- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nikitan
csendes tag
-
Rive
veterán
válasz
Timocicu #7738 üzenetére
Minél többen minél könnyebben feladják akár csak morzsáját is a káruknak, annál több ilyen lesz. Az első nem megfelelő reakció után, amikor már biztos, hogy átverés volt - onnantól hova, minek a bizalom, a jóhiszeműség?
T.40: Ez a fajta 'kompromisszumkészség' csak arra jó, hogy áldozattá tegyen.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Timocicu #6278 üzenetére
Azért szó-mi szó te is érdekesen adod elő. Az tudtommal nem érdem, hogy nő vagy ,hanem állapot. Tessék nem megpróbálni ebből előnyt kovácsolni egy vitában (úgysem fog menni)...
És félreértés ne essék nem vagyok himsoviniszta, és még csak nem is az eladó prtját akarom fogni, csak szúrja a hömömet... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Timocicu #6207 üzenetére
Én ezt nem neked címeztem, csak nálad volt erről utoljára szó.
Igen, kövezzetek meg,de én nem hiszek igy senkinek. Az eladónak sem hinnék, nem válogatok. Kell bizonyiték. Persze csak nekem. Az meg mit sem szmit, csak ugy feldobtam... Meght ugyi igy bemondásra... Na mind1. Nekem nem elég... Legalább kép lenne...Mondjak még jobbat? Azt sem hiszem, hogy ott dolgozik
Najó, ez már tényleg csak vicc
Dehát tudjuk: Everybody Lies....
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest