- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
lajosx #14744 üzenetére
Igen odaadtam, mivel előtte már elvitte a vga értékének a 2-2.5x-ét, volt nálam személyesen 2x is (Dunántúlon lakik, én meg Szabolcs megyében) és addig midig minden rendben ment.
Ment postán/futárral is neki cucc, akkor megjött szinte időben a pénz.
Szóval nem feltételeztem, hogy ez lesz. Sőt közben kiderült hogy nem jó karit küldött a nagyker, ezért még azt is letelefonáltam neki, hogy ha bemegy kicserélik neki a kártyát mert amit elsőnek kapott az nem referencia volt, és kérte hogy cseréljük ki mert a vízhűtőblokkja nem megy rá. Mellesleg időközben mikor nem tudott fizetni, ilyen-olyan indokokra hivatkozva, akkor felrakta a kártyát ide a ph-ra eladásra asszem 85K-ért.
Én ekkor felajánlottam neki, hogy küldje vissza a karit, +30k-t és el vagyunk intézve. Természetesen jöttek a kifogások, a vga-t levette, hogy majd most lesz kp-ja abból kifizet stb stb. Persze a mai napig nem fizetett ki. Amikor ide jöttem elsőnek beírni hogy érdemes vigyázni vele, felhívott és azt mondta, hogy ezek után ő úgy érzi nem is kellene kifizetnie, meg még neki állt feljebb. Egy majd 1 órás telefonbeszélgetés végén megegyeztünk, hogy ha június 20.-ig nem tudja eladni a törött autóját (ebből akarna kifizetni elvileg) akkor visszaadja a vga-t és a 30k-t. Most meg közölte hogy kellett a pénz és eladta a komplett gépét. Ma voltam az ügyvédemhez, a héten megindítom ellene a Fizetési meghagyásos eljárást, és ha ez nem lesz elég akkor bírósági ügy lesz belőle. -
válasz
Shkiz0 #14353 üzenetére
Nos újra ide kell, hogy jöjjek.
AirBooms alias Várda Zsolt a mai napig nem rendezte a tartozását, holott telefonon történt beszélgetésünk után abban maradtunk, hogy ha június 20.-ig nem tudja eladni a törött autóját és nem tudja egy összegben kifizetni a 115.000 forintot, akkor visszaadja a ki nem fizetett GTX 580-at illetve + 30.000 forintot.
Én türelmesen vártam (ekkor már több mint 2 hónapja) de megint csak üres szavakat, ígérgetéseket kaptam, mivel közölte eladta az egész gépét mert kellett a pénz. Most amikor kérdőre vontam (igen mert azóta napi szinten feljár a ph-ra csak más nickel) még neki állt feljebb, ezért úgy döntöttem nem fogok várni 07.24-ig ameddig haladékot adtam neki a fizetésre, hanem a holnapi vagy a keddi napon rendőrségi feljelentést teszek ellene.
Egy utolsó, hazudozó nyomorult féreg (elnézést, de már nem tudok mit mondani rá), aki mindent meg tud magyarázni, mindenre van kifogás, de amikor fizetni kell akkor már nem olyan nagy fiú.
Mindenki kerülje el nagyon messziről, senkinek sem ajánlom! -
válasz
AirBooms #14325 üzenetére
Igen le is telefonáltam, a csere lap is megérkezett hozzájuk ezért is állok most az egész előtt értettlenül. Tartozás ide, vagy oda, az üzlet az üzlet én tartottam magam ahhoz, hogy annak ellenére hogy tartozol, intézem a garit, pedig megtehettem volna hogy addig nem.
Sajnálom hogy nem adtak akkor neked ott másikat, holott pedig a mai napig ott van náluk a lap, mert direkt mondták hogy rendeljek le egyet.
De ha felhívtál volna, vagy valahogy értesítettél volna akkor akkor elintéztem volna neked.
Ezt a lap árát beszámítjuk dolgot meg miért nem említetted eddig sehol?
Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
És hogy ne ide szemeteljünk, továbbra is úgy vagyok hogy tartom magam a fentiekhez.
Ha péntekig megkapom a pénzt, akkor visszavonom a feketét, ha nem akkor nyugodtan lejátszhatjuk. -
válasz
AirBooms #14322 üzenetére
..."péntekig szinte száz százalék, hogy ment volna a lé." Te is tudod nagyon jól, hogy ezt már 100x halottam, és nem jött. És úgy gondolom igenis, 2-2.5 hónap után beszorulhat nekem is a zabszem, mert ez idő alatt sajnos nem ért el hozzám a pénz.
A garanciás ügyintézéssel kapcsolatban pedig legalább 2x írtam hogy rendben ment e minden, illetve hogy egyáltalán mi is van, 1x se írtál vissza hogy mire jutottál. Érdekes mód nekem 1 szóval nem említetted hogy nem adtak helyette másikat. De várom privibe akkor hogy most mi is van.
Mellesleg amint azt neked is elmondtam anno, és másnak is elmondtam, hogy mivel nagykergaris nem úgy van ám hogy te vagy bárki csak úgy gondol egyet és beslattyog hogy "helló lapcserére jöttem". Te mondtad hogy neked jobb lenne ha nem kellene hozzám elküldened a cuccot, és mikor én elintéztem küldjem neked vissza, hanem azt mondtad úgyis jársz Pesten akkor elintéznéd magad.
"Az, hogy nekem bármit is eladtál, nehezen bizonyítható, de megpróbálhatod" Erre pedig nem nagyon kell mondjak semmit, rögtön az első mondatodban választ adtál.
"Mivel tiszta lapokkal játszottunk, nincs értelme privátokat nyilvánosságra hozni. Vita nincs köztünk, nem arról van szó, hogy veszekszünk, tartozom-e. Tartozom"
Aztán felőlem ne utalj ha nincs kedved, de ha nem kapok pénzt akkor hétfőn menni fog a feljelentés. Tudod nagyon jól, elmondtam hogy ezt szeretném a legkevésbé, de sajnos az ígérgetésekből már elegem van. -
Nos nem gondoltam hogy valaha ide fogok írni, de sajnos muszáj vagyok felterjeszteni ide egy "PH! addikt"-ot egy feketére.
Sajnos úgy látszik esetemben is bebizonyosodott hogy a rang nem minden.
Akiről szó van az nem más mint AirBooms.
Több mint 2 hónapja lóg nekem 115.000 Ft-al, amit a mai napig nem kaptam meg.
Kaptam ellenben rengeteg ígérgetést, amiből sajnos semmi nem lett. Rengeteg dátum volt amikorra azt az ígéretet kaptam, hogy meglesz a pénz, de ahogy láthatjátok nem lett, mert akkor nem lennék itt. Én tűrtem, vártam eleget a saját pénzemre, és még volt hogy én éreztem szarul magam, amiért én könyörögtem a saját pénzemért. Nem 1x felajánlottam azt is hogy visszaveszem a kártyát, az se volt jó, mondtam hogy legyen akkor részletfizetés, az se volt jó. Nem beszélve arról hogy voltak olyan kamu mesék, és egymásnak ellentmondó dolgok hogy az hihetetten. Kezdve attól hogy azt mondta elutalta már csak az AXA-nal eltűnt, de majd meglesz mert máskor is volt már így... Már nem azért de ilyet egy bank tuti nem engedne meg magának. Na mind1 sorolhatnám még a dolgokat, a lényegen nem változtat. Igaz legutóbb azt mondtam neki péntekig van ideje, máskülönben megy a feljelentés és írok ide is. De úgy vagyok vele felesleges szerintem megvárni a pénteket, mert nagy-valószínűséggel, megint csak lenne egy n+1-ik kifogás amiért nincs még mindig meg a pénzem.Azt aláírom hogy lehet hogy neki is összejöttek a dolgok, mert neki is van családi problémája nem is kevés, és hivatkozott is ezekre nem 1x nem 2x, de úgy gondolom hogy mindenkinek megvan a maga baja, ettől még a tartozás az tartozás.
Ezen üzlet előtt is vitt már tőlem dolgokat, akkor is voltak fizetésbeli fennakadások, de azok 1-2 nap alatt megoldódtak, ráadásul személyesen is volt pár hw-ért, így nem is merült fel bennem semmi gyanú. Nincs eltűnve, fórumozik, társalog, csupán fizetni nem szeretne. Telón elérni már rég nem lehet, mert állítólag elromlott, csupán itt tudok vele kommunikálni, de sajnos elég darabosan. Érdekes módon volt egy garanciás problémája is, ezalatt, amit én elrendeztem neki, és valamilyen csoda folytán akkor gyorsan ment a kommunikálás, de amikor én ajánlottam fel megoldásokat hogy rendezzük végre a dolgokat, akkor mindig csak mellébeszélés jött, vagy még az sem.Szóval ha meglesz a pénzem ha nem, mindenkinek ajánlom, hogy csak akkor üzleteljen vele, ha rögtön kifizeti a kialkudott vételárat. Ha nekem nem lesz meg akkor egy igen drága tanuló mese volt ez a számomra.
Természetesen, ha arra kerül a sor, részemről semmi akadálya, hogy a privátokat közzétegyük. És eme írással egy időben neki is elküldöm a linket, nehogy az legyen, hogy a háta mögött keverem a szart
-
válasz
JCSABI #12094 üzenetére
1: Használd már a szerkesztés gombot.
2: Ezzel már át kéne fáradni egy másik topicba de mint mondtam részemről már lezártnak tekintem a dolgot.
3: Nem érint mélyen, de légyszíves mutasd meg hogy hol írtad hogy 1-2 héten belül adsz választ. Mert olyat írtál hogy kell a blokk mert melegszenek az alkatrészeid. Másik dolog hogy igaz hogy a hirdetésben nem szerepel, de eddig mindenkinek aki érdeklődött megírtam hogy a plexi tetőből ki van reszelve egy kis darab, ahogy neked is. ( Csinálok képeket is róla, mert egyik blokkon asszem a müanyag burkolat meg van picit reszelve mert egy kondi nem fért el tőle. De a p5b deluxe, és a p5k premiumomon is útban voltak, szóval lehet neked is jól jön. ) Én is így vettem és mivel magának a réz felületnek nincs az égadta világon semmi baja, nem is foglalkoztam vele. Azt meg ki se találd már hogy 1 hét alatt nem bírtál visszaírni hogy egyáltalán érdekel e miután láttad a képeket. Érdekes amúgy hogy miután elküldtem a képeket, 1 hét alatt sem írtad hogy baj lenne amiért "sérült". Ha a te helyedben lettem volna és kifogásolom akkor megírtam volna hogy bocs így nem érdekel, vagy épp azt hogy jó így is. De te momentán 0db üzit küldtél.szerk: részemről nincs annak sem akadálya hogy a privát üziket közzétegyük.
-
Helló.
Fekete pontot nem kérnék az illetőnek mivel anyagi kár végül is nem ért, de azért leírom hogy mi is a történet.
Szóval JCSABI írt nekem hogy az aláírásomban is szereplő blokkokat lehet megvenné. Ez idáig rendben is van, mivel mondta hogy csak akkor érdekelné, ha a párjának összejönne az új munkahely. Azt tudni kell hogy volt egy hét amikor 10k-ért akciósan el lehetett vinni, de ő már a másik héten írt, és mivel úgy maradt, mondtam neki hogy nem csinálok a számból segget, és viheti 10-ért cakk-pakk ha kell neki.
Másnap írta hogy érdeklik a blokkok, és küldjek már pár képet. Igaz még az napra ígértem, de sajna csak másnap este volt időm meló után elküldeni a képet.(ez volt 10.-én)
Mivel nem érkezett válasz, rá ezért 12.-én ráírtam hogy akkor mi van kell e vagy sem neki, amire szintén nem kaptam válasz. Ma 17.-e van, és úgy gondolom vártam eleget, válasz azóta sincs, ezért megírtam neki is hogy ezek után ha érdekelné se vagyok hajlandó eladni neki, valamint hogy ne az legyen hogy a háta mögött lehordom mindennek, elküldtem neki ennek a topicnak a linkjét is, és ezzel együtt tiltólistára került.Ph-t természetesen rendszeresen látogatja azóta is.
-
Hello.
Következő történet champion134-ről szól, és aki csak teheti vigyázzon vele.
A story úgy kezdődött hogy feldobott egy Samsung U900-as telót, amire azt mondta hogy csak kijelzőhibája van, és kicsit kopott.
Írtam neki pm-et, hogy mi történt a telóval, papírjai vannak, e garis e még stb.
Erre írt is, hogy leejtette és sérült az lcd, de töltést veszi meg a többi dolog működik telón.
Aztán mondtam neki küldjön pár képet, amit kis csúszással ugyan de megkaptam.
Ezután direkt még 1x rákérdeztem, hogy akkor a fenti dolgokon kívűl van e még valami problémája, illetve mondtam neki hogy próbálja ki, hogy belerak egy simet, és hogy tud e a telóról hívást kezdeményezni és hívást fogadni. Mondtam ha ez megy akkor érdekel.
Még rá is kérdezett, hogy mivan ha nem megy az elöbbi művelet, amire mondtam neki hogy akkor nem érdekel mert valószínüleg többe lesz a hús, mint a leves.
Másnap azt válaszolta kipróbálta és müködik! Megegyeztünk hogy 13K-ba érdekel a dolog.
Megnéztem phmegbízhatóságon, nem volt negatív értékelése, ezért felajánlottam neki az előre utalást mert megbíztam benne. Belátom ez utólag nagy marhaság volt, mert mikor kiderült a baj, elkezdtem kutakodni és találtam is egy hasonló esetet róla.
Amikor megjött a teló, nem lehetett bekapcsolni, illetve a 2 gomb a navikijelző mellett nem is világított. Amióta ezt jeleztem neki itt a ph-n, illetve msn-en is azóta válaszra se méltatott, de ennek ellenére minden nap felnéz a ph-ra. Msn-en azóta nincs fenn, valószínűleg letiltott.
A telót megnézettem egyik telefonszervizes ismerősömmel aki megállapította, hogy kijelzőt, átvezetőfóliát, és akkut is kell cserélni, és kb 23K-ba lenne mindez, úgy hogy nemszámol fel szerelési ktsg-eket.
Most ott tartunk hogy kb 36K-ba van a teló (ha kérem a javítást) amiért márt szinte lehet venni használtat amihez az összes tartozék megvan és még talán gari is akad rajta, és nem kopott.Mindennek ellenére nem ez zavar, hanem az, hogy simán belehazudik az ember arcába, aztán eltünik mint petőfi a ködben.
Szóval aki csak teheti, figyeljen oda a vele való üzletelés során, vagy személyesen vegye át a megbeszélt cuccot ha csak teheti.Ezt a szösszenetet elküldtem neki is.
Egyébként Msn logok megvannak, és a privijeimet is hajlandó vagyok megmutatni ha egyáltalán reagál az itt elhangzottakra. -
válasz
Realradical #8525 üzenetére
ha gondolod én is segítek benne, keress meg ha van valami fejlemény.
-
válasz
juliabrilke #7882 üzenetére
Főleg ha majd megmondja, hogy há' ácsi a vám a tied
-
válasz
ferkow11 #7796 üzenetére
Tisztelt fórumtárs.
Mi lenne ha engedélyt adnál arra a bizonyos 1db privire amit "henry1988" akar bemásolni?
Vagy fosol mert tudod hogy nincs igazad, és sáros vagy?
Vagy a másik dolog, hogy mi lenne ha megmutatnád azt a bizonyos postás elött készített fényképet?
Ezek hiányában azt se hiszem el amit kérdezel. -
válasz
greatchaos #7523 üzenetére
A jóatyám' fordítaná arccal a föld felé, az ilyen gané embereket.
-
-
Ugy müxik, hogy nem kaptok közvetlen elérhetőséget.
Se email, se msn, se telszám se semmit nem adhatsz meg.
Licitálni kell az adott termékre és ha te nyered akkor megkapod az eladó email címét, és akkor ott megtudjátok beszélni az átvételt.
Elméletben amire érvényes ajánlatot teszel, és megnyered köteles vagy megvenni.
Van valamilyen törvény is amire hivatkoznak. De az se kijátszhatattlan. -
-
Nemtudom a modik és a házigazdák meddig tűrik még a mostanában egyre jobban elszaporodó csalásokat, átveréseket, de jó lenne valamit lépni pozitív írányba.
Mert azzal hogy valakit kibannolnak nem igazán lehet megoldani a dolgokat, mert secc perc alatt csinálhatnak másik reget.
Elhiszem hogy nem megy egyik napról a másikra mondjuk a rios motor átszerkesztése, de tényleg jó lenne bevezetni valami olyan dolgot amivel ki lehetne szűrni a csalókat.
Nem feltétlen kell vaterásítani meg hasonlók, de valami azért jó lenne. -
Senki nem mondta hogy balek vagy, és ahogy már páran mondták nehéz igazságot tenni.
Én azon a véleményen vagyok hogy ha már más nincs akkor a fele pénzt visszaadja, bár akkor még mindig fenn áll a kérdés hogy a telóval mi lesz, és kinél marad.
Igazából annyiba hibásnak tartalak, hogy tudtad hogy nincs "egyben" a teló, és ennek ellenére bevállaltad a postát.
Elhiszem hogy 5K-t nem akartál kiadni még pluszba, de ez a megoldás se volt a legjobb választás.
Nem vagyok az eladó pártján se, se a tieden, de annyi szóljon az eladó mellett, hogy ha felajánlotta hogy 5K-ért elviszi hozzád, akkor nem hinném hogy szart akart volna eladni, mivel nem gondolom hogy felvonatozik majd ott azt mondja hogy "hát bocs otthon még ment".Szóval nem egyszerű eset, de azért ha jutottok valamire osszátok meg velünk.
-
A kedves vevő merre van? Mert eléggé eltünt, jó lenne tudni azóta milyen fejlemények vannak.
-
-
válasz
swgamer #5107 üzenetére
Soha nem azt állítottam hogy nem veszed vissza, hanem hogy csak eddig úgy tünt csak üres szavakat, és ígérgetéseket kapok.
Mikor hívtál nem voltam itthon, de a telóm itthon maradt, és most értem haza, és gondolom nem örülnél ha most hívnálak fel...
Nem fújom fel már ne is haragudj, de ha arra van idöd hogy uppold a hírdetéseidet, akkor gondolom 1p még belefért volna, hogy válaszolsz a pm-re, hogy bocs nem volt idöm, de ekkor meg akkor legkésöbb megvan.
Hisztiről meg annyit, hogy én megmondtam hogy húsvét után 25-26 körül lesz pénzem, és ha jól tudom 28.-án el is mentem érte, te meg csak annyit mondtál hogy átutalod.
Nekem a minimum annyi, hogy ha elfoglalt is vagyok, azért akad 1-2 percem hogy megíjram hogy bocs nem volt idöm bankba menni, de intlézem hamarosan.És mégegyszer mondom, nem lett volna ez, ha szakítottál volna 1-2 percet rám.
Szerintem más is hasonlóan cselekedett volna ha a pm-ekre se válaszolsz, és ennek ellenére minden nap feljársz.És mondtam hogy nem fogom megtartani, hanem saját költségen visszaküldöm, vagy ha arra járok akkor odaadom.
Akivel meg beszéltem nem mutatkozott be (én igen) szal fingom se volt hogy barátnőd vagy feleséged vagy hugod vagy bárki, mivel én se vagyok gondolat olvasó, meg uri geller.
Én nem érzem úgy hogy felfújtam, de talán részben híbás is vagyok, de mint mondtam ha szakítottál volna rám 1-2 percet és válaszolsz a pm-ekre akkor mindez elkerülhető lett volna.
-
Az én türelmem is véges, ami most elfogyott, szóval a leírt dolgok miatt feketepont swgamer-nek.
Indoklás: Eleinte korrektnek tűnt, de a hiba jelezte után csak ígérgetéseket és üres szavakat kaptam, amit tettek nem követtek. 3 hetet vártam, úgy gondolom ez elég idő lett volna.
Nem ajánlom senkinek se.De természetesen hogy ne az legyen hogy "egyoldalúan" van beállítva a dolog, megírtam neki is hogy itt említést teszek róla, szóval várom hogy ő mit is nyilatkozik a dologról.
Én részemről hozzájárulok ahhoz hogy a privijeimet közzé tegye ha arra kerül a sor, de természetesen az ő privát üzeneteit mindaddig nem másolom be amíg ő erre engedélyt nem ad.[ Módosította: Bash ]
-
válasz
old gray #5060 üzenetére
Itt nem arról lenne szó, hanem egy switchről.
Most úgyis van időm röviden leírom mi is a történet.Szóval adott volt egy 24 portos switch. Semmi komoly márka, még neten is alig találni róla infot. Mivel az eladó azt mondta 5K mivel nem nagyon tudja mire használni.
Így elsőre kicsit olcsónak tűnhet, főleg hogy managelhető.
Megbeszéltem az eladóval, hogy kell. Igaz közbe jött a húsvét, és mondtam hogy tegye már el, mert anyagi probléma is adódott, illetve húsvét után kapok pénzt.
mondta hogy semmi gond, megoldható.
Nemsokára rá megbeszéltünk egy debreceni találkozót, mivel ismerősöm ment arra és felajánlotta hogy elvisz.
Mivel ugye nem saját kocsival mentem, így mondtam neki hogy valami 1xűen megközelíthető helyen legyen a tali, és ne kelljen bolyongani a városban a legnagyobb forgalomban. A tesco parkoló erre ideális volt. El is jött, megtörtént az átvétel.
Mivel siettünk nem nagyon néztem át, de amúgyis olyan sok mindent kivűlről nem lehet látni egy switchen, ránézésre egybe volt, szemet szúró hibát nem vettem észre.
Hazajöttem, mondom kipróbálom. Illik megjegyezni hogy se rs232 se tápkábelt nem kaptam hozzá, de úgy voltam vele hogy ez nem nagyon számít, van itthon tápkábel.
Bedugtam a tápkábelt, és örültem hogy megy, de örömöm hamar alábhagyott, mivel próbléma adódott. Egyből mentem az "Otthoni hálózat, és internet megosztás" topicba ahol le is írtam, hogy mi a baj.
Közbe ment a levelezés az eladóval, mert jeleztem neki hogy valami nem ok, de akkor mondta hogy ő nem használta mert ő is csak beszámította.
közbe a fórumon is írták hogy valószínűleg a switch rossz.
Aztán mondom lehet mégis csak szarul van konfigolva vagy nemtudom, és veszek hozzá kábelt.
Meg is vettem 2 fajtát is, lehetett is konfigolni, azzal nem volt gond, de még mindig nem működött egyik port se. Azonban feltünt hogy mikor be akartam csavarozni a soros kábel csavarját, akkor az kitekeredett. Aztán jobban szeműgyre vettem, és akkor vettem észre hogy már nagy valószínűséggel volt szétszedve, mivel a tetejét fogó 3 csavarból 2 kézzel csavarható volt.
Megint jeleztem az eladónak hogy valószínűleg szét volt szedve. Érdekes módon üzlet elött rövid időn belül kaptam a válaszokat, de mikor jeleztem hogy valami nem ok, akkor már nem igazán lehetett ugyanezt elmondani.
bevittem egy számtechboltos ismerősömhöz, és mondta hogy levenné a tetejét, megnézni hátha csak valami szétcsúszott, vagy nem e látszik sérülés égés rajta.
Mikor szétszedte érdekes látvány fogadott. A nagyobbacska kodik szinte kivétel nélkül puposak voltak.
Ezt mikor jeleztem a feladónak azt mondta, hogy visszaveszi. mondta hogy felvesz msn-re és ott megbeszéljük. Ez annyiból állt hogy felvett de azóta 1x se láttam hogy online lenne.
Aztán írtam neki hogy adja meg a címét és saját költségen visszaküldöm. 4 nap altt nem írt vissza, amikor is írtam hogy utoljára kérem, adja meg a címet, mert ezek után nem érdekel. Én természetesen úgy értettem hogy ha nem adja meg akkor jövök ide leirom hogy mi a történet, azt el van intézve, buktam 5K-t de gazdagabb lettem egy tapasztalattal.
Ő ezt úgy értelmezte hogy megfenyegettemÍrtam neki hogy szó sincs róla, nem akkora összegről van szó, neki is leírtam hogy ha nem tudunk megegyezni akkor megyek a megfelelő topicba és el van intézve.
Másnap felhívott, hogy kicsit legyek türelemmel mert házat vesz Nyíregyházán, és nem nagyon van ideje ph-zni, mert azt intézi, de mondta hogy priviben küldjem el a számlaszámot, és visszautalja a pénzt, sőt még mondta hogy ne postázgassam vissza, hanem ha majd arra járok akkor odaadom.Ez volt múlthét hétfőn. Egész héten vártam hogy utaljon, de semmi.
Csütörtökön felhívtam amikor is a felesége/barátnője (nemtudom) vette fel, és mondtam hogy kit keresek milyen ügyben. Mondta is hogy másnap (pénteken) mennek a bankba és akkor akarják átutalni.
Ma kedd, de pénz a fasorba. Szóval ezért írtam hogy péntekig várok utánna leszarom az 5K-t.Nem is a pénzen van a hangsúly, hanem hogy már jó lenne a végére érni, és unom már hogy 3x kell ugyanazt elküldenem neki hogy talán 1x válaszoljon rá. Ph-n jár szal nem hiszem hogy ne lenne 2p-e megírni egy üzit, vagy pl 15p-e hogy bemenjen egy bankba és utaljon.
Én ezek után is fenntartom hogy visszaküldöm saját költségen a switchet mert használni nem tudom.Szóval ez van, de már kezdem nagyon unni az egészet, mert csak a vetítés megy ahogy látom, és megint sikerült e sorok írása közben felbasznom magam
-
Nos múltkor említettem esetemet, majd nemsokra rá hogy úgy néz ki megoldódik.
Nos azóta csak úgy néz ki üres szavakat kaptam, meg ígérgetéseket, szóval péntekig kap az emberünk időt, aztán ha addig nem történik az ügyben érdemi előrelépés akkor névvel és konkrét történettel, valamint felvésendő feketepontal jelentkezem. -
válasz
juliabrilke #4876 üzenetére
Múlt héten vettem egy managelhető switchet, de nem igazán akar működni, vagyishát power led világit, meg be lehet lépni cfg menübe is de bármit állítasz egyik port se müxik a 24-közül.
Már pénteken említették a hálózatos topicban hogy valószínüleg maga a cucc szar.
namármost írtam a srácnak hogy nem kóser, de ahogy kivettem a szavából én vagyok az "'ostoba" aki nem ért hozzá
Azért szerintem ahhoz nem kell túl nagy tudás, hogy 2-3 utp kábelt bedugjak a switchbe, de lehet tévedek.
Mert a srác szerint be kell állítani. Lehet be kell, de a visszajelző ledeknek akkor is világítania kellene ha beledugok 1 kábelt.
Ja és a switch nem is az övé volt, hanem valahonnan hozta/szerezte/kapta, hogy ezek közül melyik azt nemtudom, de állítása szerint ott ment.
Ja és akkor azt nem említettem, hogy látszott rajta hogy szét volt szedve, mivel a hátulján lévő 3 csavarból 2 kézzel csavarható volt, illetve a consol portnál a csatlakozó csavar amibe az ide illő csatit lehet belecsavarni is mozgott.
na ígí röviden ennyi. -
lehet hamarosan látogatásomat teszem eme csodás topicban, de egyelőre még folyik az egyeztetés, de büdös nekem ez az egész dolog, és szerintem úgy fog végződni hogy buktam 5K-t, és nyertem cserébe tapasztalatot, és bővitem a listát egy névvel.
De várjuk ki a végét. -
válasz
greatchaos #4469 üzenetére
hát ja. eléggé felhigultunk már, sok a csaló, szélhámos tizenéves csira, aki azt hiszi, hogy ha benyögi minden második hírdetésbe hogy "nekem ez kell tuti" azzal nagyobb arc lesz.
Alapelveket elolvasni luxus, az alapvető dolgokkal sincs tisztában, pedig ott van feketén-fehéren minden. Aztán meg ha bannolják 0 naposan akkor jön vissza másik nickel és elkezd vergődni,anyázni ámokfutni.
Másik meg még az első hsz. Az is kibír akasztani mikor ottvan benne minden, de ugye bekapcsolja a wrire only üzemmódot és meg se nézi. Főleg ha pár hsz-al elötte volt róla szó de visszaolvasni vagy a keresőt használni nem kell.
ha meg nem válaszolsz rá mert már belefáradsz akkor jön a privát üzik tömkelege, illetve a szélkakas, gazemberség, hupkolás, hogy az ő postjára senki sem válaszol. -
válasz
akoska07 #2084 üzenetére
Én most vettem tőle 2 napja egy Q6600-ot, és teljesen korrektűl viselkedett, sőt még azt is megtette hogy csak az én kedvemért! 5 ugyanolyan procit tesztelt, le hogy csakis a legjobbat kapjam. Telefonon is beszéltünk csakúgy mint msn-en, gond nélkül felvette mindig a telót. Nekem is volt hogy mondta, visszahív mert vevők mentek hozzá, de rá kb 5-6p re vissza is hívott. Előre utaltam a proci árát, 1nap alatt a proci itt is volt.
Szóval én teljesen korrekt Úriembert ismertem meg a személyében, remélem sok közös üzletem lesz még vele. -
Anno én is jártam úgy a 9600xt karim eladásakor hogy jelentkezett rá 1 srác (az itteni nevére már nem emléxem, de msn-en ''Necromancer'' néven volt fenn), msn-en lefixáltuk a dolgokat, aztán mebgeszéltük hogy Debrecenben talizunk (épp ott melóztam akkor) és ott megütjük az üzletet. A megbeszélt idöpont ellött 2 nappal mondtam neki hogy másnap megbeszéljük akkor pontosan hol találkozunk. Másnap nem volt msn-en és azóta sem. Gyanitom hogy letiltott, de hála istennek volt más érdeklődő is a karira, és igy nem is foglalkoztam vele. De azért vannak gyökér emberek még a földön. Nem csináltam volna belőle nagy ügyet ha visszamondja, de legalább akkor szólt volna hogy akkor bocs de nem kell.
Amúgy észrevettem hogy az utóbbi idöben egyre több ilyen ember jár a ph-ra. Azt hiszik ez itt a játszótér ahol mindent megtehetnek, és igérgetnek össze-vissza.
Tényleg jó volna valami rendszer ennek megoldására, mint pl vaterán vagy valami ami álltal lehetne minősíteni.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest