- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Terminator_ #8959 üzenetére
Eltaláltad. Ez itt tényleg senkit sem érdekel!
-
udi
őstag
válasz
Terminator_ #8959 üzenetére
Már itt a topikban is volt róla szó....picit visszaolvasol és meglesz
-
Mercutio_
félisten
válasz
Terminator_ #8960 üzenetére
Magyarul az a gondod, hogy elestél egy kis extra haszontól?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Terminator_ #8955 üzenetére
Picit nyugi, azt tudom mondani. Túl beindultál az elmúlt napokban
-
Mercutio_
félisten
válasz
Terminator_ #8953 üzenetére
Ennek mi köze a Ph-s eladók megbízhatóságához?
-
Ősember
őstag
válasz
Terminator_ #8955 üzenetére
tényleg felesleges volt irkálnod ezzel kapcsolatban, ha google-ba beirod hogy nigeria scam akkor közel félmillio találatot kapsz. meg már itt a ph-n sem te vagy az egyetlen akit megkerestek ezzel.
-
válasz
Terminator_ #8953 üzenetére
PIN kódot nem látok a listában. De mindegy, ne folytasd a levelezést, mert felesleges.
-
Terminator_
tag
válasz
Terminator_ #8948 üzenetére
SZiasztoK!
A nigiriai balhé folytatása: Válaszoltam a levelére és ez jött.
Kéri hogy adjam meg a számlaszámom oké,de hogy a pin kódomat is
Hello....Thanks for your message and i want you to know that i really appreciate your quick response...
So, i want you to calculate the total cost of this item plus the shipping cost via Local post to this my daughter destination address in Nigeria ...
Below is the shipping address to calculate the shipment cost ...
NAME: OLATUNDE OWOLABI
ADDRESS.......... NO 24 AIRPORT ROAD SAMONDA
CITY.................. IBADAN
STATE................OYO STATE
ZIPCODE............23402
COUNTRY...........NIGERIA
PHONE NUMBER: +2348029815482I want you to get back to me with your full bank details like below,so that i can make the payment asap...
Bank Name...
Bank Address...
Account Number...
Account Holders Name...
Swift code...
Bic ....All above details of your bank are needed for me to make an immediate payment...
Hope to read back from you..
Best regards,
Nagyon vicces emberek vannak,vagy a magyarokat nézik teljesen hülyének
-
Foglalt név
addikt
válasz
Terminator_ #8947 üzenetére
Ezt most csak mint ember mondom, hogy próbálj egy kicsit megértőbb lenni, sok konfliktust el tudsz kerülni vele.
-
Terminator_
tag
válasz
Terminator_ #8946 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék,mert állítólag rugalmatlan vagyok.Azt mondta elhozza,hozzám itt ki tudtam volna próbálni ténylegesen müködik a laptopomban stb,de,erre felhív hogy mással is találkozik oltári memóriakártya biznisz gondolom van vagy 500ft egy memkarin,és sürgeti az idő,valahol találkozzuk.Nem tudom mit gondolt hogy viszem a laptopot szerszámokat és leülünk egy padra és nekiállok szerelgetni
Tiszta téboly hát erre kikeltem magamból,legelőször csak megköszöntem neki a hülyétést erre rámcsapta a telefont.Ezután írtam neki hogy egy igazi paraszt.És ugye nézni kell hogy ért e kár hát ért,mert most egy kijelzőt elszalasztottam ami 12eft volt most meg már csak 22-ért van hát köszönöm.Ja tőle 6000-ért vettem volna mert kis hibás....
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Terminator_ #8916 üzenetére
Remélem olvastad a következő hsz.-em. Amúgy egyáltalán nem volt álszent dolog, amikor megjegyeztem a topikban a dolgot, akkor még nem (!!!) élt az 1. hsz-ben leírt anyagi veszteség téma (más kérdés, hogy utána megvettem drágábban a procit). És nem leltem örömöm ebben, nem passzióból jegyeztem meg a dolgot anno. Az én érdekem (is) a korrekt üzletelés. És kértem a fekete pontod törlését (amit azért lehetett volna Neked is ellensúlyozni némi pozitív értékelés begyűjtésével).
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Terminator_ #8829 üzenetére
Kedves Terminator_!
Arra hivatkozol, hogy nem találsz privátot, amiben lefixáltunk volna bármit is. Nos ez így van, mivel telefonon fixáltuk le a találkozót. Fel vagy háborodva, hánykolódsz nekem privátban, DE: ott voltam a megbeszélt helyen, a megbeszélt időben. A telefonod ki volt kapcsolva, bementem a számtech boltba, hátha tudnak rólad valamit, nem tudtak segíteni. Tehát hiába vártam rád, lekéstem a szegedi kurzusaimat (úgy volt, hogy biznisz után leutazok vonattal), ezek után pedig inkább megvettem boltban a procit. Ahogy korábban is írtam, tökéletesen megértem, hogy a gyereked az első. De legalább el tudtalak volna érni, vagy kaptam volna egy sms-t, hogy "bocs, majd legközelebb". Ezek után lepontozhatsz, hőböröghetsz, én akkor sem érzem jogosnak.
Üdv:
Retekegér
-
Bordoi
őstag
válasz
Terminator_ #8861 üzenetére
Az első hozzá szólásban megtalálod.
-
eddie17
addikt
válasz
Terminator_ #8856 üzenetére
Szerintem túl sok mindenből maradtál ki amióta létrejött ez a funkció, nézz utána, sem a modiknak sem a házigazdáknak nincs közük hozzá.
-
Bordoi
őstag
válasz
Terminator_ #8854 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed
-
Bordoi
őstag
válasz
Terminator_ #8852 üzenetére
Nem a modik osztják a fekete pontokat, sőt a listát sem ők csinálják.
-
Macka
veterán
válasz
Terminator_ #8849 üzenetére
Mondjuk, mert nem fogta fel a dolgok súlyát a másik fél.
Én sem a feketét nézem, hanem beírom a keresőbe a nevét, és ha megemlítették, akkor ottan lesz asz bizony. -
Bermi
aktív tag
válasz
Terminator_ #8831 üzenetére
kereső: [link]
azon belül is a 8039 hsz
(#8832) udi:: ez nem semmi, egy négy éves topikban 10 hónap alatt elérted a hosszálosákok több mint 5%-át
sok érdemit nagy átlagban nem olvashatok Tőled, inkább csak nehezebb megtalálni egy történet folytatását a hsz-id miatt, így viszont érthető, hogy nem emlékszel, hogy ehhez Te is hozzászóltál, amikor Ivanh felvetette a témát:[link]
-
greatchaos
addikt
válasz
Terminator_ #8800 üzenetére
ilyen alapon visszamenőleg is törölgethetnénk, figyelembe véve, hogy ki kit, mikor hogy nem károsított meg, amit nem fogunk megtenni, hogy átnyálazzuk a témát, majd törölgetünk. főleg, hogy arra sem vetted a fáradtságot, hogy bőven 1 éven túl reagálsz. sajnálom
-
Oczu
senior tag
válasz
Terminator_ #8822 üzenetére
Végül is elfogadom az álláspontodat, csak valahol olyan fura, ha engem átver egy pofa, ok, így jártál írd le, de ha a privátból leközölsz valamit, akkor én vagyok a hibás. Véleményem szerint akkor legyen azonos elbánás......vagy nem jól gondolom?
Azért kösz, remélem, nem sűrűn kell ebbe a topic-ba írnom
-
Oczu
senior tag
válasz
Terminator_ #8816 üzenetére
Ok, de hogy egyeztessek vele, ha nem válaszol semelyik privimre??
Nem írtam semmilyen személyest, vagy sértőt, egy egyszerű bizonyítás az egész.
-
udi
őstag
válasz
Terminator_ #8818 üzenetére
És mivel pár órán belül nem kapott választ ezért még gennyes alak is vagyok mi??
Kéne valami szürés hogy az ilyen aranyos emberek pl csak olvashassák az oldalt.Az értelmesek pedig hozzá is szolhassanak... -
udi
őstag
válasz
Terminator_ #8804 üzenetére
Ennyi idő elteltével már nehéz bármit is mondani...
Az arra illetékes eldönti hogy lesz a változtatás.Kiváncsian várom a fejleményeket -
Dudu67
tag
válasz
Terminator_ #8802 üzenetére
Elrontottam. tényleg van egy.
-
Dudu67
tag
válasz
Terminator_ #8800 üzenetére
Szia!
Nem is vagy rajta a feketelistán, és én nem láttam negatív értékelést sem PH megbízhatóság-on.Szerk: Nem lehet, hogy a mostani vevőd akart átvágni?
Vagy valamit rosszul csináltam?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest