- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
-
bmw365
csendes tag
válasz
Zolee11 #14313 üzenetére
egyszer már átvertek 15000 ft al 2 hónap múlva a rendőrség szólt hogy megtalálták az illetőt de tagadott mindent, a végén annyira megijedt hogy azonnal utalta a számlámra a pénzt.
most ez a denis1980 húzott le, a rendőrségen elég sok az ismerősöm, 90% hogy visszakapom a pénzt mivel nagykorú, befogják hajtani, vagy foglalás lesz, de ha bíróság lesz belőle akkor neki kell lejönni ide Vásárhelyre, Pécsröl de ha nem jön le akkor a rendőrség fogja lehozni és azt is behajtják rajta amiért lehozták (Benzinpénz)
-
udi
őstag
válasz
Zolee11 #7086 üzenetére
Nincs gond mert az abit lapok 3évig garisak.Ha tényleg nagy a hangja akkor én tutira megöltem volna aztán csere másikra...
Viszont VGA-kariknál már volt szerencsém 10gyártó hmm hát nem is tudom talán már vagy 50modelljéhez és még sosem hallottam ciripelést.Inkább ventikkel volt gáz,ciripelés nélkülieket vettem mert azok olcsobbak voltak -
-
kavicssli
addikt
válasz
Zolee11 #5724 üzenetére
Csak neked
inkább nézzél szét mielőtt hüjeséget
írsz!
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Zolee11 #5724 üzenetére
Azon is szoktam háborogni, ne aggódj.
Csak itt még tenni is lehet valamit, mert ha sok ember belázad, akkor rákényszerül arra, hogy olcsóbban adja.
De valamit muszáj tisztázni: ez az ügy (ha nagyobban csinálná) csak a monopol helyzet miatt tartozna a GVH-ra. Az internetes dolognál van ilyen állapot?
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Zolee11 #5715 üzenetére
Hidd el, van róla fogalmam, és arról is h. van M.o.-n versenytörvény, és van Gazdasági Verseny Hivatal is, ami pont az ilyen esetek elkerülésére jött létre.
Nem ezen az 1000 forinton háborgok, hanem azon h. "több száz elégedett vásárlóval" (a példa kedvéért legyen 300) számolva, 216.000 forintot vágott zsebre. -
cowboy_bebop
őstag
válasz
Zolee11 #5713 üzenetére
"mert megpróbál egy kis pénzt keresni"
Azért már ne haragudj, de az már a pofátlanság netovábbja h. ha valaki 280Ft-ért vesz valamit, és csak azért mert más nem árul ilyet, azt 1000Ft-ért adja tovább, az eredeti ár 351%-áért, az 251%-os profit.
Ha ezt nagyon nagyban csinálná, már rég megbírságolta volna a GVH nem kevés összegre.A többiben egyetértünk.
-
greatchaos
addikt
válasz
Zolee11 #3727 üzenetére
ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy egy magára valamit adó kiskerből vásárolunk, ami tartja magás a 15 nap / 30 nap cserekészülék-hez, vagy veszünk ergó egy önjelölt bazárosoktól, akiknél, ha nincs gond, akkor jól is járhatunk, de a postát rászámítva és az esetleges gariztatás költségeit vállalva már nem igazán nyerünk a dolgon, hiszen akkor már kisker ár felett is járhatunk (bizonyos összegig természetesen). megvesszünk a sarki kiskerben, ahol évek óta vesszük a cd-ket, örülnek ha betérünk, és lesik a vevő inden kívánságát, hogy mit tud rásózni esetleg... és a gariért szintén a sarokba, nem kell keresgélni, hogy nincs itthon, elutazott, vagy nem veszi fel a telefon. ott van, nyitva van - ennyi az egész.
-
greatchaos
addikt
válasz
Zolee11 #3143 üzenetére
gyakorlatilag, ha azt nézzük, a gariztatást elbuktad, mert kicsúsztál az időből. az, hogy tomi, neked nem azt, nem úgy küldte el, az egy részletkérdéés, mert ha az is elromlott volna, akkor azt sem garizná... nics ezzel a jószándékú kisgyerekkel semmi gond az égadta egy világon. csak ajánlati tudom, hogy találkozzon vele:
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zolee11 #3061 üzenetére
Na visszaolvastam ezt az egész történetedet....
Tudom semmi közöm hozzá de leirom...
A kis srác mikor meghirdette a kártyát más márka néven és te láttad hogy mégsem az már akkor nem kellett volna megvenned,és sajna ha 1 hét garit adott és te pont nem használtad és utána romlott el azt már sajnos nem köteles visszavenie.Félre ne érts nem védeni akarom a srácot mert láttom hogy viszont elég szavahihetetlen egy gyerek,amit én nagyon is utálok ha valamit lefixál az ember akkor az legyen úgy és szerintem amit itt művel ez a srác hogy több embert ugymond leszivatott már rég bannoltatni kellett volna...
-
Picco
addikt
válasz
Zolee11 #3066 üzenetére
nyugi, ki az a hulye aki annyira megbizna benne hogy "kamionrol leesett" cuccot ad el neki nagyobb mennyisesgben?
megvette gondolom nem volt penze kifizetni, kellett a black vagy az orange box neki es ha vannak kabelek az sem gaz, a doboz is szepen mutat a polcon a karit meg eladta...kb ez lehet a forgatokonyv szvsz.
tomi nem valaszotal a kerdesemre: miert valamelyik ismerosod hata moge bujva akarsz uzleteleni? (lasd lentebb irtam) -
Hawk1979
őstag
válasz
Zolee11 #3061 üzenetére
Sokan,sokszor elmondták már,hogy üzletkötéskor,nagyító,multiméter,műszerész ismerős,stabil gép (amibe beépíthető a vásárolandó cucc) mindig legyen kéznél,hogy ki lehessen próbálni az alkatrészt.
Vásárláskor szánjunk rá időt,hogy ALAPOSAN megvizsgáljuk a hardwaret.
Bármilyen elhallgatott látható külsérelmi nyom,azonnali pitbull nyakba akasztást von maga után !MÓÓÓD: Az hogy ki hány napja regizett itt,meg mennyit irogat a fórumba,nem jelenti automatikusan azt,hogy megbízható.
-
djtoomi
addikt
válasz
Zolee11 #3061 üzenetére
Gyujtogatásról volt szó telefonban, ne mondd, faterommal beszéltél, ennyit erről....
Hát enm tudom, ha én 3dmark futással teszteleek egy kártyát, 1 órán át, és ha nem hibázik, nem tudom mi lehet a gondja....
Egyrészt, az másfél éve volt, én újként vettem itt a PH!-n, lehet engem is átvágtak, demivel te is láthattad, hogy a gépemben pci-e slot volt a kárty meg agp-s volt, nemis használhattam, és valóban enm is használtam, mert egyrészt akkor enm tudtam mi-mifán terem, másrészt emgvettem, mert olcsó volt viszonylag, rájöttem hogy nem jó a gépbe, te emgvetted, ennyi.
Nem lehetett eleve rossz a kártya, ha 3d markban egy órán keresztül hibátlan volt....
Igen, ne borulj ki, én 1 hét próbagarit adtam rá, utána meg intézd ahogy tudod ha bármi gond van szériaszám alapján megtudod melyik boltból lett véve.Ennyi a történet, de ez másfél éves sztori.
Valóban, a hirdetés akkor került lezárásra, mert tudtommal akkor vagy nem lehett magamnak zárni, vagy valami ilyesmi volt, akkor asszem mindenki beírta hogy zárható, és zárták is...
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- BestBuy topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest