- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Nyugdíjas: Orthos fut egy fél órát 9-es prioritáson (mert úgy még van esélyem leállítani
), meg a crysis-t szoktam kipróbálni jó nagy felbontással...
I_Am: igen, ezt is mondták, de hiába sanyargattam a kondikat még a hang magassága, lejtése sem változott, és olyan volt ahogy kiszerelve a lapot teszteltem mintha a prociból jönne, vagy a lapból a proci alatt... természetesen még másik procit is kértem egy tesztelés erejéig. Én szinte 100%-ig ki merem jelenteni, hogy a nyákból/nyák felületéről jött... csak nem tudom, hogy mi lehetett az
-
Zolee11
senior tag
válasz
Nyugdíjas #7087 üzenetére
Ki vitatkozik kivel?
Én azt mondtam, hogy én még nem találkoztam ilyesmivel pedig jó sok gépet raktam össze csúcskártyástól megkezdve a középkategóriáig. De én nem találkoztam ciripeléssel, pedig mindig tesztelem is őket, de majdnem mindet én is szervizelem, bővítem, és nekem panaszkodnak ha valami nem stimmel.
Én csak azt mondtam, hogy én nem találkoztam ilyesmivel, azt nem mondtam, hogy te sem, csak biztos a füled zúg -
Zolee11
senior tag
A QuadGT lapok többsége ciripel, ez sajnos nem garanciális probléma.
És akkor feltesszük a kérdést: mi ciripel?
Nekem egy ABIT lapom kezdett ciripelni, de csak akkor ha a videokártya is terhelve volt, értsd játék vagy Dxdiag teszt futtatása alatt is. Kb. fél évet ment miután észrevettem e jelenséget, persze egyre erősödött a ciripelés, jöttek az ötletek, én meg lakkoztam [link] a tekercseket, mindent ami más esetben ciripelhet, de semmit nem segített. A CPU környékéről jött a hang, a vége fele már nem mertem játszani mert olyan hangja volt a hangszórók mellett is, hogy azt hittem mindjárt felrobban valami. Majd elszállt az egyik csatorna a hangkártyán, majd jött a kék-halál és a kép szétesés, de szerencsére beszereztem az utódját időben. Nekem is azt tanácsolták nem kell aggódjak emiatt, de amikor a tekercsek újralakkozása sem segített, tudtam, hogy baj van.
Ha nem tekercs akkor annak a lapnak valószínűleg annyi...VGA-kat nézzük, szerintem 10-ből kb. 6 ciripel, vagy visit nagy terhelés alatt... Legalábbis én nem egyet láttam ilyen érdekes akkusztikus jelenségeket produkálni...
Viszont én még egyel se találkoztam, pedig nem egy-két gépet építettem már. Egyről viszont halottam egy barátomtól, hogy neki ciripelt a kártyája, mikor a lapom kapcsán tájékozódtam, de azon kívül soha nem találkoztam ciripeléssel.
-
Zolee11
senior tag
válasz
SpyK333 #6568 üzenetére
Sajnos ennek a neve is kamu, Abdul Ahmad
, ez legalább fel kellett volna tűnjön. Te ilyet nem tennél, ezért nem is számítottál rá, sajnos egy neves oldal semmire nem biztosíték, sőt pont ezt használják ki.
Soha nem szabad előre utalni senkinek, kivétel ha valaki ismert arc itt a PH-n, mindig voltak, vannak és lesznek csalók. -
Zolee11
senior tag
Tudnak a szülei róla. Annó én beszéltem az apjával is de teljes mértékben védte a pici fiát, hiába mondtam, hogy itt nem arról van szó hogy tönkrement és lájárt az egy hét garó amit vállalt a fia, hanem arról, hogy alapból egy gány cuccot adott el. Őt ez nem érdekelte, a lényeg, hogy lejárt az egy hét, így jártam.
Tehát volt honnan örökölni a tisztességet és a korrektséget. -
Zolee11
senior tag
válasz
#72042496 #6548 üzenetére
Már jó régen (kb. 1,5 éve, akkor nem volt ilyen híres mint manapság) kaptam tőle egy szétbarkácsolt vga kártyát, csakhát nem döglött be időben, és a próbagari lejárt... mikor leállt rajta a venti, akkor szedtem szét és akkor láttam mit vettem meg igazából, az is csoda, hogy ment pár órát, mert még egy ellenállás is hiányzott...
Persze bebuktam, mert másnak vettem, és a gépet asszem a vétel után 2 héttel raktuk össze, akkor került valóban használatba a kártya, és bukott ki, hogy nem igazán működőképes. Persze már telózhattam, mert az új volt és én hazudtam, különben is csak 1 hetet vállalt rá vagy pár napot, az nem számított, hogy szét volt barkácsolva a kari: karcolásnyomok a hűtőborda alatt, a gyári paszta iszonyat trehány módon eltávolítva, újraforrasztás is volt egy kondinál, plusz ami alig észrevehető: egy hiányzó pici ellenállás.
De ő megmagyarázta, hogy ő jó kártyát adott el. Ez 16.000 Ft-ba került.
Kevéske hiányzott, hogy barátaimmal meglátogassuk őt és a kedves családját, de nem ért annyit, hogy ebből rendőrségi űgy legyen. -
Zolee11
senior tag
Hát ezt az embert (djtooomi), el se hiszem. Annó ezt a lapot nekem is felajánlotta kárpótlásként, csak ment éppen gariba...
Azt hiszem megvan, hogy itt ki hazudik és ki nem. Ezekután van pofája azt hazudni, hogy nála semmi baja nem volt. No comment. -
Zolee11
senior tag
ha nem tudnám miről van szó nem szoltam volna a témához, mert képzeld el olyan hülye vagyok, hogy tudok olvasni is, és írni is, nem mást kértem meg, hogy elolvassa és írjon helyettem.
de te olyan művelt vagy így a 4. egyetemed után, hogy megtanultál már szépen beszélni. megsugom neked teljesen ingyen minden tartozékával, hogy aki így (ilyen szavakat használ) beszél mint te nyíilvános helyen, az nem az értelmiségi osztályba tartozikMOD: OFF
-
Zolee11
senior tag
válasz
Quan-Chi #5895 üzenetére
Van valami probléma? Ha nem tetszik nem kell itt olvasgatni, meg irogatni, világos?
Persze csak vicc vót.Sajnos a rang semmit, nem jelent, ha ebben a topicban valakit nem találsz meg negatív beállítással, akkor van rá esély, hogy neked se lesz hátrányod egy üzletből, de az nem garancia, hogy valaki őskövület-tag
-
Zolee11
senior tag
-
Zolee11
senior tag
válasz
kavicssli #5734 üzenetére
Konkrétan most az internetszolgáltatókról volt szó, nem a kábeltv! De hamár itt tartunk, a DIGI szolgáltatása használhatatlan 32" feletti TFT-n, mert olyan blokkos, hogy számomra nézhetetlen. Tehát van egy közepes analóg minőség és egy szerintem pocsék digitális szolgáltatás. Hurrá
Befejeztem az offolást! Ha valaki támadni akar, akkor priviben terrorizálhat -
Zolee11
senior tag
válasz
cowboy_bebop #5725 üzenetére
Legalább valamiben 1et is értünk.
Engem nem zavar, ha ilyen nyeresége van mert magámszemély, és ráadásul nem milliókat kaszál. Ha kellene akkor kiadnék 1000Ft-ot. Már 3-4 ezer fölött én is nehezményezném az árát.
Sajnos a GVH pont annyit ér mint a többi hivatal: semmit!
Adott területen, mondjuk jelen esetben MTT (Monor Telefon Társaság, aminek már új neve valami upctelekom), szó szerint monopol helyzetben van! Nem kell itt a sóder, hogy van választási lehetőség, mert van, mert nekem se náluk van szolgáltatásom, de az ár nem sokat változik. Ezt valahogy nem veszik figyelembe. Ez pont olyan mint én árulnék valamit, 500%-os haszonnal, de jól megmondja nekem a GHV, hogy ejnye bejnye... Hát holnaptól én és 3 haverom aruljuk ugyanazt csak! 450%-os haszonnal és más cégnév alatt, na megvan oldva. Mostmár minden rendben és megoldodott a probléma, hisz nincs monopolium, és marhanagy verseny van... Ennyit ér és erre jó a GVH (semmire).End.
-
Zolee11
senior tag
válasz
cowboy_bebop #5716 üzenetére
Hidd el, van róla fogalmam, és arról is h. van M.o.-n versenytörvény, és van Gazdasági Verseny Hivatal is, ami pont az ilyen esetek elkerülésére jött létre.
Nahát tényleg van ilyen? Én is hallottam róla de mégse látom, hogy valami hasznuk is lenne, azon kívül, hogy hegyezik a répájukat az irodában, és a mi adónkból élősködnek.
Csak példaként: vidéken 10 Mbit-es internek 16.000, Budapesten 20Mbit 8 ezer. Ez mi???
Ezen kéne háborognod, és nem azon, hogy valaki keresett 216.000 Ft-ot, mikor ezek a cégek (száz)milliókat keresnek. -
Zolee11
senior tag
válasz
cowboy_bebop #5714 üzenetére
az már a pofátlanság netovábbja h. ha valaki 280Ft-ért vesz valamit, és csak azért mert más nem árul ilyet, azt 1000Ft-ért adja tovább, az eredeti ár 351%-áért, az 251%-os profit.
Neked szerintem gőzöd sincs a kereskedelemről, nézz csak egy kicsit körül az országban, hogy hány monopol helyzetben lévő cég van csak a szolgáltatások területén, és milyen pofátlan árakkal dolgoznak. Na azon háborogj és ne ezen az 1000 forinton...
-
Zolee11
senior tag
válasz
cowboy_bebop #5712 üzenetére
Nem tudom neked ebben mi fáj annyira, tán csak nem irigykedsz?
Ha megteheti akkor tegye is meg, valamiből meg kell élni, csak a megélhetést az állam nem támogatja. Ha megkérdezik a miniszterelnököt, hogy a minimálbérből, hogy lehet megélni akkor nem tud rá válaszolni, ennek ellenére mégis 65.000 a minimálbér, egyszerűen szánalmas amit ez a kormány művel.
Ez az ország nagy része a hasonló pult alatti üzletekből él meg, ha neked eddig ez nem esett volna le. Szóvak szerintem is egy szemét profithajhász, mert megpróbál egy kis pénzt keresni. Gratulálok a felfogásodhoz. Ideje lenne felnőni! -
-
Zolee11
senior tag
válasz
Tomii25 #5609 üzenetére
És amikor kiderült, hogy nem tudsz elmenni, akkor fel kellett volna hívni, hogy bocsi... te ezt nem tetted meg, ez itt a probléma, nagyon nagy probléma. Műveletlen vagy ennyi, és gyerekes mert azt se fogod fel amiről itt neked beszélnek, csak írod a magadét, hogy háhhá de jó, milyen okos vagyok tyűha. Nyomjad öcsém...
-
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #5587 üzenetére
Te mindent megmagyarázol öcsi, te aztán semiről nem tehetsz, te vagy az ártatlanság megtestesítője.
akit ANYAGILAG, AKÁR EGY EZRESSEL IS MEGKÁROSÍTOTTAM, JELENTKEZZEN...... Én jelentkezem.
Ha nincs rá garipapír akkor előre szólsz, hogy nincsen meg, vagy addig nem adod el, amíg nincs meg, persze kend másra... -
Zolee11
senior tag
aki nem adja meg a számát, az ne maradjon el, és ne késsen 5 percnél többet, ellenkező esetben telefonáljon. ez így korrekt, persze lehet parasztnak lenni, mert jelen esetben én is elküldeném melegebb éghajlatra, ne vicceljünk már. várok rá, és várok, mi lehet... késik, vagy nem jön, mi van most
2008-at írunk nem 1608-at, ez nem kifogás, hogy nem tudtam értesíteni, hanem műveletlenség
-
Zolee11
senior tag
Egyetértek, tényleg hihetetlen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak, és amikor arról van szó, hogy valamit tenni kéne akkor soha nem lesz semmi. Mint a kormányban, sok a tennivaló de semmit nem teszünk és egymásra mutogatunk(majd ő dönt). Ha hatáskörömbe tartozna a dolog rég kivágtam volna, ha valaki jelezné egy újabb nickről, hogy egy felismert "régi motorosról" van szó akkor ismét ban...
-
Zolee11
senior tag
válasz
old gray #5085 üzenetére
djtoomi: amíg nincs negatív visszajelzés rólad addig nincs fikázás.
Látom a srác vérében van a biznyic
, amióta kipróbálta azóta nem tud leállni. Ha megint elbaltázza nem hiszem, hogy kapna még 1 esélyt. Én olyan vagyok, hogy nem felejtek akármilyen rég volt az ami volt. Multkor ezt kaptam a képembe, hogy milyen rég volt, már meg se történt szinte olyan rég volt
Lehet azóta átgondolta az üzleti stratégiát.
Viszont a hangneme nem változott: "Nem tudsz elszakadni rólam bammeg?", mintha olyan kis ártatlan lenne.Szép napot!
-
Zolee11
senior tag
válasz
Kalandor #3995 üzenetére
szia.
azon viszont tényleg változtatni kellene, hogy a rangok ne !csak! hozzászólás mennyisége alapján függjenek, hanem a regisztráció óta eltelt idő is számítson.
azért az gáz, hogy 75 napja regelt vki és már tag rangja van. persze tudom, meg lehet nézni az adatlapot és akkor látszik, de akkor is. -
Zolee11
senior tag
-
Zolee11
senior tag
válasz
Anthony28 #3903 üzenetére
"Szerinted mennyire érdekel a fekete pont meg a csillagos ötös? Ovodában vagyunk?Komolyan mintha 5 éves gyerekek csörgővel a kezükben fórumoznának vazz"
Elárulom: a lényege az eladók és vásárlók, azaz a Ph-tagok megbízhatóságának visszajelzése, ill. ennek egy formája. Nagyon is hasznos, csak neked úgy tünik ez magas, hogy felfogd az értelmét. Ovoda... az.
-
Zolee11
senior tag
Mostmár tényleg be lehet fejezni, itt egymás szapulását. Ha nem rakod fel azt a screeshot-ot akkor nincs miről beszélni, itt már te vagy a hunyó és feketét se kaptál.
Azzal, hogy itt keménykedsz látszik mennyire bizonyítani akarsz, akkor meg miért nem választod a legegyszerűbb módját. Ami nem ide tartozik azt kisatírozod, ezt még a 15 éves hugom is meg tudja oldani, nehogy azzal gyere, hogy nem tudod. Meg nem akarom. Ha nem akarnád bizonyítani, akkor nem lenne itt már vagy 30 hozzászólásod.
Választ nem kérek, végigolvastam, tudom miről van szó... -
Zolee11
senior tag
nem vagy egyedül...
Én így tudom: 15 nap (nem munkanap)-ig mehet a cserealkatrész nélkül a dolog, ill. cserealkatrésszel 30 nap. Innentől a "szerződést" felrugta az eladó, tehát azt választok amit akarok.
Ha sima garancális ügy volt akkor ezt mindig követeltem, de eddig csak egyszer kellett balhéznom, egyszerűen felhívtam (Grundig) a központi szervizüket és elmondtam, hogy ezt hogy képzelik, h hitegetnek már hetek óta, de cserealkatrész az nincs, csak Németországban és nem tudják mikor jön meg. Egy picit bepöccentem, és nem kellett 10 perc hívtak a szervízből, hogy menjek be, vissazfizetik a vételárat. -
Zolee11
senior tag
Azért én meghallgatnám azt a ventilátort miért ennyire nem tetszős a kollégának, mert ha az berreg akko én is morci lennék, mert ezt elfelejtette a kedves eladó megemlíteni, ha tudott róla. Minimum annyi, h fizetne bele egy új ventit. Én visszavettem volna ebben az esetben, én is utálom a megvetted, nem vetted észre vagy nem kérdezted, így jártál hozzáállást.
DE ha ő első megkeresésemre lekakkantaná a problémámat akkor vennék bele ventit, és ezzel lezárnám. A vevőnek sincs igaza, de az eladó is lehetne emberibb, de nem tudni mi volt a privát beszélgetésekben.
Én is a napokban buktam egy Zalman 8000-est és még nem is üvöltöttem az eladóval a telefonon, csak közöltem, hogy köszönöm a kedvességüket, a korrekt hozzáállásukat, és remélem hamarosan lehúzzák végleg a rolót. [link] -
Zolee11
senior tag
válasz
Dr. Romano #3424 üzenetére
Sőt a szomszéd is...
-
Zolee11
senior tag
válasz
Dr. Romano #3411 üzenetére
szerintem egy értelmes embernek ez nem fog gondot okozni, akinek ez bökkenő, hogy ennyit nem tud saját maga megoldani, ill. nem tudja feltalálni magát, azzal nem is biztos, hogy érdemes üzletelni...
-
Zolee11
senior tag
Jó lett...
TOP 3 legmegbízhatatlanabb:
1. djtoomi 9 szavazattal.
2. kenny 6 szavazattal.
3. harryplotter 5 szavazattal.Gratulálunk a nyerteseknek.
-
Zolee11
senior tag
válasz
Dr. Romano #3297 üzenetére
Az jó lenne, csak van pár emberke aki mindenféle átveréssel próbál egy kis extra profitot termelni magának.
Tomi esetében kicsit túllőtt a topik, de szerintem megérdemli, mert nem tanul másból, a hozzáállásán kellene nagymértékben változtatnia. Engem csak röpke 16 ezerrel húzott le, de lelkiismeret furdalás nélkül költötte el gondolom a pénzt. Egy felnőttet most simán lehúz, akkor mi lesz ha már ő is felnőtt lesz???
És 100%, hogy nem ő az egyetlen. -
Zolee11
senior tag
hát ugyfest ma a dj-nk lemondta a fellépést, pedig itt már mindenki nagyon izgul, hogy mit fog ma keverni
-
Zolee11
senior tag
válasz
greatchaos #3173 üzenetére
ha kell nektek pásztor, tudok ólcsóé villanypásztort
az majd terelget, még bekötött szemmel vak sötétben is tudni fogjátok a helyes utat...
-
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #3125 üzenetére
"Ha neked az a napi 666 telefonálás faterom felé megérte, akkor enm hinném hogy a gariztatása normális helyen nem érte meg."
Na igen, asszem egyszer beszéltem veled, meg egyszer a kedves apukáddal, vagy max 2x. Az tényleg 666.
Itt egy a lényeg, szar kártyát adtál el, és ezt tagadod, és állítod, hogy nem az volt. Lényegtelen, hogy én basztam el azzal, hogy nem teszteltem, és kifutottam a határidőből, a lényeg a te hozzáállásod volt !!! -
Zolee11
senior tag
persze nem is nagy mennyiségre gondoltam, de itt látszik, hogy lehúzza még a dobozt is...
itt nem az összegről van szó, hanem az ő hozzáállásáról, rég elfelejtettem már. csak ma pont benéztem és megláttam E régi szép ismerős nevét, gondoltam besegítek, hadd kapja az ívet, hisz megérdemli. az viszont érdekes, hogy még senki nem ápolta le a nagy arcát, de ami késik nem múlik -
Zolee11
senior tag
válasz
Hawk1979 #3065 üzenetére
Na igen, ma már rendesen magsasolok mindent, és lehetőleg csak papirokkal veszem a cuccot. Tomika teljesen bíztos benne, hogy ő aztán semmit nem vétett, mert tényleg én vok a hülye, hogy ezt nem vettem észre ,csak mikor baj volt akkor néztem meg jobban...
De akkor is, még engem küld el, mert szutykot sózott rám. Ezt igazából el se hiszem, egy ember nem lehet ilyen pofátlan.MOD: 4 pozitív és 7 negatív értékelés asszem mindent elmond.
-
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #3062 üzenetére
Látom már megint hazudsz, folyamatosan. Erre nem tudok mint mondani, mint, hogy hazudsz mert véded az érdeked, és engem akarsz lejáratni.
És ne szajkózd már azt, hogy te nem használtad, felfogtam, én azt mondtam, hogy a kártya egy hibás szétbarkácsolt szemét volt már akkor mikor megvettem, csak nem vizsgáltam át részletesen, mert engem még senki nem vágott át semmivel. Tudod egy idő után bizalom alakul ki az meberek iránt, veled szemben ez nagy hiba volt, de tanultam belőle."Nem lehetett eleve rossz a kártya, ha 3d markban egy órán keresztül hibátlan volt...." Pedig mégis, hogy a francba lehet... (ez volt a mázlid), de ennyi fizikai sérüléssel az volt csoda, hogy ment.
A serial alapján nagykeres importot lehet megkeresni és visszaellenőrizni a kiksker felé történ eladását, nálunk is így megy. Ennyi pénz nem ért meg annyi, hogy utánajárjak. Ha balhét csináltam volna, akkor lehet, hogy most nem itt keménykednél. Mert igen erős gyanum van nekem, hogy "kamionról leesett" cuccokkal kereskedsz. Hol vannak a számlák kedves barátom? Valaki azt valamikor megvette és akkor azt is kapott hozzá. OEM vga kártyák 50-60 ezer forintocskáért. Azt tudod, hogy ilyen nincsen? Mert max 9200-es kategóriából van OEM. -
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #3044 üzenetére
Látom még mindig nagy a szád, egy kicsit, köztünk több mint 10 év van ugyhogy fogd vissza magad.
1. A kártyát újként árultad. NEM VOLT AZ!!!
2. Rendőrségi feljelentést említettem, és azt, hogy ha összefutnánk lenne hozzá kedvem, hogy egy kicsit megápoljalak a pofátlan hazugságaid miatt. Gyújtogátásról szó se volt!
3. Ebben az egyben igazad volt, hogy visszaszoltam még aznap, hogy OK a kártya. 1 óra 3DMARK futás után semmi gond nem volt.
4. Rá legalább 2 héttel építettem a kártyát gépbe, és az első nap néhány óra után kifagyott a garfikus felület, mert megállt a ventilátor (gondoltam akkor). Ellenőriztem, és hoppá bütykölve volt. A GPU-ról a paszta részlegesen eltávolítva, amatőr módon, kondenzátorokon karcolás nyomok. És a bónusz, amit még később vettem észre, hiányzik egy ellenálás.
Tehát kedves barátom ez mind így igaz, mert én naív voltam és hittem neked, jól besz*ptam, de álljon csak neked följebb és osszál csak ki, mert te aztán soha senkivel nem csesznél ki.
Kérdezem, hogy adsz el bármit is és jelentessz ki bármit is adott termékről, ha azt se tudod mi??? Még a gyártót se helyesen adtad meg!
Rámsóztál egy hulladékot, és még én vagyok a pofátlan mert 2 hét múlva kiborultam, mikor megláttam mit vettem valójában???
Az ilyen embereket deportáltatnám a Holdra, mint amilyen te vagy!!!5. Az a hozzászólás 2 hónap után, csak azért történt, és nem akkor jeleztem a hibát, hogy észrevedd még a hirdetést se inaktiváltad !!! Nézd csak: hirdetés lejárt: 2006-12-23
Azt utálom a legjobban mikor a képembe hazudnak, én utálom az erőszakot, de te kivívtad magadnak, ezt az erős szeretet érzést mikor valakit rendesen megápolnának.
-
Zolee11
senior tag
Most láttam djtoomika terítékre került... engem is szépen átvert...
[link]Apjával is beszéltem annó, szépen elküldtem az apját is rendesen, mert védte a fiát. Utána azzal próbált elijeszteni a kis tróger, hogy az anyja rendőr. Persze rendesen beijedtem...
Megígértem neki ha egyszer összefutunk, kicsit "elbeszélgetek" vele... Mert megérdemli
-
Zolee11
senior tag
sajnos engem is vertek át már videókártyával, de valószínüsíthető, h az eladó nem tudta h hibás a kártya (volt vagy 14 éves, a kártyát kapta valahonnan), én csak futólag leteszteltem a karit, és akkor semmi baja nem volt... (innen gondolom, h tényleg nem tudta ,h nem új, őt is átverték)
Mikor beszereltem a leendő gépbe (2 vagy 3 hét múlva) akkor nem kellett 1 óra és befagyott, leállt a hűtés... csere... na kiderült h a hűtés már le volt szerelve, mert az eredeti paszta el volt távolítva, de nem nyomtalanul, jobban megnézve karcolások is voltak rajta, és a végzetes hiba: hiányzott egy ellenálás, a kártya a mai napig megvan, 16E-m bánta...
Szemetel a kártya mint az áll*t, de csak 3D alatt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest