- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Dr. Romano #3819 üzenetére
..és a panem...? mindig csak a circenses..
-
akaido
addikt
Természetesen értettem, hogy Te egy concret témához kapcsolódtál, nekem pedig nem konkretizáló hanem általánosító jellegű szándékom volt és ezért csak pont azt a részt emeltem ki Tőled. Pont ezért nem ellened, vagy a véleményeddel ellentétben próbáltam fogalmazni(ezek szerint félrérthetően).
peace no 2. -
akaido
addikt
''Itt ha beteg lesz az eladó, vagy elmegy nyaralni, vagy éppen egyéb problémája adódik akkor nyilvánvaló, hogy még ha akar, akkor sem fog tudni segíteni.''
Nem beszólásként, hanem beleszólásként: a mai mobiltelefonos időszakban, ha valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy az üzletfelével számot cseréljen, akkor talán sokkal hamarabb elintéződhetnének a ''hiába vártam_nem jött'' típusú meghiúsult biznyisszelésről szóló, és a másik fél hibáját emlegető hozzászólások.
-
akaido
addikt
Megnyugodtam, köcce.
A másik Samsung moncsim, 795MB behalt. Két hete a szervizben van javítás alatt, így ez a valamikori Sulinetes vásár sem sült el túl jól. Elő kellett vennem a pincéből az első '99-es 14''-os Proview moncsimat. Na az valami katasztrófa.
Eddig szerencsére itt a ph!-n nem volt a bolhán negatív piaci tapasztalatom.
Ha szabad megemlíteni, akkor a ''konkurens'' hardver fórumon már volt olyan, aki sajnos nem tartotta be az ígértetét. [Ha ez utóbbi erős ide akkor szerkesztem.]
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest