Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
-
válasz
Shkiz0 #14353 üzenetére
Nos újra ide kell, hogy jöjjek.
AirBooms alias Várda Zsolt a mai napig nem rendezte a tartozását, holott telefonon történt beszélgetésünk után abban maradtunk, hogy ha június 20.-ig nem tudja eladni a törött autóját és nem tudja egy összegben kifizetni a 115.000 forintot, akkor visszaadja a ki nem fizetett GTX 580-at illetve + 30.000 forintot.
Én türelmesen vártam (ekkor már több mint 2 hónapja) de megint csak üres szavakat, ígérgetéseket kaptam, mivel közölte eladta az egész gépét mert kellett a pénz. Most amikor kérdőre vontam (igen mert azóta napi szinten feljár a ph-ra csak más nickel) még neki állt feljebb, ezért úgy döntöttem nem fogok várni 07.24-ig ameddig haladékot adtam neki a fizetésre, hanem a holnapi vagy a keddi napon rendőrségi feljelentést teszek ellene.
Egy utolsó, hazudozó nyomorult féreg (elnézést, de már nem tudok mit mondani rá), aki mindent meg tud magyarázni, mindenre van kifogás, de amikor fizetni kell akkor már nem olyan nagy fiú.
Mindenki kerülje el nagyon messziről, senkinek sem ajánlom! -
AirBooms
addikt
válasz
Shkiz0 #14326 üzenetére
OK, ne ide szemeteljünk - de ezt sem én kezdtem.
Azért nem telefonáltam, ott és akkor, amiért számot sem adtam neked: megszűnt a céges számom, s nincs új számom, sem telefonom.
S azért nem írtam meg, mert gondoltam, hogy megoldódik. S az is tiszta volt előttem, hogy nem szivatni akarsz - ezért nem írtam egyből ide.Mindezek tükrében egyre inkább nem értem, miért kellett a megbeszélt, és - hangsúlyozom általad - kitűzött határidő előtt ide írnod!
Orkesternek meg rekordidő alatt, kb. másfél óra alatt bevésnie a feketét (esélyt sem adva a tisztázásra), holott ez pont az az eset, hogy még a határidő sem telt le!
A PH hihetetlenül gagyi lett... Ez van.
-
AirBooms
addikt
válasz
Shkiz0 #14323 üzenetére
Két dologra reagálnék:
Igen, én kértem, hogy magam intézhessem a garis cserét. De úgy, hogy te lebeszéled a nagykerrel. Ezt te állítólag meg is tetted (s valamit tényleg intéztél, hiszen küldél egy visszárú nyomtatványt pdf-ben), csak az volt a gond, hogy ott nem tudtak róla. Pedig állítólag le volt beszélve. Azért nem írtam eddig róla, mert esetleg ezt a pénzt is (mámint a lap értékét) is beszámolhattuk volna abba az adósságba. Így viszont elég nagy szívás volt Pesten járni, pláne egy baleset után, BKV-zni ki a város határába, s reggel négykor kelni.
A másik: tök mindegy, hogy hányszor hallottál már tőlem ígéretet, a mostani határidőt sem én szabtam meg, hanem te! Így értetlenül állok, hogy ha te szabod meg, meddig fizessek, akkor miért előtte kell ide beírnod négy nappal? Ezzel akartál ösztönözni? Hát ezzel pont az ellenkezőjét érted el!
Mellesleg van nálam egy-két számlamásolat, ami nem feltétlenül neked jön jól egy rendőri feljelentés esetén. Ugyanakkor, ha ki is jelentettem (és ezt akárhányszor meg is tehetem), hogy tartozom, nincs az a rendőrség, vagy ügyvéd, ami ez alapján rám bizonyít egy konkrét összeget. S igazából csak ennyi van a kezedben. De én nem így akartam (s most sem így akarom) rendezni ezt az ügyet.
orkesternek pedig köszönet, hogy (ahogy írja) jó sok időt hagyva, lényegében pár óra alatt bevéste a feketét nekem. Köszi, hogy mindkét felet meghallgattad, s a panaszos által megadott pénteki határidő előtt három nappal már be is vésted a feketét. Ez szép volt. Innentől tényleg nincs motivációm a fizetésre.
Ha visszavonod és törölteted az ide beírtakat, akkor hétfőig (vagy ha te úgy értelmezed, péntek estig) megkapod a lóvéd. Ha nem, akkor játsszuk le!
Még egyszer: a pénteki határidőt nem kértem tőled! Te magad adtad! S ezt te is tudod!
-
AirBooms
addikt
válasz
Shkiz0 #14320 üzenetére
Mivel tiszta lapokkal játszottunk, nincs értelme privátokat nyilvánosságra hozni. Vita nincs köztünk, nem arról van szó, hogy veszekszünk, tartozom-e. Tartozom. Éppen ezért nem is igazán értem, hogy erre most miért volt szükség - pláne, hogy péntekig szinte száz százalék, hogy ment volna a lé. Ez volt megbeszélve... De ha az a zabszem beszorul valakinek, akkor az nem jó... Így most aztán - ha genyó lennék - tényleg nem tudom, milyen motivációt kellene éreznem a fizetésre. Az, hogy nekem bármit is eladtál, nehezen bizonyítható, de megpróbálhatod. A garanciás ügyintézésed az volt, hogy én mentem fel Pestre a nagykerbe, s cseréltem (volna) magamnak az alaplapot, ami állítólag meg volt beszélve. Ehelyett közölték, hogy a lapot átveszik, de semmilyen (nemhogy Fatal1ty Pro) P67-es alaplapot nem tudnak adni. Tehát ezért van éppen 0 darab PC-m.
A szavamat meg kétségbe vonhatod, nem érdekel, mit gondolsz a problémáimról, a bankomról, arról, hogy az exem miatt nem vagyok fizetőképes. A legutóbb egy hamis feljelentés alapján a másik autónkat lefoglalta a rendőrség, hogy jogtalanul használom. Ami érdekes, mert anyámé, csak az exem magának követeli. Így az elmúlt hétfő óta egyetlen autóm sincs - s nem is nagyon lesz, mert bár az ügyvédünk szerint egyszerű az ügy, a dolgot az nehezíti, hogy a volt párom a napokban szül.... De azért kivárhattad volna azt a maradék négy napot...
... nem tudom, hogy ezek után kell-e fizetnem? Annyira nincs kedvem...Nem hinném, hogy megkérdőjelezhető a fizetés szükségessége.Két okból sem: Kialkudott összegről lévén szó illik kifizetni, másrészt a kártyája is nálad van. Amennyiben jövő hét péntekig nem kapok tőle visszajelzést a megkapott pénzre, felterjesztelek végleges kitiltásra és a rendörségi feljelentésre. Addig is hirdetési jogodat megvonom.
[ Módosította: Oczu ]
-
JCSABI
csendes tag
válasz
Shkiz0 #12092 üzenetére
látom mélyen érint a dolog, oda írsz ahova akarsz, nem érdekel. Mondtam neked, hogy 1-2 hét és adok választ, de úgy látom nehéz a felfogásod. Ha jó eladó lennél, türelemmel lettél volna, nem írogattál volna se privit, se máshova. De hát mindegy. Majd megveszem németektől, tőlük legalább nem sérült árut kapok...
szerk:mellesleg, az árú sérült, amit a hirdetésben nem tüntetsz fel...
Üdv: JCSABI[ Módosította: Janoska26 ]
-
Macka
veterán
Abban az esetben, ha a PH! zártan kezeli az adatokat, akkor semennyire. Az acc.-ban lenne egy pont, amit elfogadva a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy büntetőjogi felelőssége teljes tudatában kijelenti, hogy a közölt adatok valósak, illetve a rendőrség irányába kiadhatóak. Amennyiben valaki átver mást, és ez bizonyítható (pl átutalási bizonylat, térti, stb.), úgy a Ph! irna egy felszolító levelet, ezt követően feljelentés tehető.
-
Macka
veterán
Érdekes... És ez hogy védi ki az eladó csalását? Én egyébként kitaláltam valamit, bár ez sem 100%.
Kellene egy külön apróhirdetéses acoount. Amit azzal lehet aktiválni, hogy személyigazolvány+lakcímkártya, valamint még egy okmány (pl.:jogosítvány, útlevél, diák...) és egy mobiltelefon-számla. fénymásolatának elfaxolása a PH! üzemeltetésnek. Amennyiben illető 18 év alatti, úgy ugyanez valamelyik szülö részéről.
Aki normálisan akar üzletelni, gond nélkül megteszi. Ennyi. -
-
Timocicu
senior tag
-
gizda
senior tag
kavics kolléga már lezárta a témát a sok pirosával a 100000-res üzletei után sikerült balekot találnia a sza...hoz ott a pont gratula
nekem is így kell majd tennem csak előbb ph addikt leszek akit át lehet baszni át is verik most én vagyok a balek én is lezárnám a témát lehet máson csámcsogni
-
swgamer
csendes tag
Na sziasztok ki a tököm mondta neked, hogy nem veszem vissza
A telefonod te sem veszed fel hiába hívlak ………..
Én is beszámoltam ezt a switchet a fenesse gondolta, hogy nem jó…….És igen is elfoglalt vagyok……… Lakást vettem, és szét van az egész ház szal érted
Nem tudom, minek hisztizel itt én is tudtam várni 2 hetet mikor azt írtad hogy kell
Átutalom a pénzedet a számládra, ne aggódj már annak ellenére, hogy szétszedtétek
nem az egyetlen üzletet már itt ez nekem sem ….Ez hogy ez így jött össze nem én tehetek, abban vagyok hibás, hogy nem próbáltam ki sory
Azt mondtam meg is tarthatod nem érdekel annyira Feleslegesen fújod fel a dolgot reggel megy a pénzed ………
Akivel meg beszéltél az a feleségem és nem a barátnőm szal remélem ezzel ezt le is zártuk..……
-
Az én türelmem is véges, ami most elfogyott, szóval a leírt dolgok miatt feketepont swgamer-nek.
Indoklás: Eleinte korrektnek tűnt, de a hiba jelezte után csak ígérgetéseket és üres szavakat kaptam, amit tettek nem követtek. 3 hetet vártam, úgy gondolom ez elég idő lett volna.
Nem ajánlom senkinek se.De természetesen hogy ne az legyen hogy "egyoldalúan" van beállítva a dolog, megírtam neki is hogy itt említést teszek róla, szóval várom hogy ő mit is nyilatkozik a dologról.
Én részemről hozzájárulok ahhoz hogy a privijeimet közzé tegye ha arra kerül a sor, de természetesen az ő privát üzeneteit mindaddig nem másolom be amíg ő erre engedélyt nem ad.[ Módosította: Bash ]
-
old gray
addikt
Láttam, hogy érdeklődtél egy ismét meghirdetett Titan Amanda hűtés iránt. Csak szólnék, hogy az eredeti hirdetés és a jelenlegi hirdetés feladója azonos IP-vel rendelkezik, utánanézettem a modikkal. Ha pár hsuz-t veisszaolvasol láthatod én mire jutottam az eladóval.
-
HolyFire
aktív tag
Az se jobb hogy megbeszéled valakivel a bizniszt meg hogy előtte hívod vagy írsz neki...de nem tudod felhívni mert ki van kapcsolva a telefon, azt miután szarrá áztál otthagyod a picsába ....másnap megemlíted neki a dolgot hogy ezt azért nem kellett volna és még ő basz le engem hogy mert ő nem válaszol sms-re, meg hogy én nem hívtam, meg hogy ha hívtam akkor minek előtte és különben is ő ad el és nekem kell hívjam őt...persze ez kikapcsolt telefon mellett lehetetlen...nahh de mind1...De kérdem én...ha késik akkor miért nem hív vagy csörget meg??? Le is szarom....tudtam hogy vannak "érdekes" figurák, de hogy ennyire vastag bőrrel az arcon....hihetetlen.... Igazából csak az rossz a dologban hogy még a végén én vagyok a szar ember...azért ha számot megad akkor legyen már elérhető...vagy rugalmasság hogy ha késik csörget stb....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest