- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
"A gond csak az, hogy azt hiszitek a fekete pont osztogatással, majd jól kiszűritek a csalókat."
Miért? A rendőrök azt hiszik ha a trafipakszozással megszűnnek a gyorshajtók az utakon? Vagy ha a dohányárura ráírnak pár elrettentő szöveget, akkor senki nem fog dohányozni?
Senki sem ilyen naiv, de kell ez a rendszer (még ha nem is tökéletes -létezik egyáltalán olyan?-), mert jobb mint a semmi (ha már egy ember megmenekült egy átveréstől amiatt, mert látta hogy van egy/több feketéje az illetőnek és úgy döntött inkább nem, akkor szerintem már múkodik
)
-
Dr. Romano
veterán
Én sem vágom ezt az anyagi káros dolgot... meg kellene várni amíg kárt okoz és csak utánna kapná meg a feketét?
Közlekedésre lefordítva így nézne ki ez a dolog:
Van egy veszélyes útkanyarulat (megbízhatatlan tag). Egy két ember elmondja hogy vigyázni kell arrafelé, mert különben baj lesz, de jelzőtáblát (feketét) nem raknak ki, csak akkor ha már megtörtént az anyagi kárral járó baleset.
Hát köszi... -
Dr. Romano
veterán
Látom zajlik az élet megint...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Intelligencs #7113 üzenetére
Hát igen... ezen én is elcsodálkozom néha...
-
Dr. Romano
veterán
A telefonon tényleg nem érdemes spórolni, de ha még is elsődleges, akkor ajánlom a FreeCall-t. Vezetékest 5 percig tudtok hívni (új reg-gel megint 5 perc
)
-
Dr. Romano
veterán
Huh mi megy itt... Addikt VS Addikt... hmm ilyen sem volt még
-
Dr. Romano
veterán
Ha nem teheti meg akkor értesíteni kéne róla emberünket, mert sztem ő ezt nem tudja.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Egy itteni PH-s tag aláírásában találtam ezt az üzit:
"2008-02-18 00:00:00 utan kelt privat uzenetek eseten fenntartom a jogot, hogy tovabbi figyelmeztetes nelkul kiadhassam harmadik fel reszere."
Ha ezt komolyan gondolja, akkor ezt tényleg megteheti a másik fél beleegyezése nélkül is?
Tehát ha nekem is ez lenne az aláírásom, akkor büntetlenül megtehetném én is? (cool lenne)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #5653 üzenetére
Tehát akkor ezekszerint ebből a topicból már nem kerülnek pontok a megbízhatósági oldalra? Mert ha ez így van, akkor magának a topicnak már nem sok értelme lenne...
-
Dr. Romano
veterán
Huh de felpörgött a topic
-
Dr. Romano
veterán
Jó lenne még ha valaki az apróhirdetések "menüre" klikkel, akkor feljöjjön valami figyelmzetetés, vagy a fejlécbe kéne tenni linkeket, hogy honnan lehet értesülni a többi tag megbízhatóságáról, mert ezeket a helyeket még most is viszonylag kevesen ismerik...
-
Dr. Romano
veterán
Mindenkire rá kell keresni és legjobb mindig itt kezdeni. Ezzel kellett volna neked is...
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #5443 üzenetére
Én is nagyon remélem hogy nem így lesz
(kb. olyan mintha egy országban kormányváltás után kiengednék az összes rabot a börtönből... hogy mindenki 0-ról induljon)
Na jó nem a legjobb hasonlat -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #5425 üzenetére
Az nem is baj, van alternatív topic...
-
Dr. Romano
veterán
Valaki dobjon már egy privit erről a titokról, mert most emiatt nem tudok majd nyugodtan eludni...
udi
Az nem jó stratégia, azzal max. csak a modik kedvence leszel
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #5078 üzenetére
toomi hajrá!
Nem semmi mennyiséget kell ledolgozzál. Ha azt akarod hogy téged is jutalmazzanak akkor ne legyél sóher/lusta!
Minden vevőnek adj pirosat aki korrekt módon viselkedik veled szemben és ezt írd is meg neki, így nagyobb eséllyel kapsz te is pozitív értékelést, mintha csak ülsz és várod a sültgalambotLényeg hogy gyűjts össze min. 50 pozitívat és akkor már okésabb lesz az arányod!
-
Dr. Romano
veterán
Azért meg kell fenyítselek szóban téged, egy két napos újonccal akartál üzletet kötni
(jójó... lehet ez hülyeségnek hangzik, meg hát a személyes átadás azért bizalmat gerjesztő dolog meg stb... de akkor is...)szucsati
Miért nem használod inkább a PH megbízhatósági oldalt, minthogy itt keresgélnél?
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
"Álljon már meg a lovasút,az hogy valamikor esetleg belépek pár percre,az nem azt jelenti hogy egyből megnézem a priviket."
Ezen megakadt a szemem... Szerintem azért a privik fontosabb dolgok mint holmi Fear topic
(elnézést minden Fear fantól
)
Legalábbis ha én meglátom hogy privim jött egyből arra klikkelek, bennem van a hiba? -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3700 üzenetére
Tudom már nagyon este lehet és már annyia nem kapcsolok gyorsan
, de:
Miért kell 2 vagy 5 hónapot várni arra hogy újra te szerkeszd a pontlistát? (mi fog történni 2 vagy 5 hónap múlva?)
És addig mi lesz a listával? -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3696 üzenetére
Így van!
Ne engedjétek hogy a gonosz Táp káoszba folytsa PHfölde egyik igen hasznos topicjátÉn már kifejtettem véleményemet neked priviben azt veheted a "van rád igény" listába egy + bejegyzésnek
Azonban azt az "idős dolgot" még mindig nem értem... mihez is kell idő és ennek mi köze van a szintlépéshez (vagy mivan??)?
-
Dr. Romano
veterán
Srácok, szerintem ez már picit unalmas....
A témát ismeri már egész PHfölde, szerintem ezen már nincs mit ragozni, hagyjunk teret mostmár az új problémáknak szerintem.... -
Dr. Romano
veterán
Azért lol hogy mi van itt.
Azt hallottam már hogy a táp a PC egyik legfőbb alkatrésze és ha nem megfelelő akkor akár az egész gépet kinyírhatja, de hogy még a PH-n belül is ekkora változásokat tud okozni, és embereket haragíthat egymás ellen...nos a jövőben én nagyon óvatos leszek inkább a tápokkal
Mindenesetre Great ne viccelj. Gyere és csináld tovább. Ha lenne vmiféle (bizalmi)vote tuti megnyernéd!
Tehát mintha mise történt volna -
Dr. Romano
veterán
válasz
old gray #3476 üzenetére
Én idáig csak egyszer postáztam, de a legjobb embernek! Meg is lett az eredménye
(a fényezést én sem hagyom ki
)
Ha postázok akkor csak olyan emberrel fogok üzletelni aki "elismert" itt a fórumon (mint pl. Lejszi volt).
Egyébkéb esetben meg csak személyes átvétel jöhet szóba. Ezzel a taktikával eddig még senki nem vert át (kopp-kopp) (igaz a lehetőségeim is behatároltak személyes átvételkor) -
Dr. Romano
veterán
válasz
afterburner_ #3434 üzenetére
Mekkora szemét állat ez....
Most ide írnék olyanokat, hogy emaitt bannolnának, így nem teszem... -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3409 üzenetére
Vagy csak újrareggeltek...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Racecam #3284 üzenetére
Nekem nincs bajom djtoomival, (és hogy ne is legyen, üzletelni soha nem fogok vele
) így most nem róla beszélek, de ha valaki átver sok embert és nem kap bannt (ami már fura...
), akkor szerintem az a minimum hogy jól megalázzák (legalább is ha engem vert volna át én így éreznék)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
RoyalFlush #3260 üzenetére
Szerintem sem, de lehet... Sőt az is lehet hogy énis djtoomi vagyok, vagy greatchaos is titokban.
De ki tudja... a djtoomik köztünk járnak -
Dr. Romano
veterán
Nem egyedi az avatarja
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3147 üzenetére
Vááá miért kellett avatart cserélj.
Elsőre azt sem tudtam ki vagy... -
Dr. Romano
veterán
Huh mi megy itt!
djtoomi valamit tuti nem jól csinálsz ha ennyi panasz érkezik rád
Én elég sok emberrel üzleteltem már és soha senkivel nem volt gondom (kopp-kopp) nem tudom te mit csinálsz, de egyet jegyezz meg és abból nem lehet gond:
Bármit mondasz a másiknak azt tartsd be mindenképp, ennyi... Ha ez megvan gond nem lehet.Egy PH! addikttól már elvárja az ember, hogy minden oké legyen vele
-
Dr. Romano
veterán
Imádom ezt a topicot, lassan már mintegy igazi krimi
(vajon ki a tettes, djtomi vajon az akinek mondja magát vagy esetleg ő a bratyó is? esetleg az anyja igazából az apja és a macskája a kutyája...bocs estefelé már hülye vok
)
-
Dr. Romano
veterán
Huh... hát itt zajlik az élet....
-
Dr. Romano
veterán
Eddig akivel én is bizniszeltem mind korrekt volt.
Csak azért tűnik úgy hogy sok a csaló, mert itt ebben a topicban ez a téma
Ha átmész a kivel érdemes üzletelnibe, akkor láthatod az sokkal jobban "pörög" (több hsz kerül oda mint ide, szvsz a tisztességes emberek vannak többen!)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
BULLMASTI-F #2078 üzenetére
A legszomorúbb az hogy már én akkor tájékoztattam, mikor először felmerült itt a neve, de azóta még csak nem is reagált rá se itt sem priviben, tehát érdekes...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #2071 üzenetére
"sztem az ember nem 18k-ért adja el a becsületét..."
hajaj.... tudnék mesélni
Aktív témák
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest