- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
korion
senior tag
szereznék egy szép nagy feketét adni KismartoniA,mert a megbeszélt időben fél órát vártam rá és egy sms-t se írt,h nem jön!!
ez tegnap történt 02.08-án!
azóta feltette megint a telefont hirdetni!
üdv!András -
xXmartXx
tag
Hello szerintem Tocska nevű fórumtársal nagyon kell vigyázni!
én 2010-04-02-án adtam fele egy sony ericsson k610i telefont a postán a tocskának neki meg egy w850-et kellet volna!(ugy beszéltük meg hogy egyszerre feladjuk) na most én becsületesen feladtam a telefonomat,nekem azóta sem érkezett meg a telefon, tocska azt álitja hogy neki se érkezett meg ami biztos hogy hazugság mert hogy egyszerre két telefon nem tünik el a postán az biztos,nemtudom hogy most mit tegyek d eitt vagyok telefon nélkül. ugyan az nap adtam fel még egy telefont egy másik nevű forumtársnak Doctor46 neki már rég megérkezett a telefon amit küldtem neki szoval biztosan hazudik de nemtudok mit tenni. -
Margaréta
újonc
Tisztel MODERÁTOR!
IGEN, 0 napos regisztrációval írtam le ezt!
Magyarázd mar el nekem légyszíves mert ne eshetne áldozatául egy friss reges olvasó a csaló gianninak. (elárulom, hogy telefonon keresztül is fel lehet venni vele a kapcsolatot)És ha már reagáltál had legyen szabad megkérdeznem, hogy hogyan lehetséges az, hogy nincs feltüntetve gianni a feketelistán miközben már többektől is kapott fekete pontot, talán támogatja az oldal a csalókat?!
-
hakos1987
őstag
mert direkt megkérdeztem, hogy kell-e neki, és azt mondta, csak az utalással van valami gond, mert elutalta, csak vmi nem ok... direkt kifejezetten rákérdeztem, hogy tuti kell-e neki...
egyébként rákeresve a topicban nem az első eset, hogy másokat szivatott.... de nyugodtan ,,maradjon" csak, elvégre az ilyenek miatt esik az apró színvonala rohamosan... olvasgatok vissza, pofátlannál pofátlanabb emberek vannak.... 1 hónapon belül 2X vertek át, korábban kb 60-80 üzletből meg nem volt soha semmi gond... nem baj, tanulság: itt se kell többet bizniszelni, marad a vatera.... -
helpy
csendes tag
Öhmm, én már 3 hónapja várom hogy valami történjen, ezzel az ügyel,
-
HagaNRG
őstag
Jelenteni most nem akarok, csak érdeklődnék egy dolog után, ami már régóta foglalkoztat:
Ezt a másodreget Ti minden esetben 100%-ra kiszűrhetitek?
Úgy értem mi számít másodregnek? Ha az illető ugyanarra az emailre regisztrál be? Mert akkor végtelen freemailt tud valaki csinálni magának és napont vadiúj, ismeretlen userként lehet jelen?Vagy IP alapján derül ki a dolog? Mert akkor az már biztosabb dolog és nyugodtabban alszom, hogy nem fogok véletlenül sokadszorra is ugyanahhoz a csalóhoz bejelentkezni valami olcsó áruért.
Köszi szépen!
-
Pedig utána néztem http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ -n és nincs negatívja.
Valamilyen Gábornak hívják, de közben megformáztam a winyót és nem mentettem le az adatait, mivel az ő winyója volt kép is volt róla a winyón :/
Nem teheted nyilvánossá a telefonszámát. Hányszor írjuk még le, mit lehet?
-
törölt tag
Mivel ez egy fórum, és nyilvános, leirom a gondolataimat. Idáig I_Am -döntéseit szinte kivétel nélkül jónak tartottam, legalábbis amit olvastam. Ez esetben nem igazán tartom a legbölcsebb kommentnek, amit irt...
"mikor odaértem,közölte az uriember,aki tényleg egy rém amugy és nem vicc,az anyukája is kisérte.."
-nahát, ez azért nem az anyázás kategória szerintem, pláne hogy valóban igy volt, nem sértő szövegkörnyezetben irta. -szerintem.
"aki tényleg egy rém" - kontra "Ne becsméreld senki kinézetét"
Sehol nem találtam olyan utalást, hogy Don a külsejére értette, rémesen nem csak kinézni lehet, hanem viselkedni. -ugye-ugye, milyen kifejező tud lenni a magyar nyelv?
A véleményem az, hogy kurvára figyelmetlenség volt, és ez esetre célszerü lenne kitalálni valami jóvátételt, gondolom Don-nak is lett volna jobb dolga, mint egyrészt hiába menni ki a lapért, másrészt itt irogassa a negativ sztoriát.
Diósdi rémet nem ismerem, sosem beszéltem vele, vagy nem emlékszem rá.
Don-nal kapcsolatban sem vagyok elfogult, öt régebben felvettem msn-re, csak miután eluntam, hogy n+1-edik terméknek elkéri a pontos paramétereit, utána nem vette meg egyiket sem, igy letiltottam. De ez esetben, megértem az ingerültségét, és nem értek egyet az egy napos tiltással. Erőszakra való buzditás sem volt benne, amit irt.
Emberek, talán ha kicsit összeszednénk magukat, és odafigyelnénk, nem játszanánk a másik idejével, nem kellene ilyeneket irogatni, és nagyon boldog lenne az élet.....
Legalábbis, stresszmentesebb, ilyen szempontból... -
Ituriel
csendes tag
I_Am írta:
Ki is tiltalak. Ne szülőzz!!!lol mert leírta hogy az anyukája is ott volt? vagy volt anyázás is? xD nem tom én nem láttam. de az azért tényleg vicces hogy megvan tuttira beszélve egy üzlet, elötte két orával még megerősitve majd 10percel elötte ismét tárgyalva, utazva bármennyit stb és nincs ott az üzlet tárgya. hát ha nekem a sarokra kéne lemennem és igy járnék én biztos hogy elküldenék bárkit a büdös p1cs@'ba... szal én Donnak adok igazat.... ha meg az eladó tudta hogy két emberrel fog boltolni ÉS ELÖTTE ELADOTT egy giga lapot akkor azt miért tudta biztosra hogy elbviszik töle?
a másik lapot már olyan nehéz lett volna cipelni?
mégha egy 21"os CRT-röl lett volna szo amiben van 40kilo akkor megértem (sicc)... uff
It
-
old gray
addikt
No comment, de megint kioktató stílusban beszélsz mint aki 50 év tapasztalatával a háta mögül szórja az igét. "Ezt vésd az eszedbe." Köszi, de neked fogalmad sincs milyen szálak fűznek a szüleimhez. És nem is fogod megtudni. Semmi közöd hozzá. De megsúgom: lehet szorosabb mint akármelyikőtöké. Nekik köszönhetem, hogy még élek. Semmit nem tudsz rólam (sőt, még az ismerőseim sem) és megint képet próbálsz alkotni rólam. Az, hogy én nem tudom (és írott formában nem is lehet igazán) az érzéseimet kifejezni, az egy dolog. Lehet a társadalom tett ilyenné. Valószínű igen, az érzelmek kimutatása környezetemben jó ideig gyengeségnek számított. De attól még vannak, sőt lehet mélyebbek pont az előző okok miatt.
Erre jössz te és valami szívtelen szörny képét próbálod az avataromra festeni. Okosan lavírozol a fórumozók előtt, szó se róla, elismerésem. Lehet ezért is lettél moderátor.
Nekem csak egyetlen mondatot kellett volna leírni. Igazad van: néha csak a szeretteinknek szenteljük minden percünket és figyelmünket. Meg az Asus Striker alaplapnak......
-
Speed®
titán
Sajnálom Superman jelenlegi helyzetét, de nehéz elhinni, hogy köze van ennek az ügyhöz az olvasottak után
De ne legyen igazam\unk, biztos vagyok benne, hogy o.g. (is) nyílvánosan megköveti majd, ha úgy alakul.
Rendes tőled, hogy kiállsz mellette és segítesz rendbetenni a dolgot, helyette. -
old gray
addikt
"...Vagy azért mert Te is azok közé tartozol, akiket megemlít, hogy egyből kérdőre vonják, nem kérdeznek?.."
Te ezt honnan tudhatnád? Alaptalanul (és egyáltalán...) vádaskodsz? Vagy esetleg mégis bele tudtok olvasni a privátokba? (igen, most már én is vádaskodok)
"....Jó ha tudjátok, hogy Supermannek írtam priviben, hogy ha valakinek bárminemű kifogása van jelen helyzetben, akkor hozzám forduljon a kérdéseivel és velem leboxolhatja azokat....."
Kössz, hogy szóltál, most már tudjuk. Meg is húzom magam, mert you're the big i am.
Főleg ilyen esetekben, mikor, mint Te, tudtában van milyen helyzet áll fent Superman életében.
2 hónapja (!) tart a gariztatási ügy, erre tegnap ír a blogjában, hogy mi a szituáció. Igaz a mondás: jobb későn mint soha.
"...Jaaaa ahoz már ész is kell, bocsánat, én kérek elnézést, leülök magamtól is!)..."
Gratulálok, fel sem kellett volna állnod, hogy szóra emelkedj. Pont egy moderátor személyeskedik?. Nem vörös most az arcod kissé?
A magam részéről abszolút korrekt, emberi módon intéztem az ügyeimet, nem érte még szó a ház elejét. A blogjában írt dologról leírtam a véleményem, én is voltam (és vagyok) hasonló helyzetben. jó, hogy nem azt vágod a fejemhez, hogy egy szívtelen szörny vagyok (mert kb. ez körvonalazódik az írásodból). Csak annyi, hogy az érzéseim és a család privát szféra, én nem adom a közönség tudatára (valaki igen, nem vagyunk egyformák), mert ilyen helyzetben is el tudom intézni az ügyeimet. Csak akarni kell.
És végül: megkérnélek, hogy kb. kurvára nincs közöd az egész ügyhöz: NE SZÓLJ BELE. Most ez volt részemről a bunkó megnyilvánulás, bocs érte, falusi kunyhófejű paraszt vagyok akit a környezete a szleng használatára és a nyáltól csöpögő szöveg mellőzésére tanított.
Comprende?
-
balazs_t
tag
...kínos ügy... annak idején mikor az én "ügyem kipattant" és azt írtam (üzletrontó gonosz módon
, hogy én inkább jól bevált boltban vásárolnék, pont az ilyen esetektől félve írtam azt. (Ha valakivel valami nagy gáz van egy boltban akkor max. elmegy szabira és más átveszi a helyét.) Totál meg tudom érteni old gray-t. Többször kerültem már mások problémája miatt nehéz helyzetbe. Mint ahogy Superman helyzete is totálisan érthető, de sajnos akkor is rendezni kell az ilyen dolgokat, mert így tisztességes, vagy legalábbis meg kéne próbálni. És ha végképp nem képes rá, akkor ott van a közvetítős megoldás, amit I_Am -től olvashattunk. Valaki vagy valakik segíthetnek neki a problémás ügyek rendezésében.
Sajnos az életben bárhova is nézek sehol, senki sem foglalkozik azzal, hogy milyen élethelyzetben vagyok éppen, és ezt (rokonokat, barátokat és ismerősöket leszámítva!!!) senkitől sem várhatom el én sem. Jó olvasni, hogy a PH-n ilyen együttérzőek az emberek, komolyan mondom, minden cinizmus és irónia nélkül, de azért van egy másik károsult is a történetben és gondolom abban azért mindenki egyetért, hogy az ő ügye is rendezendő előbb vagy utóbb.
Ne értsetek félre nem kötekedni akarok vagy vádaskodni (főleg, hogy alig ismerem a helyzetet) csak kíváncsi vagyok, hátha valamit félreértek, de tényleg, hogy született egy vadi új hirdetés október 19-én, ha közben a problémás esetek meg rendezésre várnak személyes problémák és időhiány stb. miatt? -
shteer
titán
lassan tele van a topik az "adott szó" miatt - nem vok teljesen bizalmatlan, sosem kértem még személyit pl - problémás üzletem volt, még nem vertek át de a trendet figyelve jobb óvatosnak lenni - sajnos
igaz már egyre kevesebbet üzletelek, vhogy most meg vok elégedve a cuccommal, meg boltban is olcsónak mondható minden
szerk: és már inkább előnyben részesítem a régebbi üzletfeleket - még ha drágábbb is a termék -
Nyugdíjas
nagyúr
Figyu...
Kicsit osztanám én is shteer nézetét. Azt hiszem lehet azt mondani, hogy bonyolitottam már egy "pár" üzletet
Sokan igérnek dolgokat, adják a szavukat valamire. És ebből nagyon sokan egy kanyit nem tartanak be belőle. Azt hiszem mindannyian tudjuk miről beszélek.
Két lehetősége van az egyszeri üzletelőnek:1.,- Márcsakazértis az elvei miatt vakon(vagy kevésbé vakon) megbizik az általa alig, vagy semennyire nem ismert fórumtagban, és zárja a hirdetést, stoppolja, jegeli a terméket, elutazik vele akárhová, mert az adott szó... Aztán vagy megszivja, vagy nem. Ugye sokszor igen, és itt csak ezekről hallunk, mert erről szól a topic. Én is igy cselekednék szivem szerint, vakon biznék mindenkiben, mint ahogy még akár 1,5-2 éve lehetett is itt a ph!-n. Megfogalmazni lehet nem tudom, de tudjátok mire gondolok... Van ez a dac, hogy akkor is, mert megbeszéltük....
De könyörgöm, hát magát sz.patja vele az ember. Átvágják sokszor. Nem jobb ehelyett inkább alkalmazkodni a "piacgazdasághoz":2.,- Csak akkor zárok egy hirdetést, ha kezemben a pénz, a vevőnél pedig fizikailag ott a termék. Addig kiirom, hogy van jelentekzőm,de lehet sorban jelentkezni a "várólistára". Igy ha az első vevő nem viszi el mégsem, nincsn gáz, akár még lendületből lehet tovább menni a következőhöz. Ha meg elvitte adott szavának megfelelően, akkor semmi gáz, a többiek is tudták, hogy csak "várólistán vannak", szólok nekik, hogy megvette az első, igy sajnos a hajó elment.... Eddig ez még működött.
Ehhez a szemlélethez tartozik, hogs saját idegrendszerem, és időm védelmében nem megyek sehova sem messzire semmi termékkel, hacsak nem tett le előleget a kedves "ismeretlen". Kész, ennyi.
Annyira még sosem volt fontos valamit eladni, hogy kockáztassam egy napomat emiatt.
Ugyanezen szellemben, ha veszek valamit, sosem teszem vakon bizva egy ismeretlenben, aki nem régi tag (tudom, sok a példa, hogy régi tagokkal is be lehet fürödni,de azért el kell ismerni, csak nagyobb a "védettség"). Ha számomra megfelelően előre bizonyitott, esetleg megoldottuk a személyes találkozót, még kipróbálással is, akkor jöhet bárki. És ez az érem másik oldala....
Sosem volt még vásárolni sem olyan fontos semmit, hogy ha valaki nem felel meg a kritériumoknak akkor is,de azonnal és gyorsan.Persze régi ismerősökkel, tagokkal más a helyzet. Eleve őket preferálom vásárlásnál.
Eladásnál meg szintén aranyszabály nálam (lehet irnom kéne egy "Tata szabálykönyve" nevű irományt
), hogy előre fizet a delikvens. Ha nem lehet máshol megvenni, ennyire nekem nem fontos.
Szóval, száz sornak
is egy a vége, ha valaki türelmes, és körültekintő, és nem kapkod, akkor el lehet kerülni a bajokat, csak sajnos bizalmatlannak kell lenni mindenki mással szemben. Különben megiszod a levét, és az szivás.
Arra is jó ez a topic, lehet más kárán tanulni, hogy mi ne kövessük el ugyanazokat a hibákat.
Tehát ne szivassuk már magunkat direkt.
szerk.: Jutott még eszembe sokminden, de ugyis lesz reakció, majd megbeszéljük
-
shteer
titán
És ahogy nézem Te is ebbe a csoportba tartozol
indokold ezt meg pls. remélem ezzel nem a hazugok és átverősök csoportjába gondolsz
egyszerűen már megtörtént annyiszor, h kellően óvatos legyek.Az élet meg majd jól pofoncsapkod
ha ilyen maradok? milyen?
mit kellene tennem? nekem pofoncsapkodnom az illetőt?
számít az adott szó, de nem egy idegené, akiről azt sem tudom létezik-e egyáltalánkovy79: h valaki a "szavát adja" és utána átbax
többet nem is állok vele szóba
-
-
Zolee11
senior tag
Nyugdíjas: Orthos fut egy fél órát 9-es prioritáson (mert úgy még van esélyem leállítani
), meg a crysis-t szoktam kipróbálni jó nagy felbontással...
I_Am: igen, ezt is mondták, de hiába sanyargattam a kondikat még a hang magassága, lejtése sem változott, és olyan volt ahogy kiszerelve a lapot teszteltem mintha a prociból jönne, vagy a lapból a proci alatt... természetesen még másik procit is kértem egy tesztelés erejéig. Én szinte 100%-ig ki merem jelenteni, hogy a nyákból/nyák felületéről jött... csak nem tudom, hogy mi lehetett az
-
magi20
senior tag
1 éves üzletelés eltiltás.:::::::::ez magában is vicc igazából,mert 1 év alatt amennyit termel valószínűleg,ha mindig rossz cuccot ad,akkor mármagában megéri hogy csinál egy új internetelőfizetést,a legolcsóbbat pl:---akkor hova bannolodŰ?
már sry,de ha dinamikus ip-je van 1 vonalon,akkor is kitudod bannolni?--hogyan,mert szerintem a ph rendszere még nem tart itt.
-
törölt tag
Egyenes beszéd, de nem érzem kielégítőnek ezt a megoldást. A döntés persze a Tietek, de azért leírom én is a véleményem.
A felelősségérzet teljesen hiányzik a srácból, nem tudja, hogy az ehhez hasonló átverés milyen súlyos dolog. Vagy csak nem érdekli, hiszen úgy néz ki, gyakorlatilag bármit megcsinálhat anélkül, hogy következményei lennének.
Nem tudom, a levélben milyen szankciót helyeztél kilátásba, ha tovább folytatja a susmust, de ha netalántán bant, akkor ki kell tiltani. Enélkül csak megerősítenétek a fentiekben (következmény nélküliség). Ha kiderül, hogy ismét átverősdit játszott, akkor amúgy is ki kell tiltani. Egy okot sem találok, amiért maradhatna - most is folyamatosan hazudik. Kevesebbért is repültek már a PH!-ról - teljesen jogosan.
Ha ilyen szinten szemen köpi a fórumtársait, ráadásul a változásra sem mutat hajlandóságot, akkor mi keresnivalója lenne köztünk?A fentieket arra az esetre írtam, hogy djtooomi volt a kópé. Minden jel erre mutat, most még előítéletesnek sem érzem magam a feltételezés miatt.
-
kavicssli
addikt
Az baj az ilyenekkel ez a személyes véleményem hogyha egy kicsikét is jóindulatú vagy/vagyunk az emberrel már nem is a kisujjad hanem a karod kell...
a másik meg ilyen alapon csak elfognak szaporodni az ilyen stilusu emberkék mivel jöhetnek azzal az érveléssel ,hogy figyu már neki megmondtad hogy nem menjen apróhirdetés közelébe és mégis üzletelt! ...és jogosan mondja a szemedbe hogy ha kivételezel másokkal! Ezt úgy kell/kellene elintézni mint a munkahelyen!
ha megérti és tud alkalmazkodni az adott körülményekhez akkor maradjon ha meg nem akkor viszlát!
Senkit nem akarok ezzel bántani de akinek ha elmond az ember 1000szer valamit és 1001 re érti meg az valószinü 1002 re se fogja megérteni
No offense(csak vélemény)
-
I_Am
veterán
-
shteer
titán
az ok. annyi kellett volna - de [w] részéről akkor is csak egy felháborodásnak tartom a dolgot, nem pedig megalapozott feketepont kérésnek
[w]: én pedig csakis úgy látom, h a "hatodikán megyek egerbe, 17ó" sztem nem azt jelenti hogy 17-kor csöngetek az ajtódon és majd az általad megszabott áron megveszem, tedd félre pls
udi: ph!-n így még nem jártam, de múltkor vaterán nyertem aukciót, az első átvételt az eladó lefújta személyes okokra hivatkozva, a második előtt meg eladta másnak arra hivatkozva h nem mentem érte
ha lenne időm most ilyetmire, pereltem volna egyből
-
Dr. Romano
veterán
Ha nem teheti meg akkor értesíteni kéne róla emberünket, mert sztem ő ezt nem tudja.
-
GeryPc
senior tag
Úgygondolom eleget "letettem már az asztalra" hogy egy ilyen miatt ne tiltsanak ki az oldalról,értem ezt apró és fórumra egyaránt,és értek a szóból csak nem értem te mint moderátor miért fenyegetőzöl kitiltással úgygondolod ez etikus vagy moderátorhoz való?!és azt sem értem miért kell "keresztes hadjáratot" indítani egy ilyen ügy miatt ami végülis 2 emberre tartozik,csak a másik személy nem képes velem megbeszélni a dolgokat hanem egyből ide írogat...
ergo a csúnya beszédért meg lett büntetve jogosan ezzel nincs is semmi problémám,további minősítéseket meg kikérem magamnak úgygondolm senki nem ismer hogy egy ilyen alapján megítéljen -
Quan-Chi
őstag
okos szavak, sajnos az ember néha elveszti a fejét, de jobban jár ha mindíg tárgyilagos marad és inteligens! én 1 csúnya szóval se illettem spitfire82 kollegát, pedig ő konkrétan kicsalt tőlem egy 6ost, de mivel tudom az adatait...járok én még arra alapon nem súlyedtem le a káromkodás szintjére, szimpla meglepetésként beugrok majd hozzá a nyáron...
-
Genius007
őstag
Lehet én vagyok a hülye, és nem olvastam vissza eléggé,
de pontosan miért is raktátok ki?Úgy tudom volt 9fekete pontja, amiból kb. 5jogos volt (elolvastam ki miért adott neki ...)
Ezen kivűl volt 1pár piros pontja is !
Én üzleteltem már vele alaplapot is, és mielött megvettem volna tőle, szólt, hogy figy haver. egy kis gond történt, a vizes blokk egy picit meghajlitotta a lapot ! (tényleg nem volt vészes) és ha így is kell, akkor vegyem meg, de inkább szól, mert nem akar átbaszni !
(Tényleg ha nem szólt volna, észre sem veszem !)
Voltak hibái, átb@sz0tt pár embert, de amint láttam próbált változni
(és ez sikerült is jó irányba, bár lehet ismét én tévedek!)Garancia papír : Én nem 1x üzleteltem már Gianni-val például, és volt hogy nem kaptam garancia levelelet, papírt, mailt stb.. De attól még ugyan úgy garanciás az a termék !
(pl. a sorozatszám alapján amit Gianni feljegyez tudtottam ...) Az hogy a garancia papirt még neki sem küldték el, az nem az Ő hibája szerintem ! Ha a tulajok kicsit türelmesebbek lettek volna, akkor lehet megis kapták volna a gar. papírt, de ez mint mondtam már nem djtoomi-n múlott !Na mindegy, én többet nem kívánok hozzáfűzni !
-
Speed®
titán
Teljesen nyugodt vagyok (tudom, ritka
). De egy erre járó kompetens személy árulja el pls, miként lehet, hogy ilyen hozzáállásnak teret enged a fórum\piac? Minket is hátráltat az üzletelésben, bizalmatlansággal találjuk szembe magunkat, mert azt látják, hogy nem lehet megbízni egy rangosabb arcban sem
Folyamatosan megy a terelés, ideje lenne végre tisztázni ki mit miért\mennyiért.. -
udi
őstag
Tényleg rendet kéne tenned(tek) mert nem jó ez igy.A szinvonal csak esik ameddig nincs visszatartó erő,ne legyen olyan hogy egyesek mindent megtehetnek...nem tudom hány esélyt kap valaki aki már 12-őt eljátszott...
Legalább vitassátok meg ezt a kérdést mert valamit tenni kell.
-
spectacularr
csendes tag
Tulajdonképpen engem nem érdekel, hogy kap-e vagy nem, a lényeg, hogy az ilyen mértékű mellébeszélés és tudatos nem reagálás számomra már nem fér bele, és találtam egy fórumot arra, hogy ezt jelezzem. Persze összeállt már régen, hogy eladta hamarabb a monitort, már le is van véve a hirdetés, csak büdös volt neki visszajelezni.
/*
Örülök, hogy valahol lehet tájékozódni a hasonló esetek elkerülése érdekében,
mondjuk, ha 10-es skálán kellett volna értékelni, akkor nem adtam volna neki feketét, hanem mondjuk 3 pontot, de mivel bináris, így jeleztem, hogy bármi, de piros nem.
*/ -
poffsoft
veterán
-
greatchaos
addikt
még átvitt értelemben sem mondhatsz ilyet... emlékezz csak, pár szóért már fejek hullottak. bizots vagyok benne, ha a fórumozók iylen nyselvhasználattal élnének, csak stílusilag (mert azért valljuk be, ez egy erősen negetív értelmű szó) akkor megszaporodnának a temp és végleges banok.
lényegtelen. beírtam a jogos moderálás topicba, hátha majd valaki megválaszolja, hogy egy moderátornak jogában áll-e lecsőcselékezni a fórumozókat vagy sem
-
Picco
addikt
speed jo gyerek, nehiszem h vallalna, mellesleg greatchaos-t vissza amint "szintet lep"
sanyival ertek egyet, kovezzetek meg....nem uzleteltem egyikkel sem, nem is ismerem oket..gondoltam jo tisztazni.
ki irta be nekik amugy a feketepontot, mert azt sem jon h higyjem h realradical fogta magat es beveste.
-
poffsoft
veterán
Én is így hallottam, gyakorlat teszi a mestert !!!
I_Am: (Priv: borzasztó türelmes vok, alapból nem karcinogén és nem bosszúálló, viszont csípkelődni szeretek merazjóóóóóó
)
előfizus teló sikk: ??? Az ponta divatost jelenti, nem? akkor a feltöltőkaris a lém, vagy mi (ciki?, LOL?)
-
sasa311
veterán
Ez csak és kizárólag online (webshop) / telefon / Tv (tvshop)-okra vonatkozik.
Személyes átvételre nem.Sőt egy kitétel szerint még a fent említettek szerinti helyen vásárolt termékre sem, amennyiben azt nem a postástól, hanem személyesen veszed át.
Történetesen a te problémád egyébként, hogy "4:3-as tévén kerettel játszotta le." kis jóindulattal lehet garanciális is.
De ettől még az elállás joga ahogy alattam is írták élő vásárlásra nem érvényes. Lehet, hogy a "szakik" ezt tanácsolják, de körberöhögnek, de szerintem adott esetben egy bíróság is körberöhögne vele.
-
Anthony28
őstag
Most én mondom neked...hagyd a pics..ba.
Igazad nem lehet amint látod.
Egyesek véleménye itt a törvények felett állnak.Ezek szerint mindenki egy Dredd bíró...
Hiába linkelgetsz hatályban levő hatályos jogszabályokat nincs igazad és kész.Nemsokára jön majd az is hogy "nem veszed észre hogy minden autó szembe jön"?
Egyébként érdekes....karácsony után mindenkinek visszadták a lét 3 napon belül a boltok aki nem megfelelő ajándékot kapott.A híradó is foglalkozott a dologgal, hogy mindenki nyugodjon meg ez a törvény.Biztos ők is rosszul tudják.Ez van. Most máá tényleg befejezem....
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest