- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Sol4r
tag
válasz
kavicssli #9203 üzenetére
Megvan írásban is de ha gondoljátok nyomhatok egy screenshottot v h irják a privikről belinkelem ha kell.
Én mondtam h postán nem válalok rá garit.Azmeghogy elcsúszott a feladása hát sorry fontosabb dolga is volt anyámnak mivelhogy bnőmnél élek s elfeledte majd este lementem a kariért s másnap feladtam én a karit. Majd a postán hever a 4 napos ünnepben.
-
Antimatrix
senior tag
válasz
kavicssli #8990 üzenetére
Szia
igen tényleg nem tudtam róla, találtam be volt téve műanyag tokba és abból vettem ki - de mint mindeki én is siettem nem teszteltem le emiatt irtam azt amit irtamn
odaadtam neked és ment - tényleg nem teszteltem le - örültem hogy neked ment és irtad is hogy elég de mivel a "jószándékkal van kikövezve" minden ösvény még a "rosszabikhoz" vezető is
és neked még " nem jött meg a videokártyád - mondtam hogy oda-adom 1 másik srácnak mert neki is szüksége van rá 7végén és neked szerzek 1 másik 80Gb HDD-t ha tudokakkor viszgáljuk meg nem történt volna semmi csere marad nálad a vinyó akkor jó neked de közben BAD lett volna... akkor mondjuk kiderül 1 hét mulva akkor is én vagyok a hibás????
nekem nem szándékom megkárosítani senkit sem főleg hogy régóta ismerlek anna Misr@l
Az embernek csak 1 becsülete van 1 közösségben és ez egy közösség én pedig még mindig tartom magam becsületesnek mint másnak....Bejöttél Debrecenbe a barátnődhöz hiszem mind2 barátnője ott volt és egy 4 tali volt ha úgy vesszük...
tényleg amit nem tudok visszacsinálni az hogy ez nem történt volna meg és élnék sértődöttség nélküla többi "anyagi" károdat tudom csak rendezni - a grátiszt is visszaadom - szerintem így lesz a legtisztességesebb.
nekem is időmbe került és üzemanyagomba került ez a incidenc
a "nem anyagi" dolgot pedig nekem sem áll módomban maradktananul visszaállítani a legjobb szándék mellett sem...a legjobban talán a moderátor fogalmazott a" "furcsa" ember aki mindig rohan" kifejezéssel - ezzel inkább egyetértek mind a többi általad rámszórt "kifejezéssel"
tudom nem leszünk most már "havarok" mint régebben de a korrektséghez az tartozik hozzá, hogy mindenki elismeri a hibáit itt a topicban/forumban igyekszik amennyire lehet visszacsinálni a dolgot anyagi/erkölcsi téren
beismertem a hibáim belátom hogy nem voltam a legkorrektebb veled szemben -főleg az idődet nézve - de a szándékosságnak a legkissebb árnyékát is kérem magamról levenni...
most neked kell lépned....
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kavicssli #8987 üzenetére
Tegnap felhívott délután hogy az egyik srácnak eladta a vinyót de vigyem le neki már azonnal!
miért nem válaszoltad neki azt, hogy bocs, most nagyon nem érek rá? nem egyszer üzleteltem már én is Antival, elég "érdekes" figura, folyton rohan, de eddig mindig kisegített.
mellékszál: próbáltam eladni az eee-met (nem neki, mindegy, hogy kinek). 65k-ért vitte volna a gyerek, előreutalással, postával. mondtam, hogy kevés, még várjunk. a napokban tudtam eladni 55k-ért.
ezt azért hoztam bele, mert mikor te akartad megvenni 2.5k-ért a vinyót, akkor valszeg még többre tartotta. aztán lement az ára, és alacsonyabb áron már megvette a másik emberke.
az 500ft-on cigánykodás meg oda-vissza igaz lehet
-
RexpecT
addikt
válasz
kavicssli #8995 üzenetére
Lehet rossz napja volt,ettől függetlenül tény hogy nem volt korrekt.De azért szerintem nem itt kellett volna kibeszélni, pláne hogy már régóta ismeritek egymást és gondolom nem ez volt az első üzletetek.Pl nekem is tegnap ingyen segített,mert szükségem volt egy külső usb-s olvasóra,bementem a boltba aztán segített,raktunk egy Xp-t az Eee-mre.
Szóval nem volt korrekt veled,de ezt inkább egymás között kellett volna elintézni, mert az tuti,hogy ritka az ilyen üzlete Antinak.
A winyóra visszatérve pedig tudhatod,hogy Anti nagyban ad-vesz,aztán ha nem jó akkor tuti visszaveszi a cuccot. -
RexpecT
addikt
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #8890 üzenetére
Köszi a hsz.-t, ez egy régi sztori.
Akkor még nem a jelenlegi osztályozási rendszer volt érvényben:
"Csak abban az esetben kérjetek fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért titeket !
Olyan esetekben kerülendő a pont osztás, hogy megbeszéltük de nem jött el
azt mondta, hogy kell, aztán mégsem.
Az elmaradt haszon, semmiképpen nem egyenlő a való anyagi kárral !!!"Ennek tükrében töröltetem Terminator_ kolléga fekete pontját, így 1 évvel a történtek után, nem kenyerem mások levesébe köpni.
A történetet az én szemszögemből a 8886-ban leírtak szerint ismertettem. -
localhost
Közösségépítő
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6627 üzenetére
ha én nem írom akkor te honnan tudnád agyas [link]
egyébként meg itt már szóltak hogy fejezzük be ezt a témát azért i s nem ide írtam te meg letiltottál privátban meg azt mondtad a telefont se fogod felvenni ha hívlak meg amúgy is csalódtam benned nem kicsit, nem érdekel már rég hogy ki törte le azt a kapcsolót most ki van cserélve az egész ( a hozzáállásod elárul téged) a lényeg hogy müxik a telefon
örök hála mrlujoak -
-
-
I_Am
veterán
válasz
kavicssli #6368 üzenetére
Értem, akkor innentől már tényleg kettőtknek kell megoldani a dolgot és kihagyni belőle a nyilvánosságot, mert nagyon kezd unalmassá válni, hogy mindenki mindenkivel veszekszik.
Oldjátok meg, mindketten törekedjetek a másik fél megértésére és ne zárkózzatok el, egy esetleges közös javíttatás elől sem.
Ha kell, akkor van T-nél olyan szervizes ismerősöm, aki nem fog lehúzni és még gombot is kaptok hozzá.
-
I_Am
veterán
válasz
kavicssli #6364 üzenetére
Semmi, csak általa láthatóvá válnak dolgok az életlen képeken is.
Karcos a Te képeden is a telo a gomb mellett. Az, hogy mennyire már nem annyira tisztázható ki.
Viszont ez most nem érdekes, az érdekes az, hogy van-e olyan képed amin látszik a gomb is? Mármint nem az eredeti állapot, hanem olyan szögből készített kép, mint a vevő általi.
szerk: mert nem az az érdekes, mennyire karcos, hanem, hogy a gomb milyen szögben áll, illetve mennyire sérült, esetleg ki van-e mozdulva, mint a vevő általi képeken.
Bár teljesen pártatlanul meg merem már előre mondani, hogy nem lesz.
-
coyote55
őstag
válasz
kavicssli #6312 üzenetére
Szerintem a lényeg nem a külső pár karc, hanem az, hogy bent látszik a leszakadt nyomógomb!
Ha te is ilyen képet csináltál volna, hogy belátni a kapcsolóhoz...
Ilyen kép készül, ha keményen meg van világítva a tárgy, ne ezen lovagolj!
Az, hogy a te képeden nem látszik, csak a te képeidet minősíti -
shtml
őstag
válasz
kavicssli #6283 üzenetére
.és ha én fordulok mert azzal vádol hogy én rontottam illetve követeli vissza a pénzét! Bizonyitsa be hogy nem nálla romlott el!
Akkor is nálad van a bizonyítási teher, mert te leszel a felperes.
Persze nem ellened beszélek, ugye megérted? Nem állok egyőtök mellett vagy ellen sem, valószínűleg mindketten egy véletlenül bekövetkezett kár szenvedő alanyai vagytok.
Ezzel én is kiszállok ebből a témából, amit hasznosnak láttam elmondani, azt elmondtam. Kívánom nektek, hogy sikerüljön minél kevesebb kárral és sértődéssel lezárnotok ezt a kínos ügyet.
-
udi
őstag
válasz
kavicssli #6260 üzenetére
Tudod az a furcsa hogy nekem is volt már nagyon sok üzletem,de tényleg és nem egyszer jártam már ugy hogy elvittem a müködö cuccot a város másik végébe kocsival és lám mikor ki akartam próbálni a vevőmnél addigra beszart....Ha nem látom nem is hinném el.És ez nem is egyszer történt.Ez az egyik része a dolognak.A másik hogy ici pici empátiát sem mutatsz még ha neked van igazad sem...Ez minősít téged.Az pedig hogy védekezel a mögötted álló üzletekkel az már bocs de szánalmas.Nem akarok igazságot tenni mert nem az én tisztem,esetleg csak egy ötletet dobtam fel amit én tettem volna.Tegyük fel hogy igazad van és a vevő sosem fogja bizonyitani hogy rossz amit vett de a hozzáállásoddal emberségből nálam tuti megbuknál.A sok feleslegesen odavágott hsz-ed helyett lehetnél kicsit korrektebb és ha nem küld képet vagy nem jelentkezik akkor is tudnánk hogy te megtetted az első lépést.Ez ha csak gesztus is de pozitiv lenne.Biztos korrekt üzletember vagy és ha lesz üzletünk bátran fordulok hozzád de kérlek olvassd el düh nélkül amiket irtam mert nem a rosszindulat vezérelt.Nem is érdemes tovább ragozni a dolgokat,én nem szólok bele a továbbiakban.
Remélem rám nem fogsz haragudni,és megoldódik a probléma -
coyote55
őstag
válasz
kavicssli #6265 üzenetére
Egy ilyen kapcsolót úgy konstruáltak meg, hogy a gomb csak tengelyirányú mozgást végezzen, és közben zárja a kontaktust. Ha nincs a gomb, és mindenféle hegyes tárgyat nyomkodsz bele, azzal oldalra is feszíted a kapcsolót. Valószínűleg ezt únta meg, és ezért letört, vagy inkább leszakadt a panelról.
Ez megtörténhetett akkor is, mikor utoljára kikapcsoltad, és akkor is, mikor az új tulaj először megpróbálta bekapcsolni. -
vagamo
őstag
válasz
kavicssli #6150 üzenetére
Amit konkrétan meglehet tudni a Privátból az, az, hogy
2008.06.04-én a telefon működött: http://mobilarena.hu/apro/sony_ericsson_t650_csak_25_000ft_csere_van/friss.html
KÉP
és másnap fel lett adva a telefon!kavicssli privát üzenete gizda számára
Törlés [B]2008-06-05 11:34:28[/B]
kavicssli
(PH! addikt)
Feladva! De a postát azt mondta hogy levélként nem lehet feladni mert "értékes" a cucc! :W 1690ft :W mindegyFifti-Fifit!
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6163 üzenetére
Mégis milyen hangnemet engedsz meg magadnak? Mit képzelsz magadról?Ne a képeken lovagolj,mondtam hogy dolgozok,majd otthonról esetleg! Tudod,hogy vétkes vagy és csak besározod a másikat! Inkább tanulj meg helyesen írni! Kiderült minden a privátokból és menekülsz! Te mire vagy méltó? Kitörölheted a se@@edet a piros pontjaiddal!
Hiába próbálom,hogy jussunk közös nevezőre,nagy ívben tojsz rá! Ez a korrektséged????
Bravo hozzá!!! Te szent és sérthetetlen,tévedhetetlen tag!!!!
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6150 üzenetére
Csak fújod a magadét! Szórakozol velem.Kötekedsz,de nem vagy hajlandó az emberrel beszélni! Rám hárítasz mindent! Te fer vagy és hibátlan! Ha arra megy ki a dolog,hogy megunjam örülhetsz! Nem fogok sz.i kapni a kavarásaid miatt! Ha ilyen korrekt vagy, bátran üzleteljen veled mindenki! Nagyon oda vagy a munkahelyeddel.Lesz@rom! Költsd patikára a pénzedet.De én akkor sem rontottam el,mert nem lehetett.
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6128 üzenetére
Frankó!
Jössz itt a szaktudással?? A telefonról van szó!!Ha olyan ügyesek a NASA-sok akkor a bekapcsoló gombot miért nem forrasztották meg??? Talán mert ők sem tudták,mert nem lehet!!!
Azért mert én recepciós vagyok már hülye is vagyok???
Lehet mikor megcsinálták jó volt,de Te is megsérthetted a kikapcsolásnál,akár véletlenül is.Csak gáz lenne beismerni!!?? Hacsak nem barbár módjára lekaptad az aksiját,hogy kivedd a kártyádat!!!!!
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6120 üzenetére
Oda teszed fel ahova akarod! Egész nyugodtan.
TELJESEN MINDEGY,HOGY MENNYIRE ÁLLOD A SZAVAD,KINEK MIT RAKSZ EL,HA GOND VAN A TELÓMMAL AKKOR SEM BUKNA SENKI 2690FT-OT ÉS VÁLLALJA A POSTÁZÁS KÖVETKEZMÉNYÉT
Te meg sem sérthetted véletlenül sem semmivel mikor kikapcsoltad?Csak én a bekapcsolásnál???
Nekem is itt a kísérőokirat!Semmit nem kamuzok!!!!!!
1690ft volt a feladása és 830ft ha csomagként adtad volna fel.
Akkor ha tutira kell a tied mert itt Debibe is érdeklődtek iránta de addig nem mondtam semmi konkrétumot amig nem válaszolsz!
Szerintem előre utalással mehet de akkor a Postaköltésget is te állod ..azt hiszem az +1000ft! A kivel érdemes topicba megnézheted hogy csak pirospontom van
Ha holnap utalsz és megjön a számlámra a pénz úgy adom fel a csomagot ami ha minden jól megy és a pénzt is korán utalod már pénteken nállad lehet a teló! -
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6112 üzenetére
Hékás!
Te olyan nagyon ragaszkodtál hozzá?É feldobtam a labdát,Te meg szépen hagytad!! Ha tudom,hogy gond van vele és nem adom el helyben 25000-ért,akkor miért postázom 23000-ért????
A 2000-már neked is a fele utazási díj lett volna és tiszta lelkiismerettel átadtad volna a kezembe.Kipróbáltuk volna.De Te inkább eladtad 2000-el olcsóbban és mivel én előre utaltam 22000+1000postaköltséget,a feladásnál kiderült,hogy érték biztosítottan a költség 1690ft már mínusz 2690ft-nál járunk.Talán miért nem lett az utazásod ára megfelezve?Valószínű nem itt tartanánk!!Mindenesetre most megnézettem egy másik szervizessel is,hátha az első tévedett.Főpanelcsere kellene rá!Frankó! 23000-ért vettem-kaptam a kisfiamnak egy játéktelefont?????
-
shtml
őstag
válasz
kavicssli #6112 üzenetére
most irta az előbb hogy levolt törve!
amikor én beleraktam a dbozba a cuccaival tuti semmi beja nem volt
Pontosan erről beszéltem, ez volt a postai szállítás kockázata. És pontosan ez az a kockázat, amelynek viselésében nem állapodtatok meg előre.
tudod ha 3330 ft-ot nem ér meg valakinek hogy felutazzak 250km-t hogy bajok nélkül bonyolítsuk le a dolgokat....
Megírtad neki, hogy ha nem kéri a személyes átadást plusz 3,300-ért, hanem a postát választja, akkor elhárítasz minden felelősséget a szállításból eredő károkért? - ez ui. nem magától értetődő. Ha nem írtad meg neki, akkor te is hibáztál, ezért javasoltam, hogy viseljétek közösen a kárt.
Amúgy ha a leírásod szerint egy hegyes tárggyal így is bekapcsolható a telefon, akkor igazán megegyezhetnétek egy 1,000-2,000 forintos engedményben és közös megelégedésre békében le lehetne zárni az ügyet.
-
shtml
őstag
válasz
kavicssli #6099 üzenetére
sokadjára írom le hogy én felmentem volna Pestre..De Ő nem akarta
Nyilván nem akarta állni a plusz költséget, ezzel nincs is semmi baj. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy vállalja a szállításból eredő kárt, ezt tisztáznotok kellett volna. De erre az utóbbi fejlemények fényében talán nem is lesz szükség.
@gizda:
Kérlek, írd le teljesen egyértelműen: a leírt módon (hegyes tárggyal) be tudod kapcsolni a telefont? (Természetesen feltöltés után.)Ha be tudod kapcsolni, akkor nincs semmi gond, hiszen az eladó előre megmondta, hogy nincs bekapcsológomb, tehát ezt te is tudtad, amikor a vétel mellett döntöttél.
-
t1
veterán
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kavicssli #6043 üzenetére
Felajánlottad, hogy személyesen elviszed hozzá a telefont, de ő ragaszkodott a postázához (nem értem miért), annak ellenére hogy említetted neki, gar.t nem tudsz rá vállalni. A üzenetváltások gondolom megvannak. Kiváncsian várom a másik fél reakcióját ..
szerk: a leírtak alapján én sem adnám vissza neki a pénzt.
-
P00By
nagyúr
-
Zolee11
senior tag
válasz
kavicssli #5734 üzenetére
Konkrétan most az internetszolgáltatókról volt szó, nem a kábeltv! De hamár itt tartunk, a DIGI szolgáltatása használhatatlan 32" feletti TFT-n, mert olyan blokkos, hogy számomra nézhetetlen. Tehát van egy közepes analóg minőség és egy szerintem pocsék digitális szolgáltatás. Hurrá
Befejeztem az offolást! Ha valaki támadni akar, akkor priviben terrorizálhat
Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest