- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
shteer
titán
-
shteer
titán
161 újoncnak egy fekete az előre megbeszéltekkel ellentétes helyszíni alkudozásért és mellébeszélésért. nem szavatartó, mellébeszél, maga se tudja mit akar - az áru (lefelé) és az ár percenként változik (felfelé)
a károm? 2 vonaljegy. de nem ezért, hanem mert sürgősen kellett volna az amit hirdet és lemaradtam egy másik vételről
-
shteer
titán
Elementee kollégának kérnék egy fekete pontot, de már nem lehet, hiszen Avastin másodregje volt
megegyeztünk egy HD6870 - HD4870X2 cseréről, majd írta, hogy feladta a kártyát. én pedig vártam, hogy postázhassam az enyémet
de nem azért kérem a feketét mert nem adta fel, hanem mert valótlant állított. közvetett anyagi károm keletkezett mert kp-s vevőt utasítottam vissza a megegyezésünk után - ha nem kap, legalább nyoma marad a kétszínűségének
végszó:
ElementeAvastin hazudozó szélhámos -
shteer
titán
Kapeq-nek a mai napig kellett volna átutalnia a vga-ból fennmaradó 2000ft összegű tartozást, de nem tette meg - ígérete ellenére sem
majd a tartozásra többször felhívtam a figyelmét privátban, választ nem kaptamamikor beírtam a friss hirdetésébe, akkor volt hajlandó reagálni privátban és ismételten ígéretet kaptam a tartozás rendezésére - a mai 16 órás határidő lejárt, a türelmem elfogyott
tehát kérnék neki egy feketét + a rajtam keresztül érvényesíthető 2 év garanciáról ezennel lemondhat
az összegre természetesen továbbra is igényt tartok, a kamatait megtarthatja
-
shteer
titán
válasz
bmw365 #14309 üzenetére
hajrá!
szalántai Csordás Zoltán nevű csalóval nekem is volt dolgom a múlt 7en
nekem csak egy dupla postaköltségbe került, ugyan a csomag feladása után jöttem rá, hogy kinek adtam fel a vga-t, reggel még vissza tudtam hívatni a csomagot - de legalább így nem huszonezres károm van
persze az általa "feladott" cuccok nem kerültek postára -
shteer
titán
válasz
Lawboy #14120 üzenetére
hát te viccelsz
akkor leírom hogyan volt:
1. ráfizetéses cserét ajánlottál, mikor beszámításost kerestem
2. megírtam, hogy van érdeklődőm az eladó GTX-re, anélkül még csak el se adom, hogy megvárjam az első jelentkező válaszát
3. nem írtam, hogy kell a kártyád. egyszer sem. írtad h szóljak ha jegelheted. nem írtam, hogy jegeld.
4. váci cserét ajánlottál. egyszer sem írtam, hogy hajlandó vagyok menni vácraa mai vég:
megírtam, hogy holnap délig kapok visszajelzést a beszámítás+kp-s érdeklődőmtől
erre írtad, hogy ma estig adjak választ mert van más érdeklődő is
erre írtam, hogy ne várj rám.és te ebből hozod ki, hogy komolytalan vagyok és nem tudom mit akarok?
megírtam kerekperec, hogy ne várj rám. ez neked komolytalan? az a komolytalan amit művelsz: nem sikerült megfelelő nyereséggel elcserélned egy kártyát és idejössz ríni
egyet biztosan tudok: veled nem akarok üzletet kötni
aki meg üzletelt velem, tudja mennyire vagyok "komolytalan"
-
shteer
titán
válasz
Barell #14002 üzenetére
na akkor tisztázzuk a helyztet
a Vaterán zárt aukcióra tettem miattad a terméket. tehát anélkül nem tudja senki megvásárolni, hogy én arra engedélyt nem adok külön. az engedélyt többen kérték, persze miattad nem adtam meg az újonnan jelentkezőknek.
viszont a korábbi engedélyek bent maradtak a beállítások között és egy korábbi vevőm aki rendelkezett engedéllyel, leütötte és igényt is tart rá
a Vaterán ezzel szerződés köttetett közöttünk, mely a ptk értelmében bírósági úton behajtható.miattad nem vagyok hajlandó bíróságra járni és perköltséget és kártérítést fizetni
anyagi kár nem ért
akkor miért? amiatt hogy nem juthattál hozzá olcsón, a számodra kedvezőbb beszámítási feltételekkel egy termékhez?
emelett felajánlottam, hogy ha ezt nem tudom neked átadni, beszerzek egy ugyanilyen kártyát kis időn belül, erre csak egy köszi érkezett...
tehát akkor miért is??
tegnap este jeleztem, hogy nem fog menni az üzlet mert megtörtént ez a kis malőr és a vaterás vevő igényt tart a termékre mivel nem tudtam megbeszélni vele az átadás törlését. az időpontokat kicsit elnézted, ha meg tudtam volna beszélni vele, azon nem múlt volna
persze ezt sem fogod megérteni, mint ahogy azt sem, hogy nem a különbözeten múlik a dolog, hiába ígérgettél egyre nagyobb összegetés korábban írtam neked:
tényleg nem szivesen teszek már félre - ilyenekért csak ne kelljen feketepontozni, vádaskodni meg persze bármi közbejöhet mind2 oldalról. sajna soksok pozitívval is rendelkező tag is szivatott már meg - aztán nem vagyok az a hőzöngős típusszeretném felhívni újra a figyelmed: anyagi kár nem ért
-
shteer
titán
válasz
ha8alpista #13207 üzenetére
bukó
folyamatosa munkálkodik az expresszen - [link] [link]
elég sokan vagytok akiket átvert, nem is értem hogyan csinálhatja még mindig[ Módosította: #65675776 ]
-
shteer
titán
nem, ajánlottat kézbesíthet postaládába a postás ha befér a postaláda nyílásába - ha nem akkor értesítőt hagy, 5-10 napon belül át lehet venni személyesen befáradva
tértivevényest nem kézbesíthet személyes átvétel nélkül, itt szintén értesítőt hagy ha nem talál otthon - személyes átvétel után tértivevény megy vissza a feladónak, hogy a címzett, közvetlen hozzátartozója vagy meghatalmazottja vette át
-
shteer
titán
válasz
>Dragon> #13129 üzenetére
mojannak én is adnék egy feketét, utánvéttel kérte a hirdetett PCI-os wifikártyát
persze, hogy visszahozta a posta. ígérete ellenére máig nem kaptam meg a postaköltséget. megbízhatatlan és hazug!
ez volt az utolsó utánvétes eladásom. aki komolyan gondolja, fizesse ki előre. kész.
-
shteer
titán
-
shteer
titán
djkoni ma kapta meg az utolsó 5 nap haladékát, hogy rendezze a tartozását
2db hsdpa modemet rendeltem 2009.12.09. napján, melyek értékét a megadott számlaszámra utaltam 2009.12.10-én. a modemek máig nem érkeztek meg. még karácsony előtt sikerült elérni telefonon, amikor szóban azt állította, hogy feladásra kerültek a rendelt modemek
telefonját azóta nem veszi fel, vissza nem hív. 2009.12.17. óta jelentkezett be ph!-ra.
ma kapott egy sms-t, miszerint péntek számlazárásig vissza kell utalnia a pénzemet.
-
shteer
titán
válasz
Szonyka #11084 üzenetére
megegyezés kérdése... miben egyeztetek? milyen feltételekkel postázza?
én minimum ajánlottan küldök mindent, kivéve ha a vevő külön kéri h sima küldemény legyen, ebben az esetben a felelősség az övé - 2000 huf érték fölött erre nem is vagyok hajlandó - ha kell neki, fizeti a költségét, ha nem, akkor megveszi más. ennyi.
-
shteer
titán
válasz
tigerscorpio #9378 üzenetére
volt már párszor, de miért ne
ezt most csak azért írtam, mert van-é olyan ostoba vki aki bevállalja? (ph4-s keretekben gondolkozzunk)
-
shteer
titán
válasz
WildBoarTeam #9368 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
RandomGosu #9108 üzenetére
arra panaszkodik aki ajánlott neked egyet
-
shteer
titán
lassan tele van a topik az "adott szó" miatt - nem vok teljesen bizalmatlan, sosem kértem még személyit pl - problémás üzletem volt, még nem vertek át de a trendet figyelve jobb óvatosnak lenni - sajnos
igaz már egyre kevesebbet üzletelek, vhogy most meg vok elégedve a cuccommal, meg boltban is olcsónak mondható minden
szerk: és már inkább előnyben részesítem a régebbi üzletfeleket - még ha drágábbb is a termék -
shteer
titán
És ahogy nézem Te is ebbe a csoportba tartozol
indokold ezt meg pls. remélem ezzel nem a hazugok és átverősök csoportjába gondolsz
egyszerűen már megtörtént annyiszor, h kellően óvatos legyek.Az élet meg majd jól pofoncsapkod
ha ilyen maradok? milyen?
mit kellene tennem? nekem pofoncsapkodnom az illetőt?
számít az adott szó, de nem egy idegené, akiről azt sem tudom létezik-e egyáltalánkovy79: h valaki a "szavát adja" és utána átbax
többet nem is állok vele szóba
-
shteer
titán
ebben a formában meg, óvatos vok és nem kapkodok el semmit - ha vki bejelentkezik a cuccra amit árulok, nem zárom azonnal a hirdetést csak ha átvette, visszajelzett
ha én vennék vmit, akkor tali előtt megejtek egy telefonhívást (telszám nélkül nem veszek semmit), ha vmit elvisznek az orrom elől, keresek másikat
de nem jövök ide rinyálni, h "jajajajjjjjaaaaaaajjjj nem tudtam eladni/megvenni jó áron vmit mert xy visszamondta" hááát akkor ijb. ennyi. az óvónéni sem tud tenni semmit - piacgazdaság van még itt is.
ha anyagi kár érne vagy valóban gerinctelen esettel találkoznék, akkor jönnék árulkodni
ilyen az élet is, szokjátok
-
shteer
titán
velem ilyen hetente többször is megtörténik (ma is pl) mégse jövök ide sírni
de komolyan... szerintetek van ennek értelme?
-
shteer
titán
így van, relatív. volt olyan időszak amikor nekem is számított 5k, akár ilyen hirtelen is. ha belegondolsz, legalább közölte h nem kell és gondolom elnézést kért. nem váratott meg és nem álldogáltál fél órát egy megbeszélt találkozó helyszínén
szerk: jah, most látom megjött az "elítélt"
sztem hagyjátok annyiban a dolgot, ezért nem jár fekete
-
shteer
titán
válasz
Omega81 #8620 üzenetére
hány forinttal károsított meg? csomagolópapír árával?
megértem a problémád, nem ellened vagyok. én azonban tanultam az ilyen hibáimból és már nagyobb tételnél előnyben részesítem azt a vevőt aki előbb viszi, nem várok. ez van. ajánlom neked is
én még mindig ellene vok annak, hogy meghiúsult üzlet miatt fekete járjon. viszont a bejegyzés megmarad itt a topikban
-
shteer
titán
válasz
Mulderpapa #8612 üzenetére
azóta is hibátlanul működik
a te szerencséd -
-
shteer
titán
úgyis a középkorban vagytok
üzleti ügyek (és főleg a garancia) intézésében még te is ott tartaszelküldted a hátlapot ő viszont nem kapta meg. ezt azért tisztázni kellene vele, nemde? folyamatosan üzletelsz a ph!-n - gyakorlatilag kötelességed válaszolni az üzletfeleid üzeneteire. nem így gondolod?
-
shteer
titán
válasz
kicsitoth93 #8277 üzenetére
ez a neked való topik
1. hszt olvasd el
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest