- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gban
veterán
Meg lehet kérni - ha van. Nálunk speciel nincs. De ha lenne, és megkérném, azt a postás úgy sem tudná, pláne ha csak felkaputelefonozik...
Én speciel nem akartalak bántani, csak kértem hogy mindenkinek hagy legyen már meg a saját véleménye arról hogy mit tesz és mit nem, anélkül hogy ezért mások letinóznák, lelúzereznék.
Túl sokan szólnak meg már itt másokat, olyan dolgokért igazából, amiért talán meg sem éri billentyűzetet ragadni, ez az ami picit bánt.
Én igyekszem normálisan, korrekt módon kiszolgálni a néhány vevőmet, és nem csak lustaságból nem postázok, úgyhogy nem igazán tudom értékelni amikor olyanért kötnek belém (tinó, stb), hogy "nincs rajtad sapka".
Néhányan úgy alkotnak itt véleményt (nem konkrétan rád gondolok most), hogy a másik felet nem ismerik, nincsenek tisztában azok korával, végzettségével, tudásával, munkájával, egyéb helyzetével, ami számomra - gondolom nem vagyok egyedül - elfogadhatatlan, és a PH látja ennek előbb-utóbb kárát, amit véleményem szerint senki sem akar. -
True
aktív tag
Személyes átvétel esetén, mindenki eldöntheti hogy mekkora bizalmat oszt az illető félnek, furcsán viselkedik-e, esetleg sumáknak tűnik...
Valljuk be még itt a PH-n is rengeteg színész található...
Viszont ha Póstára bizol valamit abban az esetben azt is vállalnod kell, hogy esetleg nem megfelelően kezelik a cuccot, dobálják/leejtik/stb...
Utána te állithatod, hogy amit küldtél az biza jó volt, ha a másik fél már csak a selejtet kapja, és ez nem feltétlen látszik majd a dobozon.
Viszont az garantált, hogy utána a neved itt fog díszelegni, és nem a korrektek között!
Ezért aki ugy dönt, hogy nem Póstáz mivel is kevesebb/looser??? -
mandras81
senior tag
Attól függ, hogy honnastól indul az "üzletelgetés" nálad. Én csak a saját cuccaimat szórom el, amire már nincs szükségem. Ezt én nem nevezem üzeltelgetésnek.
Én is postáztam már egyetlen egyszer, de nem áll szándékomban a továbbiakban, pedig nem volt rossz tapasztalatom. Egyszerűen nem akarok ezzel foglalkozni, és punktum.
-
gban
veterán
Én sem mondtam eddig rólad véleményt, de azt hiszem nem is fogok.
Nem akarok egy bizonyos szint alá süllyedni, hogy mások tevékenységét becsmérlem és minősítem, csak azért mert nekem más a véleményem.
Másrészt sokakkal ellentétben vannak dolgozó emberek is, akik nincsenek otthon amikor a postás hozza a pénzt.
Jó esetben az értesítőt megkapja az ember, de nem egy esetben csak második értesítőt kaptam ajánlott küldeményről is.
Mozgássérültnek is kell feladni csekket? "csoportos beszedési megbízás" - mond ez neked valamit?
Amiben egyetértek, az az hogy sokmindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
De az mindenki egyéni joga, hogy eldöntse, mindent egybevéve megéri-e neki valami vagy sem.
És ezt nem tiszteletben tartani, emiatt ledegradálni valakit - no comment... -
-
Calibos
addikt
meg a számtech cuccoknál ami épp működik az általában fog is még sokáig, itt nem kopik semmi, habár ahogy gyorsan futkosnak belül az elektronok lehet kopik a nyák alattuk
Ezzel egyáltalán nem értek egyet, adtam én már el működőképes cuccot, ami az új gazdájánál rögtön el is romlott. Egy alaplap, vga, egér, táp(is) előjelek nélkül bármikkor bedögölhetnek… -
Balinov
titán
''használt cuccban van rizikó tessék elfogadni, azért olcsóbb mint az új.'' ezt itten kéremszépen a kulcsszó!
ha ezt szem előtt tartjuk,akkor kevesebb rosszemlékü meglepetés érheti az embert.
Sajnos viszont ez csak az eladni/venni kívánt áru esetén örökérvényü,az emberi tényező már nem ennyire 1xrü képlet
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest