- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Terminator_ #8959 üzenetére
Eltaláltad. Ez itt tényleg senkit sem érdekel!
-
törölt tag
válasz
henry1998 #8120 üzenetére
Lehet, csak véletlenül nyomtál a válasz gombra, de ha már így "megszólítottál", hadd mondjam el, hogy a kétkedőkből volt itt a legkevesebb, ferkow11-gyel kapcsolatban nem volt nehéz átlátni a szitán.
A csávó meg egy mocskos patkány. Az ilyennel azt kellene csinálni, amit itt nem ajánlott leírni.
Remélem - hacsak nem változik meg nagyon hamar - valaki egyszer betöri az arcát! -
törölt tag
válasz
NaNorbert #8063 üzenetére
Privátokat csak mindkét fél beleegyezésével szabad nyilvánossá tenni, ez az alapelvek között is szerepel. Nem muszáj vele egyetérteni, de azzal, hogy regisztráltál az oldalra, kvázi aláírtad, hogy tartod magad a szabályokhoz - avagy vállalod a megszegésükkel járó szankciókat.
"Ö lopott !! Kb pár éve ezért még öltek is ! És még azsem kizárt hogy utána menjek és megmutasam a 18 éves fejéne az öklöm!"
Ebből azt veszem ki, hogy te már elmúltál 18. Ennek ellenére a helyesírásod botrányos - javaslom, ülj le, s tanuld újra a nyelvtant! Többre mennél vele, mint a verekedéssel!
#8067:
Az adatlapján szerepel, mikor jelentkezett be utoljára.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
henry1998 #7733 üzenetére
Viszont ha a többiek tudják, hogy nő vagy, akkor mindjárt tapintatosabbak és türelmesebbek lesznek, s nem is szólnak be. Én is csodálkoztam, hogy mi a fene van ezzel a sráccal, hogy még mindig a kapcsolatot keresi az illetővel, mikor ezek után már régen "le kellett volna tépni az arcát".
Szten Márs:
Köszi a linket, el is kezdem olvasni. Kíváncsi vagyok, hogyan magyarázza meg a dolgokat.
Janoska26:
Szánalmas, hogy több ezer, vagy tízezer forinttal átvernek valakit, s mi történik? Az illetőt talán kitiltják a fórumról, node nem az átverés miatt, hanem mert közben kiderült, hogy van még egy regisztrációja. Ez ám a visszatartó erő!
-
törölt tag
Tegye súlyba a kisember a pofáját, s akkor beszéljen, amikor kérdezik. Jelen esetben jöjjön el ide, s magyarázza meg, hogy az ilyen állapotú cuccot miért is kellene cserélned.
De ezt úgysem tudja megmagyarázni, szóval ha így érkezett vissza a fejhallgató, nyugodtan megmondhatod neki, hogy a cserét elfelejtheti, s két hete van rá, hogy visszavegye, már ha kell neki ilyen állapotban.
-
törölt tag
válasz
ricsi99 #7064 üzenetére
A QuadGT lapok többsége ciripel, ez sajnos nem garanciális probléma. Benézek a topicba is, mert úgy látszik, hülyeséget írtak.
Az elhajlott láb viszont durva, emiatt már vissza kell vennie!
Én is éppen a múlt héten jártam így, a vevő megnézte a lapot, aztán otthonról írta, hogy a két láb elhajlott. Sikerült rendezni a dolgot, egy szervízes ismerőse megcsinálta - mindenesetre mindkettőnknek kellemetlen volt .
-
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #6946 üzenetére
Gondolj bele, ha meglenne a fénykép, akkor is lehetne mondani, hogy a csomagolásnál beleakadt az ember kisujja a lapba, vagy valami miatt elgörbültek a tüskék.
Áhh, nem, továbbra is lehetőleg személyesen, fogok eljárni, kiemelve, hogy úgy nézze meg a vevő, hogy átvétel után külsérelemre vonatkozó reklamáció nincs.
-
törölt tag
Kaptam egy SMS-t, hogy két láb deformálódott el, egy szervizes ismerőse kijavította, jelenleg teszt alatt áll a lap, úgy néz ki, működik.
Az a legrosszabb, hogy akár mi is lesz, mindkettőnkben ott marad a tüske, pedig, úgy látszik, egyikünk oldaláról sem volt szándékosság a dologban.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #6936 üzenetére
Pontosan ez történt, s ezért vagyok tanácstalan. Belinkeltem neki privátban a topicot, fényképet kérve. Ha küld, s leírja a saját verzióját, okosabbak leszünk.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #6934 üzenetére
Déután 3 óra körül a Deák téren. Meg is néztük, külön felhívtam rá a figyelmét. Most meg az jött le, hogy mindezt rosszindulatból, számításból tettem, csak hogy legyen hivatkozási alapom.
Ez az, ami nagyon bánt, s nem tud megfordulni bennem.Mikró: hallottam olyat, hogy működik, persze, alacsony teljesítményen, s nem 10 percre, az erős túlzás volt. A pontos receptet nem ismerem, de létezik ilyen. Haverom gyanúsan kerregő HDD-vel (amit tuti visszadobtak volna, holott tuti nem működött normálisan) megcsinálta, bevált.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #6930 üzenetére
Megnéztük mindketten, nem igaz, hogy ha valami gond van vele, egyikünk sem szúrja ki. Láttam már képen elgörbült lábat, azt elég nehéz nem észrevenni.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #6927 üzenetére
Ez volt az utolsó eset, hogy meglévő fénykép nélkül adok el lapot. A gari amúgy nem feltétlenül ugrott. Órással kijavíttat, bevág a mikróba 10 percre, ártatlan fejjel visszavisz... csak ehhez is gyomor kell, az meg nekem nincsen.
-
törölt tag
Hallottam olyat, hogy valaki jól átsikálta zsebkendővel, véletlenül belenyúlt, elhajlította, leejtette, egyéb. Kérek tőle egy fényképet, amin látszik a probléma. Remélem nem arra gondol, hogy a tüskék vége vissza van hajlítva, mert akkor hülyét kapok.
Most tűnik fel, ez már eléggé OFF. Jobb lenne itt folytatni.
-
törölt tag
Ragaszkodtam hozzá, hogy nézzük meg, épek-e a tüskék. LGA775 lapnál mindenki ezzel kezd, hiszen ha el vannak görbülve a lábak, oda a garancia. Megnéztük, mindketten rendben találtuk.
Mert rendben is volt, csak bebizonyítani nem tudom, hogy a fene vigye el. Most meg van egy lap, állítólag elhajlott tüskékkel. -
törölt tag
-
törölt tag
Jól átbasztál az alaplappal, nem véletlenül hívtad fel figyelmemet a foglalatra, a hibát a körülményeket tekintve nem lehetett észrenem ... Tudtad a hibát, ennek ellenére jónak árultad. A pjt. (PolgáriTörvényKönyv) szerint adás-vétel történt, a jogi lehetőséggel élni fogok! Amennyiben nem jelzel vissza, lépnem kell! Nem fenyegetőzés, de a (korlátai mellet,) a felkutatásod sem lehetetlen...
Ezt az SMS-t kaptam. A hangnem miatt ment fel bennem a pumpa, eszem ágában sincs senkit átvágni. Ráadásul a felkutatás is megfordul a fejében, pedig ha megkérdezi a címem, simán megmondom.
-
törölt tag
Kérek egy fekete pontot Balika911 részére.
Eladtam egy alaplapot t34-nek, rendben levőnek tűnt. Most kaptam az SMS-t, hogy a foglalatban a tüskék el vanak hajolva. Telefonálás után kiderült, hogy egy szemét vagyok, hogy külön fel is hívtam erre a figyelmet megnézettem, ép-e, hiszen tudtam jól, hogy olyan körülmények között nem látszik.
A róla készült fénykép, ami bizonyítaná, hogy ép eltűnt, mert Vistára váltáskor nem másoltam át minden asztalomon levő dolgot - ezt sem.
Valóban, a lapot nem próbáltam ki, mert kisebb gondom is nagyobb ennél, csak azt néztem meg, külsérelmi nyom nincs-e rajta. Az abszolút nem volt.
Ennek fényében gondolkodom rajta, hogy csakazértsem veszem vissza, az ilyen, hozzám hasonló görények pedig feketét érdemelnek.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #6760 üzenetére
Aztán időközben hogy-hogy nem, ismét újonc lett!
Egyébként meg örüljön, hogy az új rangja mellé nem kellett új fogsort is csináltatnia!Chaser jól megfogalmazta a lényeget: nem a rang az elsődleges, hanem hogy leinformálható-e az illető.
-
törölt tag
válasz
djtooomi #6526 üzenetére
Hohó, erre a gyöngyszeme csak most figyeltem fel!
Az előző hozzászólásban ott a link, amelyben írod, hogy május 19-én küldöd gariba a lapot. Ha erre rászámoljuk a három hetet és az öt napot, akkor június 13-at kapunk. Nincs szerencséd, péntekre esett.
Csakhogy a DFI június 2-án már nálam volt. Másfél hetet nem lehet benézni! Elég sajátosan ismered be, hogy átvertél!
Zolee11:
-
törölt tag
Egyenes beszéd, de nem érzem kielégítőnek ezt a megoldást. A döntés persze a Tietek, de azért leírom én is a véleményem.
A felelősségérzet teljesen hiányzik a srácból, nem tudja, hogy az ehhez hasonló átverés milyen súlyos dolog. Vagy csak nem érdekli, hiszen úgy néz ki, gyakorlatilag bármit megcsinálhat anélkül, hogy következményei lennének.
Nem tudom, a levélben milyen szankciót helyeztél kilátásba, ha tovább folytatja a susmust, de ha netalántán bant, akkor ki kell tiltani. Enélkül csak megerősítenétek a fentiekben (következmény nélküliség). Ha kiderül, hogy ismét átverősdit játszott, akkor amúgy is ki kell tiltani. Egy okot sem találok, amiért maradhatna - most is folyamatosan hazudik. Kevesebbért is repültek már a PH!-ról - teljesen jogosan.
Ha ilyen szinten szemen köpi a fórumtársait, ráadásul a változásra sem mutat hajlandóságot, akkor mi keresnivalója lenne köztünk?A fentieket arra az esetre írtam, hogy djtooomi volt a kópé. Minden jel erre mutat, most még előítéletesnek sem érzem magam a feltételezés miatt.
-
törölt tag
Ez elég kemény...
Pedig direkt felhívtam a figyelmét, hogy tudom, milyen dolgokat művelt annak idején, nagyon figyeljen oda, most mit csinál, mert ha - heveny eufémizmussal élve - hibázik, akkor balhé lesz!
A címe egyébként megvan, nem csinál(t) titkot belőle.Azért kíváncsi vagyok djtooomi verziójára is. Délelőtt kapott privátot, amelyben linkeltem az itteni dolgokat, azóta még nem volt online.
-
törölt tag
válasz
Genius007 #6495 üzenetére
Tényleg, így teljes a dolog, djtooomi még mondta is, amikor kérdeztem a driver CD-t, hogy az Nálad van, mert Tied volt a lap.
(Egyébként nincs rá túl nagy szükség, mármint a driver CD-re
, ezért nem is kerestelek meg ezzel kapcsolatban.)
Az előéletéről tudtam, de arra semmi esetre sem számítottam, hogy a szemembe hazudik, többször, egymás után. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy ez történt!
-
törölt tag
Sziasztok!
Megosztok egy történetet. A szereplők: nándika, djtooomi, Armando_19, jómagam, valamint egy DFI Lanparty UT ICFX3200-T2R/G alaplap.
A lapot nándikától vette djtooomi, mígnem egyszer csak elromlott - se kép, se hang, nem indítja a gépet. Mivel hivatalos, papíros garancia van rá, elpostázta nándikának, aki pár napon belül egy tökéletesen működő lapot juttatott vissza djtooomi részére. Ő be is építette a gépébe, használta tovább.
Történt, hogy ez a lap egy djtooomival kötött, beszámításos üzleten keresztül hozzám került, én pedig Armando_19-nek adtam el. Ő szólt rám később telefonon, hogy se kép, se hang, a lap nem indul, pedig két eltérő konfiguráció alatt is kipróbálta. Egyértelmű, hogy a DFI halott.Armando_19 felhívta nándikát is, aki elmondta, hogy tudott arról, hogy ez a lap rossz, mert djtooomi szólt róla. Már meg is beszélték a visszajuttatás részleteit, de ezen a szinten nem jutott túl a dolog, vagyis a lap soha nem érkezett meg Hozzá. Arra gondolt, hogy djtooomi elnézett valamit, s a deszka tökéletesen működik.
Ezek után nándika privátban nekem is megerősítette, hogy a lap nem került Hozzá vissza. Djtooomival voltak még függő dolgaink, így ma újra találkoztunk személyesen. Elmondtam, mi a helyzet. Csodálkozott, hiszen a lap járt nándikánál, aki orvosolta a hibát.
Egyértelmű, hogy mindkét verzió nem lehet egyszerre igaz. Az sem fordulhat elő, hogy az egyik fél véletlenül elnézett valamit. Valaki hazudik, de mint a vízfolyás! Az érintettek kaptak linket erről a hozzászólásról - remélem, minél előbb tisztázódik a helyzet, ill. hogy a hazugot kicsapjátok innét, tisztelt Moderátorok! Az ilyen embernek nincs helye a PH!-n!
A lap kérdése úgy néz ki, megoldódik. A deszka hangkártyáját pótlólagosan sikerült beszereznem, már itt van nálam. Odaadom Armando_19-nek, aki így már vissza tudja vinni nándikához a lapot. Úgy értesültem, hogy nándika addig egy hasonló árfekvésű P35-ös deszkát ajánlott fel Armando_19 részére a DFI helyett.
Armando_19-nek egyébként jár egy piros pont, mert nagyon korrekt volt, abszolút nyugodtan kezelte az ügyet. Hosszan mesélte, milyen jó is lesz ez a lap, erre föl kiderült, hogy rossz... égett is a képem, pedig egyáltalán nem bukott ki rám, sőt, még azt is vállalta, hogy a rossz lap garanciáját elintézi! -
törölt tag
válasz
_Yvorl_ #2562 üzenetére
Így már oké, ezzel teljesen egyetértek!
Mivel az én hozzászólásomra írtad, először úgy éreztem, hogy nyilvánosan lelúzerlámáztak.Sajnos, ha a posta játsza a követítő szerepet, nem lehet teljesen kivédeni az esetleges átverést (akár vevő, akár eladó oldaláról), de eddig hála Istennek mindig sikerült korrekt emberekkel korrekt megoldást találnom.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Andrewhouse #2534 üzenetére
1000 forintról van szó, így elsősorban nem a pénz az, ami miatt pipa vagyok... gyorsan elküldtem neki amit kért, másnap ott volt nála, tényleg, siettem vele, úgy rendeztem a dolgokat, hogy ne legyen késés, még elsőbbségit is kértem a levélre.
Erre cseszik fizetni. Utálom ezt a mentalitást.
-
törölt tag
Kisebb értékről volt szó, ezért előre postáztam, mert azt írta, sürgős. Megkapta a küldeményt, ezt írta is, de az árát azóta sem fizette, nem is jelentkezett be a fórumra.
Megbízhatatlan tizenéves (anyuci intézi a banki ügyeket), a MyVip-en ment neki egy figyelmeztetés, amelynek hatására remélem ő is úgy gondolja, jobban jár, ha baromi gyorsan átutalja a pénzt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest