Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
poffsoft #7003 üzenetére
Vitatkozzál egy elektroműszerésszel nyugodtan.Magarázd meg hogy ez a kafa mikróba sütni a panelt.Amig nem a szervizünkbe hozol ilyesmit nemérdekel.De amúgy simán kiszúrható a dolog halkan jegyzem meg.Más kérdés hogy sok helyen nem kirlódnak vele ha nincs égésnyom kicserélik és megy vissza a gyártóhoz.
-
Weaver
senior tag
válasz
poffsoft #6766 üzenetére
amikor Győrből felkerültem 2 évre BP-re tanulni még általánosban tehettem én jót rosszat, lehettem kedves vagy paraszt én minden osztálytársamtól ugyazt kaptam: tahó, mucsai, falusi, sötét, paraszt, ... sorolhatám még a kedves jelzőket. ez van. BP-inek lenni kiváltság és oda csak születni lehet.
-
eziskamu
addikt
válasz
poffsoft #6766 üzenetére
Ez nem igaz
Én is vidéki vagyok, és a helyi tehenészetben vagyok rendszergizda és iganis értek a tehe... khm akarom mondani a számítógépekhez, legalább is megfejtem a titkukat, bár 1 hónapba került míg kiderült 220-rúl működnek és nem szalmárúl .
Ja és FODOR SÁNDOR (nem a gabika) MONNYON LE ! -
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft #6745 üzenetére
[link]
milyen megvetendő vagyok,, ma reggel reagált a kolléga (amellett, hogy zárta a hirdetést). Az üzenet lényege:
ne szemétkedjek, mert egy nyomorult vagyok, és ha elqrtam a videokártyát, az az én bajom, és nemaz ő hibája, hogy nem értek a számítógépekhez (lol) /méééér? Én állítottam valaha is valakinek, hogy értek a számítógépekhez???/ ehhez nem fűznék hozzá semmit, de a kedvenc témámat is természetesen felhozta:
a vidéki parasztok maradjanak a tehenek mellett!
szívem szerint kérném neki a harmadik feketét (ugyanazon üzlet miatt), kizárólag emberi korrektség miatt
Most viszont már nagyon érdekelne fővárosi kollégák véleménye (nevezzük közvéleménykutatásnak): Akinek a bejegyzett állandó lakcíme nem Budapest közigazgatási területéhez kapcsolt, az kizárólag szarvasmarha-tenyésztő szakmunkásként élhet, és keresheti a kenyerét???
/Most azon apró ténytől persze tekintsünk el, hogy piciny falum időközben egyébként a közigazgatástól városi rangot nyert./
-
Egon
nagyúr
válasz
poffsoft #6745 üzenetére
LOL, nem is figyeltem, hogy csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnom.
Egyébként amikor figyelmeztettem, hogy picit el van billenve, szálljon le a magas lóról; illetve hogy nagyon LOL csávó, és tartsa meg a szart amit árul, egyből megkaptam a "nyomorult csöves" és a "pöcs" jelzőt... Nem semmi az arc. -
Chaser
legenda
válasz
poffsoft #6733 üzenetére
Tanulópénz...nem utalsz előre olyannak, akinek nincs itt komolyabb előélete, bár úgyis meg lehet járni, nekem dj tomikával sikerült anno
közel járt hozzá a gyerek, hogy 10k-s benzinktsg-et rááldozva 200k-s fogpótlást intézzek neki..
Ha kell még vga, valszeg van egy GB 7200gs-em, dvi/dsub/tvouttal, passzív, 3k+posta, de még nem biztos.
Nem gondoltatok még arra, hogy az ilyen kötsögöket fel kéne négyelni? Én igen...remélem egy modi kivágja.
szerk: #6740 Egon: Ezexerint az mellett hogy kötsög, még pofája is van, monitor elöl
-
udi
őstag
válasz
poffsoft #5671 üzenetére
Ha nem csináljátok tovább akkor feleslegessé válik a topik..ami nekünk és talán mondhatom hogy az egész ph-aprónak nagyon rossz lenne.
Mi az oka ennek hogy nem viszitek fel??Ha rendesen ki van vesézve a téma és többen is rábökitek a fekete jogosságát akkor simán lehet is felvinni,max egy két extrém esetben lehet utólag finomitani a dolgon.
-
magi20
senior tag
válasz
poffsoft #5264 üzenetére
miért kellett volna tőled negatívot kapnom.kevered a szezont a fazonnal.
azt kérdeztem te írtad-e be,mert senki sem tudta ki véste be,csak úgy felkucorodott magától.Szerintem tök normálisan írtam most is le a problémámat.-nem tudom mi a bajod ezzel a stílussal.sry hogy megmertem szólalni.
Én csak azt mondtam,hogy ennyi erővel a múltkoriért te is kaphatnál eggyet.
De nem érted a problémát,lehet tényleg én vagyok a hülye.---de nemkell 200-as IQ ahhoz hogy meg lehessen érteni.DYDIMAN-----miért bannolt?---már leírtam neked is.
A Faszláma szóért.----de rögtön utána 1-2 hsz-el elszállt a kapd be szó-és a bazd meg szó.-nemtudom akkor is szóvá tettem,hogy akkor ez hogy is működik?-furán oszlik meg a fekete pontozási lista,meg a bannolási lista is.-érdekes,modinak szar napja van hopp 1-2 nap bann.
Netán megkülönböztetés van?-nem biztos nem,csak félreértettem.
-
kornel8585
tag
válasz
poffsoft #5046 üzenetére
igen,eggyeztettünk.2hete pénteken feladtam 8k-t postán.aszt mondta múlt hét szerdán feladja.jelenleg semmi nem jött még.azt mondta csütörtökön visszajött neki a csomag mert elírta a címet.mondtam neki írja le a kísérőokirat számát,de aztmondja nem tudja mire gondolok.tegnap leírtam neki,ma feljött de nem írt.
-
-
mopi
tag
válasz
poffsoft #4499 üzenetére
sziasztok. már tt is vagyok, csak ugye az embernek nincs mindig ideje gép elött ülni. először is a "csunyabeszédet" ő kezte, lecigányozott, miután mondtam kedden vagy szerdán ha még meglesz pénteken/szombaton akkor cserélhetünk. meg 22-én kezdtük, egy hetet meg nem rakom félre senkinek a telot...(26-n történt a baleset(csunyabeszéd..) miután szidtuk egymást, ő közben másnap el is adta a teloját(gondolom már 26-n tudta), amit cseréltünk volna. szurkálás kép beirt 2 hét után a topikomba, hogy még nem kelt el a telo?.... plusz a többi hirdetésembe is beirt, üzletrontásképp! jelzem én is korrekt vagyok azzal aki velem is az, de egy hétig foglaló nélkül szerintem senki nem teszi félre a telot, kivéve ha nem sürgös neki. meg szerintem komoly emberek mint ő mondta magáról telefonon nyomatékosítják szándékukat, vagy egyéb komolyabb lépést tesznek. kihagytam valamit?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
poffsoft #4371 üzenetére
404 not found
akkor most meddig is van frissítve??? -
Dani_kp
addikt
válasz
poffsoft #4350 üzenetére
Így is engedtem az árból 1k.t. Mert ugy volt h 10 +posta és mondta h legalább 1k. engedjek, mondom jólvan (de hozzá teszem lett volna rá másik vevő is 11k.ért de már 1 hónappal előtte odaígértem neki és az igéret az igéret...), mert nekem "sürgősen" kellett volna a pénz, de mostmár mind1.....most egyenlőre ráér 1-2 hétig de remélem h nem ilyen későn utalja a pénz msáik felét. Az haddján h Ph-ra nem jár fel, de utoljára msn-en kb. 1,5 hete volt "elérhető" utoljára, de sztem letiltott vagy törölt, ezen kivül a mail-okra se válaszol. Amugy meg azt mondta akkor h csak akkor "jön" fel Ph-ra ha kell neki valami, de könyörgöm ha írnak neki PM-et vagy írnak hsz a hirdetésébe akkor honnan tud róla? mondjuk a hirdetésbe megadta az msn címét. Minden esetre többet nem bizniszelek vele, és ezentúl senkire se bízom a csomag felrakást
, majd én megcsinálom. Addig is várom a pénz másik felét....
-
törölt tag
válasz
poffsoft #4307 üzenetére
én sem fogok kardoskodni a feketék mellett, amit kifogásolok, az a hozzáállás volt, ami a feketével nem távolitható el. Meg, hogy mennyire bölcs dolog úgy hatalmat adni valakinek, hogy esetleg visszaélhet vele bármiféle kontroll nélkül.
Nincs harag, meg semmi ilyen, de ez esetben tényleg elgondolkodtató, hogy mennyire a valós képet mutatja a topic. Sokan ezt veszik alapul nagyobb összegű üzletek lebonyolitására, nálam pl, volt egy srác, aki egy laptopot és vissza is irt, hogy nagyon nem bánta meg. Ha viszont, nem túl valós adatok is bekerülnek, akkor az egész értelmét veszitheti.
Ezt csak mint kereskedő irom. Tudom hogy több ember sok munkája van benne, és sok embernek segitett. De a képnek szerintem hitelesnek kell hogy legyen. Azért, mert valaki ujonc rágalmaz engem, meggyanusitani valakit bármiféle ésszerü alap nélkül, aki emiatt feketepontot kap, ami miatt esetleg nem fog tudni úgy üzletelni, ez nem túl kecsegtető igy.
Javaslom, hogy legyen valaki, aki a megfelelő igazságérzékkel rendelkezik, párttatlan, vagy legyen 2ilyen ember, és rajtuk keresztül menjen. Valósabb képet adna.
Nos, én egyvalakit ismerek, (sajna, utóbbi időben kicsit összekülönböztünk), de az esetek nagyrészében igen jól látta át a dolgokat. Ő pedig Speed lenne. -
Dani_kp
addikt
válasz
poffsoft #4234 üzenetére
Az jó ha nincs benne hiba
Tényleg nem bíztatóak a jelek, de azért én bízók benne h utalja a pénzt előbb vagy utóbb...
Adok én neki időt, de legalább msn-re feljönne és írna h nem ugy alakulnak a dolgok (azt hozzáteszem h haverjának épít gépet...) vagy h nincs ideje elemenni vagy lusta vagy tudodm is én és akkor nem is idegeskednék ezen..... -
Johnny
senior tag
válasz
poffsoft #4029 üzenetére
Aztán mitől lenne ez bárkinek is bármilyen pont ?
Óvodás stílusban összevitatkoztak, ennyi. Én nem látom, hogy bárki is megpróbált volna bárkit átverni, megkárosítani. Én is tiltottam le már más privijét bunkó stílusa miatt, ha megkérdezték volna, neki biztosan az lett volna a normális. Nem vagyunk egyformák. -
Sipi16
őstag
válasz
poffsoft #3938 üzenetére
Igen nyugodtan kaphat feketét. Egyszer felhívtam akkor azt mondta, hogy volt a postán és nem jött neki semmi. Utána felhívtam a postát... 1hete állt ott a csomag. Gyorsan hívtam, de nem vette fel. Ezek után leírtam sms-ben, ha valaki nem tud beszélni talán olvasni tud. Semmi válasz. Ma hozta vissza a postás. Régen találkoztam ennyire passzív vevővel...
-
magi20
senior tag
válasz
poffsoft #3820 üzenetére
Sehol,félreértelmezted,ugy értettem hogy te írod be,és lényegében te döntöd el hogy feket-ét érdemel-e.
csak írtad hogy volt nézeteltérésünk üzlet kapcsán.
végignéztem az összes privimet,mert 1-et sem töröltem ki reg óta,és semmi erre utalo nyomot nem találtam.-nem is nagyon emlékszem hogy ezenkívűl bármikor is beszéltem volna veled. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
poffsoft #993 üzenetére
Lassan már az 1000.hsznél tart a topic, és majd az elejéig végignéztem, nem értem, miért támadtok engem ezzel az off-témával most nagy hirtelen. Egyszerüen nem értem, vagy az van, h csak nálam borult ki a bili?? Akkor sorry, biztos én húztam a legrövidebbet.
Leírom, egyszer és utoljára, talán még túlélhető. Én nem akartam offolni, egy hszt volt szándékom beirni, amiben elmondtam valamit, de mint mostmár kiderült, innenstől fogva mióta h én beírtam, már mindenki háklis az offokra. Eddig nem, mostmár igen..
Befejeztem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest