- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Hekxer
tag
válasz
akoska07 #8516 üzenetére
Üdv
Én ördög1015-re hívnám fel a figyelmet!
Volt egy hirdetésem amiben egy Eheim 1046 (12V)-os pumpát hirdettem!
Ő megkeresett hogy érdekelné (priviben, msn-en is ami megvan)!
Egyeztetés után mondom jó postázom neki
Amikor megérkezett ő először avval jött hogy hiányzik az eleje (mire felvilágosítottam hogy ennek nincs olyan takaró cucca)!
Aztán meg hogy a szállítás közben elrepedt a hátsó kék müanyag egy része!
Végül pedig annyi írt hogy próba után utal nekem
miután megadtam a számlaszámom ami kb 1 hete volt és többszöri privátra sem reagált!
Tegnap ahogy bejelentkezett el is tűnt!
A kár ami ért 6k postával együtt ami most pont hogy kéne nekemMegvan a címe és a neve is!
Ez volt a hirdetés : [link]
-
balazs_t
tag
válasz
akoska07 #8494 üzenetére
A leírtak alapján ez a tipikus "sunnyogó-átb.szás"...
"nem nagyon verem át csak egy kicsit...". Lehet mondani, ahogy nekem is mondták, hogy nem voltál elég ravasz, szemfüles és körültekintő stb... de szerintem nem ez a lényeg, hanem hogy átvertek és kész...
egyébként milyen RAM volt ez, sima DDR ugye? -
válasz
akoska07 #2084 üzenetére
Én most vettem tőle 2 napja egy Q6600-ot, és teljesen korrektűl viselkedett, sőt még azt is megtette hogy csak az én kedvemért! 5 ugyanolyan procit tesztelt, le hogy csakis a legjobbat kapjam. Telefonon is beszéltünk csakúgy mint msn-en, gond nélkül felvette mindig a telót. Nekem is volt hogy mondta, visszahív mert vevők mentek hozzá, de rá kb 5-6p re vissza is hívott. Előre utaltam a proci árát, 1nap alatt a proci itt is volt.
Szóval én teljesen korrekt Úriembert ismertem meg a személyében, remélem sok közös üzletem lesz még vele. -
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #2084 üzenetére
őő kicsit ellentmondanék ennek a felejtsük el ezt az embert dolognak. én a második procimat veszem ettől az embertől és mindig kiválogatta a nekem kellő fpo-s darabot és semmilyen fennakadás nem volt az adás-vétel során. ahogy olvasom pár hsz-szel később megvan a miért szerintem legyél kicsit megértőbb.
áhh látom rendeződött is az ügy. -
Armando_19
őstag
válasz
akoska07 #2084 üzenetére
Hallottál már olyanról, hogy munkahelyi körülményei miatt kicsit korlátozva van valamiben? Mondtam neked, hogy azért küldj egy Emailt arra a mailcímre amit mondta, hogy a kolléga is foglalkozni tudjon vele? Mellesleg, azóta sajnos elvesztettem azt a kártyát, amin kerestél, és nem tudom hogy merre van, ezért is van mobilszám változásom. Egyenlőre még nincs is kártyám, bár ez gondolom senkit nem érdekel. Fura mód, valaki/k, akik küldtek E-mailt a megadott címre,amit minden futárral való küldés mellé elmondok, megkapta a Core2Quadját már ma, és tesztelte is!
Na de mind1, ne follyunk bele itt szőrözős részletekbe, sajnos nekem nem volt velem jó tapasztalatod, van pár ember akinek még nem más ügyből kifolyólag, de azt utólag rendezni tudtam.
Szerintem még ígyis több ember van, aki azt tudja nekem mondani, hogy hű de korrekt voltál köszönöm, hogy kiszőrözted 40 proci közül a nekem legjobb széria számosat, stb stb...
Sorolhatnék itt sok, PRO-Contra dolgot. Persze, néha vannak kis gondjaim, de akivel sikerül összehoznom egy bizniszt,soha nem mondja azt, hogy fúúú te átvertél. Valahogy mindíg elégdett emberek távoznak tőlem...
Na mind1, döntsön a bíróság
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest