- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz
PowerBuldog #10738 üzenetére
Mivel valóban nem itt van a helye, ezért itt folytassátok.
-
Padisha
tag
válasz
PowerBuldog #10736 üzenetére
Ahogy érzed. Szerintem, nem teljes így. Te meghirdetted a kártyát, én felhívtalak, hogy megvenném. Beleegyeztél másnapi átadással. Erre másnap közölted, hogy mégsem eladó még a kártya, mert Te nem tudtál rendelni másikat. Ugyanúgy, ahogy neked megváltozott eladási szándékot, nekem miért ne változhatott volna meg a vételi, főleg miután nem tudtál konkrét időpontot mondani. Lehetőséged meglett volna, nem éltél vele. A következményeket neked kell viselned. Illetve, ha számomra adódik egy másik lehetőség, ráadásul jobb (beszámolták a régi kártyám), miért ne használnám ki?
A szándékom valóban megvolt, de ez számomra nézve nem jelent semmi kötelezettséget. Nem vertelek át, nem adtam el neked hibás terméket. Ha vásárolni akarsz, ne egy idegenben bízz, hogy az majd biztosítja a forrást a kártyára.Ui.: ne hirdess meg vmit, ha nem akarod eladni.
Ui #2: Én se jöttem azzal, hogy "bejelentelek" a kivel nem érdemes üzletelni topicba mert meghirdetsz vmit, és mégsem adod el, mert számomra nyilvánvaló, hogy a hirdetéssel még nem keletkezik ilyen kötelezettséged.
Üdv, és sok sikert a kártya eladásához
-
(Darkwood)
őstag
válasz
PowerBuldog #10470 üzenetére
Az illetőről mit tudsz? Tudod még a bankszámlaszámát? Jöhet privátba is!
-
psuztito
csendes tag
válasz
PowerBuldog #9963 üzenetére
ÉN nem rally 74 vagyok nekem tartozik rally74 71-ezerrel december 4 ota héten atutalja azt mondja kiváncsi vagyok
-
Chosen
addikt
válasz
PowerBuldog #9391 üzenetére
Semmilyen személyes információt sem tartalmaz , a mod időből kifutottam sajnos , még egy darab telefonszám sincs benne. Elnézést , ha nem szabad
Mod: A másik fél nem is hajlandó válaszolni , az ez utáni üzeneteimre, így esélytelen megkérdeznem.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED monitor topic
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest