- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nem tom miért szidja mindenki ennyire a postát. Kb 1,5-2 éve hetente küldök-kapok csomagokat postával, mindig odaért, sose volt gond. dobozt akárhonnét lehet szerezni, bár most pont küldtem egy ram hűtést, amit csak egy batár dobozba tudtam betenni, de még ez is elment levélnek. Összesen 800 Ft-t fizettem érte, ajánlva, elsőbbségivel.
ja bocs most nem jött meg a vga-m, de az nem a posta miatt van (99%)
-
VinoRosso
veterán
GLS olcsóbb mint a posta? Mióta? A min ár futárral nekem eddig 1200 Ft volt. De ezt postával 500-600ból, ajánlott levélként megúszom tehát fele annyi. Meg én ha rendelek valamit, nem szeretm a futárszolgálatot, mióta 2 hét volt mire mejött az AKG fejhallgatóm. ha nem vagy otthon, fogják és visszaviszik a csomagokt, posta meg itt van tőlem 5perecre, és oda leadják a postásbácsik, ha nem vagyok otthon, és amikor hazaértem az értesítővel szépen be tudok battyogni, amikor van időm, és át tudom venni.
-
balazs_t
tag
Megdöbbentőek ezek az esetek. Rémálmom hogy egyszer arra ébredek, hogy elutaltam egy valag pénzt és valaki röhög a markába "boldogan".
Engem eddig egyszer vertek át úgy igazán nagyon (apróbbak már voltak többször is, sajnos elég naív vagyok) DE NEM A PH-n. Vettem egy TV-t használtan a haverom haverjától.
A TV tökéletes volt, 70 centis sík Loewe tele frankó funciókkal. Barátnőmnek vettem karácsonyra 2006 vagy 7 dec. elején. Karácsonytól ugye elkezdüt használni, és rá 1-1,5 hónapra beszart a képcső. Gondolom mindenki tudja hogy ez mit jelent. Mehet a kukába. Akitől vettem az persze rögtön küldött tovább, hogy ő csak segített eladni valakinek.
) Hát én megpróbáltam kapcsolatba lépni a csávóval. Mikor elkezdte nekem ecsetelni, hogy Azt simán meg lehet javítani, csak rá kell csapni a TV-re a megfelelő helyen néhányszor, már éreztem hogy ezt buktam. Hát nem is ragoznám tovább (főleg hogy nem igazán ide tartozik) adott egy tuti-jó csere TV-t plussz 10 ért
amit hazavittem és leb...ta a biztit azonnal
).Na itt már csak röhögtem magamon, hogy hogy lehettem ennyire balek. Főleg, hogy ha láttatok már sittes fejű, igazi bunkó parasztot, hát az tényleg az volt. No lényeg hogy a plussz 10et sikerült visszaszereznem az eredeti eladótól akitől azért megtudtam hogy a csávó rengetegszer átverte már őt is és nagyon sokkal tartozik ezért sajnálja de nem tud többet visszaadni nekem. Ja és hogy néhányszor volt már börtönben is. Na mondom fasza esetleg ha ezt előre tudom nem veszem meg. Ja és ez eltartott vagy 1,5 hónapig. A kedves srácok Lendvai László Budakeszi (bár ő talán inkább szintén áldozata volt a dolognak), és valamilyen Tibi a sittes. Németből behozott használt cuccokkal tessék vigyázni.
Bocsi a hosszú off ért de a sok történet bennem is felidézte azt a borzasztó kiszolgáltatottság-érzést és tehetetlenséget amit ilyenkor érez az ember.
Ez a GLS dolog viszont nekem is tetszik. Jól olvastam tényleg olcsóbb vagy egy árban van a Postával? -
juliabrilke
veterán
Ennyit simán megérne. Egyébként régebben az ebayen volt oylan, hogy a címre, amit megadsz kiküldenek egy levelet, amiben benne volt a kódod, amit ha megadsz, akkor teljes értékő felhasználó lehettél. Ezzel lehet biztosítani, hogy az illető megadja a nevét és létező címét. Az megint más kérdés, hogy ezt utána valamiért törölték.
-
Rive
veterán
Telefonkönyv, mi?
Terjed mostanában egy népi társasjáték, miszerint felhívják az egyszeri embert, miszerint xy ügynökségtől vannak, emberünk nyert mittudoménmit. Adategyesztetés dolgában személyesen odamennének a lakására, és utána pár nap múlva átveheti a nyereményét.
Aztán addig játszanak az időpontokkal, amíg alkalmatlant nem találnak. Már, ha emberünk gyanút nem fogott addig.Aztán természetesen a megbeszélt időpontban senki se jelentkezik. Ellenben az alkalmatlan időpontokban, amikor nincs otthon az ember...
Szóval inkább ne legyen ez kötelező. Más megoldás kell.
Régebben volt már olyan ötletem, miszerint a PH staffnál ellenőrizhető személyes adatokkal önkéntesen lehetne regisztrálni afféle 'registered businessman' státuszért. Aztán a rendőrségnek baj esetén legalább a szolgáltatóval nem kell vacakolni az adatokért, még ha a neten nem is publikusak.
De még ez is bonyodalmas.
-
Dr. Romano
veterán
Nem egyedi az avatarja
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest