem tőled vettem a karikat hanem olyan emberektől, akik tőled vették. Igy kinél kell érvényesitenem? Már csak a tisztánlátás kedvéért?
Ha kifelejtettem volna valamelyik privit ,irj és kirakom. Igazad van Bann-t is megérdemelnék mivel megsértettem a ph-s szabályokat.
Más bazárosnak is volt velem problémája ,de a mai napig levelezem vele ,mindenféle probléma nélkül... söt mivel ő közölte hogy az adott termék nem lessz meg hamar igy csendben várok most is.
Elnézésed kérem ,ha számodra nem megfelelő helyen jeleztem ph-n hogy veled kapcsolatban rosszul értelmeztem pár kifejezést ,avagy biztos rosszul emléxem arra hogy hogy mennyi időt mondtál....lehet ezért nem törlök soha privit vagy msn üzeneteket ,hogy vissza tudjak olvasni.....
Amennyiben úgy látod hogy kihagytam a párbeszédünkből valamit ,vagy nem jól másoltam be jelezd felém.
Látom sértőnek találtad hogy az utolsó prividet nem másoltam be ide 1-1 ben. Levéltitokra vontkozó szabáylok szerint ugye nem is tehetem. Az előzőhöz viszont jóváhagyásodat kaptam.
Most még kérnék valamit
Néhány hírdetésedél láttam 1-2-3 év garanciát vállalsz.
Le irnád ide pontosan hogy mit jelent? Mivel nálam és nálad úgy látom nem ugyanazokat a fogalmakat takarja ez a szó.
UI:Aktuális piaci áron pedig ,azt az árat értettem amennyiért álltalában a kereskedők árulják. Amit te mondasz az kb 22-23k darabonként .Szerintem jól titkold a forrásod mivel itt mindenki (ph bazár) átlagban 10k val többért adja, lehet ők viszont más nagykertől más ''szerződéssel'' vásárolnak.
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
TE!
Nem a nagykertől vásároltam hanem tőled! Szerintem kutyát macskát nem érdekli,te honnét és mikor szerzed be a cuccot.Az a lényeg hogy a temék hibátlan legyen és ha vállalsz rá garit teljesísd! A hasznod iránt sem érdeklődik senki se!
Ha megírod hogy késik a gari azt meg lehet érteni.
Viszont te nem azt irtad hanem hogy a nagyker az aktuális piaci ár alatt bevette. LOL
Érdekes módon a többi ph-s bazárnál (és hivatalos kiskereket nem is emlitem) ,ott kissé máskép műxik.
Privát leveledben jelezted hogy elküldet a pénzt (vajon mennyi lesz?) ,ha igen holnap reggelre a számlámon lessz, ellenkező esetben ,mivel további privát levelezésünknek nem látom értelmét ,itt jelzem hogy leutazom Vácra egy személyes csevejre...
UI:idézet Mikádótól
''Amúgy meg szánalmas amit csinálsz. Remélem ez is megy fel az oldalra.''
Igen fel merem vállalni!
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
''szétszort és feledékeny...'' Mikádó ma sem utalt úgy tűnik....
-
ricsi99
addikt
Szia
1-et aludva rá ,én is kissé megnyugodtam.
Mivel eddig ''szétszort és feledékeny...'' volt én már nem bizom abban amit megígért....
1 kérdés foglalkoztat.....
ha leadok 1 terméket garanciába ,tudtommal nem változik meg a birtok viszony ,igy a termék még mindig az enyém. Honnét vette ő azt a bátorságot hogy a tudtom és engedélyem nélkül az én jogos tulajdonomat bárkinek( legyen az nagyker vagy bárki) a vételár alatt ő ''leadja'' ?
Nem jogos az az igény, ha valaki lead egy terméket garanciába akkor ugyan olyan terméket vagy ha ez nem megoldható (közös megeggyezés alapján másik terméket) vagy a vételárat visszakapja?
Mert most ez azt jelenti Mikádónál ha veszel 1 terméket xxxft-ért ér,t és 9 hónap múlva leadod nála ,visszakapod (jó esetben) a termék töredék értékét....
Minek lehet nevezni ezt? Odaadsz valakinek valamit és nem tud elszámolni vele...kijelenti ennyit ér! és az alapján (ha lessz rá ideje) utal? -
ricsi99
addikt
Én ha postázok cuccot mindig azt irom rá hogy alkatrész ,igy nem kell a kutyának sem, ha az lenne rajta hogy toronyóra láncal akkor biztos megnéznék hogy milyen
múltkor a nyugatinál a csaj a pultnál rákérdezett hogy milyen alkatrész.... modtam nem vibrátor
igy nem érdekes számára,aztán gyorsan elvittem másik postára nehogy ne higgyen nekem nekem és ''elvesszen'' a csomi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Ismét egy űdítő szinfolt vidította fel napjaim...
Korrektség magas fokát éltem át ''dechris'' kollégával
E-mail ben jelezte hogy kellene neki egy hirdetett cuccom. Felhívtam ,(ma 3 fele) hogy mikor ,erre mondta hogy nagyon sürgős ,mondom oké ,megbeszéltük hogy 1/2 5-kor találkozunk a Nyugatinál. 4.50 kor rácsörögtem ,mivel nem érkezett meg. Mondtha hogy már szinte itt van és jön. 5.10 kor próbáltam hívni... nem elérhető......
5.30 kor szintén hívtam, akkor már el tudtam érni és mondta hogy ''el kellett mennie egy helyre''... itt közbevágtam ,megköszöntöm neki hogy ennyit kellett várakoznom és lecsaptam a kagylót...
Ha dob egy sms-t ,hogy sorry nem jó azt megértem, de ezt?!...... -
ricsi99
addikt
Vitát nem akartam itt nyitni. Szerintem ez a topic arra van ,hogy ha valaki pórul járt itt le tudja irni. Számomra azért hasznos mert ha itt már meglátom valakinek a loginját hogy ''dicsérik'' azzal szemben óvatosabb vagyok. Jó tapasztalataim töbször voltak mint rosszak ,de hát ez van ,ezt kell szeretni.
Oncsi:
Nagy károm nincs, van még itthon hibás panelem (amit még nem dobtam ki),erről most fel tudtam használi a kábeleket igy a 2-ből most van 1 hibátlan -
ricsi99
addikt
csonkazsolti FEKETE PONT
Cseréltem vele egy ramot egy Hőmérségletszabályzó előlapra
Panem megérkezett....A 4 érzékelő helyett csak 3 db jött ,azoknak is el van vágva a zsinorja majd kézzel összesodorva és ! Cellux ! -al megragasztva... a 4 szabályzó hasonló modon kezelve és plussz az 1-ik törött, előlapi hang hoz a kábelek hiányoznak +táp csatihoz az átalakító szintén , Software cd manuál se volt.
Miután reklamáltam hogy ez igy nem kóser halál nyugodtan kijelentette hogy ő igy hosszabbította meg a 4 érzékelő meg rossz volt ,miután rákérdeztem a hiányzó dolgokra ,irta hogy ''éppen el kell mennie'' azóta nem irt....
Maga a panel háll isten működöképes... -
ricsi99
addikt
fatalka kissé unkorrekt [link] ,pósta beiktatásával rendeltem volna ezeket tőle (12k+pk). Felajánlottam hogy előre elutalom +1k póstaköltséget. Részére ez nem felelt meg csak utánvét . Beleegyeztem csak kikötöttem hogy semmi extrát ne kössön a póstán (értékbiztosítás ,elsőbségi,miegyébb) . Másnap jelezte hogy 2k volt a pósta. Kicsit morcosan de azt mondam rendben. Megjött a csomag (kb akor hogy 1 14'' es moncsi is beleférne), és 2900Ft volt a póstaköltség. Írtam neki hogy ez igy nem fer nem ebben egyeztünk meg és tegnap még csak 2k ról volt szó,igy amit letagadott (vagy hazudott) azt ha van benne gerinc küldje el. Mentegetőzött miegyébb ,nem akarja rendezni.
2. meglepetés amikor kinyitottam a csomagot ,hogy az alaplaphoz nem volt hátlap és semmi kábel. Hál isten amúgy a cucc működik
Jah és már nem lehet elérni msn-en sem... -
ricsi99
addikt
Le lettem b@...va mert leirtam ide valakiről a véleményem.....
Kinek nem inge ne vegye magára..... -
ricsi99
addikt
Félre rakatott egy kártyát majd 3 nap múlva lemondta pedig előtte vagy 3* ákérdeztem hogy biztos e. neve ''fps8''
Úgy látom most is több topicban tutit ígér.... -
ricsi99
addikt
Ismét egy (NEM) kellemes tapasztalat.
Hétfőn édesanyám multifunciós (MP390 -es) nyomtatója ''Megtelt a festékhuladéktartály'' üzenettel megállt.Ilyenkor még lehet egy 20-50 nyomtatni de a következő patroncserénél szó nélkül letilt a nyomtató! Mivel otthon dolgozik vele nap mint nap ,ezért felhívtam ''hanka''-t itt a ph-n mert ő azonnalra vállal ilyen tipusú hibák javítását [link] idézem:
''EPSON, CANON NYOMTATÓ JAVÍTÁSA!
- Canon esetén ''Hulladéktinta gyűjtője megtelt''
- Epson esetén ''A nyomtató egyes belső alkatrészeinek lejárt az élettartama''
hibaüzenet javítása és fejtisztítás. Ilyen hiba esetén a LED-ek (felváltva) villognak.
Ár: 2300.-tól 3500.-ig (típustól függően változik)
Cím: Bp., Hungária krt. 7.
Tel: 06(20) 212-4757''
Felhívtam ,mondta semmi gond ,vigyem nyugodtan minden epson canon típusú nyomtatóhoz van felszerelésük. Mondom ok ,de előtte azért még elküldöm privi-ben is a nyomtató pontos tipusát. (Biztos ami biztos)
Ezt a választ kaptam rá:
''du.3-tól este 7-ig jöhetsz
ár: kb. 6500. pénz''
hát mondom több mint 3500Ft ,de egye fene sürgős a cucc
Öcsémet megkértem bevitt kocsival ,mert én utánna (este 7) megyek melózni.
Odaértünk... elővette egy könyvet és mivel sok funckiós ,minden funkció után feljebb srófolta az árat ,a végösszeg 7900ft volt!!!!
Úgy voltam ha már itt vagyok nem érdekel csak csinálja meg!
Vittem megammal egy gagyi epsont is ami kb 1 hónapja ugyan igy megált ,de mivel régi ócskavas ezért halogattam meg nem foglalkoztam vele ,de most mondom ha oda megyek elviszem azt is. Erre a tipusra 4500Ft mondott! Erre majdnem kiröhögtem ,és mondom annyit nem ér az egész hadjuk,mikor látta hogy nem vagyok hajlandó semmijen alkura ,elválalta 2500Ft ért. Azt mondta 10 perc az egyész (Mind2 nyomtató)
kb 10 percnként mindig szólt hogy még mindig nincs kész mert ez annyíra új tipus ,hogy még nem talált hozzá megfelelő softwaret (Én tavaj tavasszal amikor megvettem ,már egy nagyker mélyéröl ,került elö. mert már nem gyártsák ezt a tipust. (24-es patron) !!!)
50 perc után mondtam ,hogy nekem mennem kell melózni!
Erre mondta hadjam ott még küzdenek vele.+ a kissebb nyomtatónak nem is a festéktartály a baja anem fej hibás!!!
Nekem itt már tele volt a hócipőm mert se az ár ,se a hozzáértés-t ,se a hozzáálást nem találtam igazán nyerőnek.
Itt visszaadta a pénzt, MIVEL ELŐRE ELKÉRTE!!!!
No én be melóba öcsém haza.
Nos Este még felhívott hogy visszarakta a mp390-es nyomtatót ,és valami Service hibaüzenettel áll és nem működik.
reggel hazamegyek ,és megnézem mit ír ki a nyomtató.
Attól tartok ,nem hogy nem sikerült megcsinálni ,hanem valamit tönkretenni sikerült a nyomtatóban. Igy nem elég ,hogy feleslegesen elmentem hozzá ,hanem el is romlott és ugrott is így a garancia, igaz nem sok még 1-2 hónap, de ha újat kell vennem vagy beveszik a szervízbe és 2 hétig rajta ülnek ,és csengethetek vagy 20k-t akkor sem érzem hogy jól jártam volna...
Nah röviden ennyi -
ricsi99
addikt
válasz
YouCanCANON #183 üzenetére
Jim Tonic
(PH! addikt)
nekem tavaj nagyon nagyon + tapasztalatom volt vele,(Mondjuk én előre utaltam) ,nem tudom mi történhetett vele -
ricsi99
addikt
Hi!
Jött egy ''Heureka'' nevü tag.
Eladtam neki egy 9800-se karit ,levette a hűtőt ,telenyomta ezüstpasztával vajd visszahozta ,hogy szar ,nem megy nála. Természetesen ''ő semmit sem csinált hazavitte és rögtön nem indult'' , nekem nem szólt semmi.
Miután észrevettem ,mondtam neki így ez nem garis, de lazán kiröhögött és ezt írta.
''Szia
Ha teljesen lepucoltad, akkor mitől zárlatos. Nálam indult a gép, csak kifütyülte.A lapom is működik rendesen. Ha a paszta vezeti az áramot és zárlatot csinál,(van itt 9800xt az is tele van baszva ezüstel mégem zárlatos és megy) akkor most nem tudnék neked irni, mert procimon is az van és az új VGA-n is. A kártya egyszerűen szar volt, és kész. A második leveledet pedig meg sem kaptam renden? nekem is van ismerősöm a hatóságnál. Ja és ha nem fenyegetőzöl azonnal akkor lehet pozitvabban állok a dologhoz. Te nem tudod bizonyitani hogy jó volt a kártya és azt sem én basztam volna el.
Üdv Attila''
Ja .a kártya teljesen halott ,azt a lapot is lazán elégette amiben ,2 óra pucolás után beleraktam....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest