- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
menalcas
őstag
Tudod , naív voltam pár éve már postázgatok seftelgetek , itt ph-n már kb 1 éve és itt még nem ért ilyen kellemetlen élmény, ellenkezőleg volt meg vettek tőlem valamit hazavitte, nem sikerült beinditania, mondtam küldje visza,visszafizettem, hazajött a cucc, kipróbáltam hibátlanul ment , eladtam másnak és neki is megy ( elkönyveltem hogy hülye volt hozzá hogy beüzemelje és kész) de kérdés nélkül visszavetem , mert így tisztességes.
SpeedR: igen sajnos szintén ugyan az a sztori naív voltam és nem néztem a srác után, pedig pont mostanában kezdtem ovatosabb lenni és utánna nézni kivel üzletelek .
De még ez a sztori nem ért véget,mert rossz lóra tett hogy engem akart átqrni
-
edipqe
senior tag
a vádat visszautasítom! 24ért adtam neki, most darabokraszedvi is fillérre pontosan ugyan annyira fog kijönni a végösszeg!
Nem olvastál jól akkor: nem hívott! csak csörgetett, olyan gyorsan h az elottem, kéznél lévő telón nem tudtam felvenni! És csak 1 szer!
Ez mi ha nem passzív?
Nem voltam passzív végig kommunikáltunk kb 30 üzenet volt.
Ha szted én passzív voltam akkor Ő mi volt?
írtam neki amikor volt wifije is.
jah és azt ne felejtsuk el hogy egészen estig nem keresett, nem méltoztatott felhivni, meg semmi, nekem kellett felhivnom h hol a fakkban vagy? ESTE!
-
finest
addikt
Hát épp ez az, itt nem találkozott, és???
Ne izgasd fel magad, az alku kétoldalú dolog, ha az eladónak nem felel meg az ajánlat, nem adja el! Amúgy nekem is felbassza a dolog az agyam, tood, h hányszor olvasom a hirdetésekben, h ez vagy az itt vagy ott olcsóbb?! Kit érdekel, hát miért nem vette meg máshol. Attól, h ez bolhapiac még nem kötelező, h az eladó belemenjen egy alkuba.Lehet, h indoknak nem a legjobb, h nem akar postázni mégsem, de nem történ átutalás se semmi, szal elégérthetetlen a probléma. Lehet egyszerűbb lett volna, ha gabo annyit mond, h meggondolta magát, én nem látom, h hol lenne a szóbeli megállapodás az üzletről a privik közt.
Gabónak a tanulság az, h máskor legyen határozottabb és mondja meg kerek perec, h ennyiért nem adom. -
Jhonny06
veterán
Ha nincs semmi külsérelmi nyom rajta a szar hűtő miatt, akkor simán vissza lehet tenni az eredeti állapothoz hasonlóan a hűtőt, nem veszik észre. És ez nem feltétlenül átbaszás, mert ha nem az okozta a hibát, akkor teljesen mindegy, hogy milyen hűtő van/volt rajta, az persze megint egy más kérdés, hogy leszárják, hogy mit gondolsz.
Egyébként írta, hogy a kártya nem garis.
-
Chaser
legenda
Az tényleg rosszul bonyolítás, hogy megbeszélünk hw cserét, én feladom az én részemet, szerinte ő is, de csak nem ér ide az övé..aztán kiderül a posta visszadobta, feladja megint, de megint visszadobja mert nem vettem át, persze én értesítést nem kapok semmiről, a feladásokat igazolni nem tudja semmivel, aztán kiderült mert sima levélként adta fel /proci!
/, mikor kezdek berágni, és küldök neki egy nyugodt hangvételű privit, amiben közlöm, vagy a cuccom, vagy az értéke, vagy amit cserélni kívánt itt legyen 3 napon belül, mert szétrúgom a fejét /ez az én feladásomtól számítva kb 3-4 héttel volt/, valaki szól, hogy nézzek már be ide, mert tomika fikázgat...osztán mikor leírom/kérdőre vonom itt, többet nem jön a drága
Végére visszakerül hozzám ugyanaz a proci, amit én adtam fel neki, de ez szerinte már másik, amit ő szerzett nekem, nagy anyagi bukás árán, mert persze ő feladta a csomagot..ez nem rossz bonyolítás, krónikus hazudozás
szerk: azt még tegyük hozzá, úgy adta ki magát, mint egy gsm boltban dolgozó emberke, aki valószínűleg nem 14 év körül van, mint ő volt akkor ahogy kiderítettem..biztos a posta lenyúlta az anyakönyvi kivonatát is, azért emlékezett rosszul
-
dzsikonzols
csendes tag
Ez nem királyság kérdése. Ha nekem kell valami áldozok rá
és nem a legeslegeslegolcsóbb helyet szemelem ki meg állok le alkudozni itt-ott ennyi te miért nem adod annyiért, hanem olyat ahol aránylag jó az ár és megbízható.
Akkor elnézést nem csicska max sóher remélem ez a szó megfelel. -
jokeman
aktív tag
Ugyan már,nem kell félni töle, mondjuk tényleg ne itt de én irtam hogy priviben keressen aki akar valamit.
Amugy meg én személyesen is találkoztam vele, és higyétek el ö tuti nem fog rohanni sehova, pláne nem a rendörségre, mikor mind a mai napig örzöm a dökumentumokat hogy átvert, és szerintem más is van igy vele.
Viszont tényleg nem kell itt szervezni semmit, ha kell info keressetek priviben.
off oljuk ezt a gyula gyereket -
g@bo
nagyúr
nekem pl 5 feketepontom van, abból tudom, hogy 2 nyervákoló vágott be 1-1 et, akikkel meghiúsult a bolt. én se kaptam meg amit akartam, ezé lemondtam, hopp egy pötty. egyet tibiajax srác vakart be, mert hirtelen tönkrement a lap, amit tőlem vett, és nem voltam hajlandó én elintézni neki, mivel a garlevél pont ezért volt nála....
ettől függetlenül több mázsa cuccot eladtam, ami után piros pötty nem keletkezett, de amig elégedett az ügyfél, nem izgat a pöttyözés. amúgy garancia b!zi vagyok, nem adok, és nem veszek papiros gar nélkül semmit.
-
Macka
veterán
Azt nem értem, hogy ha a telefonos sztoriban mindegyik fél korrektnek vallja magát, és felmerült egy probléma, akkor miért nem lehet azt csinálni, hogy a vevő visszaadja a telefont, eladó pedig visszaadja a pénzt. Aztá elfelejtik egymást.
Másik kérdés: Vevő miért nem kötött ki egy hét próbagaranciát? -
no01ricsi
tag
Nekem sikerult 1 et kifognom biztos olvasta a hozzászólásodat
habár a történet nem olyan vicces:
3 ezer Ft ot kellett volna kifizetnie (táp+pk) 2 hónapja
először én hibáztam mert rossz címet adtam meg, eltelt 1 hónap a pénz közben visszakerült hozzá(ja hogy még nem írtam ki is az Györkös Ferenc itt ph-n gyorkos néven van fenn)
az elmúlt 1 hónap azzal mennt el, hogy hitegetett már feladta de a postán annak sincs semmi nyoma, hogy feledta volna(elmondása szerint)
És a történet lényegemost jön idézem:"szia.lehet hogy egy kicsit fura és mintha sokat hantáznék.autóbalesetem volt.pont mikro mentem le a bankba utalni a pénzt.combcsonttörésem volt és még pár aprrob zuzodásmost érkeztem haza a korházbol.nekem járokeretem vande azzal se tudok menni.már szoltam anyunak hogy holnap midnenképpen menjen be neked és adja fel a pénzed.kivánj jobulást.ezer bocs"
hát nem kívántam neki, de a pénzem sem fogom látni
Nos Waver kolléga itt egy frappáns kis kifogás, az emberek meghallgatták szavaid és elkezdtek jobb kifogásokat gyártani.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Érdekes gondolkodás. Ez a baj itt, hogy sokan azt gondolják,valakinek azért van rangja,mert"nagyon ráér irogatni". Azért nem mind1, hogy valaki a "Milyen gépet ilyen árban...", vagy a "Mennyit adnál ezért az alkatrészért...", oder "Tuning kezdőknek szájbarágósan", és társai topicokban gyűjti a hsz.-eket. Mert pl. a tárgyalt személynek van ilyen szokása
. Vagy mondjuk próbál a közösség hasznos tagjává válni, és valóban saját magához képest szakmai hozzászólásokkal megosztani a tudását másokkal(mivel ez lenne a fórum lényege, mivel ez egy szakmai fórum, ha jól tudom, nem apróhirdetési oldal-persze az is,de nem elsődlegesen)...
toomi barátunk meg lassan tényleg telegyűjti a "pontfüzetét",nem kell azért semmit tenni, már most is sokan tudják, hogy bár talán javuló tendenciát mutat,de óvatosan vele. Kidolgozza ő magának a "véleményt" saját magáról. Legyen az jó, vagy rossz....
-
udi
őstag
Az hogy miér nem jó valami azt kár firtatni.CSAK.Hidd el vadi uj cuccoknál is van nem egy ami gyárilag hibás vagy be sem indul.Ezen kár rágódni.Használtról meg ne is beszéljünk.Egyik nap megy másnap már se kép se hang,én elég sokat fogdosok gépeket sajnos,de hidd el sokszor jártam már igy.Én csak azt nem értem hogy ennek mi köze az eladóhoz??Ő korrekt volt és mindent vállalt amiben megállapodtak.Valaki benéz ide és még a végén azért nem fog vele üzletelni mert csak egy két hsz-t olvas el pont amit nem kéne.Meghallgattuk mindkét felet és ugy érzem hogy az eladóval nincs semmi biba viszont a vevő olyan dologért reklamál ami nem jogos.Mint mondtam ezt az egészet név nélkül kellett volna beirni és csak egy tanácsot mellé biggyeszteni:"ha valaki vesz valamit akkor próbálja is ki időben" ez a vevő kötelessége.És ha az nem mukszik és az eladó nem veszi vissza akkor ide beirni.....
Kicsit hosszu lett de komolyan mondom nevetséges a téma... -
AirBooms
addikt
Továbbra sem értelek!
Ő volt az egyetlen jelentkező, de napokig csak ígérgetett, s mindenféle kifogással jött, hogy miért nem tudott utalni, de mindig rimánkodott, hogy ne adjam el a procit, mert neki nagyon-nagyon kell!
Mit kellet volna másképp tennem?Mert asszem az egyetlen logikusat tettem: nem küldtem el neki a procit!
Fogalmam sincs, mi a bajod ezzel? -
old gray
addikt
Én ezen is túl szoktam menni..... ha veszek egy hw-t olyan tagtól aki fórumozgat is itt PH-n, nem csak hirdet akkor az adott termék topicjában utána szoktam keresni az eladó hsz-eire (ha van(nak)), így kiderül, hogy van-e olyan dolog amit elhallgatott az adott cuccról.
Így már volt olyan, h rájöttem: a teljesen újnak (1év garral, gar.levéllel), bontatlannak meghirdetett proci valójában 7hónapos volt, vagy hogy az adott alaplap 4xx FSB-nél meghal, az eladó pedig a hirdetésben nem írt ilyen infot (kérdésemre, hogy mi a max. FSB, a válasz: nem tudom, nem teszteltem).Erről mi a véleményetek?
Egyeztetek ezen hirdetés eladójával, és nem akarom elszólni a dolgot de átverésnek tűnik. Kértem nevet / tel.számot: csak nevet kaptam. Kérdeztem, h hová szól a gar: "egy pesti nagykerbe". Kérdeztem, h milyen procival és milyen tuningkörülmények között használta a hűtést ill. milyen hőm. értékek mellett: "Amd 6400-al használtam tuning nélkül." Milyen módon intézzük a bizniszt: "postai utánvétellel, mert nincs szlám".
Sztem egyértelmű.....
-
Kicsirics77
veterán
az h újonc valaki, meg h pár napja regelt nem jelent semmit. a legkorrektebb őstag, meg fanatikusnak is el kellett kezdenie vhol....ebből nem lehet kiindulni. sztem.
nyilván így van ez a dolog mint állítod de az ember jóval óvatosabb az újonc emberekkel mint egy őstaggal
nekem volt bizniszem őstaggal és újoncal is egyaránt és minden rendben volt szerencsére
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest